2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm SAB damlayı denedinmi benim oglusa iyi geldi

gözün aydın. allah analı babalı buyutsun
geçmiş olsun

Eveeeett, bakıp bakıp agliyorum( emerken bazen boğazında duruyo, işte o an bitiyorum kendine gelene kadar...

bogazına kactıgı zamankı panik var bende de. sesini duysam hemen yanında bıtıyorum.
ılk zamanlar uyumuyordum bırakıp
allah saglıklı mutlu ömür versın evlatlarımıza.

Bende doğumdan önce işgal olmuştum.. Yakındır o zaman gunleriniz. Hadi hayırlısı..
canıö benim birde ara ara gelen bel agrm var ama dayanılmıcak gibi bişey yok şimdilik ishal de tuvalete gitmeden önce bi sancı yapıo spnra geçıo agrısı zaten takvimde bitio az kaldı heyecan iyice sardı psikolojik mi acaba diorm agrılar falan

Benimde 2gündür ishall ve ağrı var bakalım ne olcak

Acayip kaşıntım var gene işin kötüsü göbeğimi çok pis kaşımışım kan oturmuş resmen, eşim gördü, tabi ben göbeğimin altını göremiyorum malum hemen yağ sürdük ama çok kötü yapmışım ya

Valla bende ağrılarına psikolojik tir diyodum. Hastaneye gittiğimde 5 cm açılmamış vardı. Öyle diye diye doğuma gittim. Yabana atma yanı.. Zaten günün de bitmiş sayılır. Hayirli doğumlar olsun

Galiba psikolojik ben sabahki ishalden sonra karnımda adet olacakmışım gibi huZursuzluk vardı .çıkmadım korkudan yataktan sonra gün içinde olmadı :)

İyi akşamlar kızlar benim salı günü nişanım geldi 2 cm açılmam var o geceyi hastanede geçirdim serum takıldı nstde sancılarım çok düzensiz çıktı 50yi geçmedi bebeğimin suyuda iyi diye doktor eve gönderdi ama çok az bel ve kasık ağrım oluyor başka bisey yok aranızda doğum yapan arkadaşlar nişan geldikten kaç gün sonra sancılarınız başladı ve doğum yaptınız?

Hayırlı olsun gözün aydın canım. Allah sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin.

Bebisi olan arladaslari tebrik ederim.hayirli olsun inşallah hepimiz saglikla buyutelim.doğumunu bekleyenlere de Rabbim yardım etsin bir avazda kurtarsin insallah.
Sütü az gelen arkadaşlar galactago anne sütü artırıcı bitkisel karışımı tavsiye ederim. kesinlikle çok işe yarıyor.

Dün kontrole gittik. Çok şükür hersey normal.bebeğim 30 gr almış. Bol bol emzirin arkadaşlar. Şuan tek ihtiyaçları anne sütü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…