- 27 Ekim 2012
- 432
- 425
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #69.721
Minicik,savunmasız, sana muhtaç en zor büyüyen yavru insan yavrusuymus. Rabbim onları bize emanet ediyor.acılarını göstermesin inşallah.sürekli kafamda bu düşünce dolaşıyor. minicik yaa ondan sanırım
sadece göbeğin mi kaşınıyor ben ölüyorum kaşıntıdanAcayip kaşıntım var gene işin kötüsü göbeğimi çok pis kaşımışım kan oturmuş resmen, eşim gördü, tabi ben göbeğimin altını göremiyorum malum hemen yağ sürdük ama çok kötü yapmışım ya
15 günden sonra başlanıyorKızlar doğum yaptığım hastahane adc3 verdi. Günde 20 damla vermem gerektiği yazıyo çok değilmi ya. Ayrıca sağlık ocağı annede D vitamini kullanması gerekiyo diyerek banada dvit3 yazdı. Hem bebek hem ben fazla değil mi. Ayrıca adc3 kullananlar kaç damla veriyorsunuz
sancılardan sonra geldı ve ertesı gün amelıyata alındım. alınmasaydım o gün doguracaktımİyi akşamlar kızlar benim salı günü nişanım geldi 2 cm açılmam var o geceyi hastanede geçirdim serum takıldı nstde sancılarım çok düzensiz çıktı 50yi geçmedi bebeğimin suyuda iyi diye doktor eve gönderdi ama çok az bel ve kasık ağrım oluyor başka bisey yok aranızda doğum yapan arkadaşlar nişan geldikten kaç gün sonra sancılarınız başladı ve doğum yaptınız?
göğüslerim feci sızlıyorBebisi olan arladaslari tebrik ederim.hayirli olsun inşallah hepimiz saglikla buyutelim.doğumunu bekleyenlere de Rabbim yardım etsin bir avazda kurtarsin insallah.
Sütü az gelen arkadaşlar galactago anne sütü artırıcı bitkisel karışımı tavsiye ederim. kesinlikle çok işe yarıyor.
Dün kontrole gittik. Çok şükür hersey normal.bebeğim 30 gr almış.Bol bol emzirin arkadaşlar. Şuan tek ihtiyaçları anne sütü.
Cevabın için teşekkür ederim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin yavrunusancılardan sonra geldı ve ertesı gün amelıyata alındım. alınmasaydım o gün doguracaktım
amin cümlemizinkini. ama bu nişan kişiden kişiye degısıyormusCevabın için teşekkür ederim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin yavrunu
Korkucak bisey yokk oku dualarini allah yardimci oluyor tatlim o minik elleri tutunca geciyorA
ay çok korkuyorum...
sadece göbeğin mi kaşınıyor ben ölüyorum kaşıntıdan
Ayy bizimki de tikaniyo emerken icim gidiyo duzeltene kadar genelde uyurken tikaniyor biran once buyuselerde biraz daha rahatlasakEveeeett, bakıp bakıp agliyorum( emerken bazen boğazında duruyo, işte o an bitiyorum kendine gelene kadar...
ben dün acillik oldumYok su an göbeğim, ayaklarım kollarım kaşınıyor valla, buz torbası ve kolonya var onla sakinlesiyorum, cok artarsa duşa girerim gene
Ben sabah ve akşam yarım tüp veriyorumKızlar doğum yaptığım hastahane adc3 verdi. Günde 20 damla vermem gerektiği yazıyo çok değilmi ya. Ayrıca sağlık ocağı annede D vitamini kullanması gerekiyo diyerek banada dvit3 yazdı. Hem bebek hem ben fazla değil mi. Ayrıca adc3 kullananlar kaç damla veriyorsunuz
Acde3 kullandığımız için doktor d Vit vermedi bebeğe....banada hiçbişi vermediKızlar doğum yaptığım hastahane adc3 verdi. Günde 20 damla vermem gerektiği yazıyo çok değilmi ya. Ayrıca sağlık ocağı annede D vitamini kullanması gerekiyo diyerek banada dvit3 yazdı. Hem bebek hem ben fazla değil mi. Ayrıca adc3 kullananlar kaç damla veriyorsunuz
Benim bu sabah başladı bekliyorum bakalm bi gelişme olacak mıBenimde 2gündür ishall ve ağrı var bakalım ne olcak
Saol canım düzenli gelen bişey yok ya ama ara ara gelip gidio sadece karnımda aşırı sertleşmeler oluo ama agrısız bakalm beklıorz inşallah cok bekletmez hayırlısıyla gelirValla bende ağrılarına psikolojik tir diyodum. Hastaneye gittiğimde 5 cm açılmamış vardı. Öyle diye diye doğuma gittim. Yabana atma yanı.. Zaten günün de bitmiş sayılır. Hayirli doğumlar olsun
benim de ishalde geçti gibi canm ya chack in durumdan etkilendik galiba :)Galiba psikolojik ben sabahki ishalden sonra karnımda adet olacakmışım gibi huZursuzluk vardı .çıkmadım korkudan yataktan sonra gün içinde olmadı :)
canım Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla alırsn bebişini kucagınaAmin canim gozun aydin Allah anali babali buyutsun bende yarin giriyorum sezaryene
canım az kaldığı kesin artk hayrlısı ile gelir inşallahİyi akşamlar kızlar benim salı günü nişanım geldi 2 cm açılmam var o geceyi hastanede geçirdim serum takıldı nstde sancılarım çok düzensiz çıktı 50yi geçmedi bebeğimin suyuda iyi diye doktor eve gönderdi ama çok az bel ve kasık ağrım oluyor başka bisey yok aranızda doğum yapan arkadaşlar nişan geldikten kaç gün sonra sancılarınız başladı ve doğum yaptınız?
Hu huu kimse kalmamış buralarda yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?