2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar doğum yaptığım hastahane adc3 verdi. Günde 20 damla vermem gerektiği yazıyo çok değilmi ya. Ayrıca sağlık ocağı annede D vitamini kullanması gerekiyo diyerek banada dvit3 yazdı. Hem bebek hem ben fazla değil mi. Ayrıca adc3 kullananlar kaç damla veriyorsunuz

sadece göbeğin mi kaşınıyor ben ölüyorum kaşıntıdan

15 günden sonra başlanıyor
benımkınde 25 damla yazıyor :=)

saglık ocagı da monovit d3 verdı, ama onu kullanmıyorum. ben onu bebege verıldi sanıyordum anneye mı ?

sancılardan sonra geldı ve ertesı gün amelıyata alındım. alınmasaydım o gün doguracaktım

göğüslerim feci sızlıyor

Slm kizlar naparsinizz bizde durumlar fena uykusuz her gecee modundayizz:) 15 gun oluyo dogurali ama benim gobek tam gitmedi duruyo imdatttt kalir mi kiii sizin nasil????

Ben sabah ve akşam yarım tüp veriyorum

Acde3 kullandığımız için doktor d Vit vermedi bebeğe....banada hiçbişi vermedi

Benimde 2gündür ishall ve ağrı var bakalım ne olcak
Benim bu sabah başladı bekliyorum bakalm bi gelişme olacak mı
Valla bende ağrılarına psikolojik tir diyodum. Hastaneye gittiğimde 5 cm açılmamış vardı. Öyle diye diye doğuma gittim. Yabana atma yanı.. Zaten günün de bitmiş sayılır. Hayirli doğumlar olsun
Saol canım düzenli gelen bişey yok ya ama ara ara gelip gidio sadece karnımda aşırı sertleşmeler oluo ama agrısız bakalm beklıorz inşallah cok bekletmez hayırlısıyla gelir
Galiba psikolojik ben sabahki ishalden sonra karnımda adet olacakmışım gibi huZursuzluk vardı .çıkmadım korkudan yataktan sonra gün içinde olmadı :)
benim de ishalde geçti gibi canm ya chack in durumdan etkilendik galiba :)

Amin canim gozun aydin Allah anali babali buyutsun bende yarin giriyorum sezaryene
canım Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla alırsn bebişini kucagına

canım az kaldığı kesin artk hayrlısı ile gelir inşallah

Kızlar merhaba.benim gunum doldu beklenen doğum tarihim 14ocakti.bugün 40+1iz doktra gttm sadce nst bakti ii dedi.tansiynm da normal.bana hic çati muayenesi yapmadı.gecen hafta gttgmde ultrasn ile bakmsti su ii bebek ii demsti.smdi ayin 20sinde gel suni sanci verelim dedi.etrafta konuslnlardan tedirgn olmaya basladm.sezaryen olmak istyrm deseydin diolar bebek kakasini yer diolar smdi hep tedrgnlikle beklyrm.20snde 40+6 olucam inşallah.biri beni rahatlatabilir mi

Hu huu kimse kalmamış buralarda yaa

uyku tutmamis :) ben de uyumak istiyrm ama belim cok agrio yaa sicak tutan seyler var ya isitilan,adini bilmiorum ondan katiyrm kac saattir..karnima da vuruyo agrisi.ya bz yanlis hissedioruz ya da cok yokluo bu agrilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…