2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar acil yardım şimdi çise kalktım uyku sersemi peceteye baktım kanlıydı tuvalete baktım su kırmızı azcık bekledim gene sildim pecetede kan var ve pıhtı gibi minik bişi nişan bu mu bu kadar kanarmı ki

Canım benim doktorum vd sağlık ocağındaki hemşirem kanama durumunda hemen hastabeywv gitmem gerektipini söylemişti
İhmal etme bence
Doğum başlamış olabilirv:)

uyku tutmamis :) ben de uyumak istiyrm ama belim cok agrio yaa sicak tutan seyler var ya isitilan,adini bilmiorum ondan katiyrm kac saattir..karnima da vuruyo agrisi.ya bz yanlis hissedioruz ya da cok yokluo bu agrilar
aynen uyku tutmuo canm bu aralar stresten mi rahatsz olmaktan mı bilmıorm benm de sırt agrm var baska da bişeycik yok yakında sayacak gün kalmayacak
seninki daha fazla sanrm agrısı eşine masaj falan yaptır

Dr aradım gel dedi yoldayız dua edin kızlar
canım Allah yardımcın olsun iyi haberlerini beklıorz inşallah

Oğlumun poposu 1 haftadır pişik ıslatılmış suyla siliyorum iyice kuruluyorum. Zeytinyağı sürdüm bugünde sebamedin pişik kremini aldım geçmedi bi türlü nette araştırdım travAzol krem iyi geliyormuş. Evde var sürüp sürmemekte kararsız kaldım

Bence hemen hastaneye git canim, o kadar cok kanama olmuyor bildigim kadar nisan gelince.

Bugün iğrenç bi gündü yazmaya fırsatım olmadı hala çıkamadık hastaneden sabah kolumda bir ağrı hissettim.hani kulunç olursunuz da kolunuza vurur ya öyle.eşime masaj yaptırdım ama hiç geçmedi.yerini tam bulamadık zaten.neyse bi saat içinde acayip şiddetlendi ben öğlen artık ağlıyordum ağrıdan.daha doğrusu kalbe sancı saplanır ya her nefes alış da benim de omuz ve koluma saplanıyordu.epidural vermişlerdi üstüne bir ağrı kesici iğne yaptılar bana mısın demedi.bir tane daha yaptılar.o biraz geçirdi gibi oldu ama 1 saat sonra yine başladı sancı girmeye.tekrar epidudal iğne yaptılar daha beter şiddetlendi.tekrar 2 tane ağrı kesici.doktorum geldi noluo diye anlattım durumj herkeste olan bişey omuz ağrısı dedi.ben de dedim bu herkese olan gibi bişey değil.ben epidural alana kadar kaç saat doğum sancısı çektim alamadım dedim.biraz sinir oldum açıkçası ben yalan söylüyorum sanki abartıyorum gibi.önce eşimde öyle sandı sonra inandı bana.sonradan söylediler bize epiduralin yan etkilerinden biriymiş bu.ama böyle şiddetli olmuomuş genelde.sonra epidurali kestiler sadece ağrı kesici yaptılar.şimdi daha iyiyim ama kabus gibi bir gündü.doğum yaptığımdan beri sadece 1 saat uyuyabildim.bebiş de sağolsun hiç dinlendirmio bi gaz çıkar bi emzir

• Kızım henüz doğmadı ama oğlumda acı elma yağı diğer adıyla adaçayı yağı çok işe yaramıştı. tavsiye ederim. Ayrıca ıkınıp sıkılıp ama kaka yapamaması durumunda ilk akla gelmesi gerekenin bebeğin yeterli beslenemediği olduğunu da oğlumda öğrenmiştim. Takviye yapınca düzene girmişti. Ama tecrübesizlik nedeniyle ipleri elimde tutamadım ve sütüm hep sağmak zrunsa kaldım. Kaka konusunda doktora danışmanızı öneririm.

Cokk guzel konustun gercektenn biran once gelsin istiyorum bu yazini okuduktan sonra hafif belden agrilar vurmaya basliyor ama
Yorgunluktanmi sancimi basliyo henuz cozemedim, umarim siddetlenir ve bende bebisimi kucagima alirim. Cok sabirsizim haha

Kizlar herkez ishal sikayetinde bulunuyo ama benim derdim tam tersi tikandim biraz, wcye zor cikiyorum 1 haftadir karnima agrilar giriyor geceleri, tuvalet alt katta oldugu icin butun gece in cik in cik artik ne uyku kaliyo ne bisey benim gibi olan varmi? Neden boyle oldum acaba

Valla canim ben kizim ilk eve geldiginde bepantenin yeni cikan pisik kremini almistik onu surdum yavrumun kusunu kipkirmizi yapti daha sonra dogumdan once zeytinyagi ve balmumuyla bi krem yaptik esimle int okumustum masallah cok iyi geldi cok memnunun hic pisik olmadi o kizariklikta cabuk gecti istersen anlatirim yapilisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…