- 20 Haziran 2015
- 82
- 191
- 23
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #69.741
İnşallah dogumun baslar hayrlsylaKızlar acil yardım şimdi çise kalktım uyku sersemi peceteye baktım kanlıydı tuvalete baktım su kırmızı azcık bekledim gene sildim pecetede kan var ve pıhtı gibi minik bişi nişan bu mu bu kadar kanarmı ki
Canım benim doktorum vd sağlık ocağındaki hemşirem kanama durumunda hemen hastabeywv gitmem gerektipini söylemiştiKızlar acil yardım şimdi çise kalktım uyku sersemi peceteye baktım kanlıydı tuvalete baktım su kırmızı azcık bekledim gene sildim pecetede kan var ve pıhtı gibi minik bişi nişan bu mu bu kadar kanarmı ki
Güzel haberlerini bekliyoruzDr aradım gel dedi yoldayız dua edin kızlar
aynen uyku tutmuo canm bu aralar stresten mi rahatsz olmaktan mı bilmıorm benm de sırt agrm var baska da bişeycik yok yakında sayacak gün kalmayacakuyku tutmamis :) ben de uyumak istiyrm ama belim cok agrio yaa sicak tutan seyler var ya isitilan,adini bilmiorum ondan katiyrm kac saattir..karnima da vuruyo agrisi.ya bz yanlis hissedioruz ya da cok yokluo bu agrilar
Kızlar acil yardım şimdi çise kalktım uyku sersemi peceteye baktım kanlıydı tuvalete baktım su kırmızı azcık bekledim gene sildim pecetede kan var ve pıhtı gibi minik bişi nişan bu mu bu kadar kanarmı ki
canım Allah yardımcın olsun iyi haberlerini beklıorz inşallahDr aradım gel dedi yoldayız dua edin kızlar
Korse falan taktin mi canim?Slm kizlar naparsinizz bizde durumlar fena uykusuz her gecee modundayizz:) 15 gun oluyo dogurali ama benim gobek tam gitmedi duruyo imdatttt kalir mi kiii sizin nasil????
Bence hemen hastaneye git canim, o kadar cok kanama olmuyor bildigim kadar nisan gelince.Kızlar acil yardım şimdi çise kalktım uyku sersemi peceteye baktım kanlıydı tuvalete baktım su kırmızı azcık bekledim gene sildim pecetede kan var ve pıhtı gibi minik bişi nişan bu mu bu kadar kanarmı ki
Hadi hayirlisi, saglikla al kucagina insallah.2 cm acıklık varmış hafif kasık ve bel agrım var yatışım yapıldı bekliycez artık
İnşallah hayrlsyla kucagina alirsin.bana da dua et 40+2 sanci yok hayrlsyla kendi sancmla gelsin senun gibi.bi avazda kurtul2 cm acıklık varmış hafif kasık ve bel agrım var yatışım yapıldı bekliycez artık
amın darısı basına inşİnşallah hayrlsyla kucagina alirsin.bana da dua et 40+2 sanci yok hayrlsyla kendi sancmla gelsin senun gibi.bi avazda kurtul
Kızım henüz doğmadı ama oğlumda acı elma yağı diğer adıyla adaçayı yağı çok işe yaramıştı. tavsiye ederim. Ayrıca ıkınıp sıkılıp ama kaka yapamaması durumunda ilk akla gelmesi gerekenin bebeğin yeterli beslenemediği olduğunu da oğlumda öğrenmiştim. Takviye yapınca düzene girmişti. Ama tecrübesizlik nedeniyle ipleri elimde tutamadım ve sütüm hep sağmak zrunsa kaldım. Kaka konusunda doktora danışmanızı öneririm.@sweetgiirl ve @Chipie79
Kızlar acı elma yağı duydum ayagına bi damla masajla ve karnına..bi araştırın..
Kimyonu denediniz mi?
Bi de ayağını ve göbeğini sıcak tabi yakmıycak havlu koyma diyolar.
Netten okuyup duruyorum ben de . Lazım olcak yakında cunku kendini belli etmeye basladı . Lütfen işe yarar bişey olursa siz de bana bildirin. Bi de bebişler kaç gunluk sizin ?
Benimki bugün 17
Burdan okudum.
http://www.kadinlarkulubu.com/2014/...y-gaz-sorunumuzu-halletmek-icin-neler-yaptik/
Kızlaaarrrr
Kızlaaarrrr
Evde melek gibi bir bebek var !!!! Bir türlü benim olduğuna inanamadığımmmm...
Hay Allahım ben bu yavruşu hakedecek ne yaptım acaba
Bal bunlarrr balll...evimi mis gibi kokutan bebeğim. ..
Allah yavrularımızı nazarlardan korusun ( amin))))
Pek taktim sayilmaz dikislerim tam gecmedi diye takamadim cokk ins kalmaz biseyKorse falan taktin mi canim?
Bende pek bisey kalmadi 17 gun oldu bizimde:)
Valla canim ben kizim ilk eve geldiginde bepantenin yeni cikan pisik kremini almistik onu surdum yavrumun kusunu kipkirmizi yapti daha sonra dogumdan once zeytinyagi ve balmumuyla bi krem yaptik esimle int okumustum masallah cok iyi geldi cok memnunun hic pisik olmadi o kizariklikta cabuk gecti istersen anlatirim yapilisiniOğlumun poposu 1 haftadır pişikıslatılmış suyla siliyorum iyice kuruluyorum. Zeytinyağı sürdüm bugünde sebamedin pişik kremini aldım geçmedi bi türlü nette araştırdım travAzol krem iyi geliyormuş. Evde var sürüp sürmemekte kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?