2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gozunuz aydin tatlim allah anali babali buyutdun ins :) sut olayini takma zamanla emzirdikce geliyo zaten ilk 2 3 gun az ve su olarak geliyo :)

Canım çok teşekkür ederim. Acı elma yagını deniycem ben de. Çünkü bi kaç kişiden daha duydum. Ayagına bi damla masajla yayıyormussun.

Takviye derken mama mı vermeliyiz ben anne sütüyle besliyorum sadece.

Kaka rengi çoğunlukla sarı ve pelteli ama cok nadir de olsa yeşilleşiyo ..

Annem üşütüyprsun kendini dio. Ondan olur diyo bu konuda tecrübe n var mı ??

Canım çok teşekkür ederim. Acı elma yagını deniycem ben de. Çünkü bi kaç kişiden daha duydum. Ayagına bi damla masajla yayıyormussun.

Takviye derken mama mı vermeliyiz ben anne sütüyle besliyorum sadece.

Kaka rengi çoğunlukla sarı ve pelteli ama cok nadir de olsa yeşilleşiyo ..

Annem üşütüyprsun kendini dio. Ondan olur diyo bu konuda tecrübe n var mı ??

bende yan etkilerinden korktuğum için epiduralden korkuyorum... O yüzden acıyı çeke çeke nasıl doğurucam bilmiyorum... Sana çok geçmiş olsun... Tekrar gözün aydın... Darısı surda kalan 3 5 adayın basına...

Bugün kontrol var açılma varmı diye bakacaklar... Yoksa eve geri gelicem... Çantaları almaya gerek varmı bilemedim... Hastane yakın kaynanam bende gelicem diye tutturdu gerek yokk acil bişey olursa ararız dedik... Yok gelecemm diye tutturdu... Uykundan olma falan diyo oğlu yok gelicem... İstemiyorum sanki doğuma gider gibi... Cümbür cemaat... Benden daha telaşlılar... Beni heyecanlandırıyorlar...

Evet gece hic uyumayan bi bebegim var :)) ama cok tatli sadece beni istiyo anne kokusunda uyuyo bende onu koklayip optum butun gece. Kolum tutuldu saatlerce sancilandim ama yine kipirdamadim uyanmasin guzellik diye.Boyle bi duygu olamaz dunyada! Aşkla doluyum.. hep emmek istiyo meme uclarima kan oturdu ve su topladi ama onun icin dayaniyorum. Emzirirken esimin elini isiriyorum okadar aciyo. Cokta istahli masallah babasi gibi :)) ameliyattan sonra uyandirilmaya calisildigimda yarim saate yakin nefes alamadim boguldum. Astimda varya bende ondan. Şahadet getirdim ölucem dedim nefessiz kaldim. Narkozun etkisiyle basimda konusuyolardi duydum bu hasta zor uyanir astimi var fln diye. Zangir zangir titredigimi nefessiz kaldigimi hatirliyorum. Hemen doktorlar geldi hemsireler oksijen igne biseyler verdiler. Ama gittim dedim ben yani bi tek aklima kizim geldi o an bana ihtiyaci var diye. Onu ilk gordugumde cok agladim cok duygulandim. O mis koku herseyi unutturuyo. Suandada yatiyorum ayaga kalkinca dayanilmaz bi agri oluyo gaz cikaramadim daha sancilaniyorum. Insallah gecer bian once bu sancilarda kizimin keyfini surerim :)

Hayirli ugurlu, saglikli sihhatli olsun insallah bebisin

Gözün aydın canım :)
Allah analı babalı büyütsün yavrunu :)

ben dün acillik oldum
çok kötüydüm iğne vurdular

Valla ben 2. Defa böyle kötü oluyorum,karaciğer enzimleri ne falan bakıldı hiç bişi çıkmadı , daha öncede demiştim, ılık suyun alTina duşa gir canım, kaşınırken girmek istemiyorsun, kasidikca uyuz gibi kaşıyasın geliyor ama biri seni yönlendirmeli, bizde öyle oluyor en azından resmen duşa girmicem diye cebelleşiyorum eşimle sonucta o kazanıyor tabi, dünde gene duş sayesinde sakinleştim....ara ara oluyor böyle, son günler sabir diyorum

O zaman bana doktor mamaya başla hemen dedi.. zaten göğüs ucum yoktu ve çok acı çekiyordum. Daha fazla emzirmeyi denemek yerine yanımdakilerin de baskısıyla mamaya başladık. Sonra hep pişman oldum. Daha fazla emzirmeyi tavsihe ederim. Ama bizde kaka ya yoktu ya da tam olarak keçi kakası gibi tane taneydi. Sarı pelte gibi kaka olması gereken diye biliyorum. Ayrıca anne sütü alı3ken 3-4gün kabızlık normal diye okudum. Kısacası senin durumun normal görünüyor ama kendini de üşütme gerçekten de son bebeğin bezine yansıyor:)

ayvakabuguu tebrik ediyorum. Allah analı babalı büyütme nasip etsin .

3.gün geliyo süt basta beyazımsı sarımsı bi sıvı geliuo ilk iki gün onu mutlaka emsin yavrucuk..

Emzirmeye devam iki memeyi de .3 gün daha da cogalacak. Kayısı kompostosu iç ve bol su. Göğsüme zeytibyagıyla nasaj yapmıştık. Kendinde göğüslerini masajla ovarsan daha cabuk gelir. Bi de sırtında iki kaburgaya masaj iyi gelir demişti ebe..

Kolay gelsin. İlk hafta toplam 7-8 saat anca uyudum.

Ama bebekten değil heyecandan panikten falan...

Sağ ol cnm tecrüben ve desteğin için Allah razı olsun

Ben de bugün bakıma aldım kendimi
Ayak tırnsklarımı kestim törpüledim
Ellerime manikür yaptım kendimce
Epilasyon,kaşlar :)hazırlıksız yakalanmsk istemem :):)
ben ayak başparmağımı kesemiyorum. eşimede kestiremiyorum acıtır diye. ama batıyor artık. bir ara keserken tam kesememiştim. yamuk kalmıştı. o kısım büyüdü herhalde.

Kizlar kizimi kucagima aldim guzeller guzeli bi melegim varrr onu gorunce butun acilari unutuyosun. Allah hepinize saglikli dogumlar nasip etsin..
gözünaydın. Allah analı babalı, sağlık ve afiyetle büyütmeyi nasip etsin İnşaallah.
uykusu da düzene girer İnşaallah. göğislerinde daha beter olmaz İnşaallah. acil şifalar.

selam annişler nasılsınız?

sizinde içinizde sevımsız bi vesvese oluyor mu? '' kaybetme korkusu'' gibi.
siz doğum yaptınız bu hissi yaşıyorsunuz. bizlerde doğmadığı hergün. yani en azından bende var. gözümle görsem diyorum. içimde bilmediğim şekilde, ne alemde kestiremiyorsun. değişik bir şey. doğduğunda ne olacak bakalım.

banada oluyor o karın kaşıntısı. çatlamamıştım. son ayda çatladım. dün kaşıdığım yer acıdı resmen. krem sürünce geçiyor şükür ki. bir yerde doğum belirtisi diyordu.

nst de sancı çıkmadığı için bakmamıştır. çünkü benim çıktı diye baktı. açılma var mı diye. birde diyor gülerek, bakalım doğuruyorsundur belki. :)

Dr aradım gel dedi yoldayız dua edin kızlar
İnşaallah sağlıcakla, hayırlısıyla kavuşmuşsunuzdur yavrunuza.

biliyorlarmış da üstüne yine defalarca aynı şeyi yapmışlar ki..
şimdi daha iyisindir İnşaallah. bebeğini izle için ferahlasın herşeye rağmen.

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. gözünüzaydın. :)
darısı biz bekleyenlere hayırlısıyla.

bu gece çok güzel uyudum. sabah enerjim süperdi. hadi İnşaallah hayırlısı.

Sevinirim cnm nasıl yapılıyor. Çok üzülüyorum poposu kıpkırmızı

Canım biraz daha sık dişini çok az kalmış :)
Bikaç saate gelir minnoşun :)

valla yatakta yaptiriyorum az da olsa yap diyorum. o sicak seyi tutmam iyi geldi ama masallah bugun cok guzel uyumusum. sadece 2 kez uyandim o da tuvalete,sonra hemen dalmisim.. cok iyi geldi daha dinc hissediyorum su an ama mide bulantim var istahim yok.. biri biterken digeri başlıyor sen nasilsin sancilarin durumu nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…