- 24 Aralık 2013
- 677
- 906
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #69.761
Allah yardimcin olsun canim bende hast gittigimde 2cm di:) su gibi dogumlar dilerim2 cm acıklık varmış hafif kasık ve bel agrım var yatışım yapıldı bekliycez artık
Gozunuz aydin tatlim allah anali babali buyutdun ins :) sut olayini takma zamanla emzirdikce geliyo zaten ilk 2 3 gun az ve su olarak geliyo :)Kızlar dün kızımı 08.23 te dünyaya getirdim..... Spinal anestezi ile sütüm fazla yok Zaman'la olur dedieler normal doğum çok istemiştim ama olmadı... Ama kızı kokusu benden herşeyi aldı bende biraz uykusuz kalıyorum ama inanın herşeye değer
Kızım henüz doğmadı ama oğlumda acı elma yağı diğer adıyla adaçayı yağı çok işe yaramıştı. tavsiye ederim. Ayrıca ıkınıp sıkılıp ama kaka yapamaması durumunda ilk akla gelmesi gerekenin bebeğin yeterli beslenemediği olduğunu da oğlumda öğrenmiştim. Takviye yapınca düzene girmişti. Ama tecrübesizlik nedeniyle ipleri elimde tutamadım ve sütüm hep sağmak zrunsa kaldım. Kaka konusunda doktora danışmanızı öneririm.
Kızım henüz doğmadı ama oğlumda acı elma yağı diğer adıyla adaçayı yağı çok işe yaramıştı. tavsiye ederim. Ayrıca ıkınıp sıkılıp ama kaka yapamaması durumunda ilk akla gelmesi gerekenin bebeğin yeterli beslenemediği olduğunu da oğlumda öğrenmiştim. Takviye yapınca düzene girmişti. Ama tecrübesizlik nedeniyle ipleri elimde tutamadım ve sütüm hep sağmak zrunsa kaldım. Kaka konusunda doktora danışmanızı öneririm.
Allah analı babalı büyütsün...Kızlar dün kızımı 08.23 te dünyaya getirdim..... Spinal anestezi ile sütüm fazla yok Zaman'la olur dedieler normal doğum çok istemiştim ama olmadı... Ama kızı kokusu benden herşeyi aldı bende biraz uykusuz kalıyorum ama inanın herşeye değer
bende yan etkilerinden korktuğum için epiduralden korkuyorum... O yüzden acıyı çeke çeke nasıl doğurucam bilmiyorum... Sana çok geçmiş olsun... Tekrar gözün aydın... Darısı surda kalan 3 5 adayın basına...Bugün iğrenç bi gündü yazmaya fırsatım olmadı hala çıkamadık hastanedensabah kolumda bir ağrı hissettim.hani kulunç olursunuz da kolunuza vurur ya öyle.eşime masaj yaptırdım ama hiç geçmedi.yerini tam bulamadık zaten.neyse bi saat içinde acayip şiddetlendi ben öğlen artık ağlıyordum ağrıdan.daha doğrusu kalbe sancı saplanır ya her nefes alış da benim de omuz ve koluma saplanıyordu.epidural vermişlerdi üstüne bir ağrı kesici iğne yaptılar bana mısın demedi.bir tane daha yaptılar.o biraz geçirdi gibi oldu ama 1 saat sonra yine başladı sancı girmeye.tekrar epidudal iğne yaptılar daha beter şiddetlendi.tekrar 2 tane ağrı kesici.doktorum geldi noluo diye anlattım durumj herkeste olan bişey omuz ağrısı dedi.ben de dedim bu herkese olan gibi bişey değil.ben epidural alana kadar kaç saat doğum sancısı çektim alamadım dedim.biraz sinir oldum açıkçası ben yalan söylüyorum sanki abartıyorum gibi.önce eşimde öyle sandı sonra inandı bana.sonradan söylediler bize epiduralin yan etkilerinden biriymiş bu.ama böyle şiddetli olmuomuş genelde.sonra epidurali kestiler sadece ağrı kesici yaptılar.şimdi daha iyiyim ama kabus gibi bir gündü.doğum yaptığımdan beri sadece 1 saat uyuyabildim.bebiş de sağolsun hiç dinlendirmio bi gaz çıkar bi emzir
Hayirli ugurlu, saglikli sihhatli olsun insallah bebisinEvet gece hic uyumayan bi bebegim var :)) ama cok tatli sadece beni istiyo anne kokusunda uyuyo bende onu koklayip optum butun gece. Kolum tutuldu saatlerce sancilandim ama yine kipirdamadim uyanmasin guzellik diye.Boyle bi duygu olamaz dunyada! Aşkla doluyum.. hep emmek istiyo meme uclarima kan oturdu ve su topladi ama onun icin dayaniyorum. Emzirirken esimin elini isiriyorum okadar aciyo. Cokta istahli masallah babasi gibi :)) ameliyattan sonra uyandirilmaya calisildigimda yarim saate yakin nefes alamadim boguldum. Astimda varya bende ondan. Şahadet getirdim ölucem dedim nefessiz kaldim. Narkozun etkisiyle basimda konusuyolardi duydum bu hasta zor uyanir astimi var fln diye. Zangir zangir titredigimi nefessiz kaldigimi hatirliyorum. Hemen doktorlar geldi hemsireler oksijen igne biseyler verdiler. Ama gittim dedim ben yani bi tek aklima kizim geldi o an bana ihtiyaci var diye. Onu ilk gordugumde cok agladim cok duygulandim. O mis koku herseyi unutturuyo. Suandada yatiyorum ayaga kalkinca dayanilmaz bi agri oluyo gaz cikaramadim daha sancilaniyorum. Insallah gecer bian once bu sancilarda kizimin keyfini surerim :)
Gözün aydın canım :)Kızlar dün kızımı 08.23 te dünyaya getirdim..... Spinal anestezi ile sütüm fazla yok Zaman'la olur dedieler normal doğum çok istemiştim ama olmadı... Ama kızı kokusu benden herşeyi aldı bende biraz uykusuz kalıyorum ama inanın herşeye değer
ben dün acillik oldum
çok kötüydüm iğne vurdular
O zaman bana doktor mamaya başla hemen dedi.. zaten göğüs ucum yoktu ve çok acı çekiyordum. Daha fazla emzirmeyi denemek yerine yanımdakilerin de baskısıyla mamaya başladık. Sonra hep pişman oldum. Daha fazla emzirmeyi tavsihe ederim. Ama bizde kaka ya yoktu ya da tam olarak keçi kakası gibi tane taneydi. Sarı pelte gibi kaka olması gereken diye biliyorum. Ayrıca anne sütü alı3ken 3-4gün kabızlık normal diye okudum. Kısacası senin durumun normal görünüyor ama kendini de üşütme gerçekten de son bebeğin bezine yansıyor:)Canım çok teşekkür ederim. Acı elma yagını deniycem ben de. Çünkü bi kaç kişiden daha duydum. Ayagına bi damla masajla yayıyormussun.
Takviye derken mama mı vermeliyiz ben anne sütüyle besliyorum sadece.
Kaka rengi çoğunlukla sarı ve pelteli ama cok nadir de olsa yeşilleşiyo ..
Annem üşütüyprsun kendini dio. Ondan olur diyo bu konuda tecrübe n var mı ??
Sağ ol cnm tecrüben ve desteğin için Allah razı olsunO zaman bana doktor mamaya başla hemen dedi.. zaten göğüs ucum yoktu ve çok acı çekiyordum. Daha fazla emzirmeyi denemek yerine yanımdakilerin de baskısıyla mamaya başladık. Sonra hep pişman oldum. Daha fazla emzirmeyi tavsihe ederim. Ama bizde kaka ya yoktu ya da tam olarak keçi kakası gibi tane taneydi. Sarı pelte gibi kaka olması gereken diye biliyorum. Ayrıca anne sütü alı3ken 3-4gün kabızlık normal diye okudum. Kısacası senin durumun normal görünüyor ama kendini de üşütme gerçekten de son bebeğin bezine yansıyor:)
ben ayak başparmağımı kesemiyorum. eşimede kestiremiyorum acıtır diye. ama batıyor artık. bir ara keserken tam kesememiştim. yamuk kalmıştı. o kısım büyüdü herhalde.Ben de bugün bakıma aldım kendimi
Ayak tırnsklarımı kestim törpüledim
Ellerime manikür yaptım kendimce
Epilasyon,kaşlar :)hazırlıksız yakalanmsk istemem :):)
gözünaydın. Allah analı babalı, sağlık ve afiyetle büyütmeyi nasip etsin İnşaallah.Kizlar kizimi kucagima aldim guzeller guzeli bi melegim varrr onu gorunce butun acilari unutuyosun. Allah hepinize saglikli dogumlar nasip etsin..
siz doğum yaptınız bu hissi yaşıyorsunuz. bizlerde doğmadığı hergün. yani en azından bende var. gözümle görsem diyorum. içimde bilmediğim şekilde, ne alemde kestiremiyorsun. değişik bir şey. doğduğunda ne olacak bakalım.selam annişler nasılsınız?
sizinde içinizde sevımsız bi vesvese oluyor mu? '' kaybetme korkusu'' gibi.
banada oluyor o karın kaşıntısı. çatlamamıştım. son ayda çatladım. dün kaşıdığım yer acıdı resmen. krem sürünce geçiyor şükür ki. bir yerde doğum belirtisi diyordu.Acayip kaşıntım var gene işin kötüsü göbeğimi çok pis kaşımışım kan oturmuş resmen, eşim gördü, tabi ben göbeğimin altını göremiyorum malum hemen yağ sürdük ama çok kötü yapmışım ya
nst de sancı çıkmadığı için bakmamıştır. çünkü benim çıktı diye baktı. açılma var mı diye. birde diyor gülerek, bakalım doğuruyorsundur belki. :)Kızlar merhaba.benim gunum doldu beklenen doğum tarihim 14ocakti.bugün 40+1iz doktra gttm sadce nst bakti ii dedi.tansiynm da normal.bana hic çati muayenesi yapmadı.gecen hafta gttgmde ultrasn ile bakmsti su ii bebek ii demsti.smdi ayin 20sinde gel suni sanci verelim dedi.etrafta konuslnlardan tedirgn olmaya basladm.sezaryen olmak istyrm deseydin diolar bebek kakasini yer diolar smdi hep tedrgnlikle beklyrm.20snde 40+6 olucam inşallah.biri beni rahatlatabilir mi
İnşaallah sağlıcakla, hayırlısıyla kavuşmuşsunuzdur yavrunuza.Dr aradım gel dedi yoldayız dua edin kızlar
biliyorlarmış da üstüne yine defalarca aynı şeyi yapmışlar ki..Bugün iğrenç bi gündü yazmaya fırsatım olmadı hala çıkamadık hastanedensabah kolumda bir ağrı hissettim.hani kulunç olursunuz da kolunuza vurur ya öyle.eşime masaj yaptırdım ama hiç geçmedi.yerini tam bulamadık zaten.neyse bi saat içinde acayip şiddetlendi ben öğlen artık ağlıyordum ağrıdan.daha doğrusu kalbe sancı saplanır ya her nefes alış da benim de omuz ve koluma saplanıyordu.epidural vermişlerdi üstüne bir ağrı kesici iğne yaptılar bana mısın demedi.bir tane daha yaptılar.o biraz geçirdi gibi oldu ama 1 saat sonra yine başladı sancı girmeye.tekrar epidudal iğne yaptılar daha beter şiddetlendi.tekrar 2 tane ağrı kesici.doktorum geldi noluo diye anlattım durumj herkeste olan bişey omuz ağrısı dedi.ben de dedim bu herkese olan gibi bişey değil.ben epidural alana kadar kaç saat doğum sancısı çektim alamadım dedim.biraz sinir oldum açıkçası ben yalan söylüyorum sanki abartıyorum gibi.önce eşimde öyle sandı sonra inandı bana.sonradan söylediler bize epiduralin yan etkilerinden biriymiş bu.ama böyle şiddetli olmuomuş genelde.sonra epidurali kestiler sadece ağrı kesici yaptılar.şimdi daha iyiyim ama kabus gibi bir gündü.doğum yaptığımdan beri sadece 1 saat uyuyabildim.bebiş de sağolsun hiç dinlendirmio bi gaz çıkar bi emzir
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. gözünüzaydın. :)Kızlar dün kızımı 08.23 te dünyaya getirdim..... Spinal anestezi ile sütüm fazla yok Zaman'la olur dedieler normal doğum çok istemiştim ama olmadı... Ama kızı kokusu benden herşeyi aldı bende biraz uykusuz kalıyorum ama inanın herşeye değer
Sevinirim cnm nasıl yapılıyor. Çok üzülüyorum poposu kıpkırmızıValla canim ben kizim ilk eve geldiginde bepantenin yeni cikan pisik kremini almistik onu surdum yavrumun kusunu kipkirmizi yapti daha sonra dogumdan once zeytinyagi ve balmumuyla bi krem yaptik esimle int okumustum masallah cok iyi geldi cok memnunun hic pisik olmadi o kizariklikta cabuk gecti istersen anlatirim yapilisini
Canım biraz daha sık dişini çok az kalmış :)Kızlar doğumhaneden bildiriyorum 6 cm oldu kendi sancılarım var suni falan deil epidural bir harıka etkisi gectı mı ölüm gibi ama dua edin son anda kesıcekler allah güç versin hepinize normal doğuranları tebrik ediyorum cok zormuş
aynen uyku tutmuo canm bu aralar stresten mi rahatsz olmaktan mı bilmıorm benm de sırt agrm var baska da bişeycik yok yakında sayacak gün kalmayacak
seninki daha fazla sanrm agrısı eşine masaj falan yaptır
canım Allah yardımcın olsun iyi haberlerini beklıorz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?