- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #69.781
Kızlar doğumhaneden bildiriyorum 6 cm oldu kendi sancılarım var suni falan deil epidural bir harıka etkisi gectı mı ölüm gibi ama dua edin son anda kesıcekler allah güç versin hepinize normal doğuranları tebrik ediyorum cok zormuş
benimkinin kilosu düşük haftasına göre ama doktor sorun yok dedi. miyon olacak dedi sadece. bizde öyleyiz zaten. takılmadık hiç.Slm kızlar birşey sormak istiyorum bnm bebeğimde ac ve fl si geriden geliyor sizde böyle olan var mı varsa doktor ne dedi
Kaç haftalık sın canım ve bebeğin kaç kilobenimkinin kilosu düşük haftasına göre ama doktor sorun yok dedi. miyon olacak dedi sadece. bizde öyleyiz zaten. takılmadık hiç.
sizede doktor sorun yok dediyse hiç düşünmeyin üstünde derim. sağlığı yerinde olsun da.
doğumun eşiğindeyim. 39 haftalığım ve doğum her an olablir. doğum kanalına inmiş miniğim çünkü.Kaç haftalık sın canım ve bebeğin kaç kilo
Rabbim sağ saglım kucağına aldırmayı nasip etsin. Boyu kaç cm cnmdoğumun eşiğindeyim. 39 haftalığım ve doğum her an olablir. doğum kanalına inmiş miniğim çünkü.
2.5 kilo buarada.
Canım 3 dk emiyosa en cok süt o zaman akıyo zaten üzulme emdikçe artiyo. Benim memişler yara oldu arada sağiyorum az geliyo 10 saniye emziriyorum sonra yine sagıyorum sut geliyor o emdikçe süt geliyo. Sadece makine yaniltıcı olabilir.canım bugün resmen ağladım, komşu geldi emzirmeye çalıştık almıyor çok uğraşıyorum alsın diye emiyor üç dakka bırakıyor sonra bir daha almıyor, komşuda sağalım dedi ama o kadar az süt çıktı ki gene, yetmez dedi mama verdik gene, dediğini yaptım canım zeytin yağı verdim bu akşam yaptı kakasını ama bir kısmı kaskatıydı nasıl ağladı yavrum, dediğini yapıcam canım evire çevire sürekli yapıcam ama sütüm çok az, Allah hepimize yardım etsin
Ay canım Allah yardımcın olsun çok az kalmış dayan biZler içinde dua etKızlar doğumhaneden bildiriyorum 6 cm oldu kendi sancılarım var suni falan deil epidural bir harıka etkisi gectı mı ölüm gibi ama dua edin son anda kesıcekler allah güç versin hepinize normal doğuranları tebrik ediyorum cok zormuş
Maşallah diyelm canm ben de uyumuşum yeni kalktm sayılır iyi geldi kasıklarımda sancı var ama gaz sancısı gibi batma var gibi bıktm bu yalancılardan ya gerceğini a nlamıcam bunlar yüzündenvalla yatakta yaptiriyorum az da olsa yap diyorum. o sicak seyi tutmam iyi geldi ama masallah bugun cok guzel uyumusum. sadece 2 kez uyandim o da tuvalete,sonra hemen dalmisim.. cok iyi geldi daha dinc hissediyorum su an ama mide bulantim var istahim yok.. biri biterken digeri başlıyorsen nasilsin sancilarin durumu nedir
Canım sen nasılsın var mı bi değişiklikCanım biraz daha sık dişini çok az kalmış :)
Bikaç saate gelir minnoşun :)
Canm boyla ilgili ya ne kadar geride mesela senin eşinin boyu nasıl minyonsanz genetik olabilir bi iki hafta ise sorun deil die biliorm bizimkinin de ilerde mesela doktr olabilir uzun olcak biraz dio sıkma canını baska sorun yoksa iyidir inşallahSlm kızlar birşey sormak istiyorum bnm bebeğimde ac ve fl si geriden geliyor sizde böyle olan var mı varsa doktor ne dedi
Ay canm ya geçmiş olsun cok kıyamam ne değişik seyler duyuyoruz sezeryan agrısı yetmezmiş gibi daha kötüsü cıkmış başına inşallah geçecek su bi kaç gün zor olacak diolar dayan sonra meleğinizle hersey cok Güzel olacakBugün iğrenç bi gündü yazmaya fırsatım olmadı hala çıkamadık hastanedensabah kolumda bir ağrı hissettim.hani kulunç olursunuz da kolunuza vurur ya öyle.eşime masaj yaptırdım ama hiç geçmedi.yerini tam bulamadık zaten.neyse bi saat içinde acayip şiddetlendi ben öğlen artık ağlıyordum ağrıdan.daha doğrusu kalbe sancı saplanır ya her nefes alış da benim de omuz ve koluma saplanıyordu.epidural vermişlerdi üstüne bir ağrı kesici iğne yaptılar bana mısın demedi.bir tane daha yaptılar.o biraz geçirdi gibi oldu ama 1 saat sonra yine başladı sancı girmeye.tekrar epidudal iğne yaptılar daha beter şiddetlendi.tekrar 2 tane ağrı kesici.doktorum geldi noluo diye anlattım durumj herkeste olan bişey omuz ağrısı dedi.ben de dedim bu herkese olan gibi bişey değil.ben epidural alana kadar kaç saat doğum sancısı çektim alamadım dedim.biraz sinir oldum açıkçası ben yalan söylüyorum sanki abartıyorum gibi.önce eşimde öyle sandı sonra inandı bana.sonradan söylediler bize epiduralin yan etkilerinden biriymiş bu.ama böyle şiddetli olmuomuş genelde.sonra epidurali kestiler sadece ağrı kesici yaptılar.şimdi daha iyiyim ama kabus gibi bir gündü.doğum yaptığımdan beri sadece 1 saat uyuyabildim.bebiş de sağolsun hiç dinlendirmio bi gaz çıkar bi emzir
amin. Allah razı olsun. cümlemiz İnşaallah.Rabbim sağ saglım kucağına aldırmayı nasip etsin. Boyu kaç cm cnm
Bn 1.60 eşim 1.70 canım iki hafta geride canım inşallah birşey olmazAy canm ya geçmiş olsun cok kıyamam ne değişik seyler duyuyoruz sezeryan agrısı yetmezmiş gibi daha kötüsü cıkmış başına inşallah geçecek su bi kaç gün zor olacak diolar dayan sonra meleğinizle hersey cok Güzel olacak
bende onu kullandım. aynı sekılde benımkınınde üst kısımlar pişik oldu. dünden berı hakıkı zeytınyagı kullanıyorum. bakalım 3-4 gün sonra anlarız sonucu. o bal mumu karısımı bende okudum da guvenemedımValla canim ben kizim ilk eve geldiginde bepantenin yeni cikan pisik kremini almistik onu surdum yavrumun kusunu kipkirmizi yapti daha sonra dogumdan once zeytinyagi ve balmumuyla bi krem yaptik esimle int okumustum masallah cok iyi geldi cok memnunun hic pisik olmadi o kizariklikta cabuk gecti istersen anlatirim yapilisini
uykusunda benımkıne de oluyor ara sıra. sırf o yuzden o uyurken uyuyamıyorum.Ayy bizimki de tikaniyo emerken icim gidiyo duzeltene kadar genelde uyurken tikaniyor biran once buyuselerde biraz daha rahatlasak
Bugün de yok bişey çok şükür ara ara anlık minik sancılar girip çıkıyo ama çaktırmıyorumm kinseyeCanım sen nasılsın var mı bi değişiklik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?