2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

amin sana da Allah guc versin,az kalmis daha hizli gecer son bolum insallah. kendini parklara atmak ise yaradi galiba hayirli dogumun olur ins

Slm kızlar birşey sormak istiyorum bnm bebeğimde ac ve fl si geriden geliyor sizde böyle olan var mı varsa doktor ne dedi

Slm kızlar birşey sormak istiyorum bnm bebeğimde ac ve fl si geriden geliyor sizde böyle olan var mı varsa doktor ne dedi
benimkinin kilosu düşük haftasına göre ama doktor sorun yok dedi. miyon olacak dedi sadece. bizde öyleyiz zaten. takılmadık hiç.
sizede doktor sorun yok dediyse hiç düşünmeyin üstünde derim. sağlığı yerinde olsun da.

Kaç haftalık sın canım ve bebeğin kaç kilo

Canım 3 dk emiyosa en cok süt o zaman akıyo zaten üzulme emdikçe artiyo. Benim memişler yara oldu arada sağiyorum az geliyo 10 saniye emziriyorum sonra yine sagıyorum sut geliyor o emdikçe süt geliyo. Sadece makine yaniltıcı olabilir.
Ben de arada mama veriyorum keşke hiç vermesek ama mecbur kalıyorum günde bir iki kez bazen hiç vermiyorum memelerim yara oluyo emzirmekten.
Benimki bi süre solu hiç tutmadı ne pozisyonlar denedim şimdi emiyo çok şükür. Zamanla duzelecek her gün bi huyları oluyo. Ağlama sütüne zarar. Güçlü ol inşallah düzene girecek.

Ay canım Allah yardımcın olsun çok az kalmış dayan biZler içinde dua et
Maşallah diyelm canm ben de uyumuşum yeni kalktm sayılır iyi geldi kasıklarımda sancı var ama gaz sancısı gibi batma var gibi bıktm bu yalancılardan ya gerceğini a nlamıcam bunlar yüzünden ayy mide bulantısı tam bi baş belası ya doğurcaz gitcez hala geçmio sen yine de bişiler yemeğe çalış

Canm boyla ilgili ya ne kadar geride mesela senin eşinin boyu nasıl minyonsanz genetik olabilir bi iki hafta ise sorun deil die biliorm bizimkinin de ilerde mesela doktr olabilir uzun olcak biraz dio sıkma canını baska sorun yoksa iyidir inşallah

Ay canm ya geçmiş olsun cok kıyamam ne değişik seyler duyuyoruz sezeryan agrısı yetmezmiş gibi daha kötüsü cıkmış başına inşallah geçecek su bi kaç gün zor olacak diolar dayan sonra meleğinizle hersey cok Güzel olacak

Bn 1.60 eşim 1.70 canım iki hafta geride canım inşallah birşey olmaz

bende onu kullandım. aynı sekılde benımkınınde üst kısımlar pişik oldu. dünden berı hakıkı zeytınyagı kullanıyorum. bakalım 3-4 gün sonra anlarız sonucu. o bal mumu karısımı bende okudum da guvenemedım
bende mı yapsam

Ayy bizimki de tikaniyo emerken icim gidiyo duzeltene kadar genelde uyurken tikaniyor biran once buyuselerde biraz daha rahatlasak
uykusunda benımkıne de oluyor ara sıra. sırf o yuzden o uyurken uyuyamıyorum.
eşimi nöbetcı bırakıyorum yanına.
zamanla bu korkularda bıtecek ıns.

Kızlar pişik için "hematan" diye bi pomad kullanıyorum çok memnunum. Eczanede satılıyor, reçetesiz alabiliyorsunuz. Şiddetle tavsiye ederim... Hergün en az bi kere poposunu yıkayın kızlar, o da çok rahatlatıyor... Bizim göbeğimiz halen düşmedi 13. günülüz bgn ama. Dün banyo yaptırdım, dr sorun olmaz dedi, bebişim birden büyüdü Surrender

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…