- 11 Temmuz 2015
- 1.000
- 1.455
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #69.801
evet yaa perşembe günü doktordaydım benim de canım sıkıldı..ama doktor bişey olmaz sorun yok dedi..ac 38,fl 36 dedi ki şu ana kadar sadece fl bir hafta gerideydi..doktor bütün bebekler standart olacak diye birşey yok dedi,minyon olacakmış benimki herşey yolunda dedi ama can sıkıntısı yarattı bende..eşim 170 ben 157 bu da etkiliyor tabiiki..ha şunu da söyliim kilosunu doktor imom omega3 kullandırarak artırmama yardımcı olmuştu..ac normale yakın hatta normal olmuştu o zamanSlm kızlar birşey sormak istiyorum bnm bebeğimde ac ve fl si geriden geliyor sizde böyle olan var mı varsa doktor ne dedi
Çok teşekkür ederim canım inşallah sorun olmadan kucağımıza alırız bebeklerimizievet yaa perşembe günü doktordaydım benim de canım sıkıldı..ama doktor bişey olmaz sorun yok dedi..ac 38,fl 36 dedi ki şu ana kadar sadece fl bir hafta gerideydi..doktor bütün bebekler standart olacak diye birşey yok dedi,minyon olacakmış benimki herşey yolunda dedi ama can sıkıntısı yarattı bende..eşim 170 ben 157 bu da etkiliyor tabiiki..ha şunu da söyliim kilosunu doktor imom omega3 kullandırarak artırmama yardımcı olmuştu..ac normale yakın hatta normal olmuştu o zaman
Canım kaç haftalık hamilesinevet yaa perşembe günü doktordaydım benim de canım sıkıldı..ama doktor bişey olmaz sorun yok dedi..ac 38,fl 36 dedi ki şu ana kadar sadece fl bir hafta gerideydi..doktor bütün bebekler standart olacak diye birşey yok dedi,minyon olacakmış benimki herşey yolunda dedi ama can sıkıntısı yarattı bende..eşim 170 ben 157 bu da etkiliyor tabiiki..ha şunu da söyliim kilosunu doktor imom omega3 kullandırarak artırmama yardımcı olmuştu..ac normale yakın hatta normal olmuştu o zaman
Canm sakin ol hayırlısı nasılsa öyle gelsin bebişin belki sezeryan olması daha sağlıklıdır benim de günüm az kaldı dediğin gibi hiç bir belirti yok bence doktoruna güven o derse öyle hareket et cünkü 40 tan sonra riskli zamanlar oluyor hakkında hayırlısı olsun inşallahKizlar bana cevap verin yaaa. Benim bebek gelmiyo ne açılan ne de birşey 40+2 yim bugün doktor 3-5 gün beklememizde sorun yok dedi sali ya kadar zman verdi o zamana kadar gelmezse ne olacak.. korkuyorum zaten birşey olmasından sezaryena sıcak bakıyorum artik
Senle ben cok benziyrz bende sali gitcm 40+5 oluyrm ne olacak. Allah korusun bende korkuyorum sali da olmazsa sezaryen isticmKızlar merhaba.benim gunum doldu beklenen doğum tarihim 14ocakti.bugün 40+1iz doktra gttm sadce nst bakti ii dedi.tansiynm da normal.bana hic çati muayenesi yapmadı.gecen hafta gttgmde ultrasn ile bakmsti su ii bebek ii demsti.smdi ayin 20sinde gel suni sanci verelim dedi.etrafta konuslnlardan tedirgn olmaya basladm.sezaryen olmak istyrm deseydin diolar bebek kakasini yer diolar smdi hep tedrgnlikle beklyrm.20snde 40+6 olucam inşallah.biri beni rahatlatabilir mi
SAgol canim tsekkur ederim evet dedigin gibi hayirlisi ama iste icimiz rahat degilCanm sakin ol hayırlısı nasılsa öyle gelsin bebişin belki sezeryan olması daha sağlıklıdır benim de günüm az kaldı dediğin gibi hiç bir belirti yok bence doktoruna güven o derse öyle hareket et cünkü 40 tan sonra riskli zamanlar oluyor hakkında hayırlısı olsun inşallah
gaz için sab simplex var. 1 kere kullanmıstımGaz icin bio gaia kullanan varmi? Kuzenim kizinda kullanip memnun kalmis.
benımkı de buna benzer şeyler.. karnının iyi doyması lazım, altı her zaman temız olması, gazının sürekli çıkması lazım.Slm kizlar naparsinizz bizde durumlar fena uykusuz her gecee modundayizz:) 15 gun oluyo dogurali ama benim gobek tam gitmedi duruyo imdatttt kalir mi kiii sizin nasil????
şuan bir çeşit kısır döngüde yaşadıgımızdan dolayı bir müddet aradıgınız kişiye ulaşılmuyorHu huu kimse kalmamış buralarda yaa
benımde tam geçmedi. hem daha erken degıl mı gecmesı için?Pek taktim sayilmaz dikislerim tam gecmedi diye takamadim cokk ins kalmaz bisey
sarı ve peltelı olması gerekenCanım çok teşekkür ederim. Acı elma yagını deniycem ben de. Çünkü bi kaç kişiden daha duydum. Ayagına bi damla masajla yayıyormussun.
Takviye derken mama mı vermeliyiz ben anne sütüyle besliyorum sadece.
Kaka rengi çoğunlukla sarı ve pelteli ama cok nadir de olsa yeşilleşiyo ..
Annem üşütüyprsun kendini dio. Ondan olur diyo bu konuda tecrübe n var mı ??
ben de konusamadım bi müddet çünkü bogazım cok acıyordu .Evet gece hic uyumayan bi bebegim var :)) ama cok tatli sadece beni istiyo anne kokusunda uyuyo bende onu koklayip optum butun gece. Kolum tutuldu saatlerce sancilandim ama yine kipirdamadim uyanmasin guzellik diye.Boyle bi duygu olamaz dunyada! Aşkla doluyum.. hep emmek istiyo meme uclarima kan oturdu ve su topladi ama onun icin dayaniyorum. Emzirirken esimin elini isiriyorum okadar aciyo. Cokta istahli masallah babasi gibi :)) ameliyattan sonra uyandirilmaya calisildigimda yarim saate yakin nefes alamadim boguldum. Astimda varya bende ondan. Şahadet getirdim ölucem dedim nefessiz kaldim. Narkozun etkisiyle basimda konusuyolardi duydum bu hasta zor uyanir astimi var fln diye. Zangir zangir titredigimi nefessiz kaldigimi hatirliyorum. Hemen doktorlar geldi hemsireler oksijen igne biseyler verdiler. Ama gittim dedim ben yani bi tek aklima kizim geldi o an bana ihtiyaci var diye. Onu ilk gordugumde cok agladim cok duygulandim. O mis koku herseyi unutturuyo. Suandada yatiyorum ayaga kalkinca dayanilmaz bi agri oluyo gaz cikaramadim daha sancilaniyorum. Insallah gecer bian once bu sancilarda kizimin keyfini surerim :)
ben zeytınyagını denıyorum şuan. bir de her acmada ılık suyla sılıp kuruluyorum ve 3-4 dk havalandırıyorumKızlar pişik için "hematan" diye bi pomad kullanıyorum çok memnunum. Eczanede satılıyor, reçetesiz alabiliyorsunuz. Şiddetle tavsiye ederim... Hergün en az bi kere poposunu yıkayın kızlar, o da çok rahatlatıyor... Bizim göbeğimiz halen düşmedi 13. günülüz bgn ama. Dün banyo yaptırdım, dr sorun olmaz dedi, bebişim birden büyüdüSurrender
ben zeytınyagını denıyorum şuan. bir de her acmada ılık suyla sılıp kuruluyorum ve 3-4 dk havalandırıyorum
bakalım 3 gün sonra falan görücez sonucu
Zeytinyağıyla temizliyoum ben de yaz olsa her gün yıkarım
Ama bizim minnoşlar gış pülücü maalesef
Ben kontrolden geldim doğumhanede açılmaya bakıldı hiç açılma yok... Yan odaya geçip nst çekilirken birini daha muayene etti kadın öyle bağırdı ki... O bağırınca ben içeride agladım etkilendim... Perşembe günü 21 ocakta gün bitiyo... Cumaya sezaryen günü verdi her ihtimale karşı o güne kadar normal doğarsa ne ala ama doğmazsa 22 ocak cuma sezeryan olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?