2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar birşey sormak istiyorum bnm bebeğimde ac ve fl si geriden geliyor sizde böyle olan var mı varsa doktor ne dedi
evet yaa perşembe günü doktordaydım benim de canım sıkıldı..ama doktor bişey olmaz sorun yok dedi..ac 38,fl 36 dedi ki şu ana kadar sadece fl bir hafta gerideydi..doktor bütün bebekler standart olacak diye birşey yok dedi,minyon olacakmış benimki herşey yolunda dedi ama can sıkıntısı yarattı bende..eşim 170 ben 157 bu da etkiliyor tabiiki..ha şunu da söyliim kilosunu doktor imom omega3 kullandırarak artırmama yardımcı olmuştu..ac normale yakın hatta normal olmuştu o zaman

Çok teşekkür ederim canım inşallah sorun olmadan kucağımıza alırız bebeklerimizi

Canım kaç haftalık hamilesin

Kizlar bana cevap verin yaaa. Benim bebek gelmiyo ne açılan ne de birşey 40+2 yim bugün doktor 3-5 gün beklememizde sorun yok dedi sali ya kadar zman verdi o zamana kadar gelmezse ne olacak.. korkuyorum zaten birşey olmasından sezaryena sıcak bakıyorum artik

Canm sakin ol hayırlısı nasılsa öyle gelsin bebişin belki sezeryan olması daha sağlıklıdır benim de günüm az kaldı dediğin gibi hiç bir belirti yok bence doktoruna güven o derse öyle hareket et cünkü 40 tan sonra riskli zamanlar oluyor hakkında hayırlısı olsun inşallah

Senle ben cok benziyrz bende sali gitcm 40+5 oluyrm ne olacak. Allah korusun bende korkuyorum sali da olmazsa sezaryen isticm

SAgol canim tsekkur ederim evet dedigin gibi hayirlisi ama iste icimiz rahat degil

Slm kizlar naparsinizz bizde durumlar fena uykusuz her gecee modundayizz:) 15 gun oluyo dogurali ama benim gobek tam gitmedi duruyo imdatttt kalir mi kiii sizin nasil????
benımkı de buna benzer şeyler.. karnının iyi doyması lazım, altı her zaman temız olması, gazının sürekli çıkması lazım.
bunlardan sonra kundaklayıp beşiğe yatırıyorum
anne karnındakı sesi dınletıp öyle uyutuyorum.

sarı ve peltelı olması gereken
yeşil ise üşütme degıl bebegın fazla beslenmesınden kaynaklanıyor olabilir
nette bu sekılde yazıyor ..

ben de konusamadım bi müddet çünkü bogazım cok acıyordu .

ben zeytınyagını denıyorum şuan. bir de her acmada ılık suyla sılıp kuruluyorum ve 3-4 dk havalandırıyorum
bakalım 3 gün sonra falan görücez sonucu

Ben kontrolden geldim doğumhanede açılmaya bakıldı hiç açılma yok... Yan odaya geçip nst çekilirken birini daha muayene etti kadın öyle bağırdı ki... O bağırınca ben içeride agladım etkilendim... Perşembe günü 21 ocakta gün bitiyo... Cumaya sezaryen günü verdi her ihtimale karşı o güne kadar normal doğarsa ne ala ama doğmazsa 22 ocak cuma sezeryan olacak...

Sabah 8 den beri toplamda 1.5 saat uyuyan bi bebeğim var ...

Gazdan uyanıyo yavrum birden basıyor çığlığı ..
Kendim rezene li çay içiyorum bugün buğra ma da üç dört çay kasıgı verdim.

İyi gelsin diye bekliyorum ama bu gaz işi henüz başlıyor sanırım.

Bir de bezi her değiştirişte bebeğimin altını makyaj temizleme pamugunu zeytinyağına batırıp siliyorum. Erkek bebek temizleme k de kolay değilmiş bence.

Bu gaz işi beni çıldırttı bugüb çayın içine biraz kimyonda koymuştum.

Bi bebek nasıl bu kadar az uyur. Sarılık ken habire uyuyo diyordum şimdi niye uyumuyor diyorum.

Kakası nda da bazen yeşillik olıuo sizinki nde de var mı ??

Napcaz kızlar ?? Bu Minnoşlar bize uykusuz her geceeee yorgun ölesiye dedirtcek galiba

Zeytinyağıyla temizliyoum ben de yaz olsa her gün yıkarım

Ama bizim minnoşlar gış pülücü maalesef

dedigin gbi kis olmasi biraz kotu oluyo bu konuda,ama odan sicaksa hemen orda yikasan altini,surrenderin dedigi gbi yikayip brz acik birakmak iyi geliyor.. ama iste cok dikkat etmek gerek hava sartlari falan:/ bizmkiler de dogsaydi bi hayirlisiyla yahuu

doktor beklemek istemiyr sanirim,hani bazilari 42ye kadar yolu var diyor ya,ama baska seyler varsa bilemem elbette. hayirlisi olsun amacimiz saglikla kavusmak,kendini hic kasma dogum sekli icin beklemeye devammm

Bizimki nin Kakasi hep yeşil oluyor bazen altını açtığımda bacaklarını kaldisrdigumda yine yapıyor köpüklü
....rezene çayı içiyorum belki ondandir kakanin rengi diye düşünüyorum. ...bir de oglusun burnundan sumuk geldi acaba nezle MJ olacak ya da burnu calismaya MJ başladı. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…