2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de 24 ünde olacak canım kendi gelmezse ama önce suni deneyck sanırım

Eğer sütün çoksa ve bebek hep önsütü alıp doyuyorsa da kaka yeşil oluyormuş hep diye okudum az önce nette.

Gazı olmadan doysun da o biz e yeter inşallah

Sanki beni anlatıyorsun bizimde sabahtan beri toplasan 2 saat uyku yok kucakta uyuyor tam bırakıyorum uyanıyor. Gaz sancısı için doktor bugün nurse Harves verdi 1 aylık olduk diye kullanabilirmişiz inşallah faydası olur. Bizimkide bazen yeşil kaka yapıyor çok beslemekten oluyormuş eğer köpüklü olursa kakası ozaman sıkıntı varmış.

Eğer sütün çoksa ve bebek hep önsütü alıp doyuyorsa da kaka yeşil oluyormuş hep diye okudum az önce nette.

Gazı olmadan doysun da o biz e yeter inşallah
Sadece onsutu almiyordur sanırım bir memede en az saat duruyor....inşallah öyle değildir.....sadece on süt kilo yapmaz....bir de burada da söyleyim facete emziren anneler diye bir grup var tavsiye ederim....

Ay canım rezeneli içtiği m caydan 4-5 çay kasıgı verdim uyudu bi 2 saate yakın cok sukur kalkar kalmazda ..bırttt bırtttt gaz çıkardı . Çay mı işe yaradı bilmiyorum. Emdi şimdi hemen iki sıvazladım iki gere ağızdan cıkardı bu sefer.

Gece emerken uyuya kalınca bazen gazını çıkamıyorum ondan mı oldu ne kıyamıyorum uyancak dşye ama her beslemeden sonra cıkarcam artık bugün bana ders oldu.

Rezeneli çayı sana tavsiye ediyorum ben 3-4 bardak içiyorum kendim hergun bebeşe de boyle gunlerde vercem artık.

Sadece onsutu almiyordur sanırım bir memede en az saat duruyor....inşallah öyle değildir.....sadece on süt kilo yapmaz....bir de burada da söyleyim facete emziren anneler diye bir grup var tavsiye ederim....

Bem de tajip ediyorum orayı canım ama col grup var oyle. Ay oku oku gebelikten sonra bebek proflgu da kazanca z.

Töbe Yarabbim öğrenim hayatım boyunca okuma dığım kadar okudum sanki.

Son süt olayını doktora da sprcam bazıları once sagıp sonra veriyomus direk son sütü alsın diye.

Kızlar bu yeşil imsi kaka cok beslemekten oluyosa arada gazlanınca benim minik hırslı hırslı emiyo 50 sk kalkıyo emmek için o yuzden de fazla beslenmiş oluyo demk ki. Yoksa normalde sarı pelteli geliyo.

Bazen de ben altını silerken gaz cıkarıyo ya ordan su geliyo gaz çıkarken 2 damla falan. Böyle olan var mı ?

Anaaaa bildiğin kaka muhabbetine başladık ya biz ocak annelerine gülmüştüm okurken.

Al işte bugün bana yarın sana..

Henüz dogurmayan annecikler sakın gülmeyi n bize

Hepsini denedim tatlımmm
Ama hangisi işe yarıo bilmiorum okadar çok şey yapıorumki geçirmek için şu 40ıbekliorum ya son3 gün
Doktorum 2.ayın sonlarına doğru bitcrk dio ama bakalım

Seninkiyle benimki ayni anda ayni sekilde takiliyolar galiba dedigin gibi devamli uyuyan cocugu uyutamiyoz simdi, ufaktan besiginde salladimda malesef anca uyudu ikinmaktan uyuyamiyo...3-4 gundur bizdede kaka+gaz sikintisi mevcut, sadece bi kere yarim cay kasigi zeytinyagi verdim ama cok is gordu, kakasini yapabiliyo artik, beslenmesinden oncede ayaklarini ittiriyorum karnina o da cok ise yariyo, kakasi yesilse cok sik besleniyo midesinde islenemeden atiyo diye biliyorum canim ben, sarilikken saatte bir emzirdigimde bizimde yesildi cogu zaman simdi sari normale dondu... Hickiriyo gunde 3-4 kez, iyi biseymis az once merak edip okudum.. ama uykular problemli ona nasil cozum bulucam bende bilemedim

Hepsini denedim tatlımmm
Ama hangisi işe yarıo bilmiorum okadar çok şey yapıorumki geçirmek için şu 40ıbekliorum ya son3 gün
Doktorum 2.ayın sonlarına doğru bitcrk dio ama bakalım

İki ay mı 3 ay diye okudum nette.

Peki geçince rahat cıkarcak mı gazını kendiliğinden amaaannnn

O zaman bana düğün bayram...

Çalsın sazlar oynasın kızlar. ..

Ben hala tirstigimdan doyuyomu doymuyomu diye cogu zaman sagip veriyorum sutumu, ilk sut son sut karisiyodur, muhtemelen o yuzden sari yapiyo demekki... tadimlik veriyorum mememi, bu halde bile yara yapiyo, bide hep versem hepten kopartacak demekki...

Aynen Atomum ...once uyansın diye çille çektik..şimdi yatsın uyusun diye

Kız bu parmak kadar minnoşlar bizi oyum oyum oynatıyor ya

Rezeneyi yazdım okudun mu . Ben hep içiyorum ama ilk defa ona da 5 kaşık verdim çay kasığıyla..

Zar zor yattı kalkınca da patırdattı elhamdülillah.. o gaz cıkarınca o kadar rahatladım ki..

Hıçkırınca biz de mide si büyüyo derler zaten.
Dogdugundan beri hapsuruyp benimki ra ara . Doktor o normal sen öksürürse kork dedi. O da aklınızda olsun.

Ateş olcer en iyisi klasik dedi domtorum bi de diğer leri güvenilir değil dedi.

37.5 olunca hastane ye gidiliyor değil mi?

O bilgimi de bi tazeleyim sizle

Benim sızı gecti yara olmadı hiç çok şükür de ama lansinoha bogdum annem sogabı hastanede bile sürmüştü ..bebek memeyi ilk almdan.

Soganda beklet bakalım sagdıktab sonra.

Bi de ben pompa yla ceker ken bi meme de süt bitiyo sanıyor dum. Ama gecen okduum süt bitmez 5 dk daha sabırla sağın gelir yazıyo.

İlk ve son süte dikkat et bence canım bi göğsünü bi biberona öbürünü başkasına sag bari.

Hangi meme yi en son emsirdiysen ya da cektiysen ilk ondan baslamalısın emzirmeye ya da cekip vermeye. Yoksa hep ön süt alıp duruyorlarmıs hazmıda zor oluyomus ön sütün.

Son sütte hepten kilo yapıyomus. Ama yine de masterımı bu konuda yapacak kadar bilgim yok

Yani sana kalmış annesi..anneler daha iyi hisseder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…