- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #69.821
Benim de 24 ünde olacak canım kendi gelmezse ama önce suni deneyck sanırımBen kontrolden geldim doğumhanede açılmaya bakıldı hiç açılma yok... Yan odaya geçip nst çekilirken birini daha muayene etti kadın öyle bağırdı ki... O bağırınca ben içeride agladım etkilendim... Perşembe günü 21 ocakta gün bitiyo... Cumaya sezaryen günü verdi her ihtimale karşı o güne kadar normal doğarsa ne ala ama doğmazsa 22 ocak cuma sezeryan olacak...
Eğer sütün çoksa ve bebek hep önsütü alıp doyuyorsa da kaka yeşil oluyormuş hep diye okudum az önce nette.Bizimki nin Kakasi hep yeşil oluyor bazen altını açtığımda bacaklarını kaldisrdigumda yine yapıyor köpüklü
....rezene çayı içiyorum belki ondandir kakanin rengi diye düşünüyorum. ...bir de oglusun burnundan sumuk geldi acaba nezle MJ olacak ya da burnu calismaya MJ başladı. ..
Sanki beni anlatıyorsun bizimde sabahtan beri toplasan 2 saat uyku yok kucakta uyuyor tam bırakıyorum uyanıyor. Gaz sancısı için doktor bugün nurse Harves verdi 1 aylık olduk diye kullanabilirmişiz inşallah faydası olur. Bizimkide bazen yeşil kaka yapıyor çok beslemekten oluyormuş eğer köpüklü olursa kakası ozaman sıkıntı varmış.Sabah 8 den beri toplamda 1.5 saat uyuyan bi bebeğim var ...
Gazdan uyanıyo yavrum birden basıyor çığlığı ..
Kendim rezene li çay içiyorum bugün buğra ma da üç dört çay kasıgı verdim.
İyi gelsin diye bekliyorum ama bu gaz işi henüz başlıyor sanırım.
Bir de bezi her değiştirişte bebeğimin altını makyaj temizleme pamugunu zeytinyağına batırıp siliyorum. Erkek bebek temizleme k de kolay değilmiş bence.
Bu gaz işi beni çıldırttı bugüb çayın içine biraz kimyonda koymuştum.
Bi bebek nasıl bu kadar az uyur. Sarılık ken habire uyuyo diyordum şimdi niye uyumuyor diyorum.
Kakası nda da bazen yeşillik olıuo sizinki nde de var mı ??
Napcaz kızlar ?? Bu Minnoşlar bize uykusuz her geceeee yorgun ölesiye dedirtcek galiba
Sadece onsutu almiyordur sanırım bir memede en az saat duruyor....inşallah öyle değildir.....sadece on süt kilo yapmaz....bir de burada da söyleyim facete emziren anneler diye bir grup var tavsiye ederim....Eğer sütün çoksa ve bebek hep önsütü alıp doyuyorsa da kaka yeşil oluyormuş hep diye okudum az önce nette.
Gazı olmadan doysun da o biz e yeter inşallah
Sanki beni anlatıyorsun bizimde sabahtan beri toplasan 2 saat uyku yok kucakta uyuyor tam bırakıyorum uyanıyor. Gaz sancısı için doktor bugün nurse Harves verdi 1 aylık olduk diye kullanabilirmişiz inşallah faydası olur. Bizimkide bazen yeşil kaka yapıyor çok beslemekten oluyormuş eğer köpüklü olursa kakası ozaman sıkıntı varmış.
Sadece onsutu almiyordur sanırım bir memede en az saat duruyor....inşallah öyle değildir.....sadece on süt kilo yapmaz....bir de burada da söyleyim facete emziren anneler diye bir grup var tavsiye ederim....
Korkma tatlım her bebek bir olmuo inşallahh seninki gazsız bir bebek olurDoğumdan korkuorm siZi gördükçe okudukca sonrası içinde stres oluorm Allah hepimizin yardmcısı olsn canlarım ya kıyamam minnak bebişlere
Hepsini denedim tatlımmmsweetgiirl ve @Chipie79
Kızlar acı elma yağı duydum ayagına bi damla masajla ve karnına..bi araştırın..
Kimyonu denediniz mi?
Bi de ayağını ve göbeğini sıcak tabi yakmıycak havlu koyma diyolar.
Netten okuyup duruyorum ben de . Lazım olcak yakında cunku kendini belli etmeye basladı . Lütfen işe yarar bişey olursa siz de bana bildirin. Bi de bebişler kaç gunluk sizin ?
Benimki bugün 17
Burdan okudum.
http://www.kadinlarkulubu.com/2014/...y-gaz-sorunumuzu-halletmek-icin-neler-yaptik/
Telefonuma baby sleep uygulamalarını indirdim ne sesler var ama yok olmuo yineKizimda nurse harvey bitkisel surup kullandim işe yaramisti.Karnina ilik zeytinyagi ile masaj yapiyordum.Ayrica fön makinesi sesi onu sakinlestiriyordu.Zorlu bir surec .2 3 ay kadar sürüyor.
Denedm cnm ilk onu kullandım ii gelmeynce değiştrdkCnm SAB damlayı denedinmi benim oglusa iyi geldi
Seninkiyle benimki ayni anda ayni sekilde takiliyolar galibaSabah 8 den beri toplamda 1.5 saat uyuyan bi bebeğim var ...
Gazdan uyanıyo yavrum birden basıyor çığlığı ..
Kendim rezene li çay içiyorum bugün buğra ma da üç dört çay kasıgı verdim.
İyi gelsin diye bekliyorum ama bu gaz işi henüz başlıyor sanırım.
Bir de bezi her değiştirişte bebeğimin altını makyaj temizleme pamugunu zeytinyağına batırıp siliyorum. Erkek bebek temizleme k de kolay değilmiş bence.
Bu gaz işi beni çıldırttı bugüb çayın içine biraz kimyonda koymuştum.
Bi bebek nasıl bu kadar az uyur. Sarılık ken habire uyuyo diyordum şimdi niye uyumuyor diyorum.
Kakası nda da bazen yeşillik olıuo sizinki nde de var mı ??
Napcaz kızlar ?? Bu Minnoşlar bize uykusuz her geceeee yorgun ölesiye dedirtcek galiba
Hepsini denedim tatlımmm
Ama hangisi işe yarıo bilmiorum okadar çok şey yapıorumki geçirmek için şu 40ıbekliorum ya son3 gün
Doktorum 2.ayın sonlarına doğru bitcrk dio ama bakalım
Ben hala tirstigimdan doyuyomu doymuyomu diye cogu zaman sagip veriyorum sutumu, ilk sut son sut karisiyodur, muhtemelen o yuzden sari yapiyo demekki... tadimlik veriyorum mememi, bu halde bile yara yapiyo, bide hep versem hepten kopartacak demekki...Kızlar bu yeşil imsi kaka cok beslemekten oluyosa arada gazlanınca benim minik hırslı hırslı emiyo 50 sk kalkıyo emmek için o yuzden de fazla beslenmiş oluyo demk ki. Yoksa normalde sarı pelteli geliyo.
Bazen de ben altını silerken gaz cıkarıyo ya ordan su geliyo gaz çıkarken 2 damla falan. Böyle olan var mı ?
Anaaaa bildiğin kaka muhabbetine başladık ya biz ocak annelerine gülmüştüm okurken.
Al işte bugün bana yarın sana..
Henüz dogurmayan annecikler sakın gülmeyi n bize
Seninkiyle benimki ayni anda ayni sekilde takiliyolar galibadedigin gibi devamli uyuyan cocugu uyutamiyoz simdi, ufaktan besiginde salladimda malesef anca uyudu ikinmaktan uyuyamiyo...3-4 gundur bizdede kaka+gaz sikintisi mevcut, sadece bi kere yarim cay kasigi zeytinyagi verdim ama cok is gordu, kakasini yapabiliyo artik, beslenmesinden oncede ayaklarini ittiriyorum karnina o da cok ise yariyo, kakasi yesilse cok sik besleniyo midesinde islenemeden atiyo diye biliyorum canim ben, sarilikken saatte bir emzirdigimde bizimde yesildi cogu zaman simdi sari normale dondu... Hickiriyo gunde 3-4 kez, iyi biseymis az once merak edip okudum.. ama uykular problemli ona nasil cozum bulucam bende bilemedim
Ben hala tirstigimdan doyuyomu doymuyomu diye cogu zaman sagip veriyorum sutumu, ilk sut son sut karisiyodur, muhtemelen o yuzden sari yapiyo demekki... tadimlik veriyorum mememi, bu halde bile yara yapiyo, bide hep versem hepten kopartacak demekki...
benden jöle gibi şeffaf birşey geldi ama resmen samanlıkta iğne arar gibi içinde pembe kan aradım yok bildiğiniz şeffaf jöle geldi acaba nişan bu olabilir mi.. yok ya umutlanmayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?