2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Daha önce de sordum ama cevap alamadım. ...kızlar hangi biberonu kullanıyorsunuz..ben de avent iki var ama akış hızı fazla memeyi bırakır mi diye korkuyorum....@surrender alekta movik movik

Ben medela nın kini kullanıyorfum mama verirken o güzel bi bak istersen emdikçe geliyo. .ama artık vermiyorum biberon korkuma

Ben mama vermiyorum da sagip süt versem acaba unutur memeyi diye korkmuyor değilim...

Okuduğum yerlerde en güzeli bebeğin kendi çekmesi yazıyor her ne kadar bebekleri taklit ederek üretilse de pompalar bebek emişine eş değer olamazmış.

Eğer seni rahatsız edecek kadar sütün yoksa verme biberonla canım. Bazı cocuklar ikisini de rahat rahat alıyor . Bazıları hemen alısıyor. Benim sütü minnoş yumusatıyo göğüste agrı yok o yüzden cekmiyorum.

Ama sorun olursa dediğin gb günde bi iki kerede hemen alışmaz biberona bence . Tabi biberon cekince gelen olmalı bence

Uykusuz yorgun berbat dogum sonrasi 6. Gunden herkese merhaba. O kadar yorgunum ki ahh annelik ne zormuş..
Annisler size sorularim var yardimci olun lütfen benim kizim memeyi alirken deli gibi savas veriyo agliyo almiyo ama agzi hep acik almak isteyip kafasini ceviriyo agliyo bagiriyo gogus uclarim zaten felakey aci icinde ama duzgun alsa yine katlanicam cok gazi var benden sanirim bende de oluyo cunku uykudan gazla uyaniyo. Tum binlardan dolayı kilosu dusmesin diye mama takviyesi yapiyoruz hoc almadığı durumlarda cunku cok inatlasiyo bazen biberonla bile inatlasiyo siz de durmlar nasil ?
Goguslerim sis acisa da emmesi en guzeli yemek yemeyi unuttum cok kotu hissediyorum bazen sagip veriyorum ama cok cikmiyo off ne yapicami sasirdim yardimm

ay benim bogazim sismis,kac gundur burnum da tikaliydi.. simdi de cok halsizim,disari cikmadan evin icinde nasil basardiysam artik.. sbaah esm gtti kahvalti fln hazirladm sonra tekrar yataga gectm 10 gibi,az uyumusum az dalmaya calistm tam sersem oldum cikamiom.. Lollapollosaa ruyamda seni dogurtmaya calisyodum ya allahm kardesim kardesm dion seni delirtiyodu findik yaa hatlarim iyice corba olmus benim

Ay beni mi gördün canım geliyo mu yoksa benim minnoş :)
Yarın akşam geliyo kardeşim 9 gibi
Bu kafar durdu biraz daha durur inşallah benim bebiş
Hepimizin rüyalar bi garip zaten kabus gibi saçma sapan şeyler görüyorum.ama bu da nırmalmiş hamilelikte
Şimdilik bende belirti hiç yok ama her an suyum gelebilşr.böyle düşününce korkuyorum ama bi yandan da doğumla ilgli hep olumlu dğşünmrye çalışıyorum :)
Hayırlısı bskalum hepimiz için

Tecrübeli anneler şu süt sağma işini nasıl kac saatte bir yapıyorsunuz azıcık anlatsanıza kolostrum dan sonra normal süt gelince bebek emdikten sonra sagiyor musunuz mesela,süt üretimini artırmak için. ..
Canım 4.gunden sonra normal sütüm geldi tam olarak. Her zaman sağmıyorum ben az emerse hâlâ bitmemişse sağıyorum son süt yağlıymış diye duymuştum. Bir de gunde bir kac kez uyanmamışsa sütüm taşınca sağıyorum. Ama oncelik enziriyorum her zaman açken ilk memeyi veriyorum.

Daha önce de sordum ama cevap alamadım. ...kızlar hangi biberonu kullanıyorsunuz..ben de avent iki var ama akış hızı fazla memeyi bırakır mi diye korkuyorum....@surrender alekta movik movik
Canım benimki nuk normal biberon akışı normal. Ben öncelik emziriyorum sonra kalanı sağıp veriyorum. Arada meme uçlarım çok ağrıyınca sağıyorum ama sağarken bile arada memeyi veriyorum sonra sağmaya devam ediyorum. 20 günlük olduk memeyi reddetmiyor biberondan ötürü. Ilerde de birakmaz inşallah.

Bizim de 11. günümüz. Gaz için yemekleeine kimyon atmanı, göğüs ucu için karbonatlı su ile silmeni tavsiye ederim.

Göğüs süt dolunca ucunu tutamadı benim minnoşta . O yüzden pompoyla ucunu cıkarıp oyle veriyorudm.

Mamayı ve sütünü kaşıkla vermeye calıs cnm bi de mazallah kolay a alışırsa hiç çekmez.

Ucunda problem olup yakalamyonca sinirleniyolar. Kafasına destek ver emzirirken cnm.

Zamanla düzeliyor alışıyo cabuk yakalıyo. İlk günler zor ama sabırlı ol. Gaz hepimziin basında maalesef.

Sen hiç stres yapma bebek ağlıyosa sakinleştir oyle dene memeyi inatlaşma.

Kendine iyi bak. Yemene içmene boş bol komposto sıvı . Güzel ye ..ilerde emdikçe sen acıkcan elin ayagın titriycek aclıktan

Ü
Dr. Brownun anne göğsüne yakın olduğu söylenen bi biberonu var, gaz yapmıyormuş. Gerçekten blbrieronla anne sütü verdiğimde gaz yapmıyor, ama mama verdiğimde yapıyor. O da biberondan değil, mamadan kaynaklı sanırım.

Canım Allah kolaylik versin daha 6 gun süt az olur bizim 20 gun hâlâ arada tutamıyo memeyi. Yatirarak veriyomkoltuk altima yatiriyom yabima yatiriyom bazen geriye yaslanip agzini memeye dayiyom iyice. Ne sekilde tutarsa kaliyorum o pozisyonda. Pes etme. Duzene girecek inşallah.

aminnn aminn :) yakindir belki teyzesini bekler az kaldi :) aynen ben hic gormezdm de uctur dogumla ilgili seyler görüyorum ben de dun yokladim kendimi,yaa istiyorum gel gel diyorum da cidden ben bakabilcem mii hazir miyimm oralari hiic dusunmuyormusum megerse..sen diyodun ya hep hazır degilim degilim. .ben bilmiyorum kendim hazir miym su an dusundukce insan degisik ruh haline giriyormus onu anladim ama hayirlis olsun insallah hepimiz icin

Elektrikli kullanmıyorum canım manuel. Aynen ben de emzirdikten sonra pompa yapıyorum en sonda kalın yağlı süt geliyor yavaş geldiği için oğluşum çekmiyor sağıp veriyorum
Pompanın markası ne acaba? Ben chiccodan almıştım ama hiç sağmadı geri verdim. Şimdi başka modelini aldım, o da sağ atmış, bebişe içirilmiyormuş.

ay çok güldüm rüyalar kendi boyutunu aştı artık... Hepsi psikolojik... Lollapollosaa kardeşini sadece kızın değil bizde bekliyoruz resmen...

Kendi yemeğine kimyon koy, bebişe de bi çay kaşığı su ile içirebilirsin. Nerde gazla ilgili mesaj görsem yazıyorum, çünkü bizim devamız o oldu. Size de yarar umarım. Ağlamasın bebişler

Baharat kimyon my tane kimyon mu nasıl kaynatıp mı bi çay kaşığı ???

Bi anlamadım ben cnm detaylasana. Bebiş kac günlük ken veriliyor

Baharat kimyon my tane kimyon mu nasıl kaynatıp mı bi çay kaşığı ???

Bi anlamadım ben cnm detaylasana. Bebiş kac günlük ken veriliyor

Kaynatılıp ısıtılmış bir fincan suya bir çay kaşığı bildiğin kimyon koy. Kimyonun tamamen dibe çökmesinş bekle ve çökünce bir çay kaşığı içir. Bunu emzirmeden on dakika önce yap. Ama çok gazlı değilse yapma istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…