2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben bebişe vermıyorum. rezene anason ve kımyon cayı ıcıyorum 3-4 bardak. hem sütü arttırıyor
hem de gazı alıyor
Aunı cayı ben de içiyorum canım karışım şeklinde aldı eşim. Ama bazen basıyo cıglıgı o yuzden veriyorum ona da .

Ay bu gaz olayı neymiş arkafdaş ya ilk basta nerdeyse yok gbydi sonradan peydah oldu. Uyutmuyo bile yavrumu

hareketlenseler azcık bu kadar sıkıntı olmayacak. şu 3 ayı bı atlatsak :)

Bayanlar nasipse bende yarin sabah 10 da giriyorum doguma.sezeryan olacagim icin sutum gelmez diye (ilkinde 4-5gun gelmedi) yanimda yiyecek ne gotureyim gaz yapmicak.sut yapacak.bana yardim edin kara kara dusunuyorum
ben 2 gün bildiğin aç kaldım. hem canım ıstemıyordu hem de yemekler berbattı. meyvesuyu ve kayısı kompostosu içtim bol bol.,
süt olayını takma kafana. takarsan sorun yasarsın

Bebeklerinde gaz problemi olanlar ne zaman başladı bebekte gaz sıkıntısı benim ilk kızım hep kusuyordu hic gaz problemi olmadı bu da hep kusuyor korkuyorum ya başlarsa diye olsaydı şimdiye kadar da olabilirmiydi yoksa belli bi güne kadar gaz çıkarıp sonradan cikaramiyorlar mı

ben 2 gün bildiğin aç kaldım. hem canım ıstemıyordu hem de yemekler berbattı. meyvesuyu ve kayısı kompostosu içtim bol bol.,
süt olayını takma kafana. takarsan sorun yasarsın
Sut olayini takmamaya calisiyorum.ama ilkinde oglum sarilik oldu.mamada vermedik sut gelir diye.simdi kizimdada aynisini yasarim diye korkuyorum.hic mama verdinmi bebegine yeni dogdugu zamanlarda.verdiysen birde hangi mamayi verdin.kayisi kompostosu gaz yapmazmi acaba bilemedimki.dogumdan hemen sonra hastanede icsem

sütüm vardı ama emzırmeyı bılmıyordum. bebek doktoru adam gibi yönlendırmedı bıle. bebek aclıktan sarılık oldu. 2 kere mama verdıler. ben mama falan almadım yanıma.
normal mi olacak. sez. ise kayısı kompostosu dedım.

Sezeryan olacak malesef.ilki oyle oldugu icin.yine belden igne yapacaklar .belden altimi uyusturmak icin ;( kayisi kompostosu yanima alayim ozaman bu aksamdan yapip

Yok anacıııımmm nerdeeeeee Doğuramadım hala ev eksikleriyle uğraşıyorum bi ara girip okuyorum yazamıyorum ama Perşembe kontrolüm var bakalım doğdu doğdu doğmadı alıvericez ordan

baya sabirli cikti senin bucuruk :) ben iki gun baya is yaptim o da yoruldu ya sasirdim normaldeki halinden eser yoktu seninki de yeter anaaaa diyip geleydi bi hadi hayirlisi insallah bakalim o zamana gelir belki

Gogus ucu sorunum yok iste o yuzden anlamiyorum neyin inadini yapiyor nasil kafayi salliyor onunde meme sut gogus ucu ama nasil bi savas anlamadim

baya sabirli cikti senin bucuruk :) ben iki gun baya is yaptim o da yoruldu ya sasirdim normaldeki halinden eser yoktu seninki de yeter anaaaa diyip geleydi bi hadi hayirlisi insallah bakalim o zamana gelir belki
Kıpırdaklığını diyosan onda hiç bi değişiklik yok maşallah sözde yeri daralcaktı yerim dar deyip de bi rahat durmuyo ki karnımın içinde bazı yerler çürümüş gibi acıyo hareket ettikçe o derece bi hareket etme aşkı yani artık doğsun yaaa hem merak ediyorum hem de yoruldum artık

Cok cekmissin canim bende sezaryana giderken bir oohh cektim valla o aciyla cunku milim oynamadi yerinden.uc saat daha ceksen yine sezaryan olabilirsin sonra da beni doversin dedi. Ameliyathanede igneyi vurun diye yalvariyordum artik.evet bende de o sucluluk var ama sende hic olmasin seninki daha da buyukmus.benimki de sezaryanda bile zor cikti cok zorlandim. Normal olsa hic cikamicakti demekki.en azindan kendi gununu bekledim o sanci bile bebege yararliymis icim o yonden rahat.ne yapalim kismet boyleymis canim uzulme masallah minnosuna.bizimkine 0-3 ayliklar tam oluyor nerdeyse olmicakmis :)

Bize dr baslarsa 11. Gun baslar dedi cok sukur hala yok :)

En iyisi son gunune kadar beklemek canim sabret.ben kendi gelmek isteyene kdr bekledim cok sukur cok huzurlu bir bebegim var.sutte hemen geldi.saglik problemimiz de yok ve guclu kizim darisi herkesin basina ins

amiin amiinn :)) yok bzm oglanlar masallah hicbise kaybetmediler kipirdakliklarindan dogsun artk ztn gun bitmis olmus bekle bekle bakalım nere kadar daha

Slm annisler yarın bende öğleden sonra bebeğime kavuşacam insallah dualarınızı bekliyorum

Sezaryan olacak süt olayı için 1 haftadır 7 hurma yiyorum bu akşam humana iciyim dedim bide komposto içip yarın yanimda da goturucem başka ne yapsam

Birazda endişeliyim spinal mi genel mi olacağı yarın belli olacak genelden korkuyorum...

Benimkide oyle ya, misafir gelince falan gurultuden oturulmuyor gaz cikisida olmuyor, ishalde degilim, ses var goruntu yok

gecen kuzenimdeyken bende de oldu oyle allahtan sesli konusyorlardi her defasnda duymadilar ama acliktan ya da gazdan deil resmen su dalgasi ,su an dahi oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…