2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sağ ol canım..gazını rahat cıkarıyor mu o zaman. Bazen mırıldanıyo vız vız uyumuyo..birden çığlık atarak aglıyo.

Cok zorda kalınca yapayım ben de . Çökeceğine göre tozu bebek için uygun değil galiba .

Ben rezeneli çaydan veriyorum gazlanınca. Bundan bi çay kaşıgı yeterse ondan vereyim.

Sağ meme yara oldu benim de verirken zorlanıyorum....ben de senin gibi şekilden şekile giriyorum orayı verirken.....

Bi yerde okudum kimyon çayı bir aydan küçük lere önerilmiyor diye o yüzden vermek istemiyorum.....bebeğin birisinin bağırsakları felç olmuş o yüzden ben ileriki zamanlarda belki veririm ama şimdi hiçbir şey vermek istemiyorum

O yazıyı ben de okudum canım. Bebek kakasını yapamam ış doktor demiş felc bağırsak diye.

Bi çay kasıgı etkiler mi ki bnm bebiş 20 günlük

Tecrübeli anneler şu süt sağma işini nasıl kac saatte bir yapıyorsunuz azıcık anlatsanıza kolostrum dan sonra normal süt gelince bebek emdikten sonra sagiyor musunuz mesela,süt üretimini artırmak için. ..
ben göğsümün durumuna göre yapıyorum. bazende emzırdıkten sonra göğsü tamamen boşaltmak için.
göğüs tamamen boşaltılırsa daha cok gelıyor süt sonrakınde.
bir de en önemli şey en yavas ayara alıcaksın, yani minnoşun emme şeklındekı hız gıbı olacak.

Hazır ol ben geliyorum demek :)) sağlıkla gelsin annesi

bendeki bu belirtilerle iyi geldim bu zamanakadar zaten az once de okudum tesaduf buna yer vermisler haftalik takvimimde,cok olmasi artk dogum yaklasiyo olabilir diye. ay ne ses cikiyo oyle guluyoruz duydukca,ins cnm saglikla gelsin

Musmutlu22 nerelerde?? dogurdu da bize mi yazmioo
Yok anacıııımmm nerdeeeeee Doğuramadım hala ev eksikleriyle uğraşıyorum bi ara girip okuyorum yazamıyorum ama Perşembe kontrolüm var bakalım doğdu doğdu doğmadı alıvericez ordan

Daha önce de sordum ama cevap alamadım. ...kızlar hangi biberonu kullanıyorsunuz..ben de avent iki var ama akış hızı fazla memeyi bırakır mi diye korkuyorum....@surrender @alekta movik movik
bunu kullanıyorum. sıkmadıktan sonra cıkmıyor ve cıkınca damla damla cıkıyor
anne memesındekı gıbı.
avent 2 ne demek?

göğüs ucundan dolayı alamayıp sınırlenıyor. göğüs ucu cıkarıcı kullanıyor musun?
benımkı de bazen alamayınca delı oluyor. kafasını avucumun ıcıne alıp yönlendırıyorum göğsümü sıkıp
o sekılde kapıyor hemen.
allah yardımcımız olsun. cok zormuş annelık.

Sizede geçmiş olsun canm evet bende götürmüştüm hastaneye tavsiye ederim bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…