- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #70.001
Sağ ol canım..gazını rahat cıkarıyor mu o zaman. Bazen mırıldanıyo vız vız uyumuyo..birden çığlık atarak aglıyo.Kaynatılıp ısıtılmış bir fincan suya bir çay kaşığı bildiğin kimyon koy. Kimyonun tamamen dibe çökmesinş bekle ve çökünce bir çay kaşığı içir. Bunu emzirmeden on dakika önce yap. Ama çok gazlı değilse yapma istersen.
Kosturuyosa ondandir ayyy vakti de az kalmıştı
Sağ meme yara oldu benim de verirken zorlanıyorum....ben de senin gibi şekilden şekile giriyorum orayı verirken.....Canım Allah kolaylik versin daha 6 gun süt az olur bizim 20 gun hâlâ arada tutamıyo memeyi. Yatirarak veriyomkoltuk altima yatiriyom yabima yatiriyom bazen geriye yaslanip agzini memeye dayiyom iyice. Ne sekilde tutarsa kaliyorum o pozisyonda. Pes etme. Duzene girecek inşallah.
Bi yerde okudum kimyon çayı bir aydan küçük lere önerilmiyor diye o yüzden vermek istemiyorum.....bebeğin birisinin bağırsakları felç olmuş o yüzden ben ileriki zamanlarda belki veririm ama şimdi hiçbir şey vermek istemiyorumKaynatılıp ısıtılmış bir fincan suya bir çay kaşığı bildiğin kimyon koy. Kimyonun tamamen dibe çökmesinş bekle ve çökünce bir çay kaşığı içir. Bunu emzirmeden on dakika önce yap. Ama çok gazlı değilse yapma istersen.
Bi yerde okudum kimyon çayı bir aydan küçük lere önerilmiyor diye o yüzden vermek istemiyorum.....bebeğin birisinin bağırsakları felç olmuş o yüzden ben ileriki zamanlarda belki veririm ama şimdi hiçbir şey vermek istemiyorum
Bilemiyorum ki canım ben vermek istemiyorum geçen çok az zeytinyağı verdim ama pişman oldum....O yazıyı ben de okudum canım. Bebek kakasını yapamam ış doktor demiş felc bağırsak diye.
Bi çay kasıgı etkiler mi ki bnm bebiş 20 günlük
karnim gunlerdir acayip gurulduyorbildiginiz su dalgasi gibi sesler cikiyor ne acayip
100 fazla degıl mı bebege?Bazen 100 bile yetmiyo. Bazen dr 50yle doyuyo sonraki oğün faxla fazla iciyo
21 günlük olduNiye sorun olsun ki keşke benimki de hiç kusmasa. .senin bebis kaç günlük oldu
ben göğsümün durumuna göre yapıyorum. bazende emzırdıkten sonra göğsü tamamen boşaltmak için.Tecrübeli anneler şu süt sağma işini nasıl kac saatte bir yapıyorsunuz azıcık anlatsanıza kolostrum dan sonra normal süt gelince bebek emdikten sonra sagiyor musunuz mesela,süt üretimini artırmak için. ..
Hazır ol ben geliyorum demek :)) sağlıkla gelsin annesi
Yok anacıııımmm nerdeeeeee
Daha önce de sordum ama cevap alamadım. ...kızlar hangi biberonu kullanıyorsunuz..ben de avent iki var ama akış hızı fazla memeyi bırakır mi diye korkuyorum....@surrender @alekta movik movik
göğüs ucundan dolayı alamayıp sınırlenıyor. göğüs ucu cıkarıcı kullanıyor musun?Uykusuz yorgun berbat dogum sonrasi 6. Gunden herkese merhaba. O kadar yorgunum ki ahh annelik ne zormuş..
Annisler size sorularim var yardimci olun lütfen benim kizim memeyi alirken deli gibi savas veriyo agliyo almiyo ama agzi hep acik almak isteyip kafasini ceviriyo agliyo bagiriyo gogus uclarim zaten felakey aci icinde ama duzgun alsa yine katlanicam cok gazi var benden sanirim bende de oluyo cunku uykudan gazla uyaniyo. Tum binlardan dolayı kilosu dusmesin diye mama takviyesi yapiyoruz hoc almadığı durumlarda cunku cok inatlasiyo bazen biberonla bile inatlasiyo siz de durmlar nasil ?
Goguslerim sis acisa da emmesi en guzeli yemek yemeyi unuttum cok kotu hissediyorum bazen sagip veriyorum ama cok cikmiyo off ne yapicami sasirdim yardimm
ben bebişe vermıyorum. rezene anason ve kımyon cayı ıcıyorum 3-4 bardak. hem sütü arttırıyorBaharat kimyon my tane kimyon mu nasıl kaynatıp mı bi çay kaşığı ???
Bi anlamadım ben cnm detaylasana. Bebiş kac günlük ken veriliyor
Sağol canmKiyamam minnosa, insallah toparlar bir an once
Sizede geçmiş olsun canm evet bende götürmüştüm hastaneye tavsiye ederim bende :)Geçmiş olsun bnm de oyle. Cogu bebek de oluyor sarılı k cnm .
Uyandırmak çok zor ama dediğin gibi. Emmiyor bile uyuycam diye.
Rezeneli çay da gaza iyi geliyor.
Hoşafı brn hastaneye bile götürdü.m.
Sezaryen için . Henuz dogum yapmaynlara tavsiye ederim.
Sende saol cnm ne demekSağol cnm içimi rahatlattın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?