- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #70.041
Slm annisler yarın bende öğleden sonra bebeğime kavuşacam insallah dualarınızı bekliyorum
Sezaryan olacak süt olayı için 1 haftadır 7 hurma yiyorum bu akşam humana iciyim dedim bide komposto içip yarın yanimda da goturucem başka ne yapsam
Birazda endişeliyim spinal mi genel mi olacağı yarın belli olacak genelden korkuyorum...
Hayirlisiyla, saglikla kavusun canim bjrbirinize insallah. Spinal yapiyorlar artik sezaryanlari bi sorun olmadigi yada anne genel istemedigi surece.Slm annisler yarın bende öğleden sonra bebeğime kavuşacam insallah dualarınızı bekliyorum
Sezaryan olacak süt olayı için 1 haftadır 7 hurma yiyorum bu akşam humana iciyim dedim bide komposto içip yarın yanimda da goturucem başka ne yapsam
Birazda endişeliyim spinal mi genel mi olacağı yarın belli olacak genelden korkuyorum...
Evet ya cok komik, esim bile niye bu kadar ses cikmaya basladi, ne oluyor icerde diyorgecen kuzenimdeyken bende de oldu oyle allahtan sesli konusyorlardi her defasnda duymadilar ama acliktan ya da gazdan deil resmen su dalgasi ,su an dahi oluo
Marka yazmıyo canım eltim verdiydi ben almadım.Pompanın markası ne acaba? Ben chiccodan almıştım ama hiç sağmadı geri verdim. Şimdi başka modelini aldım, o da sağ atmış, bebişe içirilmiyormuş.
Nerdeyse amuda kalkacaktım simdi tutuyo normal. Bazen tutmuyo yapıştırıyorum memeyeSağ meme yara oldu benim de verirken zorlanıyorum....ben de senin gibi şekilden şekile giriyorum orayı verirken.....
Valla battaniyesini eldivenlerini kemiriyor bazen tamamını içmese krize giriyor.100 fazla degıl mı bebege?
Canım bende kendi gelsin istiyorum ama 40 haftayı geçince genelde kaka fln yapıyo ya bebişler ondan çok korkuyorum riske girmek istemiyorum 4 gün sonra 40 haftamız doluyo bakalım nolcakEn iyisi son gunune kadar beklemek canim sabret.ben kendi gelmek isteyene kdr bekledim cok sukur cok huzurlu bir bebegim var.sutte hemen geldi.saglik problemimiz de yok ve guclu kizim darisi herkesin basina ins
canım spinal daha kötü gibi geldi bana genel anestezide o anda uyaninca bi kaç saate şikayetlerin biter ben spinal oldum bir hafta dayanilmayacak baş ağrısı yaşadım ben normal dogururken acil olarak sezaryene alindigim için alternatifim yoktu ama genel anestezi olanları gördüm daha iyilerdi sanki bu arada hayırlı ugurlu olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebisiniSlm annisler yarın bende öğleden sonra bebeğime kavuşacam insallah dualarınızı bekliyorum
Cok Sağol canım sevgiler9
canım spinal daha kötü gibi geldi bana genel anestezide o anda uyaninca bi kaç saate şikayetlerin biter ben spinal oldum bir hafta dayanilmayacak baş ağrısı yaşadım ben normal dogururken acil olarak sezaryene alindigim için alternatifim yoktu ama genel anestezi olanları gördüm daha iyilerdi sanki bu arada hayırlı ugurlu olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebisini
Benim tahlile göre belli olacak canım kan sulandırıcı kullandığım icinHayirlisiyla, saglikla kavusun canim bjrbirinize insallah. Spinal yapiyorlar artik sezaryanlari bi sorun olmadigi yada anne genel istemedigi surece.
Sağol canımhayirli hayirli dogumun olur insallah,bak hurma dedin aklima geldi guya baslicaktm pehhhdhaa da baslamam artikin korkma cnm son gun bak bebisine kavuscan heycani yasa.. dogum yapan arkdslar seni daha da rahatlatir insallah
Evet ya cok komik, esim bile niye bu kadar ses cikmaya basladi, ne oluyor icerde diyorbi bilsem neler oldugunu
40 haftalık canım..Canım kaç haftalık hamilesin
ya da sütün mü çok fazla? fazla gelınce de bebek aynı tepkıyı verıyormus.Gogus ucu sorunum yok iste o yuzden anlamiyorum neyin inadini yapiyor nasil kafayi salliyor onunde meme sut gogus ucu ama nasil bi savas anlamadim
Rabbim sağ salim kucağına aldırmayı nasip etsin canım40 haftalık canım..
benımkı de memeden ayırınca beişiğine koyuyorum ve basıyor yaygarayıMarka yazmıyo canım eltim verdiydi ben almadım.
Nerdeyse amuda kalkacaktım simdi tutuyo normal. Bazen tutmuyo yapıştırıyorum memeye
Valla battaniyesini eldivenlerini kemiriyor bazen tamamını içmese krize giriyor.
3te tam emzirdim dışarı çıktım 5te geldim mama vermis annem ben de 70 ml sağdım aceleyle. Verdiler yemek yedim yine emzirdim şuan ağzını gezdiriyo. Emzik de tutmuyor pek. Babasına verdim al emzir diye
hepimizin evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin allahım inşallahRabbim sağ salim kucağına aldırmayı nasip etsin canım
Benimki her meme sonrası dibini dolduruyor değişiyorum bi on dk da oyalıyorum sonra beşik. Ses falan açmiyorum ama annem gidince durmazsa deniycem. Yeğenime açıyoduk fön sesi beynim patlıyodu resmenbenımkı de memeden ayırınca beişiğine koyuyorum ve basıyor yaygarayı
kundagını yaparken o sırada anne karnındakı ses videosunu acıyorum sesı kesılıyor ve uykuya dalıyor.
Aminn canım. Normal doğum mu canım sezaryan mıhepimizin evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin allahım inşallah
benımde annem varken rahattım. emzırıp ona verıyordum bır sekilde susturuyorduBenimki her meme sonrası dibini dolduruyor değişiyorum bi on dk da oyalıyorum sonra beşik. Ses falan açmiyorum ama annem gidince durmazsa deniycem. Yeğenime açıyoduk fön sesi beynim patlıyodu resmeninşallah gerek kalmaz oğluşumda
benımde annem varken rahattım. emzırıp ona verıyordum bır sekilde susturuyordu
biraz bişiler aratsırayım derken bu ses dosyasını gördüm, indirdim baktım işe yarıyor
kaç gundur bunu acıyorum
karnı tok
altı temız
alttan ustten gazını cıkarmıs. e sorun nedir yani? huysuz bebek ondan dolayı :=)
sabah altını degıstıreyım dedim fecı doldurmus. karnı da aç tabii. öyle parcaladı kı kendını neredeyse katılacaktı aglamaktan
çok fena benımkı yaa. hemen olsun ıstıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?