2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hayirli hayirli dogumun olur insallah,bak hurma dedin aklima geldi guya baslicaktm pehhh dhaa da baslamam artikin korkma cnm son gun bak bebisine kavuscan heycani yasa.. dogum yapan arkdslar seni daha da rahatlatir insallah

Hayirlisiyla, saglikla kavusun canim bjrbirinize insallah. Spinal yapiyorlar artik sezaryanlari bi sorun olmadigi yada anne genel istemedigi surece.

Pompanın markası ne acaba? Ben chiccodan almıştım ama hiç sağmadı geri verdim. Şimdi başka modelini aldım, o da sağ atmış, bebişe içirilmiyormuş.
Marka yazmıyo canım eltim verdiydi ben almadım.
Sağ meme yara oldu benim de verirken zorlanıyorum....ben de senin gibi şekilden şekile giriyorum orayı verirken.....
Nerdeyse amuda kalkacaktım simdi tutuyo normal. Bazen tutmuyo yapıştırıyorum memeye
100 fazla degıl mı bebege?
Valla battaniyesini eldivenlerini kemiriyor bazen tamamını içmese krize giriyor.
3te tam emzirdim dışarı çıktım 5te geldim mama vermis annem ben de 70 ml sağdım aceleyle. Verdiler yemek yedim yine emzirdim şuan ağzını gezdiriyo. Emzik de tutmuyor pek. Babasına verdim al emzir diye

En iyisi son gunune kadar beklemek canim sabret.ben kendi gelmek isteyene kdr bekledim cok sukur cok huzurlu bir bebegim var.sutte hemen geldi.saglik problemimiz de yok ve guclu kizim darisi herkesin basina ins
Canım bende kendi gelsin istiyorum ama 40 haftayı geçince genelde kaka fln yapıyo ya bebişler ondan çok korkuyorum riske girmek istemiyorum 4 gün sonra 40 haftamız doluyo bakalım nolcak

9
canım spinal daha kötü gibi geldi bana genel anestezide o anda uyaninca bi kaç saate şikayetlerin biter ben spinal oldum bir hafta dayanilmayacak baş ağrısı yaşadım ben normal dogururken acil olarak sezaryene alindigim için alternatifim yoktu ama genel anestezi olanları gördüm daha iyilerdi sanki bu arada hayırlı ugurlu olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebisini

Cok Sağol canım sevgiler

benımkı de memeden ayırınca beişiğine koyuyorum ve basıyor yaygarayı
kundagını yaparken o sırada anne karnındakı ses videosunu acıyorum sesı kesılıyor ve uykuya dalıyor.

benımkı de memeden ayırınca beişiğine koyuyorum ve basıyor yaygarayı
kundagını yaparken o sırada anne karnındakı ses videosunu acıyorum sesı kesılıyor ve uykuya dalıyor.
Benimki her meme sonrası dibini dolduruyor değişiyorum bi on dk da oyalıyorum sonra beşik. Ses falan açmiyorum ama annem gidince durmazsa deniycem. Yeğenime açıyoduk fön sesi beynim patlıyodu resmen inşallah gerek kalmaz oğluşumda

benımde annem varken rahattım. emzırıp ona verıyordum bır sekilde susturuyordu
biraz bişiler aratsırayım derken bu ses dosyasını gördüm, indirdim baktım işe yarıyor
kaç gundur bunu acıyorum
karnı tok
altı temız
alttan ustten gazını cıkarmıs. e sorun nedir yani? huysuz bebek ondan dolayı :=)
sabah altını degıstıreyım dedim fecı doldurmus. karnı da aç tabii. öyle parcaladı kı kendını neredeyse katılacaktı aglamaktan
çok fena benımkı yaa. hemen olsun ıstıyor

tam bicir bu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…