2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

9kat almistm az once azcik yiyim dedim. yedim yedim yedim baktm tarihi aralik 2015mis,ne de tazeydi hic anlamadim..

Cok Sağol canım sevgiler
Ben de spinalden korkuyordum. Korktugun gibi olmuyor hiçbir şey. İnşallah hakkinda en güzeli en rahatı olur. Spinal bende bas ağrısı ypmadi. Hemen de ayaga kalkmadan gazim çıktı.. bas ağrısı yaşayanlar genelde hareket edenler oluyormus. Ben doktorun soyledigi saate kadar hic kimildamamistim. Hiç bas agrisi bel agrisi falan yaşamadım. umarım sende de bir sorun olmaz

Dışarı çıktım bez almaya trip atıyo bana biraz gezdim diye herhalde
Ben de anneme veriyorum uyutma faslında. Gidince perişan olucam

İnşallah canım bende aslında spinal istiyordum anestezi uzmani sulandırıcı iğne kullandığım için bir sürü tahlil istedi genelde yapabiliriz sonuca göre dedi bakalım hayırlısı ameliyattan 2 saat önce falan ogrenicem
Bebisini sağlıkla büyütmen dileğimle

Bas agrisi olmasindan bende korkuyorum, aneztezi uzmani arkadasim var ona sordum, sivi yuklemesi iyi yapilirsa sorun olmayacagini soyledi, sezaryana girmeden once serumlara baslamak gerekiyormus, banada gece 12 ye kdr bol bol su ic dedi, sezaryandan bi gun once. Sende de sorun olmamis, serumlara erken mi basladilar?

Kızlar bugun sabaha karşı oğlum az kalsın uykuda boguluyordu. Teyzem uyusun diye ağzına yalanci emzik vermişti. O sekildr yatırdık. Ben de yattim ama içim rahat degil onbes dakkada bir uyanip bakiyorum.. neyse son bakmamdan on dakka sonra bir feryatla sıçradım yavrum cirpinuyordu. Emzik agzina tükürük yigilmasina sebep olmus o da genzine kaçmış heralde. Neyseki bağırdı da uyanip müdahale ettik. Allahım çok şükür. Rabbim bütün bebekleri korusun anne babasina bağışlasın. Hala etkisindeyim elim ayagim boşaldı onun nefes almaya çalışması yüreğimi mahvetti yaaa...
Sizler de dikkat edin diye yazdim el kadar bebege deli gibi emzik verdik yaa aptal kafam

Hay Allah O kadar tazeyse yanlis basilmisitir belki etiketi. Zatten o tarz seylerin icine koruyucu cok fazla koyduklari icin bozulmamistir belkide. Bisey olmaz insalallah canim.

dimi.. hem korkuyorum tetikteyim hem de cidden cok tazeydi ama 1 ay olmus geçeli. ins yanlis basilmistir bisuru vardi tezgahta yani :/ dedign gbi oyle seyler cabuk bozulmuyor ins bise cikmaz

Ayy Allah korumus canim ya, sen anlatirken bile icim gitti burda, canli yasamak ne kadar zor olmustur. Allah'a emanet tum bebisler.

geçmiş olsun. ben uykusunda vermıyorum. insan nasıl korkuyor dimi. ben pek yalnız bırakamıyorum mesela bebegı. uyurken bıle basında biri olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…