- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #70.061
Ben de spinalden korkuyordum. Korktugun gibi olmuyor hiçbir şey. İnşallah hakkinda en güzeli en rahatı olur. Spinal bende bas ağrısı ypmadi. Hemen de ayaga kalkmadan gazim çıktı.. bas ağrısı yaşayanlar genelde hareket edenler oluyormus. Ben doktorun soyledigi saate kadar hic kimildamamistim. Hiç bas agrisi bel agrisi falan yaşamadım. umarım sende de bir sorun olmazCok Sağol canım sevgiler
Hay Allah9kat almistm az once azcik yiyim dedim. yedim yedim yedim baktm tarihi aralik 2015mis,ne de tazeydi hic anlamadim..
Dışarı çıktım bez almaya trip atıyo bana biraz gezdim diye herhaldebenımde annem varken rahattım. emzırıp ona verıyordum bır sekilde susturuyordu
biraz bişiler aratsırayım derken bu ses dosyasını gördüm, indirdim baktım işe yarıyor
kaç gundur bunu acıyorum
karnı tok
altı temız
alttan ustten gazını cıkarmıs. e sorun nedir yani? huysuz bebek ondan dolayı :=)
sabah altını degıstıreyım dedim fecı doldurmus. karnı da aç tabii. öyle parcaladı kı kendını neredeyse katılacaktı aglamaktan
çok fena benımkı yaa. hemen olsun ıstıyor
annen gıdınce eşine çok ihtiyacın olacak :=) uyuman lazım cünkuDışarı çıktım bez almaya trip atıyo bana biraz gezdim diye herhalde
Ben de anneme veriyorum uyutma faslında. Gidince perişan olucam
İnşallah canım bende aslında spinal istiyordum anestezi uzmani sulandırıcı iğne kullandığım için bir sürü tahlil istedi genelde yapabiliriz sonuca göre dedi bakalım hayırlısı ameliyattan 2 saat önce falan ogrenicemBen de spinalden korkuyordum. Korktugun gibi olmuyor hiçbir şey. İnşallah hakkinda en güzeli en rahatı olur. Spinal bende bas ağrısı ypmadi. Hemen de ayaga kalkmadan gazim çıktı.. bas ağrısı yaşayanlar genelde hareket edenler oluyormus. Ben doktorun soyledigi saate kadar hic kimildamamistim. Hiç bas agrisi bel agrisi falan yaşamadım. umarım sende de bir sorun olmaz
Bas agrisi olmasindan bende korkuyorum, aneztezi uzmani arkadasim var ona sordum, sivi yuklemesi iyi yapilirsa sorun olmayacagini soyledi, sezaryana girmeden once serumlara baslamak gerekiyormus, banada gece 12 ye kdr bol bol su ic dedi, sezaryandan bi gun once. Sende de sorun olmamis, serumlara erken mi basladilar?Ben de spinalden korkuyordum. Korktugun gibi olmuyor hiçbir şey. İnşallah hakkinda en güzeli en rahatı olur. Spinal bende bas ağrısı ypmadi. Hemen de ayaga kalkmadan gazim çıktı.. bas ağrısı yaşayanlar genelde hareket edenler oluyormus. Ben doktorun soyledigi saate kadar hic kimildamamistim. Hiç bas agrisi bel agrisi falan yaşamadım. umarım sende de bir sorun olmaz
Hay AllahO kadar tazeyse yanlis basilmisitir belki etiketi. Zatten o tarz seylerin icine koruyucu cok fazla koyduklari icin bozulmamistir belkide. Bisey olmaz insalallah canim.
Beş dk idare edemiyor bebeği ya. Işim ona kaldıysa bana uyku haramannen gıdınce eşine çok ihtiyacın olacak :=) uyuman lazım cünku
zaten uyurken bakacakBeş dk idare edemiyor bebeği ya. Işim ona kaldıysa bana uyku haram
Ayy Allah korumus canim ya, sen anlatirken bile icim gitti burda, canli yasamak ne kadar zor olmustur. Allah'a emanet tum bebisler.Kızlar bugun sabaha karşı oğlum az kalsın uykuda boguluyordu. Teyzem uyusun diye ağzına yalanci emzik vermişti. O sekildr yatırdık. Ben de yattim ama içim rahat degil onbes dakkada bir uyanip bakiyorum.. neyse son bakmamdan on dakka sonra bir feryatla sıçradım yavrum cirpinuyordu. Emzik agzina tükürük yigilmasina sebep olmus o da genzine kaçmış heralde. Neyseki bağırdı da uyanip müdahale ettik. Allahım çok şükür. Rabbim bütün bebekleri korusun anne babasina bağışlasın. Hala etkisindeyim elim ayagim boşaldı onun nefes almaya çalışması yüreğimi mahvetti yaaa...
Sizler de dikkat edin diye yazdim el kadar bebege deli gibi emzik verdik yaa aptal kafam
bizmde aynen öyle gundasım gelmezse cuma sezaryen...Yok anacıııımmm nerdeeeeeeDoğuramadım hala ev eksikleriyle uğraşıyorum bi ara girip okuyorum yazamıyorum ama Perşembe kontrolüm var bakalım doğdu doğdu doğmadı alıvericez ordan
geçmiş olsun. ben uykusunda vermıyorum. insan nasıl korkuyor dimi. ben pek yalnız bırakamıyorum mesela bebegı. uyurken bıle basında biri olmalı.Kızlar bugun sabaha karşı oğlum az kalsın uykuda boguluyordu. Teyzem uyusun diye ağzına yalanci emzik vermişti. O sekildr yatırdık. Ben de yattim ama içim rahat degil onbes dakkada bir uyanip bakiyorum.. neyse son bakmamdan on dakka sonra bir feryatla sıçradım yavrum cirpinuyordu. Emzik agzina tükürük yigilmasina sebep olmus o da genzine kaçmış heralde. Neyseki bağırdı da uyanip müdahale ettik. Allahım çok şükür. Rabbim bütün bebekleri korusun anne babasina bağışlasın. Hala etkisindeyim elim ayagim boşaldı onun nefes almaya çalışması yüreğimi mahvetti yaaa...
Sizler de dikkat edin diye yazdim el kadar bebege deli gibi emzik verdik yaa aptal kafam
Aminnn canim insallahBen de varım, heyecanla bekliyorum.
Sanırım sayımız 10'un altına düştü; ben,csyrc , Limonluzencefil , @lollapolusa , @17benli gelin ve nickini tam hatırlayamadığım arkadaşlar.
Allah bize de bir nefeste kurtulmak nasip etsin.
Isırgan çayı mutlaka alın bence.Bayanlar nasipse bende yarin sabah 10 da giriyorum doguma.sezeryan olacagim icin sutum gelmez diye (ilkinde 4-5gun gelmedi) yanimda yiyecek ne gotureyim gaz yapmicak.sut yapacak.bana yardim edin kara kara dusunuyorum
Onu yapabilir sanırımzaten uyurken bakacakbebegın basında bekçi olacak yani
Ben de varım, heyecanla bekliyorum.
Sanırım sayımız 10'un altına düştü; ben,csyrc , Limonluzencefil , @lollapolusa , @17benli gelin ve nickini tam hatırlayamadığım arkadaşlar.
Allah bize de bir nefeste kurtulmak nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?