- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #70.081
e yapsın o kadarınıOnu yapabilir sanırım
Ayva çekirdeğini öneriyorlar iyi geliyomus hemde dogalSağ meme yara oldu benim de verirken zorlanıyorum....ben de senin gibi şekilden şekile giriyorum orayı verirken.....
Benimki arada krizleri oluyor da genel olarak sakin. Kolda uzanmayı uyumayı seviyor. Kucak değil ha. kole yapsın o kadarını
benımkıne öyle teslım edıyorum, uyandıgı zaman en fazla 20 dk oyalıyabılıyor
sonra uyanmak zorunda kalıyorum
benımkı beter böcek biraz. yoksa eşim iyi oyalıyor
Canım gozun aydin...cok sevindim.Darısı başıma..Saglicakla buyut bebisini..Canım Allah razı olsun teyzesi evet çıktı minigimmışıl mışıl uyuyor Allahima bin şükür. ..
Annelerin hakkı ödenmez kuzumkız 1 saatlik yku yetiyor ya annelik değişik bişey.ben uykusuz kalamazdım hiç sersem gibi olurdum ama doğum yaptığım gece hiç uyumadım ertesi gece 1,5saat uyudum bugün de 1-2 saat kestirdim o kadar ama hala ayaktayım bu saat oldu.anneciğim yazık benden de az uyudu çok yoruldu kadın çok.ona üzülmekten bi hal oldum zaten.kıyamam yaa
sütüm vardı ama emzırmeyı bılmıyordum. bebek doktoru adam gibi yönlendırmedı bıle. bebek aclıktan sarılık oldu. 2 kere mama verdıler. ben mama falan almadım yanıma.
normal mi olacak. sez. ise kayısı kompostosu dedım.
Benim de kafam karışık ya kendimi çocuklu hayal edemiaminnn aminn :) yakindir belki teyzesini bekler az kaldi :) aynen ben hic gormezdm de uctur dogumla ilgili seyler görüyorumben de dun yokladim kendimi,yaa istiyorum gel gel diyorum da cidden ben bakabilcem mii hazir miyimm oralari hiic dusunmuyormusum megerse..sen diyodun ya hep hazır degilim degilim. .ben bilmiyorum kendim hazir miym su an dusundukce insan degisik ruh haline giriyormus onu anladim ama hayirlis olsun insallah hepimiz icin
Sonn 24 saat :)ay çok güldüm rüyalar kendi boyutunu aştı artık... Hepsi psikolojik...Lollapollosaa kardeşini sadece kızın değil bizde bekliyoruz resmen...
Annelerin hakkı ödenmez kuzumkv geldi gitti bile kıazz süt olmi uyumayınca
Kıpırdaklığını diyosan onda hiç bi değişiklik yok maşallah sözde yeri daralcaktı yerim dar deyip de bi rahat durmuyo ki karnımın içinde bazı yerler çürümüş gibi acıyo hareket ettikçe o derece bi hareket etme aşkı yaniartık doğsun yaaa hem merak ediyorum hem de yoruldum artık
Benimki de büyüdükçe daha çok hareket etmeye başladı canım :)Kıpırdaklığını diyosan onda hiç bi değişiklik yok maşallah sözde yeri daralcaktı yerim dar deyip de bi rahat durmuyo ki karnımın içinde bazı yerler çürümüş gibi acıyo hareket ettikçe o derece bi hareket etme aşkı yaniartık doğsun yaaa hem merak ediyorum hem de yoruldum artık
Amin canım :)Ben de varım, heyecanla bekliyorum.
Sanırım sayımız 10'un altına düştü; ben, @csyrc , @Limonluzencefil ,Lollapollosaa , @17benli gelin ve nickini tam hatırlayamadığım arkadaşlar.
Allah bize de bir nefeste kurtulmak nasip etsin.
Canim valla ye gitsin bende şu son günlerimin tadını cıkarıyorum, 8 ay boyunca dikkat ettim ama artık canım ne isterse yiyorum :)) bende hala geziyorum, doğumum tam nezaman olur henüz bilemediğimden. Seninki sezeryanmı olcak carşamba günü?Evet gezdik,yedik, içtik geldik şu son günlerde canım ne isterse yiyorum valla, 2 günde 1 kilo alıyorum o çok fena ödem muhtemelen ama sallamiyorum, en kötü çarşamba doğurucam şurda 3 günüm kalmış yemeyeyim mi
Hastane çantasına da son rutuşlari yaptık, hazır gibiyim sanki bugün gezerken bi bayan kaç aylıksin dedi, dedim üç güne kadar dogurucam, gözleri fal taşı gibi açıldı allah kurtarsin diye dua etti, napalım hamileyiz diye gezmeyelim mi yani
Bir de kasiklarda hafif ağrı var, sanki çatım genişliyor gibi, hadi hayırlısı diyorum
Kizlar bende sizin gibi kadiniyodum acile gittim hemen yatrdilar ve sezeryana girdim.gebelik kolestazi bu ve cocuk icin cok riskli bir durum.anne ve bevegin hayatini riske dokuyo.bencd hemen en yakin acile gidin.kadin dogum acilinesadece göbeğin mi kaşınıyor ben ölüyorum kaşıntıdan
Ay rabbim korumuş canım ya bizde kesinlikle dikkat ederiz, anlatman iyi olduAyy Allah korumus canim ya, sen anlatirken bile icim gitti burda, canli yasamak ne kadar zor olmustur. Allah'a emanet tum bebisler.
Ben de saldım valla kilo olayınıEvet gezdik,yedik, içtik geldik şu son günlerde canım ne isterse yiyorum valla, 2 günde 1 kilo alıyorum o çok fena ödem muhtemelen ama sallamiyorum, en kötü çarşamba doğurucam şurda 3 günüm kalmış yemeyeyim mi
Hastane çantasına da son rutuşlari yaptık, hazır gibiyim sanki bugün gezerken bi bayan kaç aylıksin dedi, dedim üç güne kadar dogurucam, gözleri fal taşı gibi açıldı allah kurtarsin diye dua etti, napalım hamileyiz diye gezmeyelim mi yani
Bir de kasiklarda hafif ağrı var, sanki çatım genişliyor gibi, hadi hayırlısı diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?