2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

e yapsın o kadarını
benımkıne öyle teslım edıyorum, uyandıgı zaman en fazla 20 dk oyalıyabılıyor
sonra uyanmak zorunda kalıyorum
benımkı beter böcek biraz. yoksa eşim iyi oyalıyor
Benimki arada krizleri oluyor da genel olarak sakin. Kolda uzanmayı uyumayı seviyor. Kucak değil ha. kol

Kizlar sutu gelmeyen arkadaslara maden sulu ayran ve Hindistan cevizi ve kaynamis sutte 1 gece kuru incir bekletmesi ile olusan tatliyi öneriyorum.Ablam ve kv pesimde dolaniyolar sagolsunlar.Benim bebek yarin 10 gunluk oluyo , ilk 4 gun 30 cc istedi dr, daha sonra 80 cc ye çıktı son 2 gündür 100 cc iciyormus.Bebek icer arkadaslar, sutunuzu gerçekten yeterince cekip cekmediginden emin olun mastit olmamak icin de...Ben sadece makine ile sagiyorum ve dr 800 cc istiyor ama benim kapasiten gunde 400 cc ye cikti, bir de yavrum emseydi beni daha da artardi.Az kaldi ins...Sabır....

Annelerin hakkı ödenmez kuzum kv geldi gitti bile kıazz süt olmi uyumayınca

Bebek hemşireleri falan yönlendirmedi mi canım ya, insan doğurunca sudan çıkmış baLiga dönüyor birinin yönlendirmesi gerek...

Evet gezdik,yedik, içtik geldik şu son günlerde canım ne isterse yiyorum valla, 2 günde 1 kilo alıyorum o çok fena ödem muhtemelen ama sallamiyorum, en kötü çarşamba doğurucam şurda 3 günüm kalmış yemeyeyim mi
Hastane çantasına da son rutuşlari yaptık, hazır gibiyim sanki bugün gezerken bi bayan kaç aylıksin dedi, dedim üç güne kadar dogurucam, gözleri fal taşı gibi açıldı allah kurtarsin diye dua etti, napalım hamileyiz diye gezmeyelim mi yani
Bir de kasiklarda hafif ağrı var, sanki çatım genişliyor gibi, hadi hayırlısı diyorum

Bayanlar sizede soruyum nereye yazcagimi şaşırdım biraz önce tuvalete gittim cisimi yaptm tam kalkiyodm birden bi su aktı ama az öyle çok degl smdi benm suyum mu geldi yoksa gelcek mi

Benim de kafam karışık ya kendimi çocuklu hayal edemi
ay çok güldüm rüyalar kendi boyutunu aştı artık... Hepsi psikolojik... Lollapollosaa kardeşini sadece kızın değil bizde bekliyoruz resmen...
Sonn 24 saat :)
Minnoş kızım dinliyo annesinin sözünü galiba :)

Annelerin hakkı ödenmez kuzum kv geldi gitti bile kıazz süt olmi uyumayınca

Benim kayinvaldem burda annem memleketten geldi, babam da var, işin garibi evlerimiz uzak diye kayinvaldem de doğumdan sonra yatili kalmak istiyor, baştan dedim valla ilk annem 15-20 gün kalsın, sen evinden gel git, sonra annem gidince sen gelir kalırsın diye, en azından kırkı çıkana kadar yardimci olurlar bana
En başta ikisi de kalsalar birbirlerini yicekler, ben zaten lohusa kafasında hiç çekemem ne gerek var di mi ☺

Benimki de büyüdükçe daha çok hareket etmeye başladı canım :)

Canim valla ye gitsin bende şu son günlerimin tadını cıkarıyorum, 8 ay boyunca dikkat ettim ama artık canım ne isterse yiyorum :)) bende hala geziyorum, doğumum tam nezaman olur henüz bilemediğimden. Seninki sezeryanmı olcak carşamba günü?

sadece göbeğin mi kaşınıyor ben ölüyorum kaşıntıdan
Kizlar bende sizin gibi kadiniyodum acile gittim hemen yatrdilar ve sezeryana girdim.gebelik kolestazi bu ve cocuk icin cok riskli bir durum.anne ve bevegin hayatini riske dokuyo.bencd hemen en yakin acile gidin.kadin dogum aciline

Ben de saldım valla kilo olayını
Toplam 17 idi 16,5 a düştü
Annem de burda yiyorum valla canım ne isyerse ohh sefamm olsun

Kizlar sezeryandan donra 10 gun gecti ve dikis yerlerim yaniyo.sanki yarama tuz basiyo gibi.sizdede boyle oldumu.sabah pansimana gidecem.dikislerimi alacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…