2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Çarşambaya kadar olursa normal doğum, olmazsa mecburi sezeryan, gebelik zehirlenmesinden dolayı daha fazla bekleyemeyiz dedi doktorum

Kizlar bende sizin gibi kadiniyodum acile gittim hemen yatrdilar ve sezeryana girdim.gebelik kolestazi bu ve cocuk icin cok riskli bir durum.anne ve bevegin hayatini riske dokuyo.bencd hemen en yakin acile gidin.kadin dogum aciline

Canim bizimkisi sebebsiz yere kaşıma, gebelik kolestazi de karaciğer enzim testlerine bakılıyor, ama ikimizinki de normal... ki bir sürü test yapıldı gene de bişi çıkmadı ben de...

Hamiş ve anniş kesimi... E bebekten 100 lira alışverişe 20 tl ve 250 tl aloşverişe 50 tl indirimim var...kullanamayacağım..şartı şu ..aldığın ürün tek parça olqcak...büyük bişi alacak var mı? Hemen verim

Evet gece on ikiye bes kalaya kadar birseyler yeyip içtim ben. Serum da takilmisti ameliyattan evvel. Hic basim agrimadi belimde de bir sikinti yoktu. Ameliyattan sonra uyuşukluk geconce hemen kimildamamak lazımmış ben kimildamadim belki de ondan agrim olmadu

Bugn 40+3 olduk agri sanci sizi yok.nisan yok.su yok.40+6ya kadar musaade verdi doktor.40+6kadar gelmezse carsamba doguma alincam suni sanci denenecek.ama bu etrafta konusulanlar yedii beni...

geçmiş olsun. ben uykusunda vermıyorum. insan nasıl korkuyor dimi. ben pek yalnız bırakamıyorum mesela bebegı. uyurken bıle basında biri olmalı.
Evet ben de basinda bi bekci bırakıyorum tuvalete falan gittiğimde. Ama işte gece uykusuzluktan galiba dusunemedim el kadar bebeye uykusunda emzik verilmeyecegini...

Aman sizler dikkat edin hanimlar

S
Safra asidine baktir.devlette yspilmiyor benn ozelde yaptrdim.ozel labaratuvarda.orda kesin sonuc cikiyor

Bayanlar nasipse bende yarin sabah 10 da giriyorum doguma.sezeryan olacagim icin sutum gelmez diye (ilkinde 4-5gun gelmedi) yanimda yiyecek ne gotureyim gaz yapmicak.sut yapacak.bana yardim edin kara kara dusunuyorum

Hayırlı dogumlar canım...Sağlıkla kavusun.

Benimki arada krizleri oluyor da genel olarak sakin. Kolda uzanmayı uyumayı seviyor. Kucak değil ha. kol

Ay aynı bizim sıpa.. koala gb kolda yatıyor.

Merhaba annişler, uzun zamandır yazamıyorum ama takip etmeye çalışıyorum. Ben de doğum yaptım. 37. Hafta sonuna kadar çalışmıştım. Son 1 hafta da eksiklerimi tamamlamaya çalıştım. Bebiş 38+3 te geldi. O gün hastane çantamı kapatmıştım. Sonuna kadar çalışınca ancak evde yapılacak işleri hallet, son alışverişleri yap derken. Doğumdan 1 gün önce metroda alışverişteydik, ondan önceki gün forum alışveriş merkezinde, bir gün öncesi kemeraltında derken fazla hareketten bebiş erken geldi. Normal Doğum yapanları sormuş bir arkadaş. Doğum olduğu gün sabaha karşı adet sancısı şeklinde 7 dakikada bir sancım vardı ama geçti. Öğleden sonra ara ara geldi sancım. Akşamüzeri tekrar sıklaştı, bir yandan bebeğin uyku setini ütülüyorum bir yandan eşim karşımda sancıların sıklığını ve süresini not ediyordu. Doktoru aradık 1 saat bekleyin sancıları takip edin dedi. 1 saat sonra 5 dakikada bir 25-30 saniye süren sancılarım vardı. Bebeğin yatağını yaptık duş alıp hastaneye gittik. İlk ebe muayene etti. Hastaneye vardığımızda sancılar 3 dakikaya düşmüş, 5 cm de açılmam vardı. Lavman yaptılar. Aslında 1 gün sonra doktor randevum vardı. Çatı muayenesi yapılacak ve doğum şeklini belirleyecektik. Doktor da muayene etti. Ebe çatımın dar olduğunu söylemişti ama doktor ben seni doğurturum zaten bebek kilolu değil dedi. Çatı muayenelerinden sonraki sancılarım berbattı. Epidural yapıldı. 22:00 gibi hastanedeydik, 01:10 da doğum başladı 01:52 de 3150 gr bebiş geldi. Her sancıda ıkınıyorsun ve son 2-3 sancıda ebe üzerine abanıyor, en kötüsü oydu. Bebek çıkarkenki his anlatılamaz. Sonra yarım saatte dikiş falan atıldı ertesi günü akşamüzeri taburcu olduk. Gece hemşire emzirmeye yardımcı oldu. İlk günlerde meme ucumu elimle tutup verdim. Çok şükür güzel emdi ama bende 3 gün hiç süt gelmedi. Mama verdik şırınga ile. Onu da az vermişiz. Sarılık oldu ama saat başı emzirmeler ile ve sütümün yavaş yavaş gelmesi ile çok yükselmeden atlattık. Çatımın dar olmasına rağmen normal doğum yapabilmemin tek nedeni çok hareketli olmuş olmam. İnşallah herkes kolayca atlatır.

Bence birşeyin üstüne bu kadar düşmeyin derim ben.Doktorunuzu dinlemek en mantıklısı. Hepimiz her ne kadar normal doğum istesekte herkese kısmet olmayabiliyor. Ben sizin yerinizde olsam %1 risk var sezeryan yapalım dese doktor hiç zorlamazdım. Birşey olur falan diye çok korkardım.

Merhaba, gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin yavrunuzu.

Ben birşey sormak istiyorum, "Bebek çıkarkenki his anlatılamaz." demişsiniz ya, ağrı şiddeti anlamında mı yoksa mutluluk ve rahatlama anlamında mı?

Canım bende kendi gelsin istiyorum ama 40 haftayı geçince genelde kaka fln yapıyo ya bebişler ondan çok korkuyorum riske girmek istemiyorum 4 gün sonra 40 haftamız doluyo bakalım nolcak
Bende dr a hep onu derdim :) kakasini yicek cocuk artik diye.oyle bi suphem yok keyfi yerinde merak etme diyordu.40+2 de dogdu kizim biliyorum cok zor son hafta bisi olmaz allahin izniyle. Ama cok haklisin.. keyfi yerinde degilse dr anlar zaten alir hemen kalp atislarindan anlasilir o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…