2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cok Sağol canım sevgiler
Ben spinal oldum.ilginc bir bas ve omuz agrisi oluyor.dr um cok su icersen gecer demisti birgun surdu.zaten hastanede aninda agri kesici yapiyorlar.narkozda ciktigin gibi agrilari hissediyormussun daha kotu diyorlar.birazda bunye meselesi benim hemen gecti cok sukur. Ilk ciktigimda tum yakinlarim geldi ve sasirdilar o kdr iyiydim ki.. birde bebegin ilk cigliklarini duymasi ayri bi guzellk tabi:)

Kizlar bende sizin gibi kadiniyodum acile gittim hemen yatrdilar ve sezeryana girdim.gebelik kolestazi bu ve cocuk icin cok riskli bir durum.anne ve bevegin hayatini riske dokuyo.bencd hemen en yakin acile gidin.kadin dogum aciline

bütün testler yapıldı..sonuç normal dendi.. ama hala kaşınıyorum

Hayirli sun bebeginiz cati muayenesinden sonraki sancilar neden berbatti ogrenebilirmiyim nasildi yani

Korku agri sanci

Ben de aynı durumdayım, hem heyecan, hem korku, hem de vajina kemiğinde batma gibi bir ağrı. Zaten İstanbul'da yine kar da başladı, hastane çok uzak olmasa da insan korkuyor yollarda halimiz ne olur diye

Ayrıca mide yanmasından ölen ilk insan olacağım diye korkuyorum artık, yakında ejderha gibi ağzımdan alev çıkaracağım!

Hastaneye yakin diye annemlere geldim ama icim rahat degil sancim olsa cekinirim rahat edemem gibi geliyo ki suan biraz var ama hala nasil bi sanciyla karsilasicahimi bilmedigim icin emin olamiyorum Allah yardimcimiz olsun hepimizin

Hastaneye yakin diye annemlere geldim ama icim rahat degil sancim olsa cekinirim rahat edemem gibi geliyo ki suan biraz var ama hala nasil bi sanciyla karsilasicahimi bilmedigim icin emin olamiyorum Allah yardimcimiz olsun hepimizin

Amin

Sancınız gelirse panik yapmamaya çalışın, özellikle de ilk doğumsa zaten kolay kolay başlamıyor doğum, sancılar yavaş yavaş ve uzun sürede geliyor deniliyor. Anne evinde rahatsız olacak ne var, bence hiç öyle evham yapmayın, insanın annesinden öte kim anlar halden, hem siz yavrunuzu dünyaya getirmek için çabalarken unutmayın ki o da kendi yavrusu için içgüdüsel olarak çabalayacaktır.
Yine de şu karda doğurmasaydık iyiydi

Hayirli sun bebeginiz cati muayenesinden sonraki sancilar neden berbatti ogrenebilirmiyim nasildi yani

Bebek cıkarken hıssediyorsunuz vücudunu. Rahatlama da var tabi. Acı falan yok Kesinlikle. Kayıyor gıbı ordan. Doğdugunu hıssediyorsunuz çok farklı bır duygu.
Sadece ebe Uzerıme bastırdıgında nefessiz kaldıgımı hissettim. Bebegın cıkısı cok güzeldi sonra kucagına veriyorlar.
Catı muayenesinden sonraki sancilar cok agrılıydı. Ebe normal olduğunu söyledi. En siddetli regl agrınızı dusunun. Daha kotusu diyebilirim . Epiduralden sonra rahatlıyorsunuz sancıyı hıssediyorsunuz ama cok siddetli değil. Epidural olmadan cok zor olurdu. Sancılarda Evde beklerken falan kesinlikle yatmayın daha siddetli agrıyor. Yurumek cok rahatlatıyor.
Ben bebıs 1 hafta daha beklesın azıcık dınleneyım diyordum ama olmadı kısmet ıste. Son günlerde o kadar hareketli olmasam bu kadar erken ve kolay olmazdı sanırım. Bol bol yuruyus yapın son gunlerde cok ıse yarıyor

Cevaplarınız için çok teşekkürler, Allah inşallah biz kalanlara da nasip etsin böyle güzel bir doğumu ve o hep anlatılan tarifsiz duyguyu .

Gunaydin guzel annisler aranizda manuel gogus pompasi kullanan var mi? Elektronik biraz pahali geldi zaten emiyo kalan sutu cekmek icin ihtiyacim var sizce ne yapiyim???

Günaydın. Benim çalışma durumu olduğu için kayınvalidemler gitmeden dün mevlüdümüzü yaptık çok şükür. üstümden kocaman bir yük kalktı.. darısı başınıza. oğluşum galiba hasta oldu. çok tıkanıyo. burnu tıkalı. burun damlasını damlattım ama bu seferde balgam yaptı balgam attı dün biraz ama içim acıdı. hala tıkanık yavrum.. yapabileceğim bişey varmı ?

Bebek hemşireleri falan yönlendirmedi mi canım ya, insan doğurunca sudan çıkmış baLiga dönüyor birinin yönlendirmesi gerek...
1-2 kere göğsümü bebege vermeye calıstılar. göğüslerım fecı doluydu ememedi bebek. göğüs ucu alın dendı
aldık ama cıkıcagımız zaman. o zamanda zaten olan olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…