- 11 Nisan 2014
- 782
- 569
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #70.121
Oyle taşan bi sutum yok sagiyorum hatta az bile cikiyo bazen ama kakasi fln olmasi gerektigi gibi doyuyor belli cok zorluyor bu emme olayiya da sütün mü çok fazla? fazla gelınce de bebek aynı tepkıyı verıyormus.
Ben spinal oldum.ilginc bir bas ve omuz agrisi oluyor.dr um cok su icersen gecer demisti birgun surdu.zaten hastanede aninda agri kesici yapiyorlar.narkozda ciktigin gibi agrilari hissediyormussun daha kotu diyorlar.birazda bunye meselesi benim hemen gecti cok sukur. Ilk ciktigimda tum yakinlarim geldi ve sasirdilar o kdr iyiydim ki.. birde bebegin ilk cigliklarini duymasi ayri bi guzellk tabi:)Cok Sağol canım sevgiler
Kizlar bende sizin gibi kadiniyodum acile gittim hemen yatrdilar ve sezeryana girdim.gebelik kolestazi bu ve cocuk icin cok riskli bir durum.anne ve bevegin hayatini riske dokuyo.bencd hemen en yakin acile gidin.kadin dogum aciline
Hayirli sun bebeginiz cati muayenesinden sonraki sancilar neden berbatti ogrenebilirmiyim nasildi yaniMerhaba annişler, uzun zamandır yazamıyorum ama takip etmeye çalışıyorum. Ben de doğum yaptım. 37. Hafta sonuna kadar çalışmıştım. Son 1 hafta da eksiklerimi tamamlamaya çalıştım. Bebiş 38+3 te geldi. O gün hastane çantamı kapatmıştım. Sonuna kadar çalışınca ancak evde yapılacak işleri hallet, son alışverişleri yap derken. Doğumdan 1 gün önce metroda alışverişteydik, ondan önceki gün forum alışveriş merkezinde, bir gün öncesi kemeraltında derken fazla hareketten bebiş erken geldi. Normal Doğum yapanları sormuş bir arkadaş. Doğum olduğu gün sabaha karşı adet sancısı şeklinde 7 dakikada bir sancım vardı ama geçti. Öğleden sonra ara ara geldi sancım. Akşamüzeri tekrar sıklaştı, bir yandan bebeğin uyku setini ütülüyorum bir yandan eşim karşımda sancıların sıklığını ve süresini not ediyordu. Doktoru aradık 1 saat bekleyin sancıları takip edin dedi. 1 saat sonra 5 dakikada bir 25-30 saniye süren sancılarım vardı. Bebeğin yatağını yaptık duş alıp hastaneye gittik. İlk ebe muayene etti. Hastaneye vardığımızda sancılar 3 dakikaya düşmüş, 5 cm de açılmam vardı. Lavman yaptılar. Aslında 1 gün sonra doktor randevum vardı. Çatı muayenesi yapılacak ve doğum şeklini belirleyecektik. Doktor da muayene etti. Ebe çatımın dar olduğunu söylemişti ama doktor ben seni doğurturum zaten bebek kilolu değil dedi. Çatı muayenelerinden sonraki sancılarım berbattı. Epidural yapıldı. 22:00 gibi hastanedeydik, 01:10 da doğum başladı 01:52 de 3150 gr bebiş geldi. Her sancıda ıkınıyorsun ve son 2-3 sancıda ebe üzerine abanıyor, en kötüsü oydu. Bebek çıkarkenki his anlatılamaz. Sonra yarım saatte dikiş falan atıldı ertesi günü akşamüzeri taburcu olduk. Gece hemşire emzirmeye yardımcı oldu. İlk günlerde meme ucumu elimle tutup verdim. Çok şükür güzel emdi ama bende 3 gün hiç süt gelmedi. Mama verdik şırınga ile. Onu da az vermişiz. Sarılık oldu ama saat başı emzirmeler ile ve sütümün yavaş yavaş gelmesi ile çok yükselmeden atlattık. Çatımın dar olmasına rağmen normal doğum yapabilmemin tek nedeni çok hareketli olmuş olmam. İnşallah herkes kolayca atlatır.
Bendeeeeeuyumak istiyorum
Bendeuyumak istiyorum
Bendeeeee
siz neden uyuyamıyorsunuz.. hadi ben kaşınıyorum
Korku agri sancisiz neden uyuyamıyorsunuz.. hadi ben kaşınıyorum
Korku agri sanci
Hastaneye yakin diye annemlere geldim ama icim rahat degil sancim olsa cekinirim rahat edemem gibi geliyo ki suan biraz var ama hala nasil bi sanciyla karsilasicahimi bilmedigim icin emin olamiyorumBen de aynı durumdayım, hem heyecan, hem korku, hem de vajina kemiğinde batma gibi bir ağrı. Zaten İstanbul'da yine kar da başladı, hastane çok uzak olmasa da insan korkuyor yollarda halimiz ne olur diye
Ayrıca mide yanmasından ölen ilk insan olacağım diye korkuyorum artık, yakında ejderha gibi ağzımdan alev çıkaracağım!
Hastaneye yakin diye annemlere geldim ama icim rahat degil sancim olsa cekinirim rahat edemem gibi geliyo ki suan biraz var ama hala nasil bi sanciyla karsilasicahimi bilmedigim icin emin olamiyorumAllah yardimcimiz olsun hepimizin
Merhaba, gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin yavrunuzu.
Ben birşey sormak istiyorum, "Bebek çıkarkenki his anlatılamaz." demişsiniz ya, ağrı şiddeti anlamında mı yoksa mutluluk ve rahatlama anlamında mı?
Hayirli sun bebeginiz cati muayenesinden sonraki sancilar neden berbatti ogrenebilirmiyim nasildi yani
Bebek cıkarken hıssediyorsunuz vücudunu. Rahatlama da var tabi. Acı falan yok Kesinlikle. Kayıyor gıbı ordan. Doğdugunu hıssediyorsunuz çok farklı bır duygu.
Sadece ebe Uzerıme bastırdıgında nefessiz kaldıgımı hissettim. Bebegın cıkısı cok güzeldi sonra kucagına veriyorlar.
Catı muayenesinden sonraki sancilar cok agrılıydı. Ebe normal olduğunu söyledi. En siddetli regl agrınızı dusunun. Daha kotusu diyebilirim . Epiduralden sonra rahatlıyorsunuz sancıyı hıssediyorsunuz ama cok siddetli değil. Epidural olmadan cok zor olurdu. Sancılarda Evde beklerken falan kesinlikle yatmayın daha siddetli agrıyor. Yurumek cok rahatlatıyor.
Ben bebıs 1 hafta daha beklesın azıcık dınleneyım diyordum ama olmadı kısmet ıste. Son günlerde o kadar hareketli olmasam bu kadar erken ve kolay olmazdı sanırım. Bol bol yuruyus yapın son gunlerde cok ıse yarıyor
Benimkide oyle mikir mikir butun gece :)uyurken sürekli sesler cıkarıyor benımkı..
1-2 kere göğsümü bebege vermeye calıstılar. göğüslerım fecı doluydu ememedi bebek. göğüs ucu alın dendıBebek hemşireleri falan yönlendirmedi mi canım ya, insan doğurunca sudan çıkmış baLiga dönüyor birinin yönlendirmesi gerek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?