- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #70.141
manuelde güzel iş görür. ama elın yorulurGunaydin guzel annisler aranizda manuel gogus pompasi kullanan var mi? Elektronik biraz pahali geldi zaten emiyo kalan sutu cekmek icin ihtiyacim var sizce ne yapiyim???
allah korumusEvet ben de basinda bi bekci bırakıyorum tuvalete falan gittiğimde. Ama işte gece uykusuzluktan galiba dusunemedim el kadar bebeye uykusunda emzik verilmeyecegini...
Aman sizler dikkat edin hanimlar
benımkını kolda sevmek, uytmak ne mümkün. iç güdüsel olarak delı gıbı meme arıyorBenimki arada krizleri oluyor da genel olarak sakin. Kolda uzanmayı uyumayı seviyor. Kucak değil ha. kol
kız yazık günaaaaaaahgünaydın anneler.. gece 23 den itibaren eşimi nöbetcı bıraktım bebişin yanına. uyandıkca kalkıp emzırdım sonra gerı yattım. bu bu sekılde sabah 7 ye kadar sürdü. uykumu annem gittiğinden berı ılk defa aldım diyebılırım.
ama eşim için aynı şeyi diyemeyecegımbi ara önümü döndüm bi baktım hem beşiği sallıyor hem de ya yoga ya da meditasyon yapıyor. dalga gececktım de bozuntuya vermedım
zaten 1-2 kere o sekılde yakaladım inkar etti. dalga gecerım dıye sanırım
haklı da zaten dalga gecmeden olur mu
baba olmak kolay mı.. anlasınlar ne cektıgımızı.kız yazık günaaaaaaah
Minnoş mememi emzik yaptıincir suyu yaptım. bu hafta da onu ıceyım.
süte cok katkısı varmıs. öff agzıma bıle almayacagım şeylerı yıyıp içiyorum yaaa
ehh idare ederım, süt sagma seansına gectım şuan. göğüs uclarım acıdı geceden beriMinnoş mememi emzik yaptıağzına alıyor iki kere cukcuk..
Yutkunmuyor bile...avent aldığım emzikleri almadı... Uyudu ...uyucam.. Surrender nasılsın yaa bir.iki mesajını okudum da kocacını köşeye sıkıştırdın ha annem gidince benimki bakalım napcak...şimdi sultan süleyman evde yavaştan ton balığı stoğu yapmaya başlasın ...makarna üstü balık
Sabah rezene ardından humana ardından laptamil..su su su...komposto,kuru meyveler...bende ne yediğimi bilmiyom..ama dediğin gibi uyuyunca süt oluyorhediye çekime kimse cevaap vermemiş ocakta son...biriniz kullanın be
her gün burnunu acıyorum. sadece memedeyken o hırıltılar cıkıyor garipArnavutgelinii ....bizimkide emerken hırıltılandı..bende orti bebe aldım..deniz suyu ile...günde 3 kere yaptım..zor oldu ama acıldı biraz,aman iyice tıkanmasında...zate ev ne kadar sıcak olsada altını aç kapa emerken kaldır indir
....Allah bebişlerimizi korusun
Aynı yaaa...araşturdım biraz,genzi sümüklü oluyormuş..onun dolması ile tıkanıklık..var ama azaldı biraz...sinir oluyorum o seseher gün burnunu acıyorum. sadece memedeyken o hırıltılar cıkıyor garip
o bakkal emzıgınden bakıcam netteAynı yaaa...araşturdım biraz,genzi sümüklü oluyormuş..onun dolması ile tıkanıklık..var ama azaldı biraz...sinir oluyorum o seseiyice. Uykuya dalınca beyazlıyor minnoş 3 emzik sipariş ettim inşallah birini beğenir..mememi bırakmıyor yaa ağzunda süs etti
ehh idare ederım, süt sagma seansına gectım şuan. göğüs uclarım acıdı geceden beri
uyandıgından hiç meme veremeyecegım o yuzden sagıyorum bu öğünü.
. bebek kendını yırttıkca bende sinırden burnunu ısırasım gelıyor.annem varken benımkı de aynı senın gibiydi :=) ilk başlarda emzık agzından düşmedi
sonra ne olduysa bıraktı. ara sıra alıyor. memeyı tercıh edıyor. annem de dedı kı ' bu neymiş? bakkal emzıgı alsaydın ya.
nerden alayım onu ya
6. aya gırsek rahatlarızBakkal emziğinuk ve cihhico sipariş ettim bende..olmadı şu aşağıda markette 3 tl var onu alayım bari ellerini yiyio bizimki sinirden sabırsız bide memem tişörtün altında durmuo minnoşunda poposu yer görmüo...hayır sütte gelmio öyle ağzında işte
6. aya gırsek rahatlarızek gıdaya baslanıyor ya
böyle hayat durdu resmen
Eki Görüntüle 1747982 bunu merak edıyordum bende.
hee ızlersınız ızlersınızablam film arşivini taşımış resmen bize..izlersiniz diye..burda hayat zate yok ya ...bir film kaç kere stop yapıldı be bakalım şimdi annem herşeyi yapıyor ya gidince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?