2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın anneler.. gece 23 den itibaren eşimi nöbetcı bıraktım bebişin yanına. uyandıkca kalkıp emzırdım sonra gerı yattım. bu bu sekılde sabah 7 ye kadar sürdü. uykumu annem gittiğinden berı ılk defa aldım diyebılırım.
ama eşim için aynı şeyi diyemeyecegım bi ara önümü döndüm bi baktım hem beşiği sallıyor hem de ya yoga ya da meditasyon yapıyor. dalga gececktım de bozuntuya vermedım
zaten 1-2 kere o sekılde yakaladım inkar etti. dalga gecerım dıye sanırım
haklı da zaten dalga gecmeden olur mu

kız yazık günaaaaaaah

incir suyu yaptım. bu hafta da onu ıceyım.
süte cok katkısı varmıs. öff agzıma bıle almayacagım şeylerı yıyıp içiyorum yaaa
Minnoş mememi emzik yaptı ağzına alıyor iki kere cukcuk..
Yutkunmuyor bile...avent aldığım emzikleri almadı ... Uyudu ...uyucam.. Surrender nasılsın yaa bir.iki mesajını okudum da kocacını köşeye sıkıştırdın ha annem gidince benimki bakalım napcak...şimdi sultan süleyman evde yavaştan ton balığı stoğu yapmaya başlasın ...makarna üstü balık
Sabah rezene ardından humana ardından laptamil..su su su...komposto,kuru meyveler...bende ne yediğimi bilmiyom..ama dediğin gibi uyuyunca süt oluyor hediye çekime kimse cevaap vermemiş ocakta son...biriniz kullanın be

ehh idare ederım, süt sagma seansına gectım şuan. göğüs uclarım acıdı geceden beri
uyandıgından hiç meme veremeyecegım o yuzden sagıyorum bu öğünü.
. bebek kendını yırttıkca bende sinırden burnunu ısırasım gelıyor. annem varken benımkı de aynı senın gibiydi :=) ilk başlarda emzık agzından düşmedi
sonra ne olduysa bıraktı. ara sıra alıyor. memeyı tercıh edıyor. annem de dedı kı ' bu neymiş? bakkal emzıgı alsaydın ya.
nerden alayım onu ya

her gün burnunu acıyorum. sadece memedeyken o hırıltılar cıkıyor garip

her gün burnunu acıyorum. sadece memedeyken o hırıltılar cıkıyor garip
Aynı yaaa...araşturdım biraz,genzi sümüklü oluyormuş..onun dolması ile tıkanıklık..var ama azaldı biraz...sinir oluyorum o sese iyice. Uykuya dalınca beyazlıyor minnoş 3 emzik sipariş ettim inşallah birini beğenir..mememi bırakmıyor yaa ağzunda süs etti

o bakkal emzıgınden bakıcam nette

Bakkal emziği nuk ve cihhico sipariş ettim bende..olmadı şu aşağıda markette 3 tl var onu alayım bari ellerini yiyio bizimki sinirden sabırsız bide memem tişörtün altında durmuo minnoşunda poposu yer görmüo...hayır sütte gelmio öyle ağzında işte

6. aya gırsek rahatlarız ek gıdaya baslanıyor ya
böyle hayat durdu resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…