- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #70.161
Canım otribebe Aspiratör dışında suyu satılıyor mu ? Emerken hırıldıyo benimki .görünürde burnunda bişey yok.@Arnavutgelinii ....bizimkide emerken hırıltılandı..bende orti bebe aldım..deniz suyu ile...günde 3 kere yaptım..zor olduama acıldı biraz,aman iyice tıkanmasında...zate ev ne kadar sıcak olsada altını aç kapa emerken kaldır indir
....Allah bebişlerimizi korusun
hee ızlersınız ızlersınız
Ayrıca deniz suyu aldım otribebenin serumfizyolojisi var ayrı satılıyo..para tuzağı gibi..Canım otribebe Aspiratör dışında suyu satılıyor mu ? Emerken hırıldıyo benimki .görünürde burnunda bişey yok.
Otribebe alcam.
Ona bir de uc ve su nu satılıyor ?
Tek başın a kullanılmıyo galiba.
manuelde güzel iş görür. ama elın yorulur
2. el alsana?
Tutumlu annede baktimda yoktu orda biraz arastiriyim o zamnmanuelde güzel iş görür. ama elın yorulur
2. el alsana?
Tutumlu annede baktimda yoktu orda biraz arastiriyim o zamn
Ayy valla gazsız bebekler ne kadar rahatmış yaa , geçen bi arkadaş geldi bebeği 2.5 aylık ne gaz problemi var ne bişi :) altını değiştirirken bile kıpırdamıo bebek , Bizimki öle mi :) o kollar bacaklar 2sn durmuo bide hıçkırık tutarsa tam o zaman vay halimeİki ay mı 3 ay diye okudum nette.
Peki geçince rahat cıkarcak mı gazını kendiliğinden amaaannnn
O zaman bana düğün bayram...
Çalsın sazlar oynasın kızlar. ..
Saol canım benimmm inşallahhhhInşallh canım ya sizinkiler de bi an önce atlatır bugünleri zor ya Allah yardımcınız olsun
Tatlım peki bişi yapıomusun süt gelmesi için.?Günaydınlar güzel annrler ve anne adayları. Benim süt 17 günlük olduk hala gelmedi. Oğlum aç kalıyo diye mama veriyorum. Sütümü sağıyorum ne kadar çıkıyor diye bakmak için. Toplamda 10 cc bile olmuyor. Oğlum da çok iştahlı Doymuyo. Mama çocuğu olduk malesef. Kızımda da gelmemişti. Malesef oğlumda da süt gelmedi. Çok Üzgünüm. Bu saatten sonra gelmez de artık. Emziriyorum da ayrıca ne varsa onu çekiyor. Tabi tadımlık. Oğluş yaygarayı kopartıyo süt gelmeyince. Ayrıca çok gazlıyız. Zart zurt büyük insan gibiyiz. Tabi bunlar iyi günlerimiz :) 1. Ayda gaz sancıları tavan yapıyor. Bizim daha 10 günümüz varken böyleyiz.yandıkkkk
O ne için cnm?Bebek için maflor damla kullanıyomusunuz. Doktor 6. Aya kadar kullan dedi. Merak ettim herkes kullanıyor mu
Ayy bunu bnde merak ediodum yaa ii oldu :) geceleri kaç saatte bir emziriosunuz kızlarEki Görüntüle 1747982 bunu merak edıyordum bende.
Hadi gozun aydin canim. Ben bile stres oldum burda dogmasin diyeYaşasıınn benim minnoş teyzesini bekliyooo
Ksrdrşim yola çıktı akşama byrdaaa :))
Yuppiiii
Kimsenin alacak bişeyi kalmadigindan çok Rağbet görmedi çek biraz önceden olsa kapisilirdi vallaSabah rezene ardından humana ardından laptamil..su su su...komposto,kuru meyveler...bende ne yediğimi bilmiyom..ama dediğin gibi uyuyunca süt oluyorhediye çekime kimse cevaap vermemiş ocakta son...biriniz kullanın be
Normalde pakette 5 deniz suyu 2 uç ve burun Aspiratöru var, bi kere onu alıp, uçları ve deniz suyunu ayrı tedarik etmek daha mantikli... Diğer türlü pahalıya geliyor...Canım otribebe Aspiratör dışında suyu satılıyor mu ? Emerken hırıldıyo benimki .görünürde burnunda bişey yok.
Otribebe alcam.
Ona bir de uc ve su nu satılıyor ?
Tek başın a kullanılmıyo galiba.
Ayrıca deniz suyu aldım otribebenin serumfizyolojisi var ayrı satılıyo..para tuzağı gibi..birde uçları hep tek kullanmlk..ama ben dezenfekte ediyom..zate öyle yoğun değil..ben spreyli doğal deniz ssuyu aldım.. Uçlarda ayrı satıluyo...kutuda iki tane var o kadar..kuru yapınca zararı olurmuş öyle diolar...sigara çeker gibi çekiyorumda minnoş rahat dursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?