- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #70.181
hadi Gözünaydın canm duru dinledi annesiniYaşasıınn benim minnoş teyzesini bekliyooo
Ksrdrşim yola çıktı akşama byrdaaa :))
Yuppiiii
Sindirim sistemi için prebiyotikmiş maflor damla. Galiba sadece ben kullanıyorumSaol canım benimmm inşallahhhh
Yeni deniz suyunu spreyli ayrı mı alayım o zamanAyrıca deniz suyu aldım otribebenin serumfizyolojisi var ayrı satılıyo..para tuzağı gibi..birde uçları hep tek kullanmlk..ama ben dezenfekte ediyom..zate öyle yoğun değil..ben spreyli doğal deniz ssuyu aldım.. Uçlarda ayrı satıluyo...kutuda iki tane var o kadar..kuru yapınca zararı olurmuş öyle diolar...sigara çeker gibi çekiyorumda minnoş rahat dursa
Senin de göxün aydın canım şimdiden :)hadi Gözünaydın canm duru dinledi annesinibenmde annemler geliyo bugün ama oğluştan ses yok hala doktora Gitcez bakalm bugün son muayene sanrm sezeryana da gün verir artk hayırlısı ile gelsinler inşallah
Canım galactago diye anne sütü artırıcı bitkisel bir damla aldım ben.günde 3 defa 15 damla suya karıştırıp içiyorum. Çok faydasını gördüm tavsiye ederim. Bir dene istersen.sütüm gelmez diyede düşünme. Rabbim bebeğimin rızkını bol ver diye dua et her emzirmede. İnşallah artar sütlerimizGünaydınlar güzel annrler ve anne adayları. Benim süt 17 günlük olduk hala gelmedi. Oğlum aç kalıyo diye mama veriyorum. Sütümü sağıyorum ne kadar çıkıyor diye bakmak için. Toplamda 10 cc bile olmuyor. Oğlum da çok iştahlı Doymuyo. Mama çocuğu olduk malesef. Kızımda da gelmemişti. Malesef oğlumda da süt gelmedi. Çok Üzgünüm. Bu saatten sonra gelmez de artık. Emziriyorum da ayrıca ne varsa onu çekiyor. Tabi tadımlık. Oğluş yaygarayı kopartıyo süt gelmeyince. Ayrıca çok gazlıyız. Zart zurt büyük insan gibiyiz. Tabi bunlar iyi günlerimiz :) 1. Ayda gaz sancıları tavan yapıyor. Bizim daha 10 günümüz varken böyleyiz.yandıkkkk
Bende de hiç bi belirti yok canm takvim bitti gitti hala geleceği yok böle giderse zorla çıkarcaz heraldeSenin de göxün aydın canım şimdiden :)
Bu saat oldu hala belirtim ypk
Yaşasnn
2 saatte bir uykudan uyanıyoruz.bide gecede kaka yapıyor benim minik.prima kullanıyorum ama cisi kaçırıyor.sırtına kadar ıslanmis oluyor üstü. Acaba benmi yanlış bagliyorum.uyumam lazım
büyük kızım 6 ayını doldurana kadar ağzından burnundan aynı anda fışkırarak kusardı.artık korkmaya başlayınca dr a gittik reflüsü var ama kilo alımını kontrol edicez dedi.kilo verse yada az alsaydı ilaç verecekti.kilo alımı güzel sıkıntı olmaz dedi.en gec 1 yaşına kadar geçer cok nadir gecmeyen oluyor demişti.cok şükür 6 ayında birden gecmiştiBazen bebeğim ağızdan ve burundan kusuyor korkuyorum çok da emiyor gaz da var damak yarığı falan da yok niye burnundan geliyor ki
ben orada yaptım canım doğumumu.ayın 6sında.hemşireler çok ilgili.sürekli ilgileniyorlar memnun kalacaksın.hiç düşünme.bol bol sütün olsunBayanlar SAMSUN OZEL LIMAN HASTAHANESINDE DOGUM YAPAN VARMI?? hemsireler falan nasil.yarin sabah 10da giriyorum doguma
bebeğinize biraz daha buyuk bez bağlayın sorun ortadan kalkıcak...2 saatte bir uykudan uyanıyoruz.bide gecede kaka yapıyor benim minik.prima kullanıyorum ama cisi kaçırıyor.sırtına kadar ıslanmis oluyor üstü. Acaba benmi yanlış bagliyorum.
normal olucak inşallah ama günüm bitti hala hiç bir belirti yok bende korkuyorum kakasını yapacak diye bir gün arayla doktora gitmaye başladım artıkAminn canım. Normal doğum mu canım sezaryan mı
korkuyoruuuuuuummmBen de varım, heyecanla bekliyorum.
Sanırım sayımız 10'un altına düştü; ben, @csyrc , @Limonluzencefil ,Lollapollosaa , boncuklu gelin ve nickini tam hatırlayamadığım arkadaşlar.
Allah bize de bir nefeste kurtulmak nasip etsin.
Fatos degilmiydi o bulsam bende alcamo bakkal emzıgınden bakıcam nette
Benimkide tam tersi fosur fosur uyuyogünaydın anneler.. gece 23 den itibaren eşimi nöbetcı bıraktım bebişin yanına. uyandıkca kalkıp emzırdım sonra gerı yattım. bu bu sekılde sabah 7 ye kadar sürdü. uykumu annem gittiğinden berı ılk defa aldım diyebılırım.
ama eşim için aynı şeyi diyemeyecegımbi ara önümü döndüm bi baktım hem beşiği sallıyor hem de ya yoga ya da meditasyon yapıyor. dalga gececktım de bozuntuya vermedım
zaten 1-2 kere o sekılde yakaladım inkar etti. dalga gecerım dıye sanırım
haklı da zaten dalga gecmeden olur mu
Benim zillide emzik niyetine kullaniyo mememi, zaten tadimlik veriyom o yuzdenMinnoş mememi emzik yaptıağzına alıyor iki kere cukcuk..
Yutkunmuyor bile...avent aldığım emzikleri almadı... Uyudu ...uyucam.. @Surrender nasılsın yaa bir.iki mesajını okudum da kocacını köşeye sıkıştırdın ha annem gidince benimki bakalım napcak...şimdi sultan süleyman evde yavaştan ton balığı stoğu yapmaya başlasın ...makarna üstü balık
Sabah rezene ardından humana ardından laptamil..su su su...komposto,kuru meyveler...bende ne yediğimi bilmiyom..ama dediğin gibi uyuyunca süt oluyorhediye çekime kimse cevaap vermemiş ocakta son...biriniz kullanın be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?