2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yaşasıınn benim minnoş teyzesini bekliyooo
Ksrdrşim yola çıktı akşama byrdaaa :))
Yuppiiii
hadi Gözünaydın canm duru dinledi annesini benmde annemler geliyo bugün ama oğluştan ses yok hala doktora Gitcez bakalm bugün son muayene sanrm sezeryana da gün verir artk hayırlısı ile gelsinler inşallah

Yeni deniz suyunu spreyli ayrı mı alayım o zaman

Ucları kaynatıyor musun

Canım galactago diye anne sütü artırıcı bitkisel bir damla aldım ben.günde 3 defa 15 damla suya karıştırıp içiyorum. Çok faydasını gördüm tavsiye ederim. Bir dene istersen.sütüm gelmez diyede düşünme. Rabbim bebeğimin rızkını bol ver diye dua et her emzirmede. İnşallah artar sütlerimiz

Bazen bebeğim ağızdan ve burundan kusuyor korkuyorum çok da emiyor gaz da var damak yarığı falan da yok niye burnundan geliyor ki
büyük kızım 6 ayını doldurana kadar ağzından burnundan aynı anda fışkırarak kusardı.artık korkmaya başlayınca dr a gittik reflüsü var ama kilo alımını kontrol edicez dedi.kilo verse yada az alsaydı ilaç verecekti.kilo alımı güzel sıkıntı olmaz dedi.en gec 1 yaşına kadar geçer cok nadir gecmeyen oluyor demişti.cok şükür 6 ayında birden gecmişti

Bayanlar SAMSUN OZEL LIMAN HASTAHANESINDE DOGUM YAPAN VARMI?? hemsireler falan nasil.yarin sabah 10da giriyorum doguma
ben orada yaptım canım doğumumu.ayın 6sında.hemşireler çok ilgili.sürekli ilgileniyorlar memnun kalacaksın.hiç düşünme.bol bol sütün olsun
.stres yapmamaya calış.şimdiden geçmiş olsun.dr um nur hanımdı

2 saatte bir uykudan uyanıyoruz.bide gecede kaka yapıyor benim minik.prima kullanıyorum ama cisi kaçırıyor.sırtına kadar ıslanmis oluyor üstü. Acaba benmi yanlış bagliyorum.
bebeğinize biraz daha buyuk bez bağlayın sorun ortadan kalkıcak...

Benimkide tam tersi fosur fosur uyuyo

Benim zillide emzik niyetine kullaniyo mememi, zaten tadimlik veriyom o yuzden o degilde anneler gidince gercekten napicaz bilmiyorum mutfagi bok goturuyo pembito ya kac gundur bi giremedik gordukce sinirlerim oynuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…