- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #70.201
neden sezeryan olacaksın cnmAra ara hafif hafif var canim en çok da kollarım ve ayaklarımin altı kaşınıyor, soğuk tutmaya çalışıyorum , doktor bişi onermedi sabret geçer dedi, testler normal cikinca
Bugün kontrolüm var, sezaryan için gün verir muhtemelen, az kaldı sabır diyorum
bebeğin hareketleri nasıl peki?korkuyoruuuuuuummmgünüm bitti ama hiç belirti yok yine yarın doktordayım..evladım canım ,sana bir şey olmasın
Sagiyomusun canim sagmayi dene benceufff ne zmaan gelcek bu gerçek süt yaa yetmiyo yetmiyo
Sen kac haftaliksn canim?bizde doktordan geldik.
sancı var yine ama başka bişey yok. ama geldiğimden beri belim ağrıyor.
herşeyi normal şükür. doğurmazsam haftaya tekrar çağırdı.
bakalım içimizde en son kim kalacak.. herkes bekliyor son zamanlar.. hayırlısı olsun cümlemiz için.
Biliyorum cok standart olacak ama su gunleri iyi degerlendir uyku stogu yaphava eksilerde birrr ama guzelce kahvaltimizi yaptik disari ciktik erkenden.. islermzi de hallettik baya..masallah 2 gundur hic sancim yokoglan yorgunlugu da atti uzerinden iyce,her zmnki moduna dondu. geceleri artik aciktigimi hissediyorum yaa kazin kazin karnim kazinio ama yemiom bise kalkip da
bebek hareketli çok şükür..dün acildeydim..suyu herşeyi normal çıktı ..ben yinede tedirginim kakasını yapıcak diye bakalım yarın doktor ne diyecekbebeğin hareketleri nasıl peki?
İnşallah çok bekletmez kuzun canım.normal olucak inşallah ama günüm bitti hala hiç bir belirti yok bende korkuyorum kakasını yapacak diye bir gün arayla doktora gitmaye başladım artık
Offff canim senn daha günün btmems inşallah gelir tez zamnda.ben bugn 40+4 bunu cok dyyrm ben telas yapmamaya calsyrm ama bu laflari duyunca snirim ziplio.diyrm bu milletin bildigini doktor bilmio mu acababıktıııııııııımmmm kocamın sülalesinden bıktım günde 10 kişi arayıp doğum yapmadın mı diyor...
bi tane gerizekalı da çocuk kakasını yer takip et dedi telefonu suratına kapattım
canım korkma bebeği strese sokma.. çoğu bebek doğum sancısı çekildiği sırada kakasını yapıyormuş bu zaten suyun renginden anlaşılıyormuş.. araştırmalarıma görede mekonyum yutmuş bebeğin tehlikeye girme ihtimali de 5000 doğumda 1 miş.. içini ferah tut aklına getirmebebek hareketli çok şükür..dün acildeydim..suyu herşeyi normal çıktı ..ben yinede tedirginim kakasını yapıcak diye bakalım yarın doktor ne diyecek
Canım doktor şu güne kadar gelmezse sezaryan yaparım diyor mubebek hareketli çok şükür..dün acildeydim..suyu herşeyi normal çıktı ..ben yinede tedirginim kakasını yapıcak diye bakalım yarın doktor ne diyecek
aynen .. ben telefonları açmayınca eşimi arıyolar.. adamcağız iş yerinde sinirlenmiş siz doktordan daha mı iyi bileceksiniz demiş artıkOffff canim senn daha günün btmems inşallah gelir tez zamnda.ben bugn 40+4 bunu cok dyyrm ben telas yapmamaya calsyrm ama bu laflari duyunca snirim ziplio.diyrm bu milletin bildigini doktor bilmio mu acaba
Benimkinin saati yok pek..güzel emerse 3.5 saat sonra kıpırdanıyor aranıyor..ama az emerse 2 saat sonra kıpırdanıyor..gece bi kere biberon veriyorum..uykusunu almasıda önemli tabi..doktorda iki saatte dedi de uyuyan bebekte emmiyor yani...Ayy bunu bnde merak ediodum yaa ii oldu :) geceleri kaç saatte bir emziriosunuz kızlarPembedon5 , @Surrender
Biliyorum cok standart olacak ama su gunleri iyi degerlendir uyku stogu yap
Kimsenin alacak bişeyi kalmadigindan çok Rağbet görmedi çek biraz önceden olsa kapisilirdi valla
Normalde pakette 5 deniz suyu 2 uç ve burun Aspiratöru var, bi kere onu alıp, uçları ve deniz suyunu ayrı tedarik etmek daha mantikli... Diğer türlü pahalıya geliyor...
Eczanede çok ucuza tek kullanımlık deniz suyu satılıyor , sprey daha zor oluyor diye duymustum... otri bebekle onu kullanmak daha mantikli yoksa her seferinde o uçlara ve deniz suyuna para vermek enayilik kardeşim bir ucu çok uzun süre kullanıyordu valla dezenfekte edip, hiç bişi de olmadı ,kendi sümügü ne olacak be diyip yıkayıp yıkayıp kullandı
Sağol canım :) inşallah hepimizinki saplıkla dopar :):)Hadi gozun aydin canim. Ben bile stres oldum burda dogmasin diyeteyzosu gelince sagliklada dogsun insallah minnos
Valla canım ya hiç bu kadar bekleyeceğini düşünmemiştim :)sezeryan fikrine de alıştırdum krndimi ben.Bende de hiç bi belirti yok canm takvim bitti gitti hala geleceği yok böle giderse zorla çıkarcaz heralde
Kaynar suya atıyom..çeşmeden alıp..yetiyo..sterimar deniz suyu..bu bile birer fıs ortiyi kullanmasanda yetiyormuş..sık 3 dk bekle sonra hüple burnuYeni deniz suyunu spreyli ayrı mı alayım o zaman
Ucları kaynatıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?