2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sağ kasığımda özellikle bir ağrı var, değisik bir ağri... acaba açılma falan mı oldu diye düşünmedim değil, çatı ağrısı dediğiniz böyle bişi mi
Aksam kontrolüm var, ne olduğu ortaya çıkar, bakalım benimkinin gelmeye niyeti var mı ☺

neden sezeryan olacaksın cnm

hava eksilerde birrr ama guzelce kahvaltimizi yaptik disari ciktik erkenden.. islermzi de hallettik baya..masallah 2 gundur hic sancim yok oglan yorgunlugu da atti uzerinden iyce,her zmnki moduna dondu. geceleri artik aciktigimi hissediyorum yaa kazin kazin karnim kazinio ama yemiom bise kalkip da

Sen kac haftaliksn canim?

Biliyorum cok standart olacak ama su gunleri iyi degerlendir uyku stogu yap

Offff canim senn daha günün btmems inşallah gelir tez zamnda.ben bugn 40+4 bunu cok dyyrm ben telas yapmamaya calsyrm ama bu laflari duyunca snirim ziplio.diyrm bu milletin bildigini doktor bilmio mu acaba

bebek hareketli çok şükür..dün acildeydim..suyu herşeyi normal çıktı ..ben yinede tedirginim kakasını yapıcak diye bakalım yarın doktor ne diyecek
canım korkma bebeği strese sokma.. çoğu bebek doğum sancısı çekildiği sırada kakasını yapıyormuş bu zaten suyun renginden anlaşılıyormuş.. araştırmalarıma görede mekonyum yutmuş bebeğin tehlikeye girme ihtimali de 5000 doğumda 1 miş.. içini ferah tut aklına getirme

Offff canim senn daha günün btmems inşallah gelir tez zamnda.ben bugn 40+4 bunu cok dyyrm ben telas yapmamaya calsyrm ama bu laflari duyunca snirim ziplio.diyrm bu milletin bildigini doktor bilmio mu acaba
aynen .. ben telefonları açmayınca eşimi arıyolar.. adamcağız iş yerinde sinirlenmiş siz doktordan daha mı iyi bileceksiniz demiş artık

Ayy bunu bnde merak ediodum yaa ii oldu :) geceleri kaç saatte bir emziriosunuz kızlar Pembedon5 , @Surrender
Benimkinin saati yok pek..güzel emerse 3.5 saat sonra kıpırdanıyor aranıyor..ama az emerse 2 saat sonra kıpırdanıyor..gece bi kere biberon veriyorum..uykusunu almasıda önemli tabi..doktorda iki saatte dedi de uyuyan bebekte emmiyor yani... ayagınn altına vurucamda uyandırcakmışım pışıııkkkkkk

kızzzz kargodan cıktıııı....adam battı bu ay bende kullanamıyorum ki ...aynen şekerim sümüğünden nolcek daha...içindeki sünger tertemiz ucuna acccık bi sümük değiyo o kadar

Yeni deniz suyunu spreyli ayrı mı alayım o zaman

Ucları kaynatıyor musun
Kaynar suya atıyom..çeşmeden alıp..yetiyo..sterimar deniz suyu..bu bile birer fıs ortiyi kullanmasanda yetiyormuş..sık 3 dk bekle sonra hüple burnu bide fıslama yaparken bebeğin yüzü yere eğik olsun yada sık başını eğ..cok sık yapamıyorum gün içinde ama etkisi oldu..zaten gaz sıkıntısı yetio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…