- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #70.221
Kizz ben atiyodum o fizyolojikleri atmiyimmi kullaniliyomu bi daha acabakızzzz kargodan cıktıııı....adam battı bu ay bende kullanamıyorum ki ...aynen şekerim sümüğünden nolcek daha...içindeki sünger tertemiz ucuna acccık bi sümük değiyo o kadar
Allahım ne gerizekalıymışbıktıııııııııımmmm kocamın sülalesinden bıktım günde 10 kişi arayıp doğum yapmadın mı diyor...
bi tane gerizekalı da çocuk kakasını yer takip et dedi telefonu suratına kapattım
Anam heryerimizi bok götürüyo beBenim zillide emzik niyetine kullaniyo mememi, zaten tadimlik veriyom o yuzdeno degilde anneler gidince gercekten napicaz bilmiyorum mutfagi bok goturuyo pembito ya kac gundur bi giremedik gordukce sinirlerim oynuyo
benimde arada kaşınıyor çok sık değil. akşamları birde. belkide bana öyle geliyor ama sıcaktan soğuğa geçişlerde daha çok kaşınıyor gibi.Ara ara hafif hafif var canim en çok da kollarım ve ayaklarımin altı kaşınıyor, soğuk tutmaya çalışıyorum , doktor bişi onermedi sabret geçer dedi, testler normal cikinca
Bugün kontrolüm var, sezaryan için gün verir muhtemelen, az kaldı sabır diyorum
Ay sorma ya o konuya hic girmiyorum bileAnam heryerimizi bok götürüyo be
39. haftadayım.Sen kac haftaliksn canim?
Ben ondan almadım..deniz suyu spreyi aldım...şar şar sıkacak değiliz diye..onları at tabi..ben şu uçlar varya onu kaynar suya atıyom hemen alıyom...yetiyor...bir daha deniz suyu incele atom..para tuzağı gibi be herşeyKizz ben atiyodum o fizyolojikleri atmiyimmi kullaniliyomu bi daha acababi iki damla kullaniyo sonra cop
doğarken yere düşmüş darbe almış kafasıAllahım ne gerizekalıymış
Sanki sen bilmiyosun
Doktorun bişey bilmiyoo
Kendi yemiş kakasını da ondan böyle olmuş herhalde
Ay atom benim beyazlar var tel tel...boyatıp kestirsemSacimi kestirdim on numarayimama sut ve ter kokuyorum onu napicaz bilmiyom
Aynı sıkıntı...emerken ve sonrasında mı? Güb içinde bi sıkıntı yok dimi? Genizi ile alakalı yaa..ben dr gitmedim ama araştırdım hep böyle...burnu sümüklü ve genizde..nefes alınca hırlıyo..süt mü kaçıyo ne aynı anda...ama bizimki hafifledi biraz...denizsuyuna devam edicemKızlar kızlarrr...
Venim minnak uyurken ığğğğ diye boğazından gıcık varmış gb sesler çıkarıyor arada ..emerken de hırıltılı sesler. .
Doktora götürmeli miyim ? Boğazı'nda aorun olabilir mi ? Ya da burnu mu tıkalı ? Gazdan mı cıkarıyo o sesleri...
Tecrübe edenler bi yazın bana nolur
telefondan bulaşabilir dicem
deodorant azcik sikiyom bebegi tikar falan diye, oda bastan kullanmiyodumda dayanamadim artik... Hergun dus alsanda ayni anacim, her dakka sut ev zaten ates atiyo banyodan cikiyon yine dakkasina terlisin. Asil bizim onlari bosamamiz lazim bence kendilerine baksinlar adam yattigi yastik ter icinde her gun degistir yika kurut hergun kiyafet degistirir her gun onune yemek gelsin bulasigi yikansin ohh ne guzel dunya...Ay atom benim beyazlar var tel tel...boyatıp kestirsemkar yağyoo be burda ...askeri kuaföre gidicem bura işi bilio iş yeteneği yok ama 25 tl saç kesimmişşş lan alsancakta ben 30 a işinin ehline kestiriom ....yürü git....kaşım bıyığım ter bende kokuyom hergün duş almalı ama vakit yok annem ablam var ama hala bana vakit yok deorant sıkıcam memei silicem kardeşim...yoksaaa kociş boşucak
Ay hemeb otribebe deniz suyu alıp yapayım ben de kaç damla nasıl kullanılıyo su burnuna damla tıp otri yle çeki cem mi ?Aynı sıkıntı...emerken ve sonrasında mı? Güb içinde bi sıkıntı yok dimi? Genizi ile alakalı yaa..ben dr gitmedim ama araştırdım hep böyle...burnu sümüklü ve genizde..nefes alınca hırlıyo..süt mü kaçıyo ne aynı anda...ama bizimki hafifledi biraz...denizsuyuna devam edicem
Kiz sennki erkkmi erkkse pipisi yukarda baglama bezi o yuzden ustu cis oluyoo ben tecrube edindim yaniiii2 saatte bir uykudan uyanıyoruz.bide gecede kaka yapıyor benim minik.prima kullanıyorum ama cisi kaçırıyor.sırtına kadar ıslanmis oluyor üstü. Acaba benmi yanlış bagliyorum.
deodorant azcik sikiyom bebegi tikar falan diye, oda bastan kullanmiyodumda dayanamadim artik... Hergun dus alsanda ayni anacim, her dakka sut ev zaten ates atiyo banyodan cikiyon yine dakkasina terlisin. Asil bizim onlari bosamamiz lazim bence kendilerine baksinlar adam yattigi yastik ter icinde her gun degistir yika kurut hergun kiyafet degistirir her gun onune yemek gelsin bulasigi yikansin ohh ne guzel dunya...
Baya bi dolmusum benBide o coraplari hergun yerde goruyorumya iste o zaman kendimden geciyorum
deodorant azcik sikiyom bebegi tikar falan diye, oda bastan kullanmiyodumda dayanamadim artik... Hergun dus alsanda ayni anacim, her dakka sut ev zaten ates atiyo banyodan cikiyon yine dakkasina terlisin. Asil bizim onlari bosamamiz lazim bence kendilerine baksinlar adam yattigi yastik ter icinde her gun degistir yika kurut hergun kiyafet degistirir her gun onune yemek gelsin bulasigi yikansin ohh ne guzel dunya...
Baya bi dolmusum benBide o coraplari hergun yerde goruyorumya iste o zaman kendimden geciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?