2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Birer fıs yetiyo şimdilik..3 dk sonra çekiyom uca geliyo beyaz böyle sümüğü..şükür azaldı kuzum...sigara ceker gibi...yapamazsan endişe etme birkaç denemeden sonra kavrarsın...başını eğiyoz ya akanlar temizliyor zate...inşallah tez zamanda kurtulursun...benim içim gidiyo ay...zate delik minicik

csyrc kıazzz....ne gadan az kaldı... bi süre sonra hepimiz aynı duygu içinde olucaz kinderi aç bırakma annesi özledim ya ben giriyom siz olmuyonuz...

12 gunkaldi pembiss yavvv oglanla ugrasip duruom valla,yok anacim bunun keyfi yerinde masallah. Gununu gecirir bizimki diorum esime karnimi pek sevdi zati,kipirdakligi yaniltti beni sanirim ya esim tlfnlarimizi degistirio alikoydu giremedim.. Yeter artik hallet kadinlar kulubune gircem diodum hhha dogurup o duygulari yasasaydik bi hayirlisiylaaa

Benimki 21 günlük kullanılır değil mi? Deniz suyunun tek kullanımlık olanlarından al dedim vurda burda okuyunca..

Görmeden görmüş gibi sipariş veriyom :))

Inşallah azalsında hırıtılsı pek becerikli değilimdir denerim bi kaç sefer artık.

Bnde bunu merak ediorum yaa..bnmkide öle bazen 3saati geçio uyuması , dahada uyursa alıp emziriorum , uyurken alıo memeyi almazsa altını falan açıorum çocuğun uykusunu bölüorum huzursuz oluo haliyle..

Canim benim bebek dogustan hirliyordu yattigi yerde ve biliyorsun ttn cikti.Bu hirilti cigerdense derinse muhakkak baktir dr una...[/QUOTE]
Doktor a gitcem canım zaten nerden anladı doktor hırıldıyo mu dedin ?

Ben de anlatayım derdimi ..on gün sonra randevu..öne mi alsam ?

Insan kendi canını böyle unutuyo mus demek ki hala kadın doguma gitmedim dikiş e bakrırmaya..sorun yok gb gozukuyor dikiş te siz gittin iz mi kontrole?

kızlar sizin kanamanız sürüyor mu, benim 6.gün bitti, doktorum her şeye olduğu gibi buna da normal dedi ama sanki çok kısa sürdü, bugün doğum yapalı 13 gün oldu

renklisemsiye benim bebis de herkes duyuyordu sesi, hirilti ve inilti gibiydi.Tekrar cocukdr unu cagrttrdim, o da fark etmis ama gecer diye onemsememis.Sonra direk sevk ettiler oksijen verip..Basindan beri varsa bu hirilti onemli ama simdi oldu ise belki burun akintisindandir.Allah şifa versin canim. Dikisler icin 4.gun gittim dr a.

Canim benim bebek dogustan hirliyordu yattigi yerde ve biliyorsun ttn cikti.Bu hirilti cigerdense derinse muhakkak baktir dr una...
Doktor a gitcem canım zaten nerden anladı doktor hırıldıyo mu dedin ?

Ben de anlatayım derdimi ..on gün sonra randevu..öne mi alsam ?

Insan kendi canını böyle unutuyo mus demek ki hala kadın doguma gitmedim dikiş e bakrırmaya..sorun yok gb gozukuyor dikiş te siz gittin iz mi kontrole?[/QUOTE]
Ben çarşamba günü gtcem doktora 41gün oluo..6 hafta snra gel demişti bana

canım çok sağol içimi ferahlattın

renklisemsiye
Canim benim bebek dogustan hirliyordu yattigi yerde ve biliyorsun ttn cikti.Bu hirilti cigerdense derinse muhakkak baktir dr una...
Canım önce yoktu sonradan oldu. Ama baktırcam tavsiyenize uyup ..

Allah razı olsun canım bugün otribebe ile bi çekeyim azalmazsa direk göstericem.

Dikiş neyse de rahçm toparlanıypr mu dşye bakıyo mus bi de nasıl yapısmıs diye ultrasonla bakıyolamrıs.

Bastan yoktu. Ama ttn genelde sezaryen de oluyomus okudum şimdi. İçime kurt düştü.

Canım hemen mi kullanılıyor burun aspiratörü

Bugün kontrol vardı... Açılma yok azcık sancı çıktı cuma günü sabah 9da sezaryen olacağım... O güne kdr gelmek isterse normal doğum olmasını ümit ediyoruz... Gundaşlarım açılma durumları varmı sizde... Açılma birden olan bişey mi...

Benimn doktorum hiç bskmadığı için yorum yapamıycam canım cumaya çok var
Gelir belki bebiş :) benimki de gelmezse pazar günü sezeryan oluyorım ama öncesinde suni sancındeniycek sanırım
Hayırlısı olsun hepimiz için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…