- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #70.241
Birer fıs yetiyo şimdilik..3 dk sonra çekiyom uca geliyo beyaz böyle sümüğü..şükür azaldı kuzum...sigara ceker gibi...yapamazsan endişe etme birkaç denemeden sonra kavrarsın...başını eğiyoz ya akanlar temizliyor zate...inşallah tez zamanda kurtulursun...benim içim gidiyo ay...zate delik minicikAy hemeb otribebe deniz suyu alıp yapayım ben de kaç damla nasıl kullanılıyo su burnuna damla tıp otri yle çeki cem mi ?
Allah razı olsun. Boğazı nı temizliyp gb işte uyurken. Korkuyorum ya cok.
Inşallah benimki de yapınca azalır.
csyrc kıazzz....ne gadan az kaldı... bi süre sonra hepimiz aynı duygu içinde olucaz kinderi aç bırakma annesi özledim ya ben giriyom siz olmuyonuz...
Benimki 21 günlük kullanılır değil mi? Deniz suyunun tek kullanımlık olanlarından al dedim vurda burda okuyunca..Birer fıs yetiyo şimdilik..3 dk sonra çekiyom uca geliyo beyaz böyle sümüğü..şükür azaldı kuzum...sigara ceker gibi...yapamazsan endişe etme birkaç denemeden sonra kavrarsın...başını eğiyoz ya akanlar temizliyor zate...inşallah tez zamanda kurtulursun...benim içim gidiyo ay...zate delik minicik
Bnde bunu merak ediorum yaa..bnmkide öle bazen 3saati geçio uyuması , dahada uyursa alıp emziriorum , uyurken alıo memeyi almazsa altını falan açıorum çocuğun uykusunu bölüorum huzursuz oluo haliyle..Benimkinin saati yok pek..güzel emerse 3.5 saat sonra kıpırdanıyor aranıyor..ama az emerse 2 saat sonra kıpırdanıyor..gece bi kere biberon veriyorum..uykusunu almasıda önemli tabi..doktorda iki saatte dedi de uyuyan bebekte emmiyor yani...ayagınn altına vurucamda uyandırcakmışım pışıııkkkkkk
Canim benim bebek dogustan hirliyordu yattigi yerde ve biliyorsun ttn cikti.Bu hirilti cigerdense derinse muhakkak baktir dr una...[/QUOTE]QUOTE="renklisemsiye, post: 44708808, member: 663459"]Ay hemeb otribebe deniz suyu alıp yapayım ben de kaç damla nasıl kullanılıyo su burnuna damla tıp otri yle çeki cem mi ?
Allah razı olsun. Boğazı nı temizliyp gb işte uyurken. Korkuyorum ya cok.
Inşallah benimki de yapınca azalır.
Doktor a gitcem canım zaten nerden anladı doktor hırıldıyo mu dedin ?Canim benim bebek dogustan hirliyordu yattigi yerde ve biliyorsun ttn cikti.Bu hirilti cigerdense derinse muhakkak baktir dr una...
Canım bnm 30-31gün geldi ama herkesin farklıdır o takma kafayakızlar sizin kanamanız sürüyor mu, benim 6.gün bitti, doktorum her şeye olduğu gibi buna da normal dedi ama sanki çok kısa sürdü, bugün doğum yapalı 13 gün oldu
Benim 10.gun ve ped düzeyinde devam ediyor.O bunyenle alakali takilma bence de..elifbursa86 44709991 .!.:kızlar sizin kanamanız sürüyor mu, benim 6.gün bitti, doktorum her şeye olduğu gibi buna da normal dedi ama sanki çok kısa sürdü, bugün doğum yapalı 13 gün oldu
evet canım sıkıntı görürsem yatışını veririmdediCanım doktor şu güne kadar gelmezse sezaryan yaparım diyor mu
canım çok sağol içimi ferahlattıncanım korkma bebeği strese sokma.. çoğu bebek doğum sancısı çekildiği sırada kakasını yapıyormuş bu zaten suyun renginden anlaşılıyormuş.. araştırmalarıma görede mekonyum yutmuş bebeğin tehlikeye girme ihtimali de 5000 doğumda 1 miş.. içini ferah tut aklına getirme
Rabbim kucagına sağ salim aldırmaya nasip etsinevet canım sıkıntı görürsem yatışını veririmdedi
Canım önce yoktu sonradan oldu. Ama baktırcam tavsiyenize uyup ..renklisemsiye
Canim benim bebek dogustan hirliyordu yattigi yerde ve biliyorsun ttn cikti.Bu hirilti cigerdense derinse muhakkak baktir dr una...
renklisemsiye benim bebis de herkes duyuyordu sesi, hirilti ve inilti gibiydi.Tekrar cocukdr unu cagrttrdim, o da fark etmis ama gecer diye onemsememis.Sonra direk sevk ettiler oksijen verip..Basindan beri varsa bu hirilti onemli ama simdi oldu ise belki burun akintisindandir.Allah şifa versin canim. Dikisler icin 4.gun gittim dr a.
Canım hemen mi kullanılıyor burun aspiratörüCanım önce yoktu sonradan oldu. Ama baktırcam tavsiyenize uyup ..
Allah razı olsun canım bugün otribebe ile bi çekeyim azalmazsa direk göstericem.
Dikiş neyse de rahçm toparlanıypr mu dşye bakıyo mus bi de nasıl yapısmıs diye ultrasonla bakıyolamrıs.
Bastan yoktu. Ama ttn genelde sezaryen de oluyomus okudum şimdi. İçime kurt düştü.
Benimn doktorum hiç bskmadığı için yorum yapamıycam canım cumaya çok varBugün kontrol vardı... Açılma yok azcık sancı çıktı cuma günü sabah 9da sezaryen olacağım... O güne kdr gelmek isterse normal doğum olmasını ümit ediyoruz... Gundaşlarım açılma durumları varmı sizde... Açılma birden olan bişey mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?