- 26 Şubat 2015
- 509
- 733
- 53
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #70.261
Allah Allah çatı muayenesi niye yapmadı ki... Senin doktorda hiç çağırmadı seni... Bişeyde bilmiyoruz ilk olunca... Ama bu hafta son... Kavuşmaya az kaldı...Benimn doktorum hiç bskmadığı için yorum yapamıycam canım cumaya çok var
Gelir belki bebiş :) benimki de gelmezse pazar günü sezeryan oluyorım ama öncesinde suni sancındeniycek sanırım
Hayırlısı olsun hepimiz için :)
Valla yapmadı canımAllah Allah çatı muayenesi niye yapmadı ki... Senin doktorda hiç çağırmadı seni... Bişeyde bilmiyoruz ilk olunca... Ama bu hafta son... Kavuşmaya az kaldı...
Yatinca benimkide sarilmak istiyo tabi benim yattigim tarafta bebegin besigine bakiyorum mecbur sirtimi donuyorum oda sariliyo belli belli ozlediler icerde oldugum zaman gelmiyomusun falan diyoHerkes aynı durumda demek ki buna ilaveten sol omzumda kusmuk lekesi hep...
Ya ben senin çamasırını yıkamıs ütülemişim su halde ... bi eline sağlık de sen bırak bunları ben yaparım de...
Nerde kız??? Hayat erkeklere güzel. Benim de en uyuz oldugum şey banyo sepetinim üstünde ya da yanındaki çoraplar...hayır neden içinde değil illa orda burda. ..
Bazen bana da geliyolar bazen de pek bi masum mus sanki eski ilgiyi kaybetti diye üzgünmüş gb geliyo özellikle uyurken sarılıyo m sımsıkı. ..
Hamilelikte ki hormonlar hala tavan. Bi de gelen giden oldu mu ziyarete ..bebek beş dk. Görülür çıkılır ondan ayrı oda yaptık biz ona .
Ama yok misafir odası yerine dolusuyoalr bebeğin odasına ..
Erkek canım.ondan mi dersin.Kiz sennki erkkmi erdkkse pipisi yukarda baglama bezi o yuzden ustu cis oluyoo ben tecrube edindim yaniiii
Valla topragi ayni bunlarinahahahahaha vay aaa koim derler bunaaaa aynı aynı aynı yalı beyi gibi yaşıyor be evde çorap görmicem dedim aslaaaaa tahmin et nerde...köşeye iliştiriyo nemiş kokmuomuş dha...atletlerin üstüne koymuş. çıldırdımmmmm çekmeceyi açınca...şimdi dopru banyoya waikijiden bi dünya renkli renkli aldım.. heves etti giyip duru..gece iğrenç terliyo zaten çarşaflarımın rengi kalmadı...atletinin suyu çıkıyo kıaz gece bi tur değişiyo .... İnsan bi gece uyanır hemen adapte oldu kociş kociş şu ışığu açuver diyom diyom hılıyo
Aslında son zamanlarda haftada bir cagirmasi lazımdı canım.Valla yapmadı canım
Geçen pazrtesi nstye girdim en son
Bi daha gelmrne gerek yok dedi
Doğum belirtisi ya da bebeğin hareketlerinde azalma oluesa gidicem
Kendi gelmezse pazar aç gelirdin dedi
Çağırsaydı keike bu hafta da merak ediyorum ben de ama çağırmayıbca da gitmedim :)
Yatinca benimkide sarilmak istiyo tabi benim yattigim tarafta bebegin besigine bakiyorum mecbur sirtimi donuyorum oda sariliyo belli belli ozlediler icerde oldugum zaman gelmiyomusun falan diyoHayir biz kendimize bakamiyoz bide bizden hizmet beklemesinler gelen yemek yemeye gelmesin. Bizimkinin bi lafi var lokantami burasi da?
Hazir kek vericem bundan sonra begenmeyen arkamdan laf etsinherkeşe yimeğmi yapıcaksın be aaaa....mutfağı bok götürür işte öle olunca yemeği yağzıs tuzsuz yap gııııı yiyen bida gelmes
herkeşe yimeğmi yapıcaksın be aaaa....mutfağı bok götürür işte öle olunca yemeği yağzıs tuzsuz yap gııııı yiyen bida gelmes
Yemekmi yapıyorsun gelenlere atomHazir kek vericem bundan sonra begenmeyen arkamdan laf etsin
Bence de öyle ama doktoruma da çpk güveniyorum.sayılı doktorların arasında kendisi bulubduğumuz şehirde .vardır bir bildiği diyorum :)Aslında son zamanlarda haftada bir cagirmasi lazımdı canım.
Ayni sekilde bana da hic çatı muayenesi yapmadı canim.gunum 14unde btti.20sine kadar gelmezse suni ile deneyecek blmyrm nolur çarşamba 40+6olucaz inşallahBence de öyle ama doktoruma da çpk güveniyorum.sayılı doktorların arasında kendisi bulubduğumuz şehirde .vardır bir bildiği diyorum :)
Burnu tıkalıysa evet canım kullanılır. Otride yazıyo yenidoğan a kullanolır diyeCanım hemen mi kullanılıyor burun aspiratörü
Kız pipisini öne mi durdurcaz baglarken ben de bilmiyor dum. Allahm ya neler öğrencez daha :))Erkek canım.ondan mi dersin.dikkat ediyorum aslında ama yinede fırlatıyor demek yaramaz
Bende mal gibi gecen gittim misafir gelecek diye 55 tl verip madodan su boregi aldim. Icime oturdu kahrimdan olebilirimAtom heart mother
Kız ben de baklava aldırıyorudm hep. Aman hakkından gelemedik o da cok pahlı geldi bee..
Yemege kalana mecbur yemek.
Caya da artık kurabiye vercem.
Offf gelmesinler üstüme lohusayım ben cırlarım
Ay yemek verdigimi dusunemiyorum bileYemekmi yapıyorsun gelenlere atom
Benimn doktorum hiç bskmadığı için yorum yapamıycam canım cumaya çok var
Gelir belki bebiş :) benimki de gelmezse pazar günü sezeryan oluyorım ama öncesinde suni sancındeniycek sanırım
Hayırlısı olsun hepimiz için :)
Nefret ediyorum öyle insanlardann, sanki bizim elimizdeymiş gibi. Bebiş nezaman isterse ozaman gelir ki geldiği zaman zaten herkezin haberi olacaktır ama tabi anliyanabıktıııııııııımmmm kocamın sülalesinden bıktım günde 10 kişi arayıp doğum yapmadın mı diyor...
bi tane gerizekalı da çocuk kakasını yer takip et dedi telefonu suratına kapattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?