2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Allah Allah çatı muayenesi niye yapmadı ki... Senin doktorda hiç çağırmadı seni... Bişeyde bilmiyoruz ilk olunca... Ama bu hafta son... Kavuşmaya az kaldı...

Allah Allah çatı muayenesi niye yapmadı ki... Senin doktorda hiç çağırmadı seni... Bişeyde bilmiyoruz ilk olunca... Ama bu hafta son... Kavuşmaya az kaldı...
Valla yapmadı canım
Geçen pazrtesi nstye girdim en son
Bi daha gelmrne gerek yok dedi
Doğum belirtisi ya da bebeğin hareketlerinde azalma oluesa gidicem
Kendi gelmezse pazar aç gelirdin dedi
Çağırsaydı keike bu hafta da merak ediyorum ben de ama çağırmayıbca da gitmedim :)

Yatinca benimkide sarilmak istiyo tabi benim yattigim tarafta bebegin besigine bakiyorum mecbur sirtimi donuyorum oda sariliyo belli belli ozlediler icerde oldugum zaman gelmiyomusun falan diyo Hayir biz kendimize bakamiyoz bide bizden hizmet beklemesinler gelen yemek yemeye gelmesin. Bizimkinin bi lafi var lokantami burasi da?

Valla topragi ayni bunlarin bide simdi sacim dokuluyo diye sarimsak ozlu sampuan yag falan almis gelmis soyliyimde kendine hergun nevresim alsin

Aslında son zamanlarda haftada bir cagirmasi lazımdı canım.

herkeşe yimeğmi yapıcaksın be aaaa....mutfağı bok götürür işte öle olunca yemeği yağzıs tuzsuz yap gııııı yiyen bida gelmes

Bence de öyle ama doktoruma da çpk güveniyorum.sayılı doktorların arasında kendisi bulubduğumuz şehirde .vardır bir bildiği diyorum :)
Ayni sekilde bana da hic çatı muayenesi yapmadı canim.gunum 14unde btti.20sine kadar gelmezse suni ile deneyecek blmyrm nolur çarşamba 40+6olucaz inşallah

Pembedon5

Kızzzz ben bunu beceremedim mi . Burnuna damlattım bi damla ben yavas yavaş cektim içime otriyle ama su dışında bişey gelmedi.

Sigara içerdi eşim ona dedi m bi de sen dene dedim o da gelmedi bişey.

Demek ki burnunda yok diyo.

Nasıl yok ya ? ! Ne kadar süre cekmeliyim 5 kere cektim içime ne süngere ne uca bişey yapısmadı .

Damlattığım su geldi sadece.

O deniz suyuda 12 lisi 25 lira. Ve tek kullanımlık acınca.

Bende mal gibi gecen gittim misafir gelecek diye 55 tl verip madodan su boregi aldim. Icime oturdu kahrimdan olebilirim

sevcan_selis benim açılma olup olmadığına perşembe bakıcak. Eğer açılma sancı yada rahimağzında yumuşama yoksa suni vermemin pek bi anlamı yok dedi. yüksek ihtimal perşembeye kadar gelmezSe bende cuma fln sezeryan olurum. Bizim 21 bebişleri yapıştılar galiba karnımıza

Nefret ediyorum öyle insanlardann, sanki bizim elimizdeymiş gibi. Bebiş nezaman isterse ozaman gelir ki geldiği zaman zaten herkezin haberi olacaktır ama tabi anliyana Sen bunları kafana takıpta üzülme sakın canım son günlerin rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…