2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bana 2kere baktı tık yok... Ama birden açılma olur mu bilmem... Bak senemtolga bebişini seviyor... Sıra bizde cuma günü olursak...

Bende mal gibi gecen gittim misafir gelecek diye 55 tl verip madodan su boregi aldim. Icime oturdu kahrimdan olebilirim

Abo atomm alma kiz yemesinler,almiyorsa da ucuz normaal pastaneden al..madodan mi yiyolar sanki hep hihhhh Ve bu insanlar bilmiomu ya durumu,ay ben orda olsambunlar boyle die acayip sinir olurdum herhalde Gerci bizim insanimiz boyle haziri cok sever.. Dogum mevlut bayilirlar haha

anlamıyorum ki bunları zırt pırt arıyolar... az önce telefonu kocamınkine yönlendirdim

Aynen canim ölu evine bile dolusurlar hemen, insana ne sevincini ne acisini yasatmiyolar malesef, allahtan esim annesinde kaliyo demis 1 haftadir kimse gelmedi, bakalim bu hafta kimler dolusacak, kim gelirse gelsin caydan baska bisey yok valla birde piskevit

millet karnını doyurmaya mı geliyo ziyarete mi belli değil, böyle olunca bebeğinin keyfini bile süremez insan

Cok sukur canim sevindim, insallah bisey yoktur, sabaha kadarda hicbiseycigi kalmaz
Çok sağol kuzum duaların için kalmadı çok şükür şişlik fln bugün beynine bakıldı sonuçlarımız temiz çıktı çok şükür hidrosefaliden korkmuştum kafa şeklinden dolayı meğer bugün onada bakılmış korktuğum olmadı çok şükür darısı diğer organların başına sırada göz kulak kalp var bi de hematolog görecek 1 ay sonra falan ne lohusalığımı anladım ne çocuğumun 40ını dün 40ımız çıktı

Sagiyomusun canim sagmayi dene bence

bugün biraz daha fazla gelmeye başladı bakalım uçları yara olduğu için sağmak istemiyom canım.zaten benimki sağma makinası gibi maşallah doymuyo ya doymadıkça emiyo saatlerce yarım saat mola veriyo uyuyo hadi tekrar baştan.ama denicem sağmayı en yakın zamanda.belki fazlalaştırır sütü de rahat ederim.yemediğim içmediğim kalmıyo aüt için inşallah işe yarar.

İlk yaptığımda bende de gelmedi ya ...ertesi gün sümük geldi..sen serumfizyoloji mi aldın..anam ben denizsuyu aldım koca bişi 35 tl..o serumlar pahalı öyle ya..aç at..birde başına damlatınca eğiyorum..çekince gelmesede günde 2,3 kere yap..temizliyor
.bende cektim gelmedi bugün ...anayız başaracağız be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…