2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

renklisemsiye canım benim gogsum full sütle dolu oluyor bazen emerek 10 15 dakikada bitiriyor bence süre biraz bebeğe bağlı emdikten sonra bi güzel de kusuyor doydugunu düşünüyorum Nitekim ilk hafta doktor kontrolünde de kilo alımı oldukça güzeldi sen emek istediği kadar ver o doyuyordur doymayinca istiyorlar zaten mideleri kayısı kadar falan bebislerin

Normal dogumun agrisi fena ne ki iliskide acimasi :)

Rica ederim ne demek... Yaşayan bilir bu derdi... Sonuçta sezeryan cepte, vazgeçersen de sezeryan yaparsın... İyileşme süreci daha rahat normal doğumda, bide inan evlat için katlanıloyor normal doğuma.. İniaAllah rahat bir doğum olur...

10 ocak ta normal.doğum. yaptım daha yeni oturabiliyorum.dikislerimden yoksa doğum. Çok zorlamayı ama dikislerimden acı içindeydim şimdi de kasiniyolar ve deliriyorum

Sırf bu yüzden. Sezaryen olmadıgima pişmanım. Sezaryen olanlar bile 3 4 güne ayaklandilar oturabildiler ben kaç gündür daha yeni kicimin üstüne oturuyorum

Canım kusmasini önlemek için emzirdikten sonra 20 dk dik tut sonra yatır bebeklerde fizyolojik reflü oluyormuş kusmaya nede olan bu dedi dr bize 20 dk dik tutarken gazı varsa cikart kusma büyük ölçüde engelleniyor

Yani onca dikiş attıktan sonra normal dogumun esprisi ne ben sezeryan oldum aynı gün ayaktaydim

son anda sezeryan olursa kendi doktorm değil nöbetçi doktor yapacak ameliyatı buda korkutuyor.canım son bir sorum olacak çatala çıktığında kendini sıktn mı

Kesinlikle acıtan bir uygulama değil 40 gün sonunda takılıyor bu süreçte korunmuş olmak gerekiyor kadındoğumcular direk takıyor..
Sağlık ocakları sezaryende 6 ay sonra ancak takıyor ultrasonla bakamadıkları için öyle olunca da adet Düzeninin gelmesini bekliyorlar... Sen dr kontrolünde konuş taktırcam doktoruna canım kafan rahat olur en azından... Dediğim gibi öyle acılı bi işlem felan değil muayeneden farksız bu aletle( spekulum) yapılan muayene gibi

Hafif kırmızı akıntı bitmek üzere olduğu için geliyor bence. Ya bebek oyle kolay kolay olmuyor aslında. Ama korunmasız ilişki yine de insanı stres yapar dediğin gb.

Kocaların umru değil valla. Ne güzel bi daha olur bebeğim iz der gecerler. Ben de spirali konuscam bugün doktordan randevu alabilir sem.

Rezene cayi alayim barim, mamselle bildigin cemen kokuyom yaa..Elma yagini kv de soyledi inş ise yarar.Süt emmelerine şükür aynen, mamayi gunde 2 defa 30 cc veriyorum.Cok Sağol canim...
Mama da cok gaz yapıyo diyorlar. Hangisi kullanıyorsun? Rezeneli cay işe yarıyor. Kimyonda . Bi de süt için gece yatmadan helva yiyio yatıyorum gece uyudugumdan mı yoksa helvadan mi bilmem doluyo süt. Deneme nizi tavsiye ederim. Hos boyle de kilo alımına yatkınlasıyo insan

Güneşi pencereden koklatıyoruz arada . O da kapalıyken pencere. Bi işe yaramıyor o yuzden d vitamini aksatmamak lazım.
Kizlar lohusalik dönemi ağlama krizi tutan varmi bi tuafimmmm

Ben arada ağlıyor um ama kriz gb değil. ZATEN sulu gözlüydüm bu gebelik ve Lohusalık üstüne katladı.

Benim doktorum 40 gün sonra gel korunma yöntemlerini konuşalım dedi.

Korunma derdine düştüm. Dogumdan once bi sürü cocuk yapcam diyodum.yapmak değil de bakmak zormus.

Süreyi uzatmaya calısıyorum. Ama hala aynı inş.kilosundan belli olur bakalım haftaya.

Içimi rahat lattın. Ayy kutumu acmaktan bi hal oldu bana.hazır o duygu gecmemişken taktırsak rahat ederiz valla. Yoğsaaammm her ilişkide kafa da seli sorularla basbasa kalcaz.

Aynen öyle koydur rahatla gitsin... Spiral de %99 koruyor o varken küçükte olsa hile kalma ihtimali var ama artık nasip işi o noktadan sonra dir düşünüyorum... Hazır muayene için açmışken koydur gitsin.. Derdi bitsin :)

son anda sezeryan olursa kendi doktorm değil nöbetçi doktor yapacak ameliyatı buda korkutuyor.canım son bir sorum olacak çatala çıktığında kendini sıktn mı
Çok komik bişey oldu evet doktorumdan azar yedim, o sancının üzerine ben bacaklarımı kapatmaya çalıştım, dr umda nasıl doğuracaksın diye kızdı, tuttular bacaklarımı. Ama doğumun sıcaklığıyla, o anda kurtulmak adına doğuruveriyosun vallahi.. Başlarda çok dedim keşke sezeryan olsaydım diye, dikişler acı veriyor tuvalete gidince falan ama sonradan gördüm ki ne derlerse desinler normal doğum yapanlar daha çabuk toparlanıyor. Birde hemen sütün geliyor, ve daha cabuk kilo veriliyor

Gunaydinnnnn hala dogurmadim ne zaman gelecek bizim bebisler icerisi sicak rahat tabii ama ben kizimi ozledimm. Hayirla saglikla gelsinler insallah.. Gunu ben gibi olanlarr ne durumdasiniz takip edemiyorum cok fazla.. Pazar gunu 40 bitiyor pazartesi suni deniycem galiba

Günaydın, benim bugün yine doktor kontrolüm var, bakalım ne diyecek ama benim hissettiğim birşey yok. Yine de bana bu hafta içinde gelecekmiş gibi geliyor, ya da öyle olsun istediğimdendir, bilmiyorum.

75 kilo ile hamile kalmıştım hastaneden eve geldim 68 dim 1 hafta sonra 61 dim şuan 60 kiloyum 3 kilo fazlam kaldı. Aynı sen gibi hiç iştahım yok bide gaz yapmasın diye bi sürü şey yemiyorum tam akşam yemeği vaktinde kolik sancımız tutuyor yediğimden hiç birşey anlamıyorumki. Bizde hem ağlayan hem uyumayan çocuk yapmışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…