- 21 Mart 2011
- 736
- 622
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #71.401
çiçeği burnunda taze anneler geceniz hayır olsun :) ben sezeryan mı normal mi yapsam diye çok ikilemdeym normale engel bir durumum yok psikolojim hariç.ilişki sırasında canım çok yanıyordu o yüzden doğumdan da korkuyorum.korku ve kendini sıkma normale engel mi? sezeryanı seçmeli miyim ?ne olur bana bi akıl verin artık rüyalarıma giriyor düşünmekten
boyum 176 kolay doğurursun diyenler var ayhhh oluruna bırakcam artık çok stres olmaya başladım.Normal dogumun agrisi fena ne ki iliskide acimasi :)
Huggies aldım memnun gibiydim ama o da sızdırıyor pisik olmasından iyidir ne yapalım sık sık değiştiriyorum bendene aldın?
Rica ederim ne demek... Yaşayan bilir bu derdi... Sonuçta sezeryan cepte, vazgeçersen de sezeryan yaparsın... İyileşme süreci daha rahat normal doğumda, bide inan evlat için katlanıloyor normal doğuma.. İniaAllah rahat bir doğum olur...aynen bende öyle canım özele gidiyorum direk sezeryan ol der uğraşmaz diye konuyu açmadım hiç ama o çatala çıkmaktan çok korkuyorum normal doğumu da çok istiyorum ilişki gibi değil sonuçta bu farklı bir durum diye normale şartlandırıyorum kendimi.hayırlısı bakalım cvp verdiğin için Allah razı olsun canım benim için çok iyi oldu aynı sıkıntıları yaşayıp normal yapan birinin olduğunu bilmek
Canım kusmasini önlemek için emzirdikten sonra 20 dk dik tut sonra yatır bebeklerde fizyolojik reflü oluyormuş kusmaya nede olan bu dedi dr bize 20 dk dik tutarken gazı varsa cikart kusma büyük ölçüde engelleniyorrenklisemsiye canım benim gogsum full sütle dolu oluyor bazen emerek 10 15 dakikada bitiriyor bence süre biraz bebeğe bağlı emdikten sonra bi güzel de kusuyor doydugunu düşünüyorum Nitekim ilk hafta doktor kontrolünde de kilo alımı oldukça güzeldi sen emek istediği kadar ver o doyuyordur doymayinca istiyorlar zaten mideleri kayısı kadar falan bebislerin
10 ocak ta normal.doğum. yaptım daha yeni oturabiliyorum.dikislerimden yoksa doğum. Çok zorlamayı ama dikislerimden acı içindeydim şimdi de kasiniyolar ve deliriyorum
Sırf bu yüzden. Sezaryen olmadıgima pişmanım. Sezaryen olanlar bile 3 4 güne ayaklandilar oturabildiler ben kaç gündür daha yeni kicimin üstüne oturuyorum
son anda sezeryan olursa kendi doktorm değil nöbetçi doktor yapacak ameliyatı buda korkutuyor.canım son bir sorum olacak çatala çıktığında kendini sıktn mıRica ederim ne demek... Yaşayan bilir bu derdi... Sonuçta sezeryan cepte, vazgeçersen de sezeryan yaparsın... İyileşme süreci daha rahat normal doğumda, bide inan evlat için katlanıloyor normal doğuma.. İniaAllah rahat bir doğum olur...
Ben bir sürü damla kullanıyorum zayen bide gaz için başlamadık açıkcasıtoparlak olunca cok seker oluyor. allah vermesın tabii ki.
sap sımlex kullanıyorum.
Kesinlikle acıtan bir uygulama değil 40 gün sonunda takılıyor bu süreçte korunmuş olmak gerekiyor kadındoğumcular direk takıyor..Kızlaaaar spiral ne zaman taktırılıyor..acıyor mu ? Sezaryen den sonra acaba takılır mı 40 cıkınca yoksa rahmin kendini toplaması ve adet düzeni mi bekleniyor...
@cilekli_
Bi de acıyor mu o daha iyi bir korunma yöntemi mi ??
Ayy bilen biri desin ya da kadın dpguma soran spinal ne zmn ? Koşulları neler ?
Ben de burdayım.Buralardayiz canoogmm sen nerelerdesinnn
Ya yüzeysel ilişki oldu geri çekildi ama yatağa bi kaç damla geldi içine gittîğini hissetmedim yinede içime korku düştü. Sabahtan beri hafif kırmızı akıntı geliyor. Bu şekilde gebelik olur mu korkuyorumnehirada renklisemsiye
Mama da cok gaz yapıyo diyorlar. Hangisi kullanıyorsun? Rezeneli cay işe yarıyor. Kimyonda . Bi de süt için gece yatmadan helva yiyio yatıyorum gece uyudugumdan mı yoksa helvadan mi bilmem doluyo süt. Deneme nizi tavsiye ederim. Hos boyle de kilo alımına yatkınlasıyo insanRezene cayi alayim barim, mamselle bildigin cemen kokuyom yaa..Elma yagini kv de soyledi inş ise yarar.Süt emmelerine şükür aynen, mamayi gunde 2 defa 30 cc veriyorum.Cok Sağol canim...
Güneşi pencereden koklatıyoruz arada . O da kapalıyken pencere. Bi işe yaramıyor o yuzden d vitamini aksatmamak lazım.Ya tam sütüm çok gelmiyor, randımanlı gelmiyor yani, bi haftalık falan olsun, sağmaya başlayacağım bende... Gerçi bize hastanede biberon vermeyin şırıngayla vermeyi öğrettiler, memeyi bırakmaması için... Eşimde kızıyor, niye aldık bu biberonları diyerek
Baş ağrısı değil de boyun Ağrı'sı çektim, sezeryandan bir gün sonra boyun Ağrı'sı hafif başladı, sonra tamamen tutuldum ve nefes alamadım, acil müdahale ettiler, kas gevşetici falan... Kabus gibiydi... Ama kendi doktorum sakız çiğne, en az 3 lt su ve bol kafein dedi ilk hafta baş Ağrı'sı olmaması için...
Doktorum un dediklerini uydum bas agrısı yasamadım cok sukur .bacakta oldu biraz o da gecti. Zaman gectikce süt olayı düzene giriyor ve bebek emdikce. İlk hafta süt anca beyazladı benim de.
Ben de ankaradayım -14 derece burda hava, evi zor ısıtıyoruz valla, bebişlerin güneş alması gerek ama hava şartları bu gidişle imkansızlaştıracak bu durumu...
Kizlar lohusalik dönemi ağlama krizi tutan varmi bi tuafimmmm
Benim doktorum 40 gün sonra gel korunma yöntemlerini konuşalım dedi.
renklisemsiye canım benim gogsum full sütle dolu oluyor bazen emerek 10 15 dakikada bitiriyor bence süre biraz bebeğe bağlı emdikten sonra bi güzel de kusuyor doydugunu düşünüyorum Nitekim ilk hafta doktor kontrolünde de kilo alımı oldukça güzeldi sen emek istediği kadar ver o doyuyordur doymayinca istiyorlar zaten mideleri kayısı kadar falan bebislerin
Kesinlikle acıtan bir uygulama değil 40 gün sonunda takılıyor bu süreçte korunmuş olmak gerekiyor kadındoğumcular direk takıyor..
Sağlık ocakları sezaryende 6 ay sonra ancak takıyor ultrasonla bakamadıkları için öyle olunca da adet Düzeninin gelmesini bekliyorlar... Sen dr kontrolünde konuş taktırcam doktoruna canım kafan rahat olur en azından... Dediğim gibi öyle acılı bi işlem felan değil muayeneden farksız bu aletle( spekulum) yapılan muayene gibi
Aynen öyle koydur rahatla gitsin... Spiral de %99 koruyor o varken küçükte olsa hile kalma ihtimali var ama artık nasip işi o noktadan sonra dir düşünüyorum... Hazır muayene için açmışken koydur gitsin.. Derdi bitsin :)Hafif kırmızı akıntı bitmek üzere olduğu için geliyor bence. Ya bebek oyle kolay kolay olmuyor aslında. Ama korunmasız ilişki yine de insanı stres yapar dediğin gb.
Kocaların umru değil valla. Ne güzel bi daha olur bebeğim iz der gecerler. Ben de spirali konuscam bugün doktordan randevu alabilir sem.
Mama da cok gaz yapıyo diyorlar. Hangisi kullanıyorsun? Rezeneli cay işe yarıyor. Kimyonda . Bi de süt için gece yatmadan helva yiyio yatıyorum gece uyudugumdan mı yoksa helvadan mi bilmem doluyo süt. Deneme nizi tavsiye ederim. Hos boyle de kilo alımına yatkınlasıyo insan
Güneşi pencereden koklatıyoruz arada . O da kapalıyken pencere. Bi işe yaramıyor o yuzden d vitamini aksatmamak lazım.
Ben arada ağlıyor um ama kriz gb değil. ZATEN sulu gözlüydüm bu gebelik ve Lohusalık üstüne katladı.
Korunma derdine düştüm. Dogumdan once bi sürü cocuk yapcam diyodum.yapmak değil de bakmak zormus.
Süreyi uzatmaya calısıyorum. Ama hala aynı inş.kilosundan belli olur bakalım haftaya.
Içimi rahat lattın. Ayy kutumu acmaktan bi hal oldu bana.hazır o duygu gecmemişken taktırsak rahat ederiz valla. Yoğsaaammm her ilişkide kafa da seli sorularla basbasa kalcaz.
Çok komik bişey oldu evetson anda sezeryan olursa kendi doktorm değil nöbetçi doktor yapacak ameliyatı buda korkutuyor.canım son bir sorum olacak çatala çıktığında kendini sıktn mı
Gunaydinnnnn hala dogurmadim ne zaman gelecek bizim bebislericerisi sicak rahat tabii ama ben kizimi ozledimm. Hayirla saglikla gelsinler insallah.. Gunu ben gibi olanlarr ne durumdasiniz takip edemiyorum cok fazla.. Pazar gunu 40 bitiyor pazartesi suni deniycem galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?