- 21 Mart 2011
- 736
- 622
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #71.441
Tamam canım zaten hemen yatırmak da çok mümkün olmuyor gazim var diye yıkıyor ortalığı gaz da çıkartıyor kusuyor da benimki ilk kizimda böyle hep kusuyordu ama dediğin gibi yapayım inşallah azalır bu arada ben karistirmis da olabilirim sen mi emzirme süresini sormustun öyle düşünüp etiketlemisim seniCanım kusmasini önlemek için emzirdikten sonra 20 dk dik tut sonra yatır bebeklerde fizyolojik reflü oluyormuş kusmaya nede olan bu dedi dr bize 20 dk dik tutarken gazı varsa cikart kusma büyük ölçüde engelleniyor
Ne guzel sende en azindan sanci varmiss bende o da yok evet ya gununu gecirmeseler barii
Bebik in gaz çıkarmak için ıkınırken mi kusuyor? Bizim kusmalar arttı hep gaz çıkarmaya ıkınırken oluyor normal mi acabaTamam canım zaten hemen yatırmak da çok mümkün olmuyor gazim var diye yıkıyor ortalığı gaz da çıkartıyor kusuyor da benimki ilk kizimda böyle hep kusuyordu ama dediğin gibi yapayım inşallah azalır bu arada ben karistirmis da olabilirim sen mi emzirme süresini sormustun öyle düşünüp etiketlemisim seni
Kac haftaliksin ? Sanci en fazla kac cikti ? Hayirla saglikla alalim kucaklarimiza insallahhC.tesi nstye girdim sancilarin baslamis sıklasinca gel dedi bide ikii gunde bir acile gidiyorum bugun yine gidicem heyecan dorukta
Ne guzel masallah diyeyim kolayca dogururuz insallah bendende az az su geliyor dr kontrol etti suyum gayet iyiymis ama delinmeler sizintilar olabilirmis bir iki cm acilman var dedi bakalim ne zaman gelecekler minnaklarEvet cnm sancim var bebegin kafasi baya kanalda zaten ama bekliyoruz bakalim ne zaman tesrif edecek beyfendicimm :) hayirlisi olsun hakkimizdaaa
Evet canım gaz çıkarırken kusuyor altını değiştirirken de muhakkak kusuyor kızım 4 yaşında ve gelişimi hep güzeldi hep böyle kusuyordu normal demişti doktor fiskirir tarzda kusmadigi sürece normal diyorlar oğlum da şimdi yine kusuyor ama bazen insan ayyy bu sefer çok kustu acaba hasta mi oldu diye de düşünmeden edemiyor sürekli yan yatıyor mu diye kollamak gerekiyor işteBebik in gaz çıkarmak için ıkınırken mi kusuyor? Bizim kusmalar arttı hep gaz çıkarmaya ıkınırken oluyor normal mi acaba
Merak ettiğim birçok sorunun cevabını aldım canım teşekkürler. Bende göbek konusunu merak ediyordum benimde ayın 5 inde randevu ozamana birileri sorar sanırm sormazlarsa ben sorarım
Ne guzel masallah diyeyim kolayca dogururuz insallah bendende az az su geliyor dr kontrol etti suyum gayet iyiymis ama delinmeler sizintilar olabilirmis bir iki cm acilman var dedi bakalim ne zaman gelecekler minnaklar
Evet olabiliyormus cnm kacirma degil boyle peceteye 1 yemek kasigi su dokersin ya onun gibi bende 2 haftadir devamli oluyorSende de acilma olmasi guzel,ins cok bekletmezler tine de ya :)) sizinti delinme demissin ya bende 2 ya da 3kez su geldi ama emin olamadim.oyle olabilme ihtimali varmia demek ki..idrar kacirmadim bence ama emin degilim elbette :) hepimiz ayni olmusuz sona kalanlar olarak
Evet olabiliyormus cnm kacirma degil boyle peceteye 1 yemek kasigi su dokersin ya onun gibi bende 2 haftadir devamli oluyor
.
40+2 oldm c.tesi gunum doldu 80 100 lerde cikmis sancim aminn insallah canimmKac haftaliksin ? Sanci en fazla kac cikti ? Hayirla saglikla alalim kucaklarimiza insallahh
Bende çok unutuyorum o yüzden telefonuma not alıyorum aklıma geldikçe sende yaz bence ozaman garanti oluyorAy evet canım sen de onu sor bari. Bir de cumaya cocuk doktoruna gitcem 1. ay kontrol ü var kalca cıkıklıgı var mı diye bakcak doktor. Ona da çok sorularım var ama unutuyorum bazılarını oraya gidince
Bizimde normal ozaman ne kadar gaz çıkarsamda ıkınırken ve bez değişirken kesin kusuyor artık bizim yarın 40ımız çıkıcak inşallah bir yerde okumuştum 6.ve 8. Haftalarda gaz sancıları tavan yapar ve kusma artar diye sanırım o dönemi yaşıyoruz.Evet canım gaz çıkarırken kusuyor altını değiştirirken de muhakkak kusuyor kızım 4 yaşında ve gelişimi hep güzeldi hep böyle kusuyordu normal demişti doktor fiskirir tarzda kusmadigi sürece normal diyorlar oğlum da şimdi yine kusuyor ama bazen insan ayyy bu sefer çok kustu acaba hasta mi oldu diye de düşünmeden edemiyor sürekli yan yatıyor mu diye kollamak gerekiyor işte
Canim sen evde dogum yapcan boyle giderse sanci ceke ceke, anlamiycan bi bakcan bebis gelmisEvet cnm sancim var bebegin kafasi baya kanalda zaten ama bekliyoruz bakalim ne zaman tesrif edecek beyfendicimm :) hayirlisi olsun hakkimizdaaa
Ah ah kızlar doğsun diye gün sayıyodum şükür sağlıcakla oldu ama annelik ne zormuş o ağlıyo ben aglıyorum niye aglıyo bilemiyorum gaz olmasın dıye ne yiyeceğimi sasırdım.. Evde tekim kimse yok onla ilgilenmekten yemek yapıp yiyemiyorum bile.. Kocam saolsun cok yardımcı oluyo ama mecbur işe gidiyo ay dua edin bu günler cabucak gecsin tüm annişler siZlere sabır ve kolaylıklar diliyorum
Evetttt, cok heyecanliyim. Hayirlisiyla, saglikla kavussak oglusumla. Gununun belli olmasida cok garip bi duyguymus, beni simdiden uyutsalarda yrn dogumdan sonra uyansam
Oo masallah sanci guzel yakindir dogurman40+2 oldm c.tesi gunum doldu 80 100 lerde cikmis sancim aminn insallah canimm
Insallah artik sabirsizlaniyoruz ailecek hatta sulalecek dogurdunmu dogurdunmu artik doguramiyorum falan diye dusunmeye basladimm hepinizden dua istiyorum kizlarOo masallah sanci guzel yakindir dogurman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?