2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım kusmasini önlemek için emzirdikten sonra 20 dk dik tut sonra yatır bebeklerde fizyolojik reflü oluyormuş kusmaya nede olan bu dedi dr bize 20 dk dik tutarken gazı varsa cikart kusma büyük ölçüde engelleniyor
Tamam canım zaten hemen yatırmak da çok mümkün olmuyor gazim var diye yıkıyor ortalığı gaz da çıkartıyor kusuyor da benimki ilk kizimda böyle hep kusuyordu ama dediğin gibi yapayım inşallah azalır bu arada ben karistirmis da olabilirim sen mi emzirme süresini sormustun öyle düşünüp etiketlemisim seni

Bebik in gaz çıkarmak için ıkınırken mi kusuyor? Bizim kusmalar arttı hep gaz çıkarmaya ıkınırken oluyor normal mi acaba

Evet cnm sancim var bebegin kafasi baya kanalda zaten ama bekliyoruz bakalim ne zaman tesrif edecek beyfendicimm :) hayirlisi olsun hakkimizdaaa
Ne guzel masallah diyeyim kolayca dogururuz insallah bendende az az su geliyor dr kontrol etti suyum gayet iyiymis ama delinmeler sizintilar olabilirmis bir iki cm acilman var dedi bakalim ne zaman gelecekler minnaklar

Bebik in gaz çıkarmak için ıkınırken mi kusuyor? Bizim kusmalar arttı hep gaz çıkarmaya ıkınırken oluyor normal mi acaba
Evet canım gaz çıkarırken kusuyor altını değiştirirken de muhakkak kusuyor kızım 4 yaşında ve gelişimi hep güzeldi hep böyle kusuyordu normal demişti doktor fiskirir tarzda kusmadigi sürece normal diyorlar oğlum da şimdi yine kusuyor ama bazen insan ayyy bu sefer çok kustu acaba hasta mi oldu diye de düşünmeden edemiyor sürekli yan yatıyor mu diye kollamak gerekiyor işte

Merak ettiğim birçok sorunun cevabını aldım canım teşekkürler. Bende göbek konusunu merak ediyordum benimde ayın 5 inde randevu ozamana birileri sorar sanırm sormazlarsa ben sorarım

Ay evet canım sen de onu sor bari. Bir de cumaya cocuk doktoruna gitcem 1. ay kontrol ü var kalca cıkıklıgı var mı diye bakcak doktor. Ona da çok sorularım var ama unutuyorum bazılarını oraya gidince

Ne guzel masallah diyeyim kolayca dogururuz insallah bendende az az su geliyor dr kontrol etti suyum gayet iyiymis ama delinmeler sizintilar olabilirmis bir iki cm acilman var dedi bakalim ne zaman gelecekler minnaklar

Sende de acilma olmasi guzel,ins cok bekletmezler yine de ya :)) sizinti delinme demissin ya bende 2 ya da 3kez su geldi ama emin olamadim.oyle olabilme ihtimali varmia demek ki..idrar kacirmadim bence ama emin degilim elbette :) hepimiz ayni olmusuz sona kalanlar olarak

Evet olabiliyormus cnm kacirma degil boyle peceteye 1 yemek kasigi su dokersin ya onun gibi bende 2 haftadir devamli oluyor
.

Evet olabiliyormus cnm kacirma degil boyle peceteye 1 yemek kasigi su dokersin ya onun gibi bende 2 haftadir devamli oluyor
.

Bendekinin aynisi ,son uc gundur boyl:) bu da iyi bise o zaman ya her seye seviniyoruzne guzel sende de acilma olmasi fln o bakimdan etkisi olmustur belki

Ah ah kızlar doğsun diye gün sayıyodum şükür sağlıcakla oldu ama annelik ne zormuş o ağlıyo ben aglıyorum niye aglıyo bilemiyorum gaz olmasın dıye ne yiyeceğimi sasırdım.. Evde tekim kimse yok onla ilgilenmekten yemek yapıp yiyemiyorum bile.. Kocam saolsun cok yardımcı oluyo ama mecbur işe gidiyo ay dua edin bu günler cabucak gecsin tüm annişler siZlere sabır ve kolaylıklar diliyorum

Ay evet canım sen de onu sor bari. Bir de cumaya cocuk doktoruna gitcem 1. ay kontrol ü var kalca cıkıklıgı var mı diye bakcak doktor. Ona da çok sorularım var ama unutuyorum bazılarını oraya gidince
Bende çok unutuyorum o yüzden telefonuma not alıyorum aklıma geldikçe sende yaz bence ozaman garanti oluyor

Bizimde normal ozaman ne kadar gaz çıkarsamda ıkınırken ve bez değişirken kesin kusuyor artık bizim yarın 40ımız çıkıcak inşallah bir yerde okumuştum 6.ve 8. Haftalarda gaz sancıları tavan yapar ve kusma artar diye sanırım o dönemi yaşıyoruz.

Evet cnm sancim var bebegin kafasi baya kanalda zaten ama bekliyoruz bakalim ne zaman tesrif edecek beyfendicimm :) hayirlisi olsun hakkimizdaaa
Canim sen evde dogum yapcan boyle giderse sanci ceke ceke, anlamiycan bi bakcan bebis gelmis burdan biri yayinlamisti, dogum hikayeleri bolumunde. Yurtdisinda yasayan bir Turk, sanirim Hollandaydi, agri cekmis cekmis ebeyi aramislar, ebe hastaneye gidemeyiz kafa gozukuyor demis ve iki ikinmada cikmis. Cok rahat dogum yapmis, dogurduktan sonra adet yerini bulsun diye hastaneye gitmis :) keske gitmeseydim yazmis bide :) cok da guzel anlatmis, belki sende okumussundur. Insallah senin kide oyle rahat ve sorunsuz, buradaki tum gebislerinde, kolayca saglik ve mutlulukla alalim miniklerimizi

Ben de şimdi tek kaldım canım. .ama tek kalmak da iyi ya ..ben uyuycam mesela kv varken uyumak zor. O da yetmiyor her allahın günü eltim kaynım Cocukları yla bizde .. cok seviyolar bebeği anlıyorum ama emzirme k cok sıkıntı herkes bebwğin odasında diğer odalar bu kadar sıcak değil çünkü.

Aman biraz gelmese misafir diycem. Cay getir meyve götür ben de yoruldum. Yarıp uyumak istediğim zaman evi temizlemek istiyorum.

Şimdi hah bitti herkes evine cekildi diy cem bu sefer de tek tek arkadaslar aramaya basladı.

Onlar da gelcek mecbur ..bi cay bi tabak hazırlancak. Bir an önce su merasim bitse. İnsan cok yoruluyo. Zaten gece uykusu hep yarım yarım. .

Gazına katlanıyo insan bebeğinin. .evet cok yorucu bebek bakımı . Keske insanla r bunu bilse .

Benim de cıldırmama ramak kalıyo bazen. Ya sabır deyip susuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…