- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #71.481
Benimde o şekilde vardı akıntı diye düşünüyordum oysa şu azqliyormus.dikkat edin kızlar. Doktor bir kagit cubukla akintimi sumu anlıyor.
Suyuma bakti canim iyi dedi o zaman akinti da olabilir bendeki ama su gibi
Allah yardimcin olsun canım. Hepimiz oyleyiz bebekler gazlı ve uykusuz ama en azından yemek yapanim var çok şükür.Allah sanada bir kolaylik verir üzülme.
Sres yapma kesinlikle benim de bazi gunler 30 cc cikiyor bazi gunler 100 cikiyor.. Bol suyunu ic, dere otu falan yemeye calis.. Malt icecekelri bende cok cogaltiyor sutu, denemediysen onu dene derim.. Ama kendimde farke ettigim en onemli sey su, uyku ve stressiz ortamBenim sütüm azaldı ya.akşamdan beri yok gibi. Sagdikca sut cogalir diye okudum.Sağıyorum 30cc anca çıkıyor. Sagincada bebeği emzircek süt kalmıyor. Biberon ve kaşıkla süt icmekten hiç hoşlanmaz. Damla iciyordum galactago işe yaramisti. Şimdi niye azaldı ki.
canım en önemlisi vücudun doğum yaptığını bildiğinden kendini hazırlıyor dedğin gibi süt vs erken geliyo.sanırım kararımı verdim olacaksada planlı sezeryan olmasın kuzum pat diye çıkmasın oradan hani zorunlu bir durumum olsa vicdanım rahat ederdi ama bu şekilde onunda hakkına girmek istemem.çoook sağol canım kararımda etkili oldun hayırlısı olsun bakalım..Çok komik bişey oldu evetdoktorumdan azar yedim, o sancının üzerine ben bacaklarımı kapatmaya çalıştım, dr umda nasıl doğuracaksın diye kızdı, tuttular bacaklarımı. Ama doğumun sıcaklığıyla, o anda kurtulmak adına doğuruveriyosun vallahi.. Başlarda çok dedim keşke sezeryan olsaydım diye, dikişler acı veriyor tuvalete gidince falan ama sonradan gördüm ki ne derlerse desinler normal doğum yapanlar daha çabuk toparlanıyor. Birde hemen sütün geliyor, ve daha cabuk kilo veriliyor
merhabalar...
var mı beklemede olanlarda doğum müjdesi veren.
9 ayı devirdik hala gelmedi paşamız.
bugün yeğenimin doğumgünü. belki aynı gün gelir dedim ama nerdeee... abi kardeş birlik kutlarlardı yahu
evdeyim haftalardır ama nasıl olduysa biraz grip oldum. tebrikleri alabilirim.
csyrc nedir bizim bu yalancılardan çektiğimiz... dediğin gibi artık anlamamaktan korkuyorum. su nişan bekliyorum.
birde gaz sancısı da ekleniyor tam oluyor var ya..
eşimde diyor sen şubatta doğurursun. dalgasına iddaaya bile girdik. ben kazanırsam bana toka alacak ben o na kemer. kv ye dedi iddaa var sende katıl. nesine dedi kadın. ooo.. çok büyük iddiia diyor dalga geçiyor kadınlaCidden vallahi cek cek cek sanciyi,ardindan bise gelmesin.. Yoruyor insani :/ ocak sonunu bekleyenler olarak bebeklermz sabirli ve keyifci cikti diyebiliriz..sanki aramizda biri cikip aniden suyum nisanim geldi aaa dese hepimizinki gelcekmis gbi olacakgaz ve wc sorunu cok beter ediyor dedigin gibi,zaten olan baski varken bi de onun baskisi ekleniyor
eşimde diyor sen şubatta doğurursun. dalgasına iddaaya bile girdik. ben kazanırsam bana toka alacak ben o na kemer. kv ye dedi iddaa var sende katıl. nesine dedi kadın. ooo.. çok büyük iddiia diyor dalga geçiyor kadınla
Sütüm azaldı sütüm yetmiyo kelimeleri yasak bacım yasssaaakkkkkk
Suyun rezenenin kompostonun dibine vur.
Helva ye. İrmik helvasıda olur. Tahin pekmez.
Sonra da yat bi iki saat dinlen. Süt mutlaka gelir bebege cekmekle az gelir bebeğin emdiğimden bosuna gözünü korkutma..
Sütümüz var.. sütümü z bol diycez inşallah. Ama gün içinde uyumaya calıs bebek uyudukca
Kendini uzmecanimmm gelir sut,azalip cogalabiliyomusdimi..bi de ben soyle bise duydum,bebek emmek istedgi her zmn vermekte sakinca yokmus bebek sutun gelmesini saglarmis boylelikle..2bebek annesi oneriyordu bunu..ay ayrilmio memeden fln dememek gerekio dio ki dunyanin en tatli seyi ztn o..duzenli ye ic uyu hic stres olma :)
Sres yapma kesinlikle benim de bazi gunler 30 cc cikiyor bazi gunler 100 cikiyor.. Bol suyunu ic, dere otu falan yemeye calis.. Malt icecekelri bende cok cogaltiyor sutu, denemediysen onu dene derim.. Ama kendimde farke ettigim en onemli sey su, uyku ve stressiz ortam
Mamipower ve promalt ama mamipower tat olarak daha guzel :)Sagolun kızlar evet uykusuzluk en büyük sebep hiç uyuyamiyorum.Malt iceceklerden hangilerini tuketiyorsun canım. İnşallah bebeklerimizin rızķı çoook bol olur.
benimki de öyle derdi. bir ara hergün sancım olurdu. işten gelir doğurmadın mı bugün derdi. alıştı artık demiyor. yada umudunu kesti. hurma aldı geçen. birde diyor hergün iki tane, iddaayı kazancam diye hepsini yeme.Ayy sen kazan da o hediyeyi buyuk paket bi hediyeye cevirtirsin benimki de sancim var dedikce sen bugun doguracan doguracan diyor,gidince ama sancilarin siklasti dimi askm diyor..sonra wc ye gidio geliyorum hani dogurmuyo musun diyor adami da delirttim sonunda ona gore 3gundur doguruyorum,her ansuyum geliyor fln
hayırlısı olsun. sağlıcakla gelsinler.Selam arkadaşlar, ben de bugün yine muayeneye gittim, 30 dakika NST de kaldım ama sancılar dalga geçer gibi 20lerde, hatta bir ara 14 e düştü, e pes dedim
Bebeğin nabzı da öncelere göre daha yavaştı, doktor cumaya kadar süre verdi, sancılar gelmezse sezaryen için gün kararlaştıracağız artık, öyle görünüyor. Hiç açılmam yok, 7. ayda incelmem korkutucu boyutlardaydı, hatta o yüzden işten erken ayrıldım , o bile durmuş ilerlemiyor, zaten erken doğum riski olup ilaç kullanan kadınlarda rahim ağzında kalınlaşma olabiliyormuş, bu sefer de açılma başlamak bilmiyormuş. Benim de öyle oldu sanırım, Progestan kullandım çünkü aylarca.
Öyleyken öyle yani, normal sancıları bekliyorum gözlerim kapalı, ama gelmezse planlar değişecek gibi, hayırlısı...
Selam arkadaşlar, ben de bugün yine muayeneye gittim, 30 dakika NST de kaldım ama sancılar dalga geçer gibi 20lerde, hatta bir ara 14 e düştü, e pes dedim
Bebeğin nabzı da öncelere göre daha yavaştı, doktor cumaya kadar süre verdi, sancılar gelmezse sezaryen için gün kararlaştıracağız artık, öyle görünüyor. Hiç açılmam yok, 7. ayda incelmem korkutucu boyutlardaydı, hatta o yüzden işten erken ayrıldım , o bile durmuş ilerlemiyor, zaten erken doğum riski olup ilaç kullanan kadınlarda rahim ağzında kalınlaşma olabiliyormuş, bu sefer de açılma başlamak bilmiyormuş. Benim de öyle oldu sanırım, Progestan kullandım çünkü aylarca.
Öyleyken öyle yani, normal sancıları bekliyorum gözlerim kapalı, ama gelmezse planlar değişecek gibi, hayırlısı...
benimki de öyle derdi. bir ara hergün sancım olurdu. işten gelir doğurmadın mı bugün derdi. alıştı artık demiyor. yada umudunu kesti. hurma aldı geçen. birde diyor hergün iki tane, iddaayı kazancam diye hepsini yeme.
hayırlısıyla sağlıcakla gelsinler. vakitleri artık yani..
hayırlısı olsun. sağlıcakla gelsinler.
bende nst de sancı çıkıyor da açılma yok. en son gevşeme var dedi o kadar. bu hafta kar var diye gidemedik. yarın bakalım.
ben ilaç falanda kullanmadım.
Canım minnoş la uğraşıyorum yoruyor annesini sıpam. Nasılsın iyi misin. Ben de seni merak ediyordum. Doğum yapmışsın dır nasıl geçti. Erken olmadı dş miBu arada kimse pek girmiyo sanırım @ametist80 @the angellll B batmanbeginn @LiveYourLifeee @pinkperest @yldzbkrc @Canan_Ela @thesecrets Nerelerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?