2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sres yapma kesinlikle benim de bazi gunler 30 cc cikiyor bazi gunler 100 cikiyor.. Bol suyunu ic, dere otu falan yemeye calis.. Malt icecekelri bende cok cogaltiyor sutu, denemediysen onu dene derim.. Ama kendimde farke ettigim en onemli sey su, uyku ve stressiz ortam

canım en önemlisi vücudun doğum yaptığını bildiğinden kendini hazırlıyor dedğin gibi süt vs erken geliyo.sanırım kararımı verdim olacaksada planlı sezeryan olmasın kuzum pat diye çıkmasın oradan hani zorunlu bir durumum olsa vicdanım rahat ederdi ama bu şekilde onunda hakkına girmek istemem.çoook sağol canım kararımda etkili oldun hayırlısı olsun bakalım..

merhabalar...
var mı beklemede olanlarda doğum müjdesi veren.
9 ayı devirdik hala gelmedi paşamız.
bugün yeğenimin doğumgünü. belki aynı gün gelir dedim ama nerdeee... abi kardeş birlik kutlarlardı yahu
evdeyim haftalardır ama nasıl olduysa biraz grip oldum. tebrikleri alabilirim.
csyrc nedir bizim bu yalancılardan çektiğimiz... dediğin gibi artık anlamamaktan korkuyorum. su nişan bekliyorum.
birde gaz sancısı da ekleniyor tam oluyor var ya..

Cidden vallahi cek cek cek sanciyi,ardindan bise gelmesin.. Yoruyor insani :/ ocak sonunu bekleyenler olarak bebeklermz sabirli ve keyifci cikti diyebiliriz..sanki aramizda biri cikip aniden suyum nisanim geldi aaa dese hepimizinki gelcekmis gbi olacak gaz ve wc sorunu cok beter ediyor dedigin gibi,zaten olan baski varken bi de onun baskisi ekleniyor

eşimde diyor sen şubatta doğurursun. dalgasına iddaaya bile girdik. ben kazanırsam bana toka alacak ben o na kemer. kv ye dedi iddaa var sende katıl. nesine dedi kadın. ooo.. çok büyük iddiia diyor dalga geçiyor kadınla

Ayy sen kazan da o hediyeyi buyuk paket bi hediyeye cevirtirsin benimki de sancim var dedikce sen bugun doguracan doguracan diyor,gidince ama sancilarin siklasti dimi askm diyor..sonra wc ye gidio geliyorum hani dogurmuyo musun diyor adami da delirttim sonunda ona gore 3gundur doguruyorum,her ansuyum geliyor fln

Sagolun kızlar evet uykusuzluk en büyük sebep hiç uyuyamiyorum.Malt iceceklerden hangilerini tuketiyorsun canım. İnşallah bebeklerimizin rızķı çoook bol olur.

Selam arkadaşlar, ben de bugün yine muayeneye gittim, 30 dakika NST de kaldım ama sancılar dalga geçer gibi 20lerde, hatta bir ara 14 e düştü, e pes dedim

Bebeğin nabzı da öncelere göre daha yavaştı, doktor cumaya kadar süre verdi, sancılar gelmezse sezaryen için gün kararlaştıracağız artık, öyle görünüyor. Hiç açılmam yok, 7. ayda incelmem korkutucu boyutlardaydı, hatta o yüzden işten erken ayrıldım , o bile durmuş ilerlemiyor, zaten erken doğum riski olup ilaç kullanan kadınlarda rahim ağzında kalınlaşma olabiliyormuş, bu sefer de açılma başlamak bilmiyormuş. Benim de öyle oldu sanırım, Progestan kullandım çünkü aylarca.

Öyleyken öyle yani, normal sancıları bekliyorum gözlerim kapalı , ama gelmezse planlar değişecek gibi, hayırlısı...

benimki de öyle derdi. bir ara hergün sancım olurdu. işten gelir doğurmadın mı bugün derdi. alıştı artık demiyor. yada umudunu kesti. hurma aldı geçen. birde diyor hergün iki tane, iddaayı kazancam diye hepsini yeme.
hayırlısıyla sağlıcakla gelsinler. vakitleri artık yani..

hayırlısı olsun. sağlıcakla gelsinler.
bende nst de sancı çıkıyor da açılma yok. en son gevşeme var dedi o kadar. bu hafta kar var diye gidemedik. yarın bakalım.
ben ilaç falanda kullanmadım.

Hayirlisi olsun evet insallah,sancilarla kardes olduk da istedgmzi vermiyor brda da o ilactan kullananan arkdslarn acilmasi olmadi olan da cok guc oldu hayirladigim kadariyla ama her sey nasip..bebek ve sen iyi olun da sezeryan ya da normal..en hayirlis saglikisi olsun

Ahha hurma aldi demek bi de oyle dio :))) benimki ne alio bil bakim.. "Kayisi "

Göğüslerimin ağrısına bi de dış ağrım eklendi, imdat diye bagirasim var yeminle, dayaniriM diyordum acil dişçiye gittim, cok kotu enfeksiyon var, antibiyotik kullan 4 gun sonra cekicez dedi, ağrı kesici olarak da parola verdi ama hiç bi işe yaramıyor, dişimi bıçakla oyasım var.... tavsiyesi olan varsa seve seve alirim
Ben huzursuz olunca oğlumda uyumuyör. . Off ki ne offf....
Tek tesellim bugün kontrollerde her şeyin normal çıkması. ...

Kızlar ben 23 ocakta dogum yaptım ,3 gn oldu ogluma kavuştum ve bugün girme fırsatı buldum siznle paylaşmaya ciddn çok zor hiç uyumuyorz gece sürekli emmek istiyor bu arada norml dogm yaptm dogum yapmamış anneleri allah bir nefeste kurtarsn benm dogumm çk zor olduu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…