2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evetttt, cok heyecanliyim. Hayirlisiyla, saglikla kavussak oglusumla. Gununun belli olmasida cok garip bi duyguymus, beni simdiden uyutsalarda yrn dogumdan sonra uyansam

Ayri bi olaydir gercekten yaa )) ins kolayca hayirlisyla gecip gidecek..buarada evetokumustum o dedigin dogum hikayesini,o da hollandadaydi haha,eglenceli bi hikayesi vardi cidden..5dkya bir 1saat surcek oyle haber edecekmisiz eger su vs gelmezse oncesinde,ebe gelip bakama kadar bnm acilmamfazla olur da evde dogurur muyum die ben de dusunuyorum saka bi yana sanmiyorum ama istemem ya korkarim ben evde hergun cek cek valla anlamicam artik su gercek sanci nedir bugun saat 10dan beri iyiyim disari ciktim azcik tabi korka korka,azar da isittm esimden o da iste hadi bise olsa teksin nolcak die de geldim eve az once ahh bakalim artik

Kızlar reflü yastığı kullanan var mı bebek için ya şu kusmalarini biraz olsun azaltır belki diye düşündüm bi de kusuna boğazına kaçmaz ama emin de olamadım gereksiz mi

Ooo cok cesursun sen masallah, yalniz gezmeler falan :) dikkat et kendine, insallah en kisa zamanda saglikla gelir minnosun, beklemekte zor. Hayirlisi neyse onu versin Rabbim, insan gercekten ne yapacagini ne hissedecegini bilemiyor su ara

Canim normal olmasına normal de insanı sinir ediyor tam giydiriyorum hoop komple batiriyor ya da tam uyudu diyorum pat diye kivranarak uyanıyor gün aşırı kıyafet yıkıyor ve sürekli elimde önlük yikiyorum egzama var ellerimde felaket arttı kızımda hiç hatırlamıyorum kaç aya kadar devam etmişti 3 aylık bi fotoğrafı var orda kustugunu hatırlıyorum da acaba daha uzun surmusmuydu ben reflü yastigini arastirayim diyorum

Ooo cok cesursun sen masallah, yalniz gezmeler falan :) dikkat et kendine, insallah en kisa zamanda saglikla gelir minnosun, beklemekte zor. Hayirlisi neyse onu versin Rabbim, insan gercekten ne yapacagini ne hissedecegini bilemiyor su ara

Amin :) :) hava buguniyi. Gunes de var,bunaldim biraz alisveris de yaptim arada gelio o cesaret zaten darisi doguma ztn carsi da eve 5dk hehe.. Yarin kacta gircektin sen sezeryana

Kızlar reflü yastığı kullanan var mı bebek için ya şu kusmalarini biraz olsun azaltır belki diye düşündüm bi de kusuna boğazına kaçmaz ama emin de olamadım gereksiz mi
Benim besigin kendinden oyle ozelligi var bi tarafini yukseltebiliyorsun, o yuzden almadim ama alan arkadaslar var, bazilarida yatagin altina bas kismina yuksektmek icin biseyler koymus. Bi dene istersen sende oyle.

Canim bi de hasta da olabilirsin çok dikkat et ben son hafta griptim sinirden agliyordum artık nasıl son hafta grip olurum enerjiye ihtiyacım var diye dikkat et aman her yerde salgın var

Amin :) :) hava buguniyi. Gunes de var,bunaldim biraz alisveris de yaptim arada gelio o cesaret zaten darisi doguma ztn carsi da eve 5dk hehe.. Yarin kacta gircektin sen sezeryana
En guzelini yapiyorsun, zaten bebis dogunca kafaya gore cikilmayacak, pasalarin keyfine gore doncek hayat
8:30 da ameliyathaneye alcaklar, spinal+ epidural kombine anestezi olcak, bakalim hayirlisi.
Esimde gircek doguma, bana da iyi gelcek sanirim onun yanimda olmasi

Aynen bizimde öyle bide benim sıpam soyunmayı hiç sevmiyor çığlık çığlığa. 3. Ayda bitecek umuduyla geçiriyorum günlerimi. Yavrum ya ağlıyor ya emiyor ya ıkınıyor ya uyuyor gün hep böyle geçiyor sakin olduğumuz bir an yok. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Ben yatağının bir tarafını havlularla yükseltiyorum biraz uykusunda çok kusmuyor.

Hadi ins cok guzelgececek ))

Uyanıyor. Meme istiyor. Emziriyorum, gazını çıkarıyorum, gaz çıkarırken kakasını yapıyor, bezini değiştiriyorum. Tekrar uyumak için meme istiyor. Emziriyorum, gazını çıkarıyorum, gaz çıkarırken kakasını yapıyor, bezini değiştiriyorum. Tekrar uyamak için meme ist...
Ama çok seviyorum <3

Evet olabiliyormus cnm kacirma degil boyle peceteye 1 yemek kasigi su dokersin ya onun gibi bende 2 haftadir devamli oluyor
.

Benimde o şekilde vardı akıntı diye düşünüyordum oysa şu azqliyormus.dikkat edin kızlar. Doktor bir kagit cubukla akintimi sumu anlıyor.

Allah yardimcin olsun canım. Hepimiz oyleyiz bebekler gazlı ve uykusuz ama en azından yemek yapanim var çok şükür.Allah sanada bir kolaylik verir üzülme.

Benim sütüm azaldı ya.akşamdan beri yok gibi. Sagdikca sut cogalir diye okudum.Sağıyorum 30cc anca çıkıyor. Sagincada bebeği emzircek süt kalmıyor. Biberon ve kaşıkla süt icmekten hiç hoşlanmaz. Damla iciyordum galactago işe yaramisti. Şimdi niye azaldı ki.

Sütüm azaldı sütüm yetmiyo kelimeleri yasak bacım yasssaaakkkkkk

Suyun rezenenin kompostonun dibine vur.

Helva ye. İrmik helvasıda olur. Tahin pekmez.

Sonra da yat bi iki saat dinlen. Süt mutlaka gelir bebege cekmekle az gelir bebeğin emdiğimden bosuna gözünü korkutma..

Sütümüz var.. sütümü z bol diycez inşallah. Ama gün içinde uyumaya calıs bebek uyudukca

Kendini uzmecanimmm gelir sut,azalip cogalabiliyomusdimi..bi de ben soyle bise duydum,bebek emmek istedgi her zmn vermekte sakinca yokmus bebek sutun gelmesini saglarmis boylelikle..2bebek annesi oneriyordu bunu..ay ayrilmio memeden fln dememek gerekio dio ki dunyanin en tatli seyi ztn o..duzenli ye ic uyu hic stres olma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…