- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #71.461
O dert herkeste var sormaa.. Birbirimize dua edelim..Insallah artik sabirsizlaniyoruz ailecek hatta sulalecek dogurdunmu dogurdunmu artik doguramiyorum falan diye dusunmeye basladimm hepinizden dua istiyorum kizlar
edelim canim Rabbim hepimize saglikla sihhatle kolaylikla bebislerimize kavusmayi nasip etsinO dert herkeste var sormaa.. Birbirimize dua edelim..
Evetttt, cok heyecanliyim. Hayirlisiyla, saglikla kavussak oglusumla. Gununun belli olmasida cok garip bi duyguymus, beni simdiden uyutsalarda yrn dogumdan sonra uyansam
Ooo cok cesursun sen masallah, yalniz gezmeler falan :) dikkat et kendine, insallah en kisa zamanda saglikla gelir minnosun, beklemekte zor. Hayirlisi neyse onu versin Rabbim, insan gercekten ne yapacagini ne hissedecegini bilemiyor su araAyri bi olaydir gercekten yaa)) ins kolayca hayirlisyla gecip gidecek..buarada evetokumustum o dedigin dogum hikayesini,o da hollandadaydi haha,eglenceli bi hikayesi vardi cidden..5dkya bir 1saat surcek oyle haber edecekmisiz eger su vs gelmezse oncesinde,ebe gelip bakama kadar bnm acilmamfazla olur da evde dogurur muyum die ben de dusunuyorum saka bi yana sanmiyorum ama istemem ya korkarim ben evde hergun cek cek valla anlamicam artik su gercek sanci nedir bugun saat 10dan beri iyiyim disari ciktim azcik tabi korka korka,azar da isittm esimden o da iste hadi bise olsa teksin nolcak die de geldim eve az once ahh bakalim artik
Canim normal olmasına normal de insanı sinir ediyor tam giydiriyorum hoop komple batiriyor ya da tam uyudu diyorum pat diye kivranarak uyanıyor gün aşırı kıyafet yıkıyor ve sürekli elimde önlük yikiyorum egzama var ellerimde felaket arttı kızımda hiç hatırlamıyorum kaç aya kadar devam etmişti 3 aylık bi fotoğrafı var orda kustugunu hatırlıyorum da acaba daha uzun surmusmuydu ben reflü yastigini arastirayim diyorumBizimde normal ozaman ne kadar gaz çıkarsamda ıkınırken ve bez değişirken kesin kusuyor artık bizim yarın 40ımız çıkıcak inşallah bir yerde okumuştum 6.ve 8. Haftalarda gaz sancıları tavan yapar ve kusma artar diye sanırım o dönemi yaşıyoruz.
Ooo cok cesursun sen masallah, yalniz gezmeler falan :) dikkat et kendine, insallah en kisa zamanda saglikla gelir minnosun, beklemekte zor. Hayirlisi neyse onu versin Rabbim, insan gercekten ne yapacagini ne hissedecegini bilemiyor su ara
Benim besigin kendinden oyle ozelligi var bi tarafini yukseltebiliyorsun, o yuzden almadim ama alan arkadaslar var, bazilarida yatagin altina bas kismina yuksektmek icin biseyler koymus. Bi dene istersen sende oyle.Kızlar reflü yastığı kullanan var mı bebek için ya şu kusmalarini biraz olsun azaltır belki diye düşündüm bi de kusuna boğazına kaçmaz ama emin de olamadım gereksiz mi
Canim bi de hasta da olabilirsin çok dikkat et ben son hafta griptim sinirden agliyordum artık nasıl son hafta grip olurum enerjiye ihtiyacım var diye dikkat et aman her yerde salgın varAyri bi olaydir gercekten yaa)) ins kolayca hayirlisyla gecip gidecek..buarada evetokumustum o dedigin dogum hikayesini,o da hollandadaydi haha,eglenceli bi hikayesi vardi cidden..5dkya bir 1saat surcek oyle haber edecekmisiz eger su vs gelmezse oncesinde,ebe gelip bakama kadar bnm acilmamfazla olur da evde dogurur muyum die ben de dusunuyorum saka bi yana sanmiyorum ama istemem ya korkarim ben evde hergun cek cek valla anlamicam artik su gercek sanci nedir bugun saat 10dan beri iyiyim disari ciktim azcik tabi korka korka,azar da isittm esimden o da iste hadi bise olsa teksin nolcak die de geldim eve az once ahh bakalim artik
En guzelini yapiyorsun, zaten bebis dogunca kafaya gore cikilmayacak, pasalarin keyfine gore doncek hayatAmin :) :) hava buguniyi. Gunes de var,bunaldim biraz alisveris de yaptimarada gelio o cesaret zaten darisi doguma ztn carsi da eve 5dk hehe.. Yarin kacta gircektin sen sezeryana
Aynen bizimde öyle bide benim sıpam soyunmayı hiç sevmiyor çığlık çığlığa. 3. Ayda bitecek umuduyla geçiriyorum günlerimi. Yavrum ya ağlıyor ya emiyor ya ıkınıyor ya uyuyor gün hep böyle geçiyor sakin olduğumuz bir an yok. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Ben yatağının bir tarafını havlularla yükseltiyorum biraz uykusunda çok kusmuyor.Canim normal olmasına normal de insanı sinir ediyor tam giydiriyorum hoop komple batiriyor ya da tam uyudu diyorum pat diye kivranarak uyanıyor gün aşırı kıyafet yıkıyor ve sürekli elimde önlük yikiyorum egzama var ellerimde felaket arttı kızımda hiç hatırlamıyorum kaç aya kadar devam etmişti 3 aylık bi fotoğrafı var orda kustugunu hatırlıyorum da acaba daha uzun surmusmuydu ben reflü yastigini arastirayim diyorum
Aminnnn insallah canimEde
edelim canim Rabbim hepimize saglikla sihhatle kolaylikla bebislerimize kavusmayi nasip etsin
En guzelini yapiyorsun, zaten bebis dogunca kafaya gore cikilmayacak, pasalarin keyfine gore doncek hayat
8:30 da ameliyathaneye alcaklar, spinal+ epidural kombine anestezi olcak, bakalim hayirlisi.
Esimde gircek doguma, bana da iyi gelcek sanirim onun yanimda olmasi
Canim bi de hasta da olabilirsin çok dikkat et ben son hafta griptim sinirden agliyordum artık nasıl son hafta grip olurum enerjiye ihtiyacım var diye dikkat et aman her yerde salgın var
Evet olabiliyormus cnm kacirma degil boyle peceteye 1 yemek kasigi su dokersin ya onun gibi bende 2 haftadir devamli oluyor
.
Ah ah kızlar doğsun diye gün sayıyodum şükür sağlıcakla oldu ama annelik ne zormuş o ağlıyo ben aglıyorum niye aglıyo bilemiyorum gaz olmasın dıye ne yiyeceğimi sasırdım.. Evde tekim kimse yok onla ilgilenmekten yemek yapıp yiyemiyorum bile.. Kocam saolsun cok yardımcı oluyo ama mecbur işe gidiyo ay dua edin bu günler cabucak gecsin tüm annişler siZlere sabır ve kolaylıklar diliyorum
Sütüm azaldı sütüm yetmiyo kelimeleri yasak bacım yasssaaakkkkkkBenim sütüm azaldı ya.akşamdan beri yok gibi. Sagdikca sut cogalir diye okudum.Sağıyorum 30cc anca çıkıyor. Sagincada bebeği emzircek süt kalmıyor. Biberon ve kaşıkla süt icmekten hiç hoşlanmaz. Damla iciyordum galactago işe yaramisti. Şimdi niye azaldı ki.
Benim sütüm azaldı ya.akşamdan beri yok gibi. Sagdikca sut cogalir diye okudum.Sağıyorum 30cc anca çıkıyor. Sagincada bebeği emzircek süt kalmıyor. Biberon ve kaşıkla süt icmekten hiç hoşlanmaz. Damla iciyordum galactago işe yaramisti. Şimdi niye azaldı ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?