2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Birgun gelecekler insallah ama ne zamann... Canim suni sanciyla bi dene istersen olan sancilarini tetikleyebilir direk sezeryan deme. Ben günüm gecene kadar durursa öyle yapcam mecbur..

Sevindim etkim olduysa ne mutlu... Sorun olursa burdayım herzaman .... Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinnnn

Sabah 6 dan beri hiç uyumaya bebeğim varrrr kafayı yemek üzereyim hep meme de emiyo kusuyo gazı var ağlıyorsun susturmak için emziriyorum 10 dk uyuyorum tekrar.kusuyo tekrar gaz için ağrı ağlama ikinci zorlanma tekrar.meme bugün. Kaka da yapmadı ne yapacağımı sasirdim

Birgun gelecekler insallah ama ne zamann... Canim suni sanciyla bi dene istersen olan sancilarini tetikleyebilir direk sezeryan deme. Ben günüm gecene kadar durursa öyle yapcam mecbur..
Ya ben suni sancıyı ablamda gördüm ve çok korktu gözüm, hem bir de suni verebilmek için bile belli bir açılma olması gerekiyormuş, bende hiç yok ki şimdilik. Öyle sıfırdan suni sancıyla 10 cm e kadar açamıyorlar, senin kendi açılmanın üstüne destek gibi veriyorlar onu diye biliyorum. İnşallah gerek kalmasın hiçbirimiz için, şöyle su gibi gelsin geçsin doğum...

Ben de öyle diyorum valla artık, bir de öleceğim hasretimden, nasıl kavuşmak istiyorum Anlatmama gerek yok herhalde, Sende de aynı kavuşma aşkı belli oluyor mesajlarda

Aynı durumdayım canım çıldırmaya ramak kaldı

ben de bugün çıldırma noktasına geldim bir saattir uyuyo çok şükür ama sinirlerim çok bozuldu.evdeki herkes yardımcı oluo ama yok çocuk memesiz duramıo orda yicek orda uyucak yapışık ikizler gibi geziyoruz.uyudu diye yerine yatırıyorum 5 dk sonra uyanıo tuvalete zor gidiyorum bazen.geçecek bu günler die kendimi avutuyorum ama ne zaman kimbilir.çok yıpratıcı ve yorucu oluo bazen.

walla durumlarimiz vahim bende de aynı memede sıkıntı yok bırak saniyesi gözünü aciyo memede çok durunca da Emmiyo ve kollarında güç azalması var tutunma uyusuyo kaldiramiyorum bile bazen

walla durumlarimiz vahim bende de aynı memede sıkıntı yok bırak saniyesi gözünü aciyo memede çok durunca da Emmiyo ve kollarında güç azalması var tutunma uyusuyo kaldiramiyorum bile bazen
bende de oldu canım seni çok iyi anlıyorum yuvarlak emzirme yastığının üstüne küçük emzirme yastıkları ndan koydum öyle emziriyorum daha rahatım şimdi ama sol kolum hala tutmuyo yavaş yavaş kolayını öğrencez de öğrenene kadar anamız ağlayacak galiba

çok güzek anlatmışsın canım.bu kısır döngüde devam ediyoruz işte.inşallah düzene girecek büyüdükçe daha rahat edicez ben buna inanmak istiyorum

@lollapolusa nasilsin neyaptin,dogumun nasil gecti? Merakta biraktin bizi kizini bulunca doyamadin tabi
daha haber yok mu yaaa inşallah iyilerdir

nehirada mesajı bulup alıntı yapamadım ama ben reflü yastığı kullanıyorum ve olmazsa olmazım derece.mutlaka al bence.ben de tavsiye üzerine aldım iyi ki de almışım bayılıo bizimki onda yatmaya.yan yatış yastığı da var ama onu hiç sevmiyo rahat edemiyo orda.yüzüstü yatırıyorum reflü yastığı na çok rahat ediyo gazını da daha rahat çıkarıyo kusarsa diye de endişelenmiyorum gerçi hiç kusmadı allaha şükür şimdiye kadar ama kusarsa da yastık delikli içine çekiyo.

Hangi caylar canim.ise yaradimi

Ben de öyle diyorum valla artık, bir de öleceğim hasretimden, nasıl kavuşmak istiyorum Anlatmama gerek yok herhalde, Sende de aynı kavuşma aşkı belli oluyor mesajlarda
Senin de mi açılma sancı yok cnm? Kanala girdi mi bebek? Günümüz aynı seninle. Benim hala girmedi. Sancı ve açılma da yok..

Kilolarr ne durumda diye hastanede aynı yerde tartıldım gebeyken 67 -68 dim . Şimdi 58 im.

Hamile kalmadan önce max. 55 -56 oluyordum.

Gece yatmadan helva yiyin kızlar öok süt yapıyo. Tahin helvası ve bol su,
canım tahin çok gaz yapıo yalnız ben geçen tahin pekmez yedim çocuk gazdan çırpındı yazık bi daha hayatta yemem ama helva belki yapmaz yapmaz denemek lazım ya da bana yaptı belki de herkese yapmaz

Merhaba sevgili anneler, gaz problemi için kiraz torbası kullanan var mi???
geçen çok gaz olduğunda kullandım.aldığım reflü yastığıyla beraber hediye olarak gelmişti.mikrodalgada ısıtıp ayaklarına ve karnına koydum biraz fayda etti gibi oldu ama tutması çok zordu nette patikleri ve bel kemeri vardı onlar daha kullanışlı olur bence

Kizlar kilolardan ne haber? Ben 9 gunde 9 kilo vermisim. Istahim pek yok yemek yemeyi bile unutuyorum bizim kizin sayesinde. Sut olsun diye yemeye calisiyorum..Esime diyorum uyumayan cocuk yapmisiz
aynen iştah falan kalmadı ben de 20 almıştım 9 kilo verdim 11 günde uykusuzluj yorgunluk bi de çok su içiyorum 4 lt günde.süt yapıcı çayları falan saymıyorum bile.onların da etkisi var sanırım

Senin de mi açılma sancı yok cnm? Kanala girdi mi bebek? Günümüz aynı seninle. Benim hala girmedi. Sancı ve açılma da yok..

Yok, ne sancı ne de açılma yok henüz. Kanala girmemiş ama baş aşağı, doğum pozisyonunda. Hoş, doktor 1 saat içinde bile başlayabilir sancılar ve açılma diyor ama ben hiç öyle hissetmiyorum. Hatta hayatımın bundan sonrası hep koca göbüşle geçecek gibime geliyor, penguen gibi kaldım böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…