- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #71.501
Birgun gelecekler insallah ama ne zamann... Canim suni sanciyla bi dene istersen olan sancilarini tetikleyebilir direk sezeryan deme. Ben günüm gecene kadar durursa öyle yapcam mecbur..Selam arkadaşlar, ben de bugün yine muayeneye gittim, 30 dakika NST de kaldım ama sancılar dalga geçer gibi 20lerde, hatta bir ara 14 e düştü, e pes dedim
Bebeğin nabzı da öncelere göre daha yavaştı, doktor cumaya kadar süre verdi, sancılar gelmezse sezaryen için gün kararlaştıracağız artık, öyle görünüyor. Hiç açılmam yok, 7. ayda incelmem korkutucu boyutlardaydı, hatta o yüzden işten erken ayrıldım , o bile durmuş ilerlemiyor, zaten erken doğum riski olup ilaç kullanan kadınlarda rahim ağzında kalınlaşma olabiliyormuş, bu sefer de açılma başlamak bilmiyormuş. Benim de öyle oldu sanırım, Progestan kullandım çünkü aylarca.
Öyleyken öyle yani, normal sancıları bekliyorum gözlerim kapalı, ama gelmezse planlar değişecek gibi, hayırlısı...
Vakit kalmıyo. Bronşit oldu 1 hafta hastanede kaldık ya acayip salgın var 2 haftadır gribim geçmio sütümden bebeğe geçio Bi toparlanamadık. Siz napıyonuz ne Zaman doğum yaptın sen herşeyden uzak kaldım vallagörünmüyordun ne zamandır, nasılsın bebiş nasıl?
Sevindim etkim olduysa ne mutlu... Sorun olursa burdayım herzaman .... Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinnnncanım en önemlisi vücudun doğum yaptığını bildiğinden kendini hazırlıyor dedğin gibi süt vs erken geliyo.sanırım kararımı verdim olacaksada planlı sezeryan olmasın kuzum pat diye çıkmasın oradan hani zorunlu bir durumum olsa vicdanım rahat ederdi ama bu şekilde onunda hakkına girmek istemem.çoook sağol canım kararımda etkili oldun hayırlısı olsun bakalım..
Ya ben suni sancıyı ablamda gördüm ve çok korktu gözüm, hem bir de suni verebilmek için bile belli bir açılma olması gerekiyormuş, bende hiç yok ki şimdilik. Öyle sıfırdan suni sancıyla 10 cm e kadar açamıyorlar, senin kendi açılmanın üstüne destek gibi veriyorlar onu diye biliyorum. İnşallah gerek kalmasın hiçbirimiz için, şöyle su gibi gelsin geçsin doğum...Birgun gelecekler insallah ama ne zamann... Canim suni sanciyla bi dene istersen olan sancilarini tetikleyebilir direk sezeryan deme. Ben günüm gecene kadar durursa öyle yapcam mecbur..
Ben de öyle diyorum valla artık, bir de öleceğim hasretimden, nasıl kavuşmak istiyorumHayirlisi olsun evet insallah,sancilarla kardes olduk da istedgmzi vermiyorbrda da o ilactan kullananan arkdslarn acilmasi olmadi olan da cok guc oldu hayirladigim kadariyla ama her sey nasip..bebek ve sen iyi olun da sezeryan ya da normal..en hayirlis saglikisi olsun
Aynı durumdayım canım çıldırmaya ramak kaldıSabah 6 dan beri hiç uyumaya bebeğim varrrr kafayı yemek üzereyim hep meme de emiyo kusuyo gazı var ağlıyorsun susturmak için emziriyorum 10 dk uyuyorum tekrar.kusuyo tekrar gaz için ağrı ağlama ikinci zorlanma tekrar.meme bugün. Kaka da yapmadıne yapacağımı sasirdim
Ben de öyle diyorum valla artık, bir de öleceğim hasretimden, nasıl kavuşmak istiyorumAnlatmama gerek yok herhalde, Sende de aynı kavuşma aşkı belli oluyor mesajlarda
ben de bugün çıldırma noktasına geldim bir saattir uyuyo çok şükür ama sinirlerim çok bozuldu.evdeki herkes yardımcı oluo ama yok çocuk memesiz duramıo orda yicek orda uyucak yapışık ikizler gibi geziyoruz.uyudu diye yerine yatırıyorum 5 dk sonra uyanıo tuvalete zor gidiyorum bazen.geçecek bu günler die kendimi avutuyorum ama ne zaman kimbilir.çok yıpratıcı ve yorucu oluo bazen.Sabah 6 dan beri hiç uyumaya bebeğim varrrr kafayı yemek üzereyim hep meme de emiyo kusuyo gazı var ağlıyorsun susturmak için emziriyorum 10 dk uyuyorum tekrar.kusuyo tekrar gaz için ağrı ağlama ikinci zorlanma tekrar.meme bugün. Kaka da yapmadıne yapacağımı sasirdim
walla durumlarimiz vahim bende de aynı memede sıkıntı yok bırak saniyesi gözünü aciyo memede çok durunca da Emmiyo ve kollarında güç azalması var tutunma uyusuyo kaldiramiyorum bile bazenben de bugün çıldırma noktasına geldim bir saattir uyuyo çok şükür ama sinirlerim çok bozuldu.evdeki herkes yardımcı oluo ama yok çocuk memesiz duramıo orda yicek orda uyucak yapışık ikizler gibi geziyoruz.uyudu diye yerine yatırıyorum 5 dk sonra uyanıo tuvalete zor gidiyorum bazen.geçecek bu günler die kendimi avutuyorum ama ne zaman kimbilir.çok yıpratıcı ve yorucu oluo bazen.
bende de oldu canım seni çok iyi anlıyorum yuvarlak emzirme yastığının üstüne küçük emzirme yastıkları ndan koydum öyle emziriyorum daha rahatım şimdi ama sol kolum hala tutmuyo yavaş yavaş kolayını öğrencez de öğrenene kadar anamız ağlayacak galibawalla durumlarimiz vahim bende de aynı memede sıkıntı yok bırak saniyesi gözünü aciyo memede çok durunca da Emmiyo ve kollarında güç azalması var tutunma uyusuyo kaldiramiyorum bile bazen
Uyanıyor. Meme istiyor. Emziriyorum, gazını çıkarıyorum, gaz çıkarırken kakasını yapıyor, bezini değiştiriyorum. Tekrar uyumak için meme istiyor. Emziriyorum, gazını çıkarıyorum, gaz çıkarırken kakasını yapıyor, bezini değiştiriyorum. Tekrar uyamak için meme ist...
Ama çok seviyorum <3
daha haber yok mu yaaa inşallah iyilerdir@lollapolusa nasilsin neyaptin,dogumun nasil gecti? Merakta biraktin bizi kizini bulunca doyamadin tabi
Hangi caylar canim.ise yaradimiBenim oğlum da on beş günlük, doğum kilosuna ulaşamadı daha. Doktor sütümün kalitesiz oldığunu ima etti:/ Oysa sürekli taşıyor, elimde sağıyorum fiskiye gibi çıkıyor, o kadar yani. :) Ama işe yaramıyor demek ki. Bu yüzden bir yığın çay verdi. Oz Büyücüsü gibi sürekli karışım hazırlıyorum
Tamam canimMedical park da doğum yaptım oralı hemşirelere sordum, Engin bey ya da Deniz hanım dediler, baya popülerleşmiş ama hiç denemedim valla, gittiğimde yorumları mı iletirim
Rezene ve kimyonu nasil yaptin.cocuklara nasil verdin.benimki gazdan kibraniyo heraksam 2_3 saathumana nedir bilmiyorum açıkçası.
rezene ve kimyon karışımını hem kendim hem bebeklerim için içtim, çok şükür gaz sorunumuz olmadı.
Senin de mi açılma sancı yok cnm? Kanala girdi mi bebek? Günümüz aynı seninle. Benim hala girmedi. Sancı ve açılma da yok..Ben de öyle diyorum valla artık, bir de öleceğim hasretimden, nasıl kavuşmak istiyorumAnlatmama gerek yok herhalde, Sende de aynı kavuşma aşkı belli oluyor mesajlarda
canım tahin çok gaz yapıo yalnız ben geçen tahin pekmez yedim çocuk gazdan çırpındı yazık bi daha hayatta yemem ama helva belki yapmaz yapmaz denemek lazım ya da bana yaptı belki de herkese yapmazKilolarr ne durumda diye hastanede aynı yerde tartıldım gebeyken 67 -68 dim . Şimdi 58 im.
Hamile kalmadan önce max. 55 -56 oluyordum.
Gece yatmadan helva yiyin kızlar öok süt yapıyo. Tahin helvası ve bol su,
geçen çok gaz olduğunda kullandım.aldığım reflü yastığıyla beraber hediye olarak gelmişti.mikrodalgada ısıtıp ayaklarına ve karnına koydum biraz fayda etti gibi oldu ama tutması çok zordu nette patikleri ve bel kemeri vardı onlar daha kullanışlı olur benceMerhaba sevgili anneler, gaz problemi için kiraz torbası kullanan var mi???
aynen iştah falan kalmadı ben de 20 almıştım 9 kilo verdim 11 günde uykusuzluj yorgunluk bi de çok su içiyorum 4 lt günde.süt yapıcı çayları falan saymıyorum bile.onların da etkisi var sanırımKizlar kilolardan ne haber? Ben 9 gunde 9 kilo vermisim. Istahim pek yok yemek yemeyi bile unutuyorum bizim kizin sayesinde. Sut olsun diye yemeye calisiyorum..Esime diyorum uyumayan cocuk yapmisiz
Senin de mi açılma sancı yok cnm? Kanala girdi mi bebek? Günümüz aynı seninle. Benim hala girmedi. Sancı ve açılma da yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?