- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #71.921
çok akıllı minnoş bunlar.2016 doğumlu olsaydı işin daha yaştı Allahtan 2015 li ahahahah ahahaha yeni olanlar daha fena fenaa
senin bu ebe ne iyi ya.. seninle birlikte bende moral buluyorum dedikleriyle. aynı şeyleri yaşadığımızdan dolayı.Ben de kontroldengeldim,cektigim sancilarin kasilmalar cok iyi bise oldugnu soyledi ebe.dogum icin gerekli olan seyler dedi,koly gecmesini umuyoruz insallah ama kismet.1haftaya tekrar randevum var,hayrolsun bakalim..onlara gore son 4 bana gore son 2gun 40haftanin dolmasi icin..
Cok sagol canim, darisi basina ennyakin zamanda. Guzel haberlerini bekliyorum, benim bu ara durumum cok karisik, sezaryan cok zor oluyormus gercekten, sutum hala gelmedi, bebek doymadigi icin agliyor, memeden ayrilmak istemiyor, emzik yerine kullaniyor resmen. Sarilikda baslamis, mamaya basladik bizde. Kendi agrim sizinla ilgilenmek ne mumkun tek gercek onun varligi oluyor. Anne karnindaki gibi asiri hareketli bi bebek, uyusa bile hareketleriyle kendini uyandiriyor, kollarini baglayip yatirinca daha iyi oluyor. Bana uykumu sorarsanda 56 saat oldu dogali toplamda 2 saat anca uyudum.Gozun aydin Allah anali babali,saglikli hayirlisiyla buyutmeyi nasip etsin :) insallah cok surmez daha iyi olursun,bebis de cok zorlamaz seni..bakalim kucuk yaramaz annesine neler yasatacak bekliyoruz
Evet canim harika bi duygu gercekten. Tavsiyelerine uyucam, cok sagol. Ben kendimi bu kadar kof bilmezdim ya kac gundur toparlanamiyorum. Aklima hep senin yazdigin cekilen babane donu geldi hastanedeyken, aynen gerceklesti :)Allahhhhh bebeiiişşşgelmiş. Hoş gelmiş....Allah sağlık sıhat versin kuzuna harikaaaa harikaaa dimi annesi...limon kayısı kompostosu iç ...beline poponuda kavratarak şallarını sar dola ,yoksa iki büklüm yürüsün ..bi süre izin ver seni yatırıp kaldırsınlar..bana da ağır geldi..bünyem pek zatıf bir haftaya korse al ve tak aşagı kadar çek canım süper mini gibi ..bol osurmaya çalış
Sagol canimLimonluzencefil Lollapollosaa kızlar hayırlı uğurlu olsun
Bu arada sezeryan olacaklara kesinlikle tavsiyem kayısı kompostosu, pırt diye çıkartıyor gazı, hem de kaç kere
Benimki de öyle zor nefes alıyor gibi oksurugu de var ama mikrop kapacak diye hastaneye götürmeye korkuyorumsende mi mama veriyorsun ben mama verdiğim için suçlu hissediyorum ama doymayinca durmuyo emerken bi süre sonra basiyo feryadi
benımkı de beslenırken hırıltılı ses cıkarıyor
onun dısında nefes sesı pek cıkmıyo. ama uykunda çok sesler cıkarıyor orası ayrı :=)
gecelerı zehır gecıyor dıyebılırım
bizde de var.. bazen aglıyor, bazen gülüyor
degısık ruh hallerınde
gaz sancısından olabılır
Vallahi bu gebeligimde cok relax takildim. Dogunca da biraz tiptan uzaklastim.he ya saç...pamukçuk ilerlerse korkuyorum kendimden yaaa evet sağa sola hızlı hızlı bakıyo baze bide ayakta gezerken o kafayı bi tutsa bakınacak...büyük anneannesi gibi pek meraklı zaarrr
Emzirmeye devam et canım. ...yılmadan emziren anneler grubu var facete orada sonradan sütü çoğalan kişiler var...mamayi azaltarak birakiyorlar sonra.....aynen canım mama veriyorum çünkü sütüm çok az yetmiyor 23 gün oldu ama hala çok çok az, bende çok üzülüyorum ama herkes nasibiyle doğarmış canım demekki nasipleri o kadar kuzuların, elimden gelen her şeyi yaptım, dereotu-helva-hurma-bol su ama olmayınca olmuyor
Emzirmeye devam et canım. ...yılmadan emziren anneler grubu var facete orada sonradan sütü çoğalan kişiler var...mamayi azaltarak birakiyorlar sonra.....
Maşallah canımVallahi bu gebeligimde cok relax takildim. Dogunca da biraz tiptan uzaklastim.
Sünnet oldugu üzre dini butun anneme hurmayi cigneyip agzina surdurdum.
Kayinvalideme 1-2 cay kasigi maden suyu icirme görevini verdim. Eve gecince gurultulu ortamda tuttum. Tv sesi,curcuna alissin diye. Hasılı pisman degilim.
Gece ve gunduz rahatim.
Oturup manikurumu yaptim.
Ilk bebegimde tuvalete bile gidemeyen biri olarak mucize gibi bi sey yasiyorum su an.
Çok sağol canım :)Lollapollosaa canim gözün aydın ,Allah analı babalı buyutsun insallah...
İnşallah canım ümidini kaybetme.....mamadan önce emziriyorum canım mutlaka belki gelir umuduyla, inş benimde öyle olur sonradan da olsa çoğalır
Cok sagol canim, darisi basina ennyakin zamanda. Guzel haberlerini bekliyorum, benim bu ara durumum cok karisik, sezaryan cok zor oluyormus gercekten, sutum hala gelmedi, bebek doymadigi icin agliyor, memeden ayrilmak istemiyor, emzik yerine kullaniyor resmen. Sarilikda baslamis, mamaya basladik bizde. Kendi agrim sizinla ilgilenmek ne mumkun tek gercek onun varligi oluyor. Anne karnindaki gibi asiri hareketli bi bebek, uyusa bile hareketleriyle kendini uyandiriyor, kollarini baglayip yatirinca daha iyi oluyor. Bana uykumu sorarsanda 56 saat oldu dogali toplamda 2 saat anca uyudum.
Herseye ragmen mukemmel bi duygu annelik, Rabbim dileyen herkese saglikla gostersin.
Sut arttirici damla denediniz mi?mamadan önce emziriyorum canım mutlaka belki gelir umuduyla, inş benimde öyle olur sonradan da olsa çoğalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?