2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

''kucaga alısmasın'' diyenler haksızlarmıs canım
bebek annesını, o güvenı ıstedıgı ıcın durmuyor yerınde.

o alt dudak tıtrermış genelde
Sör beşikte inşallah uyur yaaa...senin ilk mesajını getirdim aklıma emzikte verdim beşiğide sallıyorum klasik yetişsin diyr ahahahaha....sonu kendini sallanan beşikte bulmak bende kucakta emerken kayıkçı yapıyorum ya emziği aloşsın diye türlü nomralar hala emmiyo...başımıza ne işler actık be 2 saat uyumuşun demek kimse kalmadı desene mumla o kv aranır allaaahhhhh salı günü annem ablam gidiyo e ben napucum

Ben o mesajını gün yüzüne çıkarıcam

Ben o mesajını gün yüzüne çıkarıcam
sallamasaydık şu 1 ay heralde bıze zehır olurdu.
valla sallamayacagım dıyenlerden kork ben hep savundum sallanmayı görümcem sallanan almadı eve besık kurmus
aklına bı hamak almak gelmemıs annesıne kızıyordu sallanan ıstemıyorum dıye.

ötekı beşikte işe yarıyor canım
sadece bız sallamaktan halll olduk
bebek de huysuz bişi hep sallanmak, emmek ıstıyo
dün gece uyumadı garıp bı sekılde. oyalamak ıcın maymunluklar ettık o yuzden uyuyamadım.
k. valıde haftada 1 gun gelıp işimi gücümü yapıp gıdıyo. bebege bakabıldıgı söylenemez. eşim daha ıyı bakıyo

Neeeye burun kıvırdıysam başıma geldi yarına ayaklarımda sallarken bulucam dihe ödüm kopiğ...uyurken uyanmasın diye adam anakucağında sallıyo ritmik ritmik

of...
Yaaa bizimki sağa sola yukarlara bakıuo yüzü buruşuo zaman zaman gülümsüo
Melekler deniliyo güldürüyo
E ağlatan kim
Yaa 3 ayın arkasını kolluyom bende..sebep
Kafasını tutsun babaslinge koyucam artı bizim herif yoksa beni katil edicek tutmayı bilemio kucağa alıyo ikisi kaldıklarında bi şu gazdan bıktım artık...bide bi.görsün bizi etrafı türlü şebekliklerimize tepki versin vs vs

öyle olur genelde ayy ayakta sallama işkencelerın başı
ayakta sallanacak bu minnoş hissediyorum...büyük konuşmucam kimyon mu bebeğe töbe töbe dediydim..geçen akşam bebeğe 1 çay kaşığı verdim kalan bardağı viski içer gibi hayal edip götürdüm herşey mübah

Annem pamukçuk olunca anneannenler bebeğin ağzına anne şöyle kendi saçını sürermiş dedi ben şok
Ağzı beyazladı vallaaa bi saçuma bakar bi minnoşun mincik ağzına bakar oldum

aynen. hatta bazen korkutuyo bızı bakarken tepelere . dün eşimin odasında ışık yanıyordu orada takıldık bıraz
bakmadıgı yer kalmadı. kafa hep yukarlarda etrafa bakıyor
korktuk tabı bızde bazen bebek gıbı bakmıyor.
o aglamalar gazdanmıs canım.

yuhh saç mı

Benim kizi emzige alistiramadim bi turlu 3 farkli marka emzik aldim ama yok sevmiyo hicbirini midesi bulaniyo nasil alistiricam bakalim aranip duruyo hep

Benim kizi emzige alistiramadim bi turlu 3 farkli marka emzik aldim ama yok sevmiyo hicbirini midesi bulaniyo nasil alistiricam bakalim aranip duruyo hep
benımkı ara sıra alıyor. gaz ılacını vermıyorum artık
emzıgın ucuna döküyorum o sekılde alıyor
böyle böyle alısacak :=) ilk zamnlar agzından düşmüyordu
şimdi gözü acıldı zillinin

bazen bebek gibi bakmıyor diyor
Sanki bebek gibi osuruyorlarda

he ya saç...pamukçuk ilerlerse korkuyorum kendimden yaaa evet sağa sola hızlı hızlı bakıyo baze bide ayakta gezerken o kafayı bi tutsa bakınacak...büyük anneannesi gibi pek meraklı zaarrr
benımkının kafa dogdundan bu yana dik duruyor
o kafayı uykuluyken yatar vazıyette görüyoruz.
bır de gecen gün gaz ıcın bunu yüzüstü yatırdım, sinirlendı bıraz ve döndü yaa
gelde korkma bu bebekten

Memede uyumaya alisti. Uyuyo gazini cikariym derken yine uyaniyo. Emdigindende degil agzinda tutuyo memeyi. Emzik deniyorum hep sutume batirip fln verdim ama yok cok uckagitci benimki :))

2016 doğumlu olsaydı işin daha yaştı Allahtan 2015 li ahahahah ahahaha yeni olanlar daha fena fenaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…