2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de benim öğretmen arkadaş ları ağırladım yolladım. Baktım tel çalıyor eşim arıyor gittiler mi diye..

Benim minik misafir gb oturdu onlarla hiç uyumadı. Kahve yaptım en son. Yine sogudu kahvem buzzzzz gibi.

Annem dediydi de ..artık ne cayı sıcak içersin ne yemeği sıcak yersin diye..

Ayyy nerde kaldıydım hee aradı eşim. Akşama benim arkiler gelcek demez mi

Töbe Bismillah yok gelmesinler diyemedim. Kafamdan hesap yaptım. Bu ikramlarla birini daha ağrılarım diye düşündüm ohh mis ss.

Yoruldum ama en azından onlarda aradan çıkar.

Kızlar paylaşımlarınızı çok güzel ya ben dekucagima almak istiyorum artik bebeğimi koklamak istiyorum bize dua edin sağlıkla alalım kucagimiza evde durmaktan çok sikildim sürekli evi temiz tut kendini öyle dışarı cikmiyorum evde doğum senaryoları kuruyorum hava çok soğuk buz düşerim diye eşime dedim alışverise götür beni bunaldim artik evde orda dogurursan diye dalga geçiyor benim bebek de hic hareket yok Rabbim zamanını biliyor ama sabretmek son günler zormus hayırlısı olsun hepimiz için

kızlar doktorum aradı. merak etmiş
dünkü çıkan sancılardan sonra doğurmanı bekliyordum dedi. cumartesi demiştim ama yarın gel dedi. yine nst ye bağlayalım dedi.
sancın var mı dedi normal dedim bende.
akıntım bu arada tıpkı nişan tarifi gibi. sümüksü gelior. kahverengi ele bulaşmıyor falan. soracaktım da gel demesinden korktum.
birde kapatmadan bu gece doğurursun İnşaallah demez mi.. İnşaallah dedim bende.

içeceklerden aldım canım ama ısırgan otunu denemedim onu çok tavsiye ediyorlar,onu da bir deneyeyim inş olur canım

bir haftada geçti benim yanma durumları yatarken çok zor oluyor, ağrı var hala ama tabi ilk zamanki gibi değil hafif ağrılar

Sanirim 40miz çıkıp da biz toparlaninca gerektiği gibi gelecek sutumuz ama mama yüzünden mideleri büyüdüğü için mamayi hayatımızdan cikaramayiz gibi geliyor

evet haklısın bende farkettim mama gerçekten büyütüyor midelerini, inş 40ımız çıkana kadar sütümüz gelir artık yavaş yavaş bırakırız mamayı inş

Merakını heyecanını cok iyiy anlıyorum 30 gün önceye kadar hepimiz aynı durumdaydı k.

Inşallah sen de mis gb koklaraın yavrunu sağ sağlim..

Akinti son donemde fazlalasiyor galiba ya bende de baya cok,bi de cogu su gibi,camasirim islanio surekli hic sevmiyorummm

sol göğsümde beze gibi bişey var çok ağrı yapıo.büyükler süt durması olmuş dediler süt kanalları tıkanıyomuş galiba zaten süt de gelmiyodu anlamıştım

Kızlar değere ankarada bakmıyolar mı ya ? Saglık ocagı kanı oraya yolluyo ? Neden ordan arasınlar ki?
Valla Can'ım bilmiyorum kendi doktorumuz diyor ki sağlık ocağı Ankara'dan gelen kağıdı muhtemelen kaybetmiştir yada ellerine ulaşmamıştır ondan 2. İstediler sonra değer yüksek çıkınca 3. İstediler mecburen eğer düşüş olmazsa tedavi uygulanır denildi umarım düşmüştür bazen çocuklar son haftalarda anneden hormon geçebiliyormuş sonra 2 haftada atıyorlarmış onu kendi kendilerine eğer atamazlarsa da tedavi uygulanıyormuş

Öncelikle hayırlı olsun bebeğin. Ben de spinal oldum. 10 gün kadar sırtüstü hastane yatağı şeklinde yattım. Yan yatmaya başlayalı bir hafta falan oluyor. Ama benim biraz uzun sürdü sanırım, çünkü göbek deliğimin altına dokununca hala acım var. Millet 10 günde normal hayatına dönüyor. Benim kamburum dikleşmiş değil daha : /

içeceklerden aldım canım ama ısırgan otunu denemedim onu çok tavsiye ediyorlar,onu da bir deneyeyim inş olur canım
Annem ısırganın çorbasını yapmıştı. Göğsümü sıktığımda bildiğin hortum ucu gibi fışkırıyordu :) Bugünlerde azaldı sütüm. Isırgan dolapta çorba olmayı bekliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…