- 27 Şubat 2015
- 1.462
- 2.620
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #71.961
Ben de benim öğretmen arkadaş ları ağırladım yolladım. Baktım tel çalıyor eşim arıyor gittiler mi diye..da burdayık ölmedik...yenisini yazarız ya hu süt sağdım minnoşu 11.45 gibi anneme verdim ..yatak odasına geçtim carttttt diye perdemi çektim karanlkk yaptım ..bi 3 saat 4 saat uyucam ülen bw diye seviniyırdum...sevincime hemen uyumuşum...
Zır....zır..
Anooo kociilşş...
Eve geliyırum akşam ki ciğerli pilavı ısıtsana
Kariş duydunnmu
Uyuyodum ben ya...iyi ısıtayım
Bida ciğerli pilav yaparsam bemiyav miyav
Sonuç...iki kaşıkta ben aldım...annemim sesii....pembedon5 kızım mmm huuuuu huuu bu artık durmuor
sayflarca şundan yapasım var o kadar yani...
5 dk emerken kendini uyuttu minnoş
Şimdi oldu bu şekilde...
Toletteyim (uzun süren tolet hemde)
Eee oturarak yazıverdim...şu kapıdan nasıl çıkacağımı mevlam biliyo
@lollapolusa canim eger bebegin her aksam ayni saatlerde agliosa koliktir. Benim bebegime bugun dr kolik teshisi koydu. Bizimkide ayni aksam bi baslio sabaha kdr susmadan agliyor.elifbursa86 canim isirgan otu al demle cayini ic oda cok sut yapio. Bide marketlerde maltana die icecek var şok ta bulabilirsin ilk zaman sutun gelene kdr gunde 3 4 tane ic sonra gunde 1 e dusur.
Selam kızlar bende ocak annesi oldum salı günü spinal anestezi ile oğlumu kucağıma aldım çok şükür ikimizde iyiyiz ama sizlere bi sorun olucak sezeryan olanlar ben yürüyorum rahatım ama yan yatamıyorum hala ağrım yanmam var kaç güne geçer daha 3.gün geçi
Sanirim 40miz çıkıp da biz toparlaninca gerektiği gibi gelecek sutumuz ama mama yüzünden mideleri büyüdüğü için mamayi hayatımızdan cikaramayiz gibi geliyor
Sut arttirici damla denediniz mi?
Kızlar paylaşımlarınızı çok güzel ya ben dekucagima almak istiyorum artik bebeğimi koklamak istiyorum bize dua edin sağlıkla alalım kucagimiza evde durmaktan çok sikildim sürekli evi temiz tut kendini öyle dışarı cikmiyorum evde doğum senaryoları kuruyorum hava çok soğuk buz düşerim diye eşime dedim alışverise götür beni bunaldim artik evde orda dogurursan diye dalga geçiyor benim bebek de hic hareket yok Rabbim zamanını biliyor ama sabretmek son günler zormus hayırlısı olsun hepimiz için
Kızlar değere ankarada bakmıyolar mı ya ? Saglık ocagı kanı oraya yolluyo ? Neden ordan arasınlar ki?Canım bizde de aynı şey oldu bizde verdik size doktor bu konu ile ilgili bişey dedimi bu çok önemli mi ? Değerin yüksek çıkması sizde kaç çıktı?
kızlar doktorum aradı. merak etmiş
dünkü çıkan sancılardan sonra doğurmanı bekliyordum dedi. cumartesi demiştim ama yarın gel dedi. yine nst ye bağlayalım dedi.
sancın var mı dedi normal dedim bende.
akıntım bu arada tıpkı nişan tarifi gibi. sümüksü gelior. kahverengi ele bulaşmıyor falan. soracaktım da gel demesinden korktum.
birde kapatmadan bu gece doğurursun İnşaallah demez mi.. İnşaallah dedim bende.
Valla Can'ım bilmiyorum kendi doktorumuz diyor ki sağlık ocağı Ankara'dan gelen kağıdı muhtemelen kaybetmiştir yada ellerine ulaşmamıştır ondan 2. İstediler sonra değer yüksek çıkınca 3. İstediler mecburen eğer düşüş olmazsa tedavi uygulanır denildi umarım düşmüştür bazen çocuklar son haftalarda anneden hormon geçebiliyormuş sonra 2 haftada atıyorlarmış onu kendi kendilerine eğer atamazlarsa da tedavi uygulanıyormuşKızlar değere ankarada bakmıyolar mı ya ? Saglık ocagı kanı oraya yolluyo ? Neden ordan arasınlar ki?
Orayı boşaltmaya çalış canım. ..sıcak suyla sıcak havluyla ....sol göğsümde beze gibi bişey var çok ağrı yapıo.büyükler süt durması olmuş dediler süt kanalları tıkanıyomuş galiba zaten süt de gelmiyodu anlamıştım
yoo denemedim hatta ilk senden duyuyorum canım nasıl bir şey o
Prolac anne sutu arttirici bitkisel damla canim. Bi dene istersen.yoo denemedim hatta ilk senden duyuyorum canım nasıl bir şey o
Öncelikle hayırlı olsun bebeğin. Ben de spinal oldum. 10 gün kadar sırtüstü hastane yatağı şeklinde yattım. Yan yatmaya başlayalı bir hafta falan oluyor. Ama benim biraz uzun sürdü sanırım, çünkü göbek deliğimin altına dokununca hala acım var. Millet 10 günde normal hayatına dönüyor. Benim kamburum dikleşmiş değil daha : /Selam kızlar bende ocak annesi oldum salı günü spinal anestezi ile oğlumu kucağıma aldım çok şükür ikimizde iyiyiz ama sizlere bi sorun olucak sezeryan olanlar ben yürüyorum rahatım ama yan yatamıyorum hala ağrım yanmam var kaç güne geçer daha 3.gün geçi
Annem ısırganın çorbasını yapmıştı. Göğsümü sıktığımda bildiğin hortum ucu gibi fışkırıyordu :) Bugünlerde azaldı sütüm. Isırgan dolapta çorba olmayı bekliyor :)içeceklerden aldım canım ama ısırgan otunu denemedim onu çok tavsiye ediyorlar,onu da bir deneyeyim inş olur canım
devamlı emıyorlar bıter mı hiç gaz.gazını çıkarıyorum canım ama gene oluyor gaz anlamadım ne bitmez gaz bu, çıkar çıkar bitmiyor, yazık onlara valla
altını temızledım, emzırdım gazını aldım beşiğe koydum mız mızlanıyor halaayyy geceler benimde zehir gibi, gece başlayınca depresyona giriyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?