2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bakarmisinz yavrunun kolunda çıktı bugün gordum şok oldum neyin nesidirki bu bilginiz varmi varsa yardm edin canı aciyomudurki yavrumunnnnn

Eklentiler

• IMG_20160128_101933.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 113
ya
hayırlısı olsun
allah yardımcın olsun :=)

Kizlar bakarmisinz yavrunun kolunda çıktı bugün gordum şok oldum neyin nesidirki bu bilginiz varmi varsa yardm edin canı aciyomudurki yavrumunnnnn

Geçmiş olsun canım. Su çiçeği sivilcesine benziyor. İnşallah değildir. Göğüs kısmına bak .su çiçeği ise o bölgede çiçek şeklinde büyük bir sivilce olması lazım.

Bende bişey sorcam. Bebisle gezmeye ilk kez nezaman gittiniz. Acayip bunaldım. Eşim pazar çıkarız diyor. Ama erken mi acep.15 günlük olucak.

Bende bişey sorcam. Bebisle gezmeye ilk kez nezaman gittiniz. Acayip bunaldım. Eşim pazar çıkarız diyor. Ama erken mi acep.15 günlük olucak.
dogduktan 4 gün sonra kontrole gıderken e bebege de gıttık
10 günlükken görümceme gıttık .
bunaldıysan ve aracınız varsa hiç sıkma kendını çık dısarı

Pembe okuyup okuyup gülüyor um yaa. Allah senin cızırtını vermesin. Demek ki hemen hemen her evde aynı terane dönüyor.

Bunu favorilere mi eklemek gerek ki. Dönüp tekrar okumak için .

şekere bak şekere. gözün aydın. allah analı babalı saglıkla buyutsun mınnoşu
şimdi gelsın haram geceler
Sağol canım :)
İlk günler çok güzeldi ama akşam çıldurdım
Emiyo yatırıyom ağlıyo akşam 9 dan sabahn6 ya kafar böyle sürdü
Çok çaresiz hissettiö
Gğndüzleri çok iyiyiz allahtan :)

Pembe okuyup okuyup gülüyor um yaa. Allah senin cızırtını vermesin. Demek ki hemen hemen her evde aynı terane dönüyor.

Bunu favorilere mi eklemek gerek ki. Dönüp tekrar okumak için .
da burdayık ölmedik...yenisini yazarız ya hu süt sağdım minnoşu 11.45 gibi anneme verdim ..yatak odasına geçtim carttttt diye perdemi çektim karanlkk yaptım ..bi 3 saat 4 saat uyucam ülen bw diye seviniyırdum...sevincime hemen uyumuşum...

Zır....zır..
Anooo kociilşş...
Eve geliyırum akşam ki ciğerli pilavı ısıtsana

Kariş duydunnmu

Uyuyodum ben ya...iyi ısıtayım
Bida ciğerli pilav yaparsam be miyav miyav
Sonuç...iki kaşıkta ben aldım...annemim sesii....pembedon5 kızım mmm huuuuu huuu bu artık durmuor

sayflarca şundan yapasım var o kadar yani...
5 dk emerken kendini uyuttu minnoş
Şimdi oldu bu şekilde...
Toletteyim (uzun süren tolet hemde)
Eee oturarak yazıverdim...şu kapıdan nasıl çıkacağımı mevlam biliyo

Hepimiznki inşallah canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…