- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #71.941
Canım benim be iş de dönmüştü aşağı inmemişti doktorum 40+3 e kadar bekledi.çok da zamanını geçirmemek lszım benceKızlar slm. Bugün kontrolüm vardı. Nst normal, sancı yok. Bebeğin kalp atışları iyi. Kordon kan akımı iyi. Hareketleri iyi. Bebeğimin başı aşağıda ama kanalda değil. Boynunun etrafında kordon var ama dolanık mı değil mi görülmüyor.
Doktorum yarın gelin sezaryenle alayım dedi..........
Yani ortada bebek için riskli bi durum yok. 39+2 yiz bugün. 40 ı tamamlamadan acil bi durum yokken neden sezaryen?
Çok cnm sıkıldı..
Başka bi doktora daha gittim sonra. O da dediki ortada acil bir durum yok. Bence bekleyin. Son anda bile inen bebekler var... Kordon dolanık gibi görünmüyor ama öyle bile olsa dolanık doğan bebekler var. Zaten riskliyse doğum anında sezaryene dönülür...
Kafam allak bullak...
@TugbArda @zmrnaz @pitipitikare ve günü bana yakın olan arkadaşlar sizler ne durumdasınız?
senin bu ebe ne iyi ya.. seninle birlikte bende moral buluyorum dedikleriyle. aynı şeyleri yaşadığımızdan dolayı.
İnşaallah kolaylıkla sağlıcakla doğum yaparız cümlemiz.
aynen canım mama veriyorum çünkü sütüm çok az yetmiyor 23 gün oldu ama hala çok çok az, bende çok üzülüyorum ama herkes nasibiyle doğarmış canım demekki nasipleri o kadar kuzuların, elimden gelen her şeyi yaptım, dereotu-helva-hurma-bol su ama olmayınca olmuyor
dün akşam banyo yaptım...peeling yaptımmmmmm...ardından maske yaptımmmm...derken annem seslendi bu dırmuyor ... 40 dk kurucak...emzirirken bi gaz bi gaz indir kaldır gezdir derken alnı toz toz yeşillendi minnoşşş ya
Gözün aydın canım allah analı babalı bğyürsün yavrunuKizlar biraz gecikmeli haber veriyorum kusura bakmayin, sezaryan bana agir geldi cok anca toparlandim.
Dun sabah 9 da ogluma kavustum, sukurler olsun. Ilk aglama sesinin ve evlat sevgisinin tarifi yokmus gercekten. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, bekleyen hamislerimizde saglikla kavussun yavrularina
Allahim tum yavrulari annelerine bagislasin, ne buyuk mucize, insan inanamiyor, sukurler olsun...
Amin.. İnşaallah.Evet rahatlatiyor degil mi..bizde 5-6farkli ebe var her gidisimizde kime denk gelirse o bakiyor.dogumda da kim cikarsa artik ama hepsi cidden motive edici..amin insallah cok guzel kolay olur,durumumuz guzel gorunuyor ama insAllah yardim eder boyle devam eder
Bizde de ilk iki hafta annem vardı hiç farkında bile değildim kıyafet yetiyor mu artıyor mu ne oluyor annem çok önlük lazım dışarı çıkarsam alacağım deyip duruyordu hiç anlamamistim o bi gitti evine ay yetistiremiyorum onlukler çok kıymetli kirlendigi anda yikamaliyim yoksa yetişmiyorBizde allahtan annem var şu an, ama gece o kısır döngü içinde sinir geliyor resmen, kıyafet kalmıyor ya, bi bakıyorsun bi anda üç takım birden kirletmiş... Eşim için şu An durumlar iyi, ama annemler gidince asıl o zmn zorlanacak
Csyrc gunlerimiz ayni seninle hic doğuracak gibi değilim ya artik diyorum bebek içimde kalacak akisina bıraktım
Merhaba tatlım. Ben epiduralsiz normal doğum yaptım, yaklaşık 2saatte doğurdum. Bence bi sağlık problemi olmazsa kesinlikle normal doğum yap. Doğum anı inan çabuk geçiyor.. Yakın arkadsşım benden 1hafta önce epiduralle normal doğum yaptı, o çok çok memnun kaldı, sancısız doğurdu, çok konforlu demişti...Kızlar aranızda epidural normal doğum yapan var mi tavsiye ediyor musunuz riskli diyorlar ama bilemedim ben dun çatıdan sonra normalden baya tirstim
Korkma canım, emzirirken alsınlar hiç aglamadi,hissetmedi bile bizimki. ..Kızlar topuk kanı için yeniden aradılar sağlık ocağından .bi değeri yüksek çıkmış bebeğin. Ben şimdi nasıl bi kez daha verdireçehım topuk kanı ..inş bişey çıkmaz
Valla bizde de gündüz iyi gece 9 dan sonrası felaket hele uykuyu getirmesin, sabaha kadar avutuyorum artık. ... gecİçek diyorumSağol canım :)
İlk günler çok güzeldi ama akşam çıldurdım
Emiyo yatırıyom ağlıyo akşam 9 dan sabahn6 ya kafar böyle sürdü
Çok çaresiz hissettiö
Gğndüzleri çok iyiyiz allahtan :)
Benim kayinvaldem altını almayi bile tek başına yapamıyor , varsa yoksa kucakta gezdiriyör, ev işi dersen hiç sormuyor bile yapılacak bişi var mı diyerek... annem gidince huniyi takip gezinirim ortalıkta ....ötekı beşikte işe yarıyor canım
sadece bız sallamaktan halll olduk
bebek de huysuz bişi hep sallanmak, emmek ıstıyo
dün gece uyumadı garıp bı sekılde. oyalamak ıcın maymunluklar ettık o yuzden uyuyamadım.
k. valıde haftada 1 gun gelıp işimi gücümü yapıp gıdıyo. bebege bakabıldıgı söylenemez. eşim daha ıyı bakıyo
Valla eldiven siz gözünü oyacak bizimkisi, mecbur eldivenliyiz... yoksa yüzü çizikten harap olurdu....Kızlar Bebeklerin eldivenlerini çıkardınız mı? Elle tanımaya başlar herşeyi diye okudumama maşallah tırnakları fena çiziyor. Ne zaman çıkarsam bilemedim
Ben makyaj malzemesi, duzlestiriçi falan götürmüştüm, oda süslensin diye esime çok eziyet etmiştim, ameliyat sonrası hiç birini gözüm görmedi, yürümek için ağladığımda ameliyat öncesi sürdüğüm rimeller akmis salya sümuk dolasiyordumEvet canim harika bi duygu gercekten. Tavsiyelerine uyucam, cok sagol. Ben kendimi bu kadar kof bilmezdim ya kac gundur toparlanamiyorum. Aklima hep senin yazdigin cekilen babane donu geldi hastanedeyken, aynen gerceklesti :)
O kadar sus pus goturdum hic birini giyemeden, kullanamadan ciktim hastaneden, ahh bana vahlar bana modunda gezdim :)
Valla bizde de durum aynı, ilk günler sütüm yetiyordu, gün geçtikçe mama takviyesi artmaya başladı. .. olmayınca olmuyor süt. .. kabullenmek lazım sanırımBiz de atak haftasindaymisiz sanırım ondan huysuz.....hiç durmadan memedeyiz sürekli memede....uymuyor gündüz yapışık geziyoruz az önce 40 cc mama verdim üstüne emzirdim.....şimdi uyudu bakalım ne kadar sürecek. ....ben manasız büyütmek istiyordum ..kızımı öyle büyüttüm ama bunda kısmet olmayacak heralde ama emzirmeye devam.....Sağ gogsum yara olduğu halde sürekli emzirdim......
Evet canim harika bi duygu gercekten. Tavsiyelerine uyucam, cok sagol. Ben kendimi bu kadar kof bilmezdim ya kac gundur toparlanamiyorum. Aklima hep senin yazdigin cekilen babane donu geldi hastanedeyken, aynen gerceklesti :)
O kadar sus pus goturdum hic birini giyemeden, kullanamadan ciktim hastaneden, ahh bana vahlar bana modunda gezdim :)
Canım bugün benim de sert ama agrim falan yok bebek hareketli keyfi yerinde gelecek gibi hali yok bilmiyorum ne olacak boyle bir gün gerçek sancim olsa anlamayacam diye korkuyorum vallaBenim karnim tas misalihemen hemen5dkya bir kasiliyor da oylece kaliyor..ben de doguramicam herhalde
Canım dun baya tirstim normalden hayırlısı bakalım ben de normal istiyorum ama kısmet artik Rabbim büyükMerhaba tatlım. Ben epiduralsiz normal doğum yaptım, yaklaşık 2saatte doğurdum. Bence bi sağlık problemi olmazsa kesinlikle normal doğum yap. Doğum anı inan çabuk geçiyor.. Yakın arkadsşım benden 1hafta önce epiduralle normal doğum yaptı, o çok çok memnun kaldı, sancısız doğurdu, çok konforlu demişti...
Canım bizde de aynı şey oldu bizde verdik size doktor bu konu ile ilgili bişey dedimi bu çok önemli mi ? Değerin yüksek çıkması sizde kaç çıktı?Kızlar topuk kanı için yeniden aradılar sağlık ocağından .bi değeri yüksek çıkmış bebeğin. Ben şimdi nasıl bi kez daha verdireçehım topuk kanı ..inş bişey çıkmaz
Allah Allah neden olur ki hemen bence bebişin doktorunu ara Can'ım bizede neden olurmuş söylermisin ilerde bizde karşılaşırsak korkmayalımKizlar bakarmisinz yavrunun kolunda çıktı bugün gordum şok oldum neyin nesidirki bu bilginiz varmi varsa yardm edin canı aciyomudurki yavrumunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?