2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim be iş de dönmüştü aşağı inmemişti doktorum 40+3 e kadar bekledi.çok da zamanını geçirmemek lszım bence

senin bu ebe ne iyi ya.. seninle birlikte bende moral buluyorum dedikleriyle. aynı şeyleri yaşadığımızdan dolayı.
İnşaallah kolaylıkla sağlıcakla doğum yaparız cümlemiz.

Evet rahatlatiyor degil mi..bizde 5-6farkli ebe var her gidisimizde kime denk gelirse o bakiyor.dogumda da kim cikarsa artik ama hepsi cidden motive edici..amin insallah cok guzel kolay olur,durumumuz guzel gorunuyor ama insAllah yardim eder boyle devam eder

Sanirim 40miz çıkıp da biz toparlaninca gerektiği gibi gelecek sutumuz ama mama yüzünden mideleri büyüdüğü için mamayi hayatımızdan cikaramayiz gibi geliyor

Haha sana peeling de banyo da fazla yetti gariiii demis resmen

Gözün aydın canım allah analı babalı bğyürsün yavrunu

Amin.. İnşaallah.

Bizde de ilk iki hafta annem vardı hiç farkında bile değildim kıyafet yetiyor mu artıyor mu ne oluyor annem çok önlük lazım dışarı çıkarsam alacağım deyip duruyordu hiç anlamamistim o bi gitti evine ay yetistiremiyorum onlukler çok kıymetli kirlendigi anda yikamaliyim yoksa yetişmiyor

Kızlar aranızda epidural normal doğum yapan var mi tavsiye ediyor musunuz riskli diyorlar ama bilemedim ben dun çatıdan sonra normalden baya tirstim
Merhaba tatlım. Ben epiduralsiz normal doğum yaptım, yaklaşık 2saatte doğurdum. Bence bi sağlık problemi olmazsa kesinlikle normal doğum yap. Doğum anı inan çabuk geçiyor.. Yakın arkadsşım benden 1hafta önce epiduralle normal doğum yaptı, o çok çok memnun kaldı, sancısız doğurdu, çok konforlu demişti...

Kızlar topuk kanı için yeniden aradılar sağlık ocağından .bi değeri yüksek çıkmış bebeğin. Ben şimdi nasıl bi kez daha verdireçehım topuk kanı ..inş bişey çıkmaz
Korkma canım, emzirirken alsınlar hiç aglamadi,hissetmedi bile bizimki. ..

Sağol canım :)
İlk günler çok güzeldi ama akşam çıldurdım
Emiyo yatırıyom ağlıyo akşam 9 dan sabahn6 ya kafar böyle sürdü
Çok çaresiz hissettiö
Gğndüzleri çok iyiyiz allahtan :)
Valla bizde de gündüz iyi gece 9 dan sonrası felaket hele uykuyu getirmesin, sabaha kadar avutuyorum artık. ... gecİçek diyorum

Benim kayinvaldem altını almayi bile tek başına yapamıyor , varsa yoksa kucakta gezdiriyör, ev işi dersen hiç sormuyor bile yapılacak bişi var mı diyerek... annem gidince huniyi takip gezinirim ortalıkta ....

Kızlar Bebeklerin eldivenlerini çıkardınız mı? Elle tanımaya başlar herşeyi diye okudumama maşallah tırnakları fena çiziyor. Ne zaman çıkarsam bilemedim
Valla eldiven siz gözünü oyacak bizimkisi, mecbur eldivenliyiz... yoksa yüzü çizikten harap olurdu....
Ben makyaj malzemesi, duzlestiriçi falan götürmüştüm, oda süslensin diye esime çok eziyet etmiştim, ameliyat sonrası hiç birini gözüm görmedi, yürümek için ağladığımda ameliyat öncesi sürdüğüm rimeller akmis salya sümuk dolasiyordum

Valla bizde de durum aynı, ilk günler sütüm yetiyordu, gün geçtikçe mama takviyesi artmaya başladı. .. olmayınca olmuyor süt. .. kabullenmek lazım sanırım

Kızlar topuk kanı bi daha verdik sağlık ocağı nda içimiz rahat etmedi doğum yaptigim hastaneye çocuk Dr una gittik ordan gataya.gata da sarılığı 11 çıktı 8 e dusmesi gerekiyormus .Dr başka bi Dr aradi o da kan alınsın bakilsin demiş .4 tüp kan verdik. Idrar da istedi onu veremedim eve geldik.mahvoldum.4 Dr 3 hemşire gördü kuzum.sonuç kafa karışıklığı

Lollapollosaa canim eger bebegin her aksam ayni saatlerde agliosa koliktir. Benim bebegime bugun dr kolik teshisi koydu. Bizimkide ayni aksam bi baslio sabaha kdr susmadan agliyor. elifbursa86 canim isirgan otu al demle cayini ic oda cok sut yapio. Bide marketlerde maltana die icecek var şok ta bulabilirsin ilk zaman sutun gelene kdr gunde 3 4 tane ic sonra gunde 1 e dusur.

her zaman aydınlatacağım efenim...

Benim karnim tas misali hemen hemen5dkya bir kasiliyor da oylece kaliyor..ben de doguramicam herhalde
Canım bugün benim de sert ama agrim falan yok bebek hareketli keyfi yerinde gelecek gibi hali yok bilmiyorum ne olacak boyle bir gün gerçek sancim olsa anlamayacam diye korkuyorum valla

Canım dun baya tirstim normalden hayırlısı bakalım ben de normal istiyorum ama kısmet artik Rabbim büyük

Kızlar topuk kanı için yeniden aradılar sağlık ocağından .bi değeri yüksek çıkmış bebeğin. Ben şimdi nasıl bi kez daha verdireçehım topuk kanı ..inş bişey çıkmaz
Canım bizde de aynı şey oldu bizde verdik size doktor bu konu ile ilgili bişey dedimi bu çok önemli mi ? Değerin yüksek çıkması sizde kaç çıktı?

Kizlar bakarmisinz yavrunun kolunda çıktı bugün gordum şok oldum neyin nesidirki bu bilginiz varmi varsa yardm edin canı aciyomudurki yavrumunnnnn
Allah Allah neden olur ki hemen bence bebişin doktorunu ara Can'ım bizede neden olurmuş söylermisin ilerde bizde karşılaşırsak korkmayalım

Selam kızlar bende ocak annesi oldum salı günü spinal anestezi ile oğlumu kucağıma aldım çok şükür ikimizde iyiyiz ama sizlere bi sorun olucak sezeryan olanlar ben yürüyorum rahatım ama yan yatamıyorum hala ağrım yanmam var kaç güne geçer daha 3.gün geçi

Asimizi olduk.. 3.860 dogmustuk 5.300 olumusuz çok sukur ebemiz iyi dedi hasta bide yavrm 1haftadir eskisi gibi emmiyodu ona rahmn bn çok begndm kilosunu demkki hasta olmasayms 5.600 fln olurmusuz neyse buna bin sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…