- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #72.581
Tabi canimdimi yapsınlar işi ne benim bebeğe alışmam lazım.. bebeğe bakmak benim görevim
Biz de dün ilk defa avm ye gittik. Annemler bize bebek arabası aldılar gelirken getirmemişler daha dışarı cıkmazsınız diye. Bizde dayanamdık o ankarada dursun burda lazım diye bakmaya gittik. Bebek pusette oyle etrafa baktı ara ara uyudu kalktı ama oldukca sakindi. O da anası hb bayagı sıkılmış belli. Eve gelince de canavara dönüştü. Töbe Yarabbim. ..Allahımmmm.......bugün ilk ke dışarı çıktık, 28. günümüzdü. Avm deki ışıklara bakmaktan 3saat uyumadı zilli kızım, eve gelince yatar dedim.. Sabaha kadar rahatım diye düşündüm... Amaa nerdeeeeeeeeee... Sanki okadar gezen kendi değil, gözler faltaşı gibi... Uyumuyooooooooooooo... Gruptaki güzel annelere armĞan ediyorum teomandan uykusuz her gece......
birbirimizi kandırmayalım renkli...kahvaltı dediğin (eşler için) minik saklama kaplarına konmuş zeytin,peyniri masaya kapakları açılmadan özensize sürmek..yumurta haşlamak uzun,kırıvermek(alanında uzmanlar) elle koparılmış ekmek ...çay bardakları ama şekerlik masada değil...unutulmuş bal ...servissiz sunum...dahaa ne yazayım ben...
Akşam için yemek mi
Kırmızı gonya taranası,makarna(cubuk,haşlama)
He birde cokkkk nadir kaşarlı köfte
Belki hazır kesilmiş tavukları kızartma ,arada bir pek pişmeyen patetes kızartması..bziden bu kadar...dahasını hiç görmedim...hep teoride hep teoride
tozlu dan sipariş verdım cuma gunu. baktım hala ' tedarik sürecinde '' yazıyor
inşallah cumaya kadar gelır. var mı alıs verıs yapan oradan?
Kırkını hesaplarken doğduğu günü mü bi sonraki günü mü bşr diye sayıyorsunuz? Bizim 7 Ocak doğum. Kırkı hangi gün olur?selam anneler, nasılsınız? biz fena sayılmayız gece huzursuzlukları başladı yıne
bu bebeklerın ruh hallerı ne kadar degısık, anında degısıverıyor her sey.
haftaya pazar kırkımız çıkıyor :=)
3 . Gün gelir canım bol sıvı al boza iç.panşk olma geliyo bebeğini emzirmeye devan bu sıradaBurda herkes anne olmuştur artık, Rabbim hepimizin kuzularına hayırlı ömürler nasip etsinbende dün spinal sezeryanla yavrusumu aldım kucağıma çok şükür.. Sezeryan olanlar kaç gün sonra geldi sütünüz, süt olmayınca canım sıkılıyor
Tabi canimben benimkinin arkamdan laf etmeyecegini bilsem cagiririmda, kendisinde dogustan gelen bir fesatlik oldugundan mutevellit gel demem. Gecen memelerim cok buyudu diye agliyodum, uzulme artik herseyin caresi var dedi, ben ateslenmistim sen dua et biseyin yok dedi, ertesi gun ateslendim mememde agri basladi kem gozlu... Anam var allahtan... Allah anasi yaninda olmayanlara yardim etsin...
aaa deli mi neTabi canimben benimkinin arkamdan laf etmeyecegini bilsem cagiririmda, kendisinde dogustan gelen bir fesatlik oldugundan mutevellit gel demem. Gecen memelerim cok buyudu diye agliyodum, uzulme artik herseyin caresi var dedi, ben ateslenmistim sen dua et biseyin yok dedi, ertesi gun ateslendim mememde agri basladi kem gozlu... Anam var allahtan... Allah anasi yaninda olmayanlara yardim etsin...
kocalar zaten bizden önce hesaplıyo 40 çıkmasını..nomıssızlarN nisan-yagmuru
Biz eşimle yarı kırkını dogdugu gunu saymadan heaaplamıştık ama kv olmaz dogdugu günde sayılır dedi.
Yani 40 içinde dogdugu günü de saycaz diyo eşim bana sonra..hem öyle işine gelirmiş
Şaka bi yana o günü de say canım.
Bilmemmi O sevket bizim evde fenomen yaaAtomm senin kv kem göz şevket gb desene hani şu güldür güldürdeki...
Keşkeeeee benim olsaaaa...diyen.
Kıçını kaşı sen onun yanında
Herhalde canim... Hem uyuman lazimki sut olsun... Herkesin bunu bilmesi lazimaaa deli mi neo kadından herşey beklenir desene kem gözlü şey.. bizimki bebeğe bakmaya çok hevesli sadece sabaha karşı kullanıyorum onu.. bebeği doyurup veriyorum ona 2 saat bakıyor uyuyorum sonra bende uyanıyorum kahvaltı hazırlıyo ben kahvaltıyı yaparken ona bebeği bırakıyorum.. kahvaltı yaptıktan sonra ben bebeği alyorum o sofrayı topluyo banane yapmam ki tadını çıkarayım dimi
kocalar zaten bizden önce hesaplıyo 40 çıkmasını..nomıssızlar
Herhalde canim... Hem uyuman lazimki sut olsun... Herkesin bunu bilmesi lazim
aynenBak şimdi kaç gün kaldı ben bilmiyorum sorsam ona kesin biliyodur ...
Annem baya sure olmamis, sut kesiyomus galibaaynençoğu kadın 40 bitiminde adet oluyormuş bizde öyle olursak bi de onu beklerler
evet bazıları da tam tersi olmuyormuş bünye meselesi galibaAnnem baya sure olmamis, sut kesiyomus galiba
Sut koruyo muhabbetide ordan cikmis olabilir demekkievet bazıları da tam tersi olmuyormuş bünye meselesi galiba
Emzirme duzenin nasildi canim? Uzulme ya herseyin caresi var, benimki ufacik dogmustu mesela.. 2830 gr.Selam kızlar.benim oglus bir ayda sadece 200 gr almis çok canım sıkıldı. ...moralim bozuldu çok. ....
Valla sadece Doğum ağırlığına ulaştı Can'ım, doktor normal dedidoğumdan 15 gün sonra bebeğinizin doğum ağırlığına kaç gram eklendi anneler?
Hadi bi avazda doğurusun inş cnm5dkya bir geliyordu sancilarim 2saate yakin bu sekilde bekledik,ebe geldi 2-3cm aciklik olmus gayet iyi dedi. Sanci su ana kdar tolere edilebilir gelio bzmkiler soguk kanlisin iyi falan diyodaha siklasinca ara dedi ebe ama 2-3 gbi gelecek eve,sonrasinda da hastaneye sanirim..su ana kdar gunluk ya her zamanki gbiyim darisi devamina Atom heart mother senin de icine dogmus demekkk ayy
Şöyle bi kayınvalidede bende olsa keşke, gelip oturmayı biliyor. Çocuk bakımından bi haber, altını bile değiştiremez, ağlayınca bırak ağlasın ciğerleri gelişir diyor, suratına bi tane yapıştırasım geliyor.ben bebeği uyutuyrum başka işim yok nete giriyorum evde kaynanam var hiç iş yapmıyorum.. o yapıyo herşeyi ben lohusayım
Hemen kolosturum vardı göğüslerimde cnm, ama sen süt olsun olmasın emzirBurda herkes anne olmuştur artık, Rabbim hepimizin kuzularına hayırlı ömürler nasip etsinbende dün spinal sezeryanla yavrusumu aldım kucağıma çok şükür.. Sezeryan olanlar kaç gün sonra geldi sütünüz, süt olmayınca canım sıkılıyor
Ahhh atom ahhh, seni çok iyi anlıyorum, annem olmasaydı bitmiştik, geçen kayınvaldem doktor kontrolünden gelirken gördü, ayaklanmışsın diyor, oturma odasında benim yattığım yatağa inatla oturuyor yatmıyım diye... Her şey laf da icraat de bişi yokTabi canimben benimkinin arkamdan laf etmeyecegini bilsem cagiririmda, kendisinde dogustan gelen bir fesatlik oldugundan mutevellit gel demem. Gecen memelerim cok buyudu diye agliyodum, uzulme artik herseyin caresi var dedi, ben ateslenmistim sen dua et biseyin yok dedi, ertesi gun ateslendim mememde agri basladi kem gozlu... Anam var allahtan... Allah anasi yaninda olmayanlara yardim etsin...
Bebek'le Nasıl misafir ağırlıyorsun, annem gidince naparım hiç bilmiyorum ...Nerde kaldı bu misafirler yaaa..geç geliyolar bi de heep ...bekle bekle agac oldum ama uykum geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?