2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

dimi yapsınlar işi ne benim bebeğe alışmam lazım.. bebeğe bakmak benim görevim
Tabi canim ben benimkinin arkamdan laf etmeyecegini bilsem cagiririmda, kendisinde dogustan gelen bir fesatlik oldugundan mutevellit gel demem. Gecen memelerim cok buyudu diye agliyodum, uzulme artik herseyin caresi var dedi, ben ateslenmistim sen dua et biseyin yok dedi, ertesi gun ateslendim mememde agri basladi kem gozlu... Anam var allahtan... Allah anasi yaninda olmayanlara yardim etsin...

Biz de dün ilk defa avm ye gittik. Annemler bize bebek arabası aldılar gelirken getirmemişler daha dışarı cıkmazsınız diye. Bizde dayanamdık o ankarada dursun burda lazım diye bakmaya gittik. Bebek pusette oyle etrafa baktı ara ara uyudu kalktı ama oldukca sakindi. O da anası hb bayagı sıkılmış belli. Eve gelince de canavara dönüştü. Töbe Yarabbim. ..

Ağzına eline sağlık...aynen öyle. .aman kız ben bunlara razıyım ki. Bugün misafiri m gelcek cok sükür evi de yalandan da olsa dip köşe girmez cunku süpürdü. Ben de sildim. Ben yanına gidince dip köşe çekiyomuş gb yapıyo bi de evi...yer miyim ? Ben sildiğim yerlerden anlamıyom mu sanki?

Benim arkadaş lar hep parça pinçik geliyo yaaa yoruluyo m valla..

renklisemsiye
Konyaya gelirsem,ya da yol üzeri geçersem seni görüp sarılacağım...

Sarılmazsan bi daha dantelli pembe don giyeme

tozlu dan sipariş verdım cuma gunu. baktım hala ' tedarik sürecinde '' yazıyor
inşallah cumaya kadar gelır. var mı alıs verıs yapan oradan?

Bende netten yapayım diye giridm siteye..ya acı ama gerçek hangi beden alacagıma bi türlü bilemedim ..ya da belki bilmek istemedim

Üstüm göğüslee sağolsun hochstein inekleri gb

Göbüş bebek içindeyken ne güzeldi..bebiş gitti Göbüşün adı bile değişti. ..bildiğin cıvık hamur kıvamında bi GÖBEK kaldı.

Tv de bebekleri giydirmeyin kat kat diyo. Koca m göreydi kesin al iştw derdi.

Kızlar ben bi zıbın üstüne kıyafet bi de altına iki don giydiriyorum biri corablı diğeri corapsız üste.

Siz nasıl giydirşyorusnuz? Ev 25-26 derece gece 23-24 e düşüyo..

Kırkını hesaplarken doğduğu günü mü bi sonraki günü mü bşr diye sayıyorsunuz? Bizim 7 Ocak doğum. Kırkı hangi gün olur?

3 . Gün gelir canım bol sıvı al boza iç.panşk olma geliyo bebeğini emzirmeye devan bu sırada

Atomm senin kv kem göz şevket gb desene hani şu güldür güldürdeki...

Keşkeeeee benim olsaaaa...diyen.

Kıçını kaşı sen onun yanında

N nisan-yagmuru

Biz eşimle yarı kırkını dogdugu gunu saymadan heaaplamıştık ama kv olmaz dogdugu günde sayılır dedi.

Yani 40 içinde dogdugu günü de saycaz diyo eşim bana sonra..hem öyle işine gelirmiş

Şaka bi yana o günü de say canım.

aaa deli mi ne o kadından herşey beklenir desene kem gözlü şey.. bizimki bebeğe bakmaya çok hevesli sadece sabaha karşı kullanıyorum onu.. bebeği doyurup veriyorum ona 2 saat bakıyor uyuyorum sonra bende uyanıyorum kahvaltı hazırlıyo ben kahvaltıyı yaparken ona bebeği bırakıyorum.. kahvaltı yaptıktan sonra ben bebeği alyorum o sofrayı topluyobanane yapmam ki tadını çıkarayım dimi

kocalar zaten bizden önce hesaplıyo 40 çıkmasını..nomıssızlar

Herhalde canim... Hem uyuman lazimki sut olsun... Herkesin bunu bilmesi lazim

Selam kızlar.benim oglus bir ayda sadece 200 gr almis çok canım sıkıldı. ...moralim bozuldu çok. ....

doğumdan 15 gün sonra bebeğinizin doğum ağırlığına kaç gram eklendi anneler?
Valla sadece Doğum ağırlığına ulaştı Can'ım, doktor normal dedi

Hadi bi avazda doğurusun inş cnm

ben bebeği uyutuyrum başka işim yok nete giriyorum evde kaynanam var hiç iş yapmıyorum.. o yapıyo herşeyi ben lohusayım
Şöyle bi kayınvalidede bende olsa keşke, gelip oturmayı biliyor. Çocuk bakımından bi haber, altını bile değiştiremez, ağlayınca bırak ağlasın ciğerleri gelişir diyor, suratına bi tane yapıştırasım geliyor.

Hemen kolosturum vardı göğüslerimde cnm, ama sen süt olsun olmasın emzir

Ahhh atom ahhh, seni çok iyi anlıyorum, annem olmasaydı bitmiştik, geçen kayınvaldem doktor kontrolünden gelirken gördü, ayaklanmışsın diyor, oturma odasında benim yattığım yatağa inatla oturuyor yatmıyım diye... Her şey laf da icraat de bişi yok
Nerde kaldı bu misafirler yaaa..geç geliyolar bi de heep ...bekle bekle agac oldum ama uykum geliyo
Bebek'le Nasıl misafir ağırlıyorsun, annem gidince naparım hiç bilmiyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…