- 27 Şubat 2015
- 1.462
- 2.620
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #72.621
Canım nerden aldın ? Ben huggies de merak ediyorum hepsi burdadan toplu alınca ucuz oluyomus ama once kucuk lucul denemeler yapayım diorum.80li primayi 23 tl ye aldık biz.adet sayısına göre bakınca aralarında çok da fark yok.60li olduğundan ucuz geliyo insana
Ben onu çocukları tuvalete alıştık kullanıyordum 5 6 yıl önce baya feci idi.şimdi ne durumda bilmiyorumKızlarrrrr bugün bimden
Jenny Willy diye bi bez aldım onu deniycem pişik yapmazsa falan kullancam.
60 tanesi 16 liraydı . Denemekte fayda var dedim aldım. Geceleri molfix bağlarım gündüzleri zaten sık değişiyor.
Nette de baktım. Cok iyi diyenler var..anaaam o ne kötü bez diyenlerde var..
Pişik sızıntı falan yapmazsa bu fiyatla yeni favorim olabilir...
Buğranın popişi deneme yanılmamda yardımcı olacak maalesef ama denemek için çıldırıyorummm
huggies in yeni doğanı ni kullanıyorum en minik bez onların diye benim 2400 doğu n ca. Önceden epey prima almıştım eşim bak dur alma dedikçe yiğidim eve.o haklı çıktı .gecede hastaneye gidince apar topar ordada bez gerek oldu ordada can Bebe bulmuş evde bi kaç ay yetecek bez varCanım nerden aldın ? Ben huggies de merak ediyorum hepsi burdadan toplu alınca ucuz oluyomus ama once kucuk lucul denemeler yapayım diorum.
Gerçi hepsi vardı elimde numune olarak almıştım ama onları kullanip bakmamışım saf gb. Oysaki o amaçla aldıydım..başlarda aklıma gelmedi o telaşeden demek ki..
Bana da haber verin .indirim nette falan olunca.
Anladım canım baya toplu doğmuş aslında .anne sütü harici başka bi şey veriyor musun.doymasa ağlar heralde.neden almamış acaba.380 gramı kaybettiğini düşünür Dr kesin .bizde epey minik doğdu 2400 20 günde 3 kilo olduk.suan normal bi bebek gibi .ilk doğduğunda minyatürdu.idrar verme işkence. Gerçi erkekse daha kolay.perşembe sonda ile verdik biz kız olunca .inş bişey çıkmaz canım bol bol emzirCanım benim oglus 3800 gr doğdu. ...1 aylık şu anda sadece doğum kilosu geri donmus....kızım benim 1 ayda 1 kilo almıştı. ....onunla kiyaslayinca çok az ama inşallah başka bir şeyi yoktur....hafta sonu çocuk dr una götürücez...idrar tahlili yapalım demiş inşallah bir şeyi yoktur.....
Dogumumu beklemiş çıyan. Gerçek yüzünü gösterdi.Hayırdır canım sen memnundun kaynana ndan ne oldu....
Zaten analarimiz saf olduğu icin biz de safiz. Biz saf oldugumuz icin de kaynanalar biniyor.Tüm kaynanalar mi aynı acaba diyom ama annem de kaynana niye o öyle değil
Geçecek canım oyle diyolar gecmese diyenleri buluo boğazlarımAy insallah biter yaa.2 ayimiza 12 gun kaldi ama hic gececek gibi degil.allahtan bizim kizlardan biri sakin yoksa perisanlarinda perisani olmustum.simdi bile beter olduk.elbet buyuyecekler.ama bu hallerinide cok ozleyecemm cok tatlilar cunkuu
Neden yapıştırma yapmadılar. Bende hiç yatmadan eşim vardı doğumda yanımda mideyi üstünü anestezi nin etkisi geçince onu yatırım yatağa .ondan beri ayaktayim.morarmis ti benimki de kanadında bantı açınca. Dr hiç iyi bakmanın hiç yatmadin mi dedi.2o gün geçti dün keyfi uyudum 2 saat .Bugun bebisim de ben de hastaneye gittik.benim dikisler iyilesmedi çok aciyodu bisey yapamam alırsam açılır dedi krem verip yolladı.bebisim de oksuruyodu bide göbeğinde şişlik var gibiydi.şükür hiçbirşey cikmadi
Mama vermedim hiç çok uzun süre emiyor du demekki süt yetmemiş diye düşünüyorum yarın dr a gidicez inşallah bir şey çıkmaz yoksa mamaya baslicaz hiç istemediğim haldeAnladım canım baya toplu doğmuş aslında .anne sütü harici başka bi şey veriyor musun.doymasa ağlar heralde.neden almamış acaba.380 gramı kaybettiğini düşünür Dr kesin .bizde epey minik doğdu 2400 20 günde 3 kilo olduk.suan normal bi bebek gibi .ilk doğduğunda minyatürdu.idrar verme işkence. Gerçi erkekse daha kolay.perşembe sonda ile verdik biz kız olunca .inş bişey çıkmaz canım bol bol emzir
valla genelde kucağımda uyur bırakırım uyurken uyanırsa sallarım beşiği tekrar dalsın uykuya diye. Bende çok istiyordum kendi kendine uyusun ama gazlar izin vermiyor malesef bende sallamayacaktım ama çarem kalmadı.Kızlar bebişlerinizi Nasıl uyutuyorsunuz, bugün sabahtan beri 3 saat uyuduk, geride kalanında ya memedeydi ya gaZı vardı, annem sallama istiyor bu çocuk uykuya dalamıyor diyor Ama ben direniyorum... Hep koyunca kendiliğinden uyuyan bebiş olsun demiştim ama imkansız gibi şu an
Evet ayakları çok çabuk isuyo. Ben herhangi bisey kullanıyorum gaz için ama içim gidiyo onu öyle gorunce.. Dediğin gibi insan dayanamıyor..Bizimki bugun ikinmaktan 10 saat uyumadi, gazdir canim hatta kaka da yapamadiysa ikinmaktan harap oluyolar, bazen mizirdayip uyanmiyolar, uyaniksalar uykuya dalamiyolar. zinco gunde 3 kere kullanilabiliyo ama ben o mizirdama icli icli aglamaya donusup karin agrimasi yapiyosa anca oyle veriyodum simdi mizirdasa bile vericem cok kotu oldu bugunbide kimyonlu su iciyorum hergun ben oda iyi geliyodu herhalde sute gecince. 2-3 gundur meme islerimle ugrasmaktan icmeyi unuttum cocuk bugun perisan oldu. Doktorda teyit edip ic demisti hatta. Daha once zeytinyagi verdim 1-2 kere o cok iyi geliyoda, her zaman vermek istemiyorum. Bide karnina ve ayaklarina adacayi yagi ile masaj yapiyorum isitiyo cok iyi geliyo.
Ahh kiyamam canım ya sende bitkin dusuyosundur..Benim minik hep öyle. 2 damla birde Nurse harveys surup kullanıyorum. Gece gündüz sürekli ıkınıyor. cıkartıyor yine ıkınıyor Sürekli kıpkırmızı. Belli saatimiz yok günün her saati aynı. Sadece gece yorgun düşüyor da uyuyor biraz gündüz 1 saat bile uyku yok bebede. Kıyamam ben onlara
Bende vermedim.Dr vermeyecek dedi .hatta ilk gün süt gelmiyo ya onda bile vermedim Dr dedi diye etrafta niye vermedin kan şekeri düşüp beyne zarar verebilir dediler.ne bilim herkes bişey söylüyor her konuda.mama sıkıntı ama ısıtmak hazırlamak anne sütüne eşdeğer de değil yapay çünkü .inş gerek duymasın .sütun yeter ve besler bebisiMama vermedim hiç çok uzun süre emiyor du demekki süt yetmemiş diye düşünüyorum yarın dr a gidicez inşallah bir şey çıkmaz yoksa mamaya baslicaz hiç istemediğim halde
bizim doktor 3 güne kadar normal demiştiEvet ayakları çok çabuk isuyo. Ben herhangi bisey kullanıyorum gaz için ama içim gidiyo onu öyle gorunce.. Dediğin gibi insan dayanamıyor..
Kimyonun tadida çok kötü geldi bana yaa.. İcemedi. Bir turlu. Ne kadar sure kaka yapamaması normal acaba bizimki 1 gün yapamadığı oluyor
Diğerlerine yapmadığım bakımı yapıyorum. Kucağmda uyuyor kalp atışı sesiyle .bunu çok nazli yorum.diğerlerinin gazını bile çıkarmadan yatırı yor dum.olduğu yerde uyuyorlar di. Bu sürekli mik mik halindeKızlar bebişlerinizi Nasıl uyutuyorsunuz, bugün sabahtan beri 3 saat uyuduk, geride kalanında ya memedeydi ya gaZı vardı, annem sallama istiyor bu çocuk uykuya dalamıyor diyor Ama ben direniyorum... Hep koyunca kendiliğinden uyuyan bebiş olsun demiştim ama imkansız gibi şu an
emzirme şeklin nasıl?yani her emmede iki göğsünüde veriyor musun?sütün az bile olsa tek göğsünü uzun uzun emzir gerekirse her emzirmeyi tek göğüsle yapmaya çalışki yağlı kısmını bolca vermiş olasın.moral bozma her annenin sütü bebeğine yetecek kadardır rabbim öyle yaratmıştırMama vermedim hiç çok uzun süre emiyor du demekki süt yetmemiş diye düşünüyorum yarın dr a gidicez inşallah bir şey çıkmaz yoksa mamaya baslicaz hiç istemediğim halde
Benimki de gaz gelince aç gibi uyanıyor memeyi alıyor ama feryat figan kaldııyom gaz çıkarıyom sonra yine meme merken nasıl başarıyosa gene gaz yutuyo sar başa:):):)Sör ayın 7 sinde benim 40 senin nasıl haftaya pazarasorma sör...aşıdan sonra huysuz hep ...nasıl tutarsan tut huysuz..memeyi koparıp atacak bazen..madem gaz var neden emmek ister...birde boğazına kaçıyor...dikiyorum anında sırtına vuruyorum....şimdi günde birkaç kez öksürük var..eee huysuzlanınca sıcacık battaniye altından cıkıyor..insanı yiyip bitiren buymuş ya...sürekli kolluyorum..verem aşısının etkilerine meral saldım şimdi..
Benim normal dogum.içli dışlı çok dikisim var.sertleşti batiyoNeden yapıştırma yapmadılar. Bende hiç yatmadan eşim vardı doğumda yanımda mideyi üstünü anestezi nin etkisi geçince onu yatırım yatağa .ondan beri ayaktayim.morarmis ti benimki de kanadında bantı açınca. Dr hiç iyi bakmanın hiç yatmadin mi dedi.2o gün geçti dün keyfi uyudum 2 saat .
Kaç dakika emiyor ortalama? Bilemedim ben bu işleri:) bugün anneme bırakıp biraz kafa gezdim dolaştım çok iyi geldi:)sen bakma millete. bazı bebekler uykuyu emmeye tercıh ederler
çok uyuduysa uyandır ve emzır. benımkı bıle durmamasına ragmen nadir de olsa fazla uyudugu oluyor, uyandırıp emzırıyorum. emme suresını gectım artık
doydugunu anladıgım an bıraktırıyorum ya da kendı bırakıyor memeyı.
Ayy canım geçmiş olsun .çabuk iyileşir inşBenim normal dogum.içli dışlı çok dikisim var.sertleşti batiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?