2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

80li primayi 23 tl ye aldık biz.adet sayısına göre bakınca aralarında çok da fark yok.60li olduğundan ucuz geliyo insana
Canım nerden aldın ? Ben huggies de merak ediyorum hepsi burdadan toplu alınca ucuz oluyomus ama once kucuk lucul denemeler yapayım diorum.
Gerçi hepsi vardı elimde numune olarak almıştım ama onları kullanip bakmamışım saf gb. Oysaki o amaçla aldıydım..başlarda aklıma gelmedi o telaşeden demek ki..

Bana da haber verin .indirim nette falan olunca.

Ben onu çocukları tuvalete alıştık kullanıyordum 5 6 yıl önce baya feci idi.şimdi ne durumda bilmiyorum

Hu
huggies in yeni doğanı ni kullanıyorum en minik bez onların diye benim 2400 doğu n ca. Önceden epey prima almıştım eşim bak dur alma dedikçe yiğidim eve.o haklı çıktı .gecede hastaneye gidince apar topar ordada bez gerek oldu ordada can Bebe bulmuş evde bi kaç ay yetecek bez var

Anladım canım baya toplu doğmuş aslında .anne sütü harici başka bi şey veriyor musun.doymasa ağlar heralde.neden almamış acaba.380 gramı kaybettiğini düşünür Dr kesin .bizde epey minik doğdu 2400 20 günde 3 kilo olduk.suan normal bi bebek gibi .ilk doğduğunda minyatürdu.idrar verme işkence. Gerçi erkekse daha kolay.perşembe sonda ile verdik biz kız olunca .inş bişey çıkmaz canım bol bol emzir

Hayırdır canım sen memnundun kaynana ndan ne oldu....
Dogumumu beklemiş çıyan. Gerçek yüzünü gösterdi.
Tüm kaynanalar mi aynı acaba diyom ama annem de kaynana niye o öyle değil
Zaten analarimiz saf olduğu icin biz de safiz. Biz saf oldugumuz icin de kaynanalar biniyor.
Ay insallah biter yaa.2 ayimiza 12 gun kaldi ama hic gececek gibi degil.allahtan bizim kizlardan biri sakin yoksa perisanlarinda perisani olmustum.simdi bile beter olduk.elbet buyuyecekler.ama bu hallerinide cok ozleyecemm cok tatlilar cunkuu
Geçecek canım oyle diyolar gecmese diyenleri buluo boğazlarım
Yaa cok tatlilardir ya yerim onlari benziyolar mi cok? Hangisi yaramaz karıstirmiyon dimi yanlislikla usluya kizma

Neden yapıştırma yapmadılar. Bende hiç yatmadan eşim vardı doğumda yanımda mideyi üstünü anestezi nin etkisi geçince onu yatırım yatağa .ondan beri ayaktayim.morarmis ti benimki de kanadında bantı açınca. Dr hiç iyi bakmanın hiç yatmadin mi dedi.2o gün geçti dün keyfi uyudum 2 saat .

Kızlar bebişlerinizi Nasıl uyutuyorsunuz, bugün sabahtan beri 3 saat uyuduk, geride kalanında ya memedeydi ya gaZı vardı, annem sallama istiyor bu çocuk uykuya dalamıyor diyor Ama ben direniyorum... Hep koyunca kendiliğinden uyuyan bebiş olsun demiştim ama imkansız gibi şu an

Mama vermedim hiç çok uzun süre emiyor du demekki süt yetmemiş diye düşünüyorum yarın dr a gidicez inşallah bir şey çıkmaz yoksa mamaya baslicaz hiç istemediğim halde

valla genelde kucağımda uyur bırakırım uyurken uyanırsa sallarım beşiği tekrar dalsın uykuya diye. Bende çok istiyordum kendi kendine uyusun ama gazlar izin vermiyor malesef bende sallamayacaktım ama çarem kalmadı.

Evet ayakları çok çabuk isuyo. Ben herhangi bisey kullanıyorum gaz için ama içim gidiyo onu öyle gorunce.. Dediğin gibi insan dayanamıyor..
Kimyonun tadida çok kötü geldi bana yaa.. İcemedi. Bir turlu. Ne kadar sure kaka yapamaması normal acaba bizimki 1 gün yapamadığı oluyor

Ahh kiyamam canım ya sende bitkin dusuyosundur..
Ben hergun aynı saatlerde aynı şeyi yasamamiza sasiriyorum sadece..

Mama vermedim hiç çok uzun süre emiyor du demekki süt yetmemiş diye düşünüyorum yarın dr a gidicez inşallah bir şey çıkmaz yoksa mamaya baslicaz hiç istemediğim halde
Bende vermedim.Dr vermeyecek dedi .hatta ilk gün süt gelmiyo ya onda bile vermedim Dr dedi diye etrafta niye vermedin kan şekeri düşüp beyne zarar verebilir dediler.ne bilim herkes bişey söylüyor her konuda.mama sıkıntı ama ısıtmak hazırlamak anne sütüne eşdeğer de değil yapay çünkü .inş gerek duymasın .sütun yeter ve besler bebisi

bizim doktor 3 güne kadar normal demişti

Diğerlerine yapmadığım bakımı yapıyorum. Kucağmda uyuyor kalp atışı sesiyle .bunu çok nazli yorum.diğerlerinin gazını bile çıkarmadan yatırı yor dum.olduğu yerde uyuyorlar di. Bu sürekli mik mik halinde

emzirme şeklin nasıl?yani her emmede iki göğsünüde veriyor musun?sütün az bile olsa tek göğsünü uzun uzun emzir gerekirse her emzirmeyi tek göğüsle yapmaya çalışki yağlı kısmını bolca vermiş olasın.moral bozma her annenin sütü bebeğine yetecek kadardır rabbim öyle yaratmıştır

Benimki de gaz gelince aç gibi uyanıyor memeyi alıyor ama feryat figan kaldııyom gaz çıkarıyom sonra yine meme merken nasıl başarıyosa gene gaz yutuyo sar başa:):):)

Benim normal dogum.içli dışlı çok dikisim var.sertleşti batiyo

Kaç dakika emiyor ortalama? Bilemedim ben bu işleri:) bugün anneme bırakıp biraz kafa gezdim dolaştım çok iyi geldi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…