- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #72.601
Bizde 8 subatt gidecez benkmkide az kilo aliyo.sutum cok ama kalitexzmis.sutunu sah kasiklada ver aralarda emincr cabuk yoruluyolarSelam kızlar.benim oglus bir ayda sadece 200 gr almis çok canım sıkıldı. ...moralim bozuldu çok. ....
ablam detin dondurucuya borek koftecatti kekte yapsrim daha ne olsun cocukla olmuyoValla sadece Doğum ağırlığına ulaştı Can'ım, doktor normal dedi
Hadi bi avazda doğurusun inş cnm
Şöyle bi kayınvalidede bende olsa keşke, gelip oturmayı biliyor. Çocuk bakımından bi haber, altını bile değiştiremez, ağlayınca bırak ağlasın ciğerleri gelişir diyor, suratına bi tane yapıştırasım geliyor.
Hemen kolosturum vardı göğüslerimde cnm, ama sen süt olsun olmasın emzir
Ahhh atom ahhh, seni çok iyi anlıyorum, annem olmasaydı bitmiştik, geçen kayınvaldem doktor kontrolünden gelirken gördü, ayaklanmışsın diyor, oturma odasında benim yattığım yatağa inatla oturuyor yatmıyım diye... Her şey laf da icraat de bişi yok
Bebek'le Nasıl misafir ağırlıyorsun, annem gidince naparım hiç bilmiyorum ...
Öyle öyle. Emzirip veriyodum anneme. Bazen sagiyodum sen ver ya da mama ver diyodum dikisler agriyo uykusuzsun lohusa psikolojisi sorumluluklar gelen giden bi de üstüne. Annem gidince ben anne oldum gozlerimin alti mosmor suan dikislerim yanıyo her seyi kendim yapiyom. Ama uyansin sapur şupur opeyim yanaklari da sertleşti rahat öplüyo artikUmarım öyle olur.başkasının cocugu gibi geliyo çünkü suan
2-3 saat yol ya 10 günü gecti galiba gideli. yarin geliyo yine. Kat kat daha fazla yorulcan yalnızsan. Bikaç güne alışırsın.Sende uzak mısın?bende şimdi uğurladım ,sümüklendim kaldım...ha diyince gelemezler akşama moralim düzelir mi ki movik
Canim napim pek bakamiyorum buraya sayfalar cok ilerliyo.facedeki gruba bakiyorum.emzirmekten gaz cikarttirmaktan alt degismekten ve uyuyamamaktan babanneme döndüm.sen nasilsin canim oglun nasil iysinizdir insallahkst06 nerelerdesin
bn de arada veriyrm cnm zaten çok aşırı zırlarsa dün bütün gece uyumadı verdim en son artıkDoktorum bugün biogaia önermişti, kullanmadım ama kendisi sürekli kullanma kendi bağırsakları çözmeli gaz problemini demişti
Allah yardimcin olsun ya insallah gaz problemi biter 40ta iki ayda ya da 3 ayda bitiyomusCanim napim pek bakamiyorum buraya sayfalar cok ilerliyo.facedeki gruba bakiyorum.emzirmekten gaz cikarttirmaktan alt degismekten ve uyuyamamaktan babanneme döndüm.sen nasilsin canim oglun nasil iysinizdir insallah
Kızlar kaynanama cok sinirlendim ama üşeniyom yaptiklarını yazmaya. Pis karı. Eşek.
Ilk 3 4 gün içinde kilo kaybı yaşıyorlar ama ağırlıkları %10 gibi bişey. 15.günde doğum kilolarını ulaşırkar sa kilo alıyor süt yarıyor sayıyorlar. 3kilo doğa 300 gram kaybı tela fi si +200 .500 gram almış olur annesiSelam kızlar.benim oglus bir ayda sadece 200 gr almis çok canım sıkıldı. ...moralim bozuldu çok. ....
Cok zor ya onu oyle gordukce icim gidiyo... Bende bazen yag mi versem diyorum..
Ben sadece anne sutu veriyorum yinede gazli yedikleime dikkat de ediyorum.. Ne zamana gecer ki bu durum
Hayırdır canım sen memnundun kaynana ndan ne oldu....Kızlar kaynanama cok sinirlendim ama üşeniyom yaptiklarını yazmaya. Pis karı. Eşek.
Tüm kaynanalar mi aynı acaba diyom ama annem de kaynana niye o öyle değilKızlar kaynanama cok sinirlendim ama üşeniyom yaptiklarını yazmaya. Pis karı. Eşek.
Canım benim oglus 3800 gr doğdu. ...1 aylık şu anda sadece doğum kilosu geri donmus....kızım benim 1 ayda 1 kilo almıştı. ....onunla kiyaslayinca çok az ama inşallah başka bir şeyi yoktur....hafta sonu çocuk dr una götürücez...idrar tahlili yapalım demiş inşallah bir şeyi yoktur.....Ilk 3 4 gün içinde kilo kaybı yaşıyorlar ama ağırlıkları %10 gibi bişey. 15.günde doğum kilolarını ulaşırkar sa kilo alıyor süt yarıyor sayıyorlar. 3kilo doğa 300 gram kaybı tela fi si +200 .500 gram almış olur annesi
Kızlarrrrr bugün bimden
Jenny Willy diye bi bez aldım onu deniycem pişik yapmazsa falan kullancam.
60 tanesi 16 liraydı . Denemekte fayda var dedim aldım. Geceleri molfix bağlarım gündüzleri zaten sık değişiyor.
Nette de baktım. Cok iyi diyenler var..anaaam o ne kötü bez diyenlerde var..
Pişik sızıntı falan yapmazsa bu fiyatla yeni favorim olabilir...
Buğranın popişi deneme yanılmamda yardımcı olacak maalesef ama denemek için çıldırıyorummm
Ay insallah biter yaa.2 ayimiza 12 gun kaldi ama hic gececek gibi degil.allahtan bizim kizlardan biri sakin yoksa perisanlarinda perisani olmustum.simdi bile beter olduk.elbet buyuyecekler.ama bu hallerinide cok ozleyecemm cok tatlilar cunkuuAllah yardimcin olsun ya insallah gaz problemi biter 40ta iki ayda ya da 3 ayda bitiyomus
Benim de annem gitti oglum kudurdu perisan olduk ama alısıyo insan zamanla. Buyuseler bi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?