2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ablam der
ablam detin dondurucuya borek koftecatti kekte yapsrim daha ne olsun cocukla olmuyo

Umarım öyle olur.başkasının cocugu gibi geliyo çünkü suan
Öyle öyle. Emzirip veriyodum anneme. Bazen sagiyodum sen ver ya da mama ver diyodum dikisler agriyo uykusuzsun lohusa psikolojisi sorumluluklar gelen giden bi de üstüne. Annem gidince ben anne oldum gozlerimin alti mosmor suan dikislerim yanıyo her seyi kendim yapiyom. Ama uyansin sapur şupur opeyim yanaklari da sertleşti rahat öplüyo artik hele bi de anneciyim diyorum bi gülümsüyo yerimm zamanla her sey yoluna girecek.

Sende uzak mısın? bende şimdi uğurladım ,sümüklendim kaldım...ha diyince gelemezler akşama moralim düzelir mi ki movik
2-3 saat yol ya 10 günü gecti galiba gideli. yarin geliyo yine. Kat kat daha fazla yorulcan yalnızsan. Bikaç güne alışırsın.

Annişler merhaba. Benim bebe geceleri hiç uyumuyordu. Gündüzleri de oturma odası veya benim yatagımda uyurdu. O da en fazla 1 saat. Geçen babası rahatsızlandı ayrı odaya geçti. Ben de bebeği yanıma aldım. O gece çok güzel uyudu. 2 gece sonra babası geldi. Bebeyi beşiğine yatırdım. Gece hiç uyumadı. gündüz de beşiğine yatırınca uyanıp ağlıyor. Yerini yadırgıyor. 2 gündür yine babayı postaladık. Maşallah iyi uyudu. Ama gitmez böyle beşiğin baş tarafını mı azcık yükseltsem. Yan korumayı mı kalırsam bilemedim.

Canim napim pek bakamiyorum buraya sayfalar cok ilerliyo.facedeki gruba bakiyorum.emzirmekten gaz cikarttirmaktan alt degismekten ve uyuyamamaktan babanneme döndüm.sen nasilsin canim oglun nasil iysinizdir insallah
Allah yardimcin olsun ya insallah gaz problemi biter 40ta iki ayda ya da 3 ayda bitiyomus
Benim de annem gitti oglum kudurdu perisan olduk ama alısıyo insan zamanla. Buyuseler bi ya

Selam kızlar.benim oglus bir ayda sadece 200 gr almis çok canım sıkıldı. ...moralim bozuldu çok. ....
Ilk 3 4 gün içinde kilo kaybı yaşıyorlar ama ağırlıkları %10 gibi bişey. 15.günde doğum kilolarını ulaşırkar sa kilo alıyor süt yarıyor sayıyorlar. 3kilo doğa 300 gram kaybı tela fi si +200 .500 gram almış olur annesi

Kızlarrrrr bugün bimden

Jenny Willy diye bi bez aldım onu deniycem pişik yapmazsa falan kullancam.

60 tanesi 16 liraydı . Denemekte fayda var dedim aldım. Geceleri molfix bağlarım gündüzleri zaten sık değişiyor.

Nette de baktım. Cok iyi diyenler var..anaaam o ne kötü bez diyenlerde var..

Pişik sızıntı falan yapmazsa bu fiyatla yeni favorim olabilir...

Buğranın popişi deneme yanılmamda yardımcı olacak maalesef ama denemek için çıldırıyorummm

Canım benim oglus 3800 gr doğdu. ...1 aylık şu anda sadece doğum kilosu geri donmus....kızım benim 1 ayda 1 kilo almıştı. ....onunla kiyaslayinca çok az ama inşallah başka bir şeyi yoktur....hafta sonu çocuk dr una götürücez...idrar tahlili yapalım demiş inşallah bir şeyi yoktur.....

80li primayi 23 tl ye aldık biz.adet sayısına göre bakınca aralarında çok da fark yok.60li olduğundan ucuz geliyo insana

Bugun bebisim de ben de hastaneye gittik.benim dikisler iyilesmedi çok aciyodu bisey yapamam alırsam açılır dedi krem verip yolladı.bebisim de oksuruyodu bide göbeğinde şişlik var gibiydi.şükür hiçbirşey cikmadi

Allah yardimcin olsun ya insallah gaz problemi biter 40ta iki ayda ya da 3 ayda bitiyomus
Benim de annem gitti oglum kudurdu perisan olduk ama alısıyo insan zamanla. Buyuseler bi ya
Ay insallah biter yaa.2 ayimiza 12 gun kaldi ama hic gececek gibi degil.allahtan bizim kizlardan biri sakin yoksa perisanlarinda perisani olmustum.simdi bile beter olduk.elbet buyuyecekler.ama bu hallerinide cok ozleyecemm cok tatlilar cunkuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…