2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Eğer bebeğin uyanmazsa sen uyandırmıyor musun ? Ben kesinlikle uyandırmak istemiyorum ama doktor ısrarla uyandır dedi..

Valla eşime markette denk gelmiş indirimi.normalde 30falandi sanırım 23 e inmiş.ama yeşil paket beyaz degil.ben sleepy de denedim pisik yapmadi başka da denemedim

Eğer bebeğin uyanmazsa sen uyandırmıyor musun ? Ben kesinlikle uyandırmak istemiyorum ama doktor ısrarla uyandır dedi..
Uyandiriyordum fakat en son doktor gunduz 2-2,5 gece 3-3,5 saate kadar uyandirma demisti. Bide dun uyumadi ya hic, sabaha kadar uyusa uyandirmicaktim. 1-2 kere uyanmamisti 5 saat uyumustu. Uykuyada ihtiyaci var, artik uyandirmak istemiyorum acikcasi, zaten kendisi uyaniyor.

4-5 gune kadar normal diyorlar daaa bizimki 2 gun yapamamisti dayanamadim bir cay kasigi zeytinyagi vermistim. Mosmordu cocuk. Kimyonuda gozumu kapayip iciyom napiyim artik

4-5 gune kadar normal diyorlar daaa bizimki 2 gun yapamamisti dayanamadim bir cay kasigi zeytinyagi vermistim. Mosmordu cocuk. Kimyonuda gozumu kapayip iciyom napiyim artik
Valla insan tedirgin oluyor yapmadiginda
Bende öyle yapayım, yemeklere koyuyordum yediğim yemekten bisey anlamıyorum.. En iyisi icmek:)

Ben öyle iki saatte uyandırsam kesinlikle acıkmamış oluyor 5 dk emip uyuyor ama bi 3-3.5 saat sonra uyansa mis gibi emiyor cuma kontrol var bakalım doktor ne diyecek

Ben öyle iki saatte uyandırsam kesinlikle acıkmamış oluyor 5 dk emip uyuyor ama bi 3-3.5 saat sonra uyansa mis gibi emiyor cuma kontrol var bakalım doktor ne diyecek
Canım bende ilk 10 gün öyle kaldırıp emziriyodum. Şimdi acikinca kendisi mizirdayiniyo zaten hiç uyandirmiyorum. O da 3 saati buluyor dediğin gibi. Bebisin kaç günlük biz 34 olduk.

Unnadoda iki tane 88 lik bez 69 diyoya ben ordan hiç alışveriş yapmadım biz 40 lısını 30 a alıyox bu sefer ondan alayım dedim sizlerden alanınız var mı?

Benim çocuk doktorum da ıslak mebdil kullanma pamuk ve ılık su kullan dedi.öyle yapıyorum zaten dedim

Bende yarin 1 hafta gecikmeli 1.ay asisini yaptiricam. O zaman sorucam bakalim. Ama daha duzeni oturmaz bunlarin bence... Acikcasi bi duzen oturtsak zaten muhtesem anne oluruz dusunsene 4-5 saat araliksiz uyudugunu... Ne kadar mikemmel

Ben pzzar sezeryan oldum
Doktorum çsrşamba duş alabilirsinndedi
Aldım
Cuma da bandajı çıkarsbilirsin dedi.o gün de duş aldım.benim de yapıştırma.bi sıkıntı olmadı canım

Tatlim o asi ates yapmadi dimi gecen hafta? Ben gecen hafta yaptiramadim antibiyotikten yarin yada persembe yaptiracagimda..
Atomum ateş yapmıyormuş..bacağından yaptı..biberona artık mama hazırlamıştım hemen verdim zar zar ağladı..ama aşıdan sonra ağlarken gözünden yaş geliyor..bazen gazı oldugunda ıhı ıhı yaparken artık hep evde yaygara kopuyor..uykusu var uyuyamıyor ,gözler kırmızı kırmızı...inşallah düzelecek..verem yapıyprmuş..2.aya gelirken ateş düşürücü içirip gelin dediler..

ayy bu pazar işte yaa kafa mı kaldı
aynen memeyı koparacak. nasıl sınırleniyorum o memeyı cekınce var ya... bogazına kaçma durumu benı korkutmaya basladı artık . gözüm sürekli üzerinde .
Ya kızım 2 gün önce doğdu senin minnoş senin cuma değilmi yaa...e benim kırkım hangi gün...30 aralık biriniz hesap edin be

Canım bende ilk 10 gün öyle kaldırıp emziriyodum. Şimdi acikinca kendisi mizirdayiniyo zaten hiç uyandirmiyorum. O da 3 saati buluyor dediğin gibi. Bebisin kaç günlük biz 34 olduk.
Pekii bu şekilde yani uyandırmayarak beslediğin zaman kilo alımı nasıl oldu hiç tartıldı mı?

Bende yarin 1 hafta gecikmeli 1.ay asisini yaptiricam. O zaman sorucam bakalim. Ama daha duzeni oturmaz bunlarin bence... Acikcasi bi duzen oturtsak zaten muhtesem anne oluruz dusunsene 4-5 saat araliksiz uyudugunu... Ne kadar mikemmel
Yaaa onu düşünemiyom kendimii hayal bile edemiyorummmm:):):):) bize de haber ver. Bende cuma gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…