- 11 Temmuz 2015
- 519
- 382
- 18
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #72.641
Eğer bebeğin uyanmazsa sen uyandırmıyor musun ? Ben kesinlikle uyandırmak istemiyorum ama doktor ısrarla uyandır dedi..Selam yavrukusbizimde pazar gunu kirkimiz cikiyor extra birsey yapacakmisin? Benimkide bir gunu bir gununu tutmayan bebitolardan dun butun gun uyumamisti, gece uyur diye bekledim 2-2,5 saatte bir uyanip durdu. Aman sancilari falan olmasa ben basinda durmaya raziyim da kivranmasalar gazdan sundan bundan tam guzel olcek
Canım nerden aldın ? Ben huggies de merak ediyorum hepsi burdadan toplu alınca ucuz oluyomus ama once kucuk lucul denemeler yapayım diorum.
Gerçi hepsi vardı elimde numune olarak almıştım ama onları kullanip bakmamışım saf gb. Oysaki o amaçla aldıydım..başlarda aklıma gelmedi o telaşeden demek ki..
Bana da haber verin .indirim nette falan olunca.
Uyandiriyordum fakat en son doktor gunduz 2-2,5 gece 3-3,5 saate kadar uyandirma demisti. Bide dun uyumadi ya hic, sabaha kadar uyusa uyandirmicaktim. 1-2 kere uyanmamisti 5 saat uyumustu. Uykuyada ihtiyaci var, artik uyandirmak istemiyorum acikcasi, zaten kendisi uyaniyor.Eğer bebeğin uyanmazsa sen uyandırmıyor musun ? Ben kesinlikle uyandırmak istemiyorum ama doktor ısrarla uyandır dedi..
Ayy canım geçmiş olsun .çabuk iyileşir inş
4-5 gune kadar normal diyorlar daaa bizimki 2 gun yapamamisti dayanamadim bir cay kasigi zeytinyagi vermistim. Mosmordu cocuk. Kimyonuda gozumu kapayip iciyom napiyim artikEvet ayakları çok çabuk isuyo. Ben herhangi bisey kullanıyorum gaz için ama içim gidiyo onu öyle gorunce.. Dediğin gibi insan dayanamıyor..
Kimyonun tadida çok kötü geldi bana yaa.. İcemedi. Bir turlu. Ne kadar sure kaka yapamaması normal acaba bizimki 1 gün yapamadığı oluyor
Valla insan tedirgin oluyor yapmadiginda4-5 gune kadar normal diyorlar daaa bizimki 2 gun yapamamisti dayanamadim bir cay kasigi zeytinyagi vermistim. Mosmordu cocuk. Kimyonuda gozumu kapayip iciyom napiyim artik
Ben öyle iki saatte uyandırsam kesinlikle acıkmamış oluyor 5 dk emip uyuyor ama bi 3-3.5 saat sonra uyansa mis gibi emiyor cuma kontrol var bakalım doktor ne diyecekUyandiriyordum fakat en son doktor gunduz 2-2,5 gece 3-3,5 saate kadar uyandirma demisti. Bide dun uyumadi ya hic, sabaha kadar uyusa uyandirmicaktim. 1-2 kere uyanmamisti 5 saat uyumustu. Uykuyada ihtiyaci var, artik uyandirmak istemiyorum acikcasi, zaten kendisi uyaniyor.
Canım bende ilk 10 gün öyle kaldırıp emziriyodum. Şimdi acikinca kendisi mizirdayiniyo zaten hiç uyandirmiyorum. O da 3 saati buluyor dediğin gibi. Bebisin kaç günlük biz 34 olduk.Ben öyle iki saatte uyandırsam kesinlikle acıkmamış oluyor 5 dk emip uyuyor ama bi 3-3.5 saat sonra uyansa mis gibi emiyor cuma kontrol var bakalım doktor ne diyecek
Benim çocuk doktorum da ıslak mebdil kullanma pamuk ve ılık su kullan dedi.öyle yapıyorum zaten dedimben de baby &me nin dikdörtgen pamuğunu kullanıyorum bir tasın içine kaynamış ve soğumuş su koydum kalorifer peteğinin üstünde duruyor hep.pamuğu suya batırıp sıkıyorum ve öyle siliyorum poposunu.su da kirlenmiyor çok kullanışlı geldi bize böyle.hem de daha sağlıklı
Bende yarin 1 hafta gecikmeli 1.ay asisini yaptiricam. O zaman sorucam bakalim. Ama daha duzeni oturmaz bunlarin bence... Acikcasi bi duzen oturtsak zaten muhtesem anne oluruzBen öyle iki saatte uyandırsam kesinlikle acıkmamış oluyor 5 dk emip uyuyor ama bi 3-3.5 saat sonra uyansa mis gibi emiyor cuma kontrol var bakalım doktor ne diyecek
Ben pzzar sezeryan oldumKızlar en salı günü sezeryan oldum yapıştırma yapıldı çarşmba ve cuma doktorm banyo yap cumartesi yada oazarda açabilirsin bantı demişti şimdi açtım bidaha kapatmaya gerek yok dedi 4. 5gün yetiyomuş siz açtıktan sonra ne zaman banyo yaptınıZ
Ayy ne zaman baksam sen denk geliyorsun o zaman :)Ben buraya pek girmiyom kız
Senin bebis uslu o zaman benim ki fena yaaaaa iki dakka aldirmiyo telefonu elimeben bebeği uyutuyrum başka işim yok nete giriyorum evde kaynanam var hiç iş yapmıyorum.. o yapıyo herşeyi ben lohusayım
Atomum ateş yapmıyormuş..bacağından yaptı..biberona artık mama hazırlamıştım hemen verdim zar zar ağladı..ama aşıdan sonra ağlarken gözünden yaş geliyor..bazen gazı oldugunda ıhı ıhı yaparken artık hep evde yaygara kopuyor..uykusu var uyuyamıyor ,gözler kırmızı kırmızı...inşallah düzelecek..verem yapıyprmuş..2.aya gelirken ateş düşürücü içirip gelin dediler..Tatlim o asi ates yapmadi dimi gecen hafta? Ben gecen hafta yaptiramadim antibiyotikten yarin yada persembe yaptiracagimda..
Ya kızım 2 gün önce doğdu senin minnoş senin cuma değilmi yaa...e benim kırkım hangi gün...30 aralık biriniz hesap edin beayy bu pazar işte yaakafa mı kaldı
aynen memeyı koparacak. nasıl sınırleniyorum o memeyı cekınce var ya... bogazına kaçma durumu benı korkutmaya basladı artık . gözüm sürekli üzerinde .
29 olduk canımCanım bende ilk 10 gün öyle kaldırıp emziriyodum. Şimdi acikinca kendisi mizirdayiniyo zaten hiç uyandirmiyorum. O da 3 saati buluyor dediğin gibi. Bebisin kaç günlük biz 34 olduk.
Pekii bu şekilde yani uyandırmayarak beslediğin zaman kilo alımı nasıl oldu hiç tartıldı mı?Canım bende ilk 10 gün öyle kaldırıp emziriyodum. Şimdi acikinca kendisi mizirdayiniyo zaten hiç uyandirmiyorum. O da 3 saati buluyor dediğin gibi. Bebisin kaç günlük biz 34 olduk.
Yaaa onu düşünemiyom kendimii hayal bile edemiyorummmm:):):):) bize de haber ver. Bende cuma gidicemBende yarin 1 hafta gecikmeli 1.ay asisini yaptiricam. O zaman sorucam bakalim. Ama daha duzeni oturmaz bunlarin bence... Acikcasi bi duzen oturtsak zaten muhtesem anne oluruzdusunsene 4-5 saat araliksiz uyudugunu... Ne kadar mikemmel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?