- 26 Şubat 2015
- 509
- 733
- 53
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #72.921
kayısı kompostosu tek favorim...Merhaba kızlar sezeryanla yenı dogum yaptım sutum gelmedı mama werdıler bugun ne yspsam sut gelır tavsıyesı olan var mı
cerrahi bi mudaheleye gerek olursa ilac verip sutten kesiyolarmisolmaz mı yaa benim de ağrılar geçmedi emzirirken özellikle de emzirmeden sonra çok ağrıyo buz torbası koyuyorum o biraz hafifletiyo.ben de gittim doktora müdahale edilecek bir durum yok göğsünde tıkaç oluşmuş bol bol sıcak kompres yapıp emzireceksin dedi.antibiyotiklik bir durum yokmuş.göğsümde beze bar ultrason istedi ama çok da gerek yok süt bezesidir muhtemelen dedi.o beze yok olmazsa apseye dönüşüomuş o zaman cerrahi müdahale yapılır dedi.ay nolcak bizim sonumuz böyle?hayır çocuğa yetecek süt gelse razıyım ağrı çekmeye de doyuramıyorum bebişimi günde 3 defa mama verioz
Saol canim allah razi olsun... Kv gelecek bugun, simdi anneme diyodum bakalim yarin basimiza neler gelecek
Allah korusun inşallah olmazcerrahi bi mudaheleye gerek olursa ilac verip sutten kesiyolarmisinsallah oyle olmaz
Bende bilmiyorum sonumuz ne olacakdevam edebilecekmiyim, nereye kadar bilemiyorum...
Hay masallah ne guzel is yapiyosunuz hemde bebege bakabiliyosunuz allah nazarlardan saklasin sizi kizlarBen her gece nöbetçiyim . 3 aylık görev yazdılar galiba. ..
Sesi kalınlaştı şuncazın bile büyüdü de .
Pembişşşş. .annem hep derdi evin işi hiç bitmiyo diye de o zamanlar masimezdimmm..Meğer ne doğru lafmış..
Evin işi hiç bitmiyoooo...
Bulaşıkları yerleştir. Çamaşır attıydın onlar ser topla yerleştir. Bez kovası dolmus çöpler dışarı. Gel bez değiştir. Acıktı şimdi e tabi sıçmış o kadar. Sonra gaz. Ay kustu nerde mendil?
Hop bizde acıktık yemek. Cay yapalım. Boza m nerde?
Kardeşim ara tatile geldiydi döncek . Ona yırsa bişeyler hazırla. Poğaça lar fırında. .
Galiba buğrayı boğazlıyolar ..Çıldırasıya bağırıyor.
Gaz zalımsın gaz. .
Hop kucağa başla masaja. .
Kış kışşşşş gazlarrrrr kış kışşşşş
Yallah gazlarrrrr yallah
Gaz çık gaz çık gaz çık. ..
Al fırını unuttum. Birinci posta kömür. .zaten hep böyle olur. Allah tan 3 tepsi yaptıydım. Diğer ikiyi kurtarayım bari. . Bu sırada mutfakta meyve tatlı çay hazırlığı. .
Gel bugra acıktı. Em gaz bez muhteşem üçlüsü. ..
Bulaşık makinesi ben bittim diye ötüyo..kociş mutfaga yöneldi..sesler duyuyorum makinayı boşaltıyo..Allah yerim onu. Gerçi yanlış yerlerekoyuyo ama o bile yeter. ..
Ah anacım ahh hakkını helal et ..iş hiç bitmiyo derken gülerdik sana kikir kikir taklit ederek ...
Kız derslerini ver de girek bari..bu sene benim de totom yemio zaten.
Pis karı eşek lafına biz de bayagı güldük kardeşimle @alekta movik movik .
Kocama okudum gülmedi. Kaynana esprisine gülmez uyuz .
Dün de gittim totomdan gecen etek pantullll ve koca başların sığacagı göynekler aldım. Para harcayınca kendime geldim biraz .
Hava güneşli olunca eccük hava aldırıypz minnoşa sen de aldır. Sar srmala git a101 e carsaf gelcekti.
Maşallah kuzucuğa :)Merhaba kizlarr dogurmayan kaldimi? Biz dün tam bir aylık olduukk, ve gezmedigimiz yer kalmadibugun ikea'ya gittik lokantada yemek yedik..
Bizim uyku duzenimiz maasallah subhanallah cok iyi. 11'de yatiriyorum sabah 6'da uyaniyor. Sonra yarim saat emip tekrar uyuyor. O yöndende sıkıntım kalmadi. Doguran arkadaslara tavsiyem eve tıkılıp kalmayın. Ben ilk hafta hic biyere cikamadim valla depresyonun dibine dibine vurduydum..
Neyse, buda benim kuzum Sârâ'm :)
Pembee iyi ki varsınn :)Ihahhhhhaaahhaaa
Kakalı bezlerin kıyıları köşeleri kaplayacak,eğilip alanın olmayacak..
Ekmeği,suyu,şekeri takip edenin artık kendin olduğunu göreceksin..
Dolapta aranacaksın ısıtabileceğin yemek malesef yok yok...
Derindondurucu boş boş boş ...
Ahaaa ahahhah
Yerler kırık ,etraf çişlenmiş çamaşırlar...
Banyo saç kıllı,lavobalar domestosuz kalacak ıhahhahhaah
Ütülerin bir bir yığılacak,havlular dolaba kaldırılmayı bekleyecek...
Kalan ekmeler küp küp kesilip fırınlanmak için beklerken küflenecek
Kocan ardında kırk cıktı mı diyecek
Yatak odasına taşıdığın bardak çanağın ağzı yüzü kuruyacak ...
Kocanın civardaki çorapları tüm bu hengamede en masum statüyü kazanacak
Bulaşık makinene atı atıverdiğin tabak çanak yerleşmeyi beklerken yenileri tezgahta yığılma yapacak
Ocağın mı kızartıığın patetesin yağı ile süslenecek...
Çaydanlığın köpük göremeyecek
Ve sen hızlı adımlarla kakalı ellerle pıtır pıtır gezerken koridordaki boy aynan ile karşılaşacak ve
Oda ne.....
Topuzu kaymış bir şaç...
Dizleri çıkmış ve lekeli bir don...
Mor altlı gözler..
Ağzın açık mayalı göbeğine bakacak ve ....
Anneeeeeeeeeee ........ Diye bağıracaksın
İmdi ayağa kalk ve silkelen ...sonra yeniden otur
çikolata, kahve vb türü şeylerın dısında her sey yıyorumCanım çok sağ ol. Ben yediğim herseye dikkat ediyorum .bu biraz daha işe yaradı ben emzir meden 3 damla veriyorum. Günde 32 damla vermekte sakınca yokmus .
Allah a sukur bu işe yaradı. .zinco bi naneye yaramamıştı çünkü
canım benimki çamaşır lastiğinin geldiği yerde.. çok umursamıyorum.. babaanne külodu giyiyorum şu ansez. olanlar doktorunuz iz kremı verdı mı? benımkı bıttı yenısını alıcam. hoş orada ız olsa ne olmasa ne :)
ben de belden kilot gıyıyorum şuancanım benimki çamaşır lastiğinin geldiği yerde.. çok umursamıyorum.. babaanne külodu giyiyorum şu an
cerrahi bi mudaheleye gerek olursa ilac verip sutten kesiyolarmisinsallah oyle olmaz
Bende bilmiyorum sonumuz ne olacakdevam edebilecekmiyim, nereye kadar bilemiyorum...
cumartesi doğum yaptım. Dikiş acısı değil başağrısı bulantı bitirdi beni. Acile gittik serum verdiler. Yatıyorum elimde serum. Bir yandanda oğlumu beslemeye çaluşıyorum. Allahtan şimdi iyiyim. Doktor kontrolüde iyi geçti. Şükür.Kaçıncı günün canım?
Tabi canım kesiyolar sonucta ameliyat yani kolay değil. Ama iki haftaya toparlıyosun.
Okudum da anneme yalvarmaya başladım nolur gitme diye. Ama yok gidecem diyor korktum yazdıklarından.Ihahhhhhaaahhaaa
Kakalı bezlerin kıyıları köşeleri kaplayacak,eğilip alanın olmayacak..
Ekmeği,suyu,şekeri takip edenin artık kendin olduğunu göreceksin..
Dolapta aranacaksın ısıtabileceğin yemek malesef yok yok...
Derindondurucu boş boş boş ...
Ahaaa ahahhah
Yerler kırık ,etraf çişlenmiş çamaşırlar...
Banyo saç kıllı,lavobalar domestosuz kalacak ıhahhahhaah
Ütülerin bir bir yığılacak,havlular dolaba kaldırılmayı bekleyecek...
Kalan ekmeler küp küp kesilip fırınlanmak için beklerken küflenecek
Kocan ardında kırk cıktı mı diyecek
Yatak odasına taşıdığın bardak çanağın ağzı yüzü kuruyacak ...
Kocanın civardaki çorapları tüm bu hengamede en masum statüyü kazanacak
Bulaşık makinene atı atıverdiğin tabak çanak yerleşmeyi beklerken yenileri tezgahta yığılma yapacak
Ocağın mı kızartıığın patetesin yağı ile süslenecek...
Çaydanlığın köpük göremeyecek
Ve sen hızlı adımlarla kakalı ellerle pıtır pıtır gezerken koridordaki boy aynan ile karşılaşacak ve
Oda ne.....
Topuzu kaymış bir şaç...
Dizleri çıkmış ve lekeli bir don...
Mor altlı gözler..
Ağzın açık mayalı göbeğine bakacak ve ....
Anneeeeeeeeeee ........ Diye bağıracaksın
İmdi ayağa kalk ve silkelen ...sonra yeniden otur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?