2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cerrahi bi mudaheleye gerek olursa ilac verip sutten kesiyolarmis insallah oyle olmaz
Bende bilmiyorum sonumuz ne olacak devam edebilecekmiyim, nereye kadar bilemiyorum...

Hay masallah ne guzel is yapiyosunuz hemde bebege bakabiliyosunuz allah nazarlardan saklasin sizi kizlar

Maşallah kuzucuğa :)

Pembee iyi ki varsınn :)

çikolata, kahve vb türü şeylerın dısında her sey yıyorum
çok gazlı olanları en aza ındırıp yıyorum. ötekı şekılde yıyecek bişi kalmıyor.
dünyaya alısmaları 3-4 ayı buluyor
o gaz bu surecte olmak zorunda.. olmazsa sorun vardır asıl. yani ne yaparsan yap o gaz olacak, o yuzden kasmıyorum artık.

cerrahi bi mudaheleye gerek olursa ilac verip sutten kesiyolarmis insallah oyle olmaz
Bende bilmiyorum sonumuz ne olacak devam edebilecekmiyim, nereye kadar bilemiyorum...

biz elimizden geleni yapalım da gerisi allaha kalmış canım.zaten tam geçmezse zamanla süt kesiliomuş kendiliğinden.bilmiyom yaa hayırlısı diyorum artık araştırmaktan ne duydumsa yapmaktan sıkıldım

Kaçıncı günün canım?
Tabi canım kesiyolar sonucta ameliyat yani kolay değil. Ama iki haftaya toparlıyosun.
cumartesi doğum yaptım. Dikiş acısı değil başağrısı bulantı bitirdi beni. Acile gittik serum verdiler. Yatıyorum elimde serum. Bir yandanda oğlumu beslemeye çaluşıyorum. Allahtan şimdi iyiyim. Doktor kontrolüde iyi geçti. Şükür.

Okudum da anneme yalvarmaya başladım nolur gitme diye. Ama yok gidecem diyor korktum yazdıklarından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…