2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

2 gün sonraki kendi halimi gördüm bir an
Ihahhhhhaaahhaaa
Kakalı bezlerin kıyıları köşeleri kaplayacak,eğilip alanın olmayacak..
Ekmeği,suyu,şekeri takip edenin artık kendin olduğunu göreceksin..
Dolapta aranacaksın ısıtabileceğin yemek malesef yok yok...
Derindondurucu boş boş boş ...
Ahaaa ahahhah
Yerler kırık ,etraf çişlenmiş çamaşırlar...
Banyo saç kıllı,lavobalar domestosuz kalacak ıhahhahhaah
Ütülerin bir bir yığılacak,havlular dolaba kaldırılmayı bekleyecek...
Kalan ekmeler küp küp kesilip fırınlanmak için beklerken küflenecek
Kocan ardında kırk cıktı mı diyecek
Yatak odasına taşıdığın bardak çanağın ağzı yüzü kuruyacak ...
Kocanın civardaki çorapları tüm bu hengamede en masum statüyü kazanacak
Bulaşık makinene atı atıverdiğin tabak çanak yerleşmeyi beklerken yenileri tezgahta yığılma yapacak
Ocağın mı kızartıığın patetesin yağı ile süslenecek...
Çaydanlığın köpük göremeyecek
Ve sen hızlı adımlarla kakalı ellerle pıtır pıtır gezerken koridordaki boy aynan ile karşılaşacak ve
Oda ne.....
Topuzu kaymış bir şaç...
Dizleri çıkmış ve lekeli bir don...
Mor altlı gözler..
Ağzın açık mayalı göbeğine bakacak ve ....
Anneeeeeeeeeee ........ Diye bağıracaksın
İmdi ayağa kalk ve silkelen ...sonra yeniden otur

Sagol tatlim Allah razi olsun. Valla ben de bi ara epidural alsam mi dedim ama hep agirdan aldi ebeler,doktor da evindeymis vs ta gelene kadar zaten benim acilma hizli ilerledi bi anlami kalmazdi..dedigin gbi cidden zor ismis araliksiz vurunca o sancilar,yatagin kolunu tuta tuta kiracaktim resmen! Su an her yerim tutulmus bu yuzden amaher seye degdi biz de iyiyiz sukur bin masallah..sizin de iyi olmanza cook sevindim :) amin saglikla huzurla buyusun bebislerimiz :)

Yarın ne pişircem ben be
Gaz yapıcı şeyler yemiyom..zaten bıktım gazdan bıktımmmmm...minnoşu düşünmem lazım..
Aaaa...tavuklu pilav yapsam yanına patetes yemei marul salatası
Du bi dakka salata lüks pilavın içindeki tavuk uğraştırı
Patetes haşlasam
Şu kurufasul ne iidi be...akşam ıslat at düdüklüye...vin vin ötsün git kapat
Yaa pişircek bişi yok be
Bannene ya makarna yapacam üzerine ton balığıyanına bimden dost yoğurrt

herkes minnoşlandı be
Meydan bana kaldı...
Sizi gidi pislik karı eşekler
Of ya alekta movikmovik

Benim kuzu dun gece costu,goguslermi emzik niyetine emdi durdu..baya sizlafi ve 1.5saat anca uyuyabildim..ikindi uzeri banyo yaptirdik rahatladi,masallah uyuyor simdi,normal emip uykuya daliyo ama kokumda yatmayi tercih edio ondan yanimda uykum yoktu girim yazim dedim pembiss de burdaymisss oo dedimm

Maşallah subanallah minnoşunaaa
Z.yağı sür uçlarına cisrik yoksa
Bugün iki oldu yatağına yatırdım bende..
Aramızdaydı öp kokla gece biitiiyodu..şimdi uzaklardasın hayallerdesin rüyalardasın oldu kızz bir adım sonramda
Bebek gitti bizim herifle yüzyüze kaldık
Sarılmayı unutmuuşuz be
Baktım niyeti kötü dikişim acıyo oooo diyom öte git diyom

chack dun kontrole gittim, gittigimde memeler yeniden agrimaya baslamisti suan hala agrim var ne kadar bosaltsamda bitmiyo agri, antibiyotigi biraktigin an tekrar agri oluyo... Doktor nokta kadar sut kalsa olur dedi sen naptin canim? Hala agrin varmi?

Bende memeleri sokuyorum aramiza iyi bi kacis yontemi

Ay allahim kabus gibiii ocagin halini hayal ettim bi an oturup aglarim herhalde cocuk bi yandan ben bi yandan

Merhaba kızlar sezeryanla yenı dogum yaptım sutum gelmedı mama werdıler bugun ne yspsam sut gelır tavsıyesı olan var mı

Dün annem akşam 8 gibi bizi eşimle bırakıp uyumaya gitti , sanırım bakabilir miyiz diye deneme amaçlıydı ama zombi gibiyim. Her 1.3-2 saatte kalktı sıpa, şöyle saatlerce uyuyan bebeklere hayranım... 3 saat uyuduğunu bir kere gördüm şu an... 40 ı dolunca düZelir diyorlar da kandırmaca gibi geliyor...

olmaz mı yaa benim de ağrılar geçmedi emzirirken özellikle de emzirmeden sonra çok ağrıyo buz torbası koyuyorum o biraz hafifletiyo.ben de gittim doktora müdahale edilecek bir durum yok göğsünde tıkaç oluşmuş bol bol sıcak kompres yapıp emzireceksin dedi.antibiyotiklik bir durum yokmuş.göğsümde beze bar ultrason istedi ama çok da gerek yok süt bezesidir muhtemelen dedi.o beze yok olmazsa apseye dönüşüomuş o zaman cerrahi müdahale yapılır dedi.ay nolcak bizim sonumuz böyle?hayır çocuğa yetecek süt gelse razıyım ağrı çekmeye de doyuramıyorum bebişimi günde 3 defa mama verioz

Ben her gece nöbetçiyim . 3 aylık görev yazdılar galiba. ..

Sesi kalınlaştı şuncazın bile büyüdü de .

Pembişşşş. .annem hep derdi evin işi hiç bitmiyo diye de o zamanlar masimezdimmm..Meğer ne doğru lafmış..

Evin işi hiç bitmiyoooo...

Bulaşıkları yerleştir. Çamaşır attıydın onlar ser topla yerleştir. Bez kovası dolmus çöpler dışarı. Gel bez değiştir. Acıktı şimdi e tabi sıçmış o kadar. Sonra gaz. Ay kustu nerde mendil?

Hop bizde acıktık yemek. Cay yapalım. Boza m nerde?

Kardeşim ara tatile geldiydi döncek . Ona yırsa bişeyler hazırla. Poğaça lar fırında. .

Galiba buğrayı boğazlıyolar ..Çıldırasıya bağırıyor.

Gaz zalımsın gaz. .

Hop kucağa başla masaja. .

Kış kışşşşş gazlarrrrr kış kışşşşş
Yallah gazlarrrrr yallah
Gaz çık gaz çık gaz çık. ..

Al fırını unuttum. Birinci posta kömür. .zaten hep böyle olur. Allah tan 3 tepsi yaptıydım. Diğer ikiyi kurtarayım bari. . Bu sırada mutfakta meyve tatlı çay hazırlığı. .

Gel bugra acıktı. Em gaz bez muhteşem üçlüsü. ..

Bulaşık makinesi ben bittim diye ötüyo..kociş mutfaga yöneldi..sesler duyuyorum makinayı boşaltıyo..Allah yerim onu. Gerçi yanlış yerlerekoyuyo ama o bile yeter. ..

Ah anacım ahh hakkını helal et ..iş hiç bitmiyo derken gülerdik sana kikir kikir taklit ederek ...

Kız derslerini ver de girek bari..bu sene benim de totom yemio zaten.

Pis karı eşek lafına biz de bayagı güldük kardeşimle alekta movik movik .
Kocama okudum gülmedi. Kaynana esprisine gülmez uyuz .

Dün de gittim totomdan gecen etek pantullll ve koca başların sığacagı göynekler aldım. Para harcayınca kendime geldim biraz .

Hava güneşli olunca eccük hava aldırıypz minnoşa sen de aldır. Sar srmala git a101 e carsaf gelcekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…