- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #72.941
Ben her gece nöbetçiyim . 3 aylık görev yazdılar galiba. ..
Sesi kalınlaştı şuncazın bile büyüdü de .
Pembişşşş. .annem hep derdi evin işi hiç bitmiyo diye de o zamanlar masimezdimmm..Meğer ne doğru lafmış..
Evin işi hiç bitmiyoooo...
Bulaşıkları yerleştir. Çamaşır attıydın onlar ser topla yerleştir. Bez kovası dolmus çöpler dışarı. Gel bez değiştir. Acıktı şimdi e tabi sıçmış o kadar. Sonra gaz. Ay kustu nerde mendil?
Hop bizde acıktık yemek. Cay yapalım. Boza m nerde?
Kardeşim ara tatile geldiydi döncek . Ona yırsa bişeyler hazırla. Poğaça lar fırında. .
Galiba buğrayı boğazlıyolar ..Çıldırasıya bağırıyor.
Gaz zalımsın gaz. .
Hop kucağa başla masaja. .
Kış kışşşşş gazlarrrrr kış kışşşşş
Yallah gazlarrrrr yallah
Gaz çık gaz çık gaz çık. ..
Al fırını unuttum. Birinci posta kömür. .zaten hep böyle olur. Allah tan 3 tepsi yaptıydım. Diğer ikiyi kurtarayım bari. . Bu sırada mutfakta meyve tatlı çay hazırlığı. .
Gel bugra acıktı. Em gaz bez muhteşem üçlüsü. ..
Bulaşık makinesi ben bittim diye ötüyo..kociş mutfaga yöneldi..sesler duyuyorum makinayı boşaltıyo..Allah yerim onu. Gerçi yanlış yerlerekoyuyo ama o bile yeter. ..
Ah anacım ahh hakkını helal et ..iş hiç bitmiyo derken gülerdik sana kikir kikir taklit ederek ...
Kız derslerini ver de girek bari..bu sene benim de totom yemio zaten.
Pis karı eşek lafına biz de bayagı güldük kardeşimlealekta movik movik .
Kocama okudum gülmedi. Kaynana esprisine gülmez uyuz .
Dün de gittim totomdan gecen etek pantullll ve koca başların sığacagı göynekler aldım. Para harcayınca kendime geldim biraz .
Hava güneşli olunca eccük hava aldırıypz minnoşa sen de aldır. Sar srmala git a101 e carsaf gelcekti.
Beni sizler var ettinizPembee iyi ki varsınn :)
Merhaba kızlar sezeryanla yenı dogum yaptım sutum gelmedı mama werdıler bugun ne yspsam sut gelır tavsıyesı olan var mı
Merhaba kızlar sezeryanla yenı dogum yaptım sutum gelmedı mama werdıler bugun ne yspsam sut gelır tavsıyesı olan var mı
Ay o bana ikinci gun olduydu boyun ense ağrısı. Aniden felç gibi oldum dr geldi serum taktı iki igne yaptı anca düzeldi. Sonrasinda bi hafta kalkarken zorlandim boynum omuzlarim fenaydi. Gecti cok sükür gecmis olsun sana da çokcumartesi doğum yaptım. Dikiş acısı değil başağrısı bulantı bitirdi beni. Acile gittik serum verdiler. Yatıyorum elimde serum. Bir yandanda oğlumu beslemeye çaluşıyorum. Allahtan şimdi iyiyim. Doktor kontrolüde iyi geçti. Şükür.
Geçmiş olsun canım..Ya kızlar topuk kanını 3.kez vermiştim. Ilk i hastanede 2 si sağlık ocağında Kistik fibröz teşhisi koydular 4 Dr gördük kimisi korkuttu kimisi yoktür yanlış çıkmıştır dedi.diğer Dr larda sarılığı taktı 4 tüp kan alıp sonda ile minicik çocuktan idrar aldılar .sonuçta çok şükür bi şey çıkmadı .10 gündür taş ustundeyim
Sağol canım ya allah Dr ların eline dusurmesinGeçmiş olsun canım..
Geçmiş olsun canım...Dr dediğini yapmayınca olmuyor içi rahat etmiyor söz konusu çocuk oluncaYa kızlar topuk kanını 3.kez vermiştim. Ilk i hastanede 2 si sağlık ocağında Kistik fibröz teşhisi koydular 4 Dr gördük kimisi korkuttu kimisi yoktür yanlış çıkmıştır dedi.diğer Dr larda sarılığı taktı 4 tüp kan alıp sonda ile minicik çocuktan idrar aldılar .sonuçta çok şükür bi şey çıkmadı .10 gündür taş ustundeyim
Ya kızlar topuk kanını 3.kez vermiştim. Ilk i hastanede 2 si sağlık ocağında Kistik fibröz teşhisi koydular 4 Dr gördük kimisi korkuttu kimisi yoktür yanlış çıkmıştır dedi.diğer Dr larda sarılığı taktı 4 tüp kan alıp sonda ile minicik çocuktan idrar aldılar .sonuçta çok şükür bi şey çıkmadı .10 gündür taş ustundeyim
Ya kızlar topuk kanını 3.kez vermiştim. Ilk i hastanede 2 si sağlık ocağında Kistik fibröz teşhisi koydular 4 Dr gördük kimisi korkuttu kimisi yoktür yanlış çıkmıştır dedi.diğer Dr larda sarılığı taktı 4 tüp kan alıp sonda ile minicik çocuktan idrar aldılar .sonuçta çok şükür bi şey çıkmadı .10 gündür taş ustundeyim
Sayilmiyormus canım Dr söylediben de belden kilot gıyıyorum şuankorse alıcam ama daralırım ben yaa
sıkar benı öyle seyler
Uclarinda varmi peki problem? Dakikalarca son vakum gucuyle sikmaktan kabuk oldu yine benim bide o sizliyo. Ucunu iyilestirince bebege vermeye baslicam tekrarbiz elimizden geleni yapalım da gerisi allaha kalmış canım.zaten tam geçmezse zamanla süt kesiliomuş kendiliğinden.bilmiyom yaa hayırlısı diyorum artık araştırmaktan ne duydumsa yapmaktan sıkıldım
ağda yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?