2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ağda makinem ısınıyor ...bacaklarımı alcam ayol..
Eşofman giyerken bacak dokumu hissedemiyorum ...süt gibi bacakkkkkk yapıcam yağ gibi kayıcam
Geceden çamaşır attım şimdi serdim..
Ev işi neden hiç bitmez.tv ünitesini b.ok var gibi siyah aldım toz toz toz
Sinir oluyorrrrrrummm sinirrrrrrr
Rezene içicem akşamda 10 çay kaşığı minnoşa

Akşam film izlicez 'old boy' minnoş inşallah uyur
Kıazzz...dersi versem seneye ufaktan hazırlanıcam
Sonra annem gelir bakar
Kv istemiyorum
Yaa bura buz yerler yaa
Yürümek zordur kardaaaa lalalalalal
Arabanın arkasına kurulayımda öyle bi gezelim bari
Sanki sahil varda of of of
Ağdam ısındı...ben şimdik kaçar...

Pis karılar.eşekler. Tüylü bamyalar

Sıcak suya havlu batırıp memelerine koy bi sure.bu dediğimi ebe söyledi ama koca karı tavsiyesi olarak da soğanı ikiye kesip göğsüme koydum sıcak havludan sonra.Benim 4 gun gelmemişti bundan sonra geldi ve bide humana çayı icmistim.Sicak havludan sonra memenin koltuk altı kısmından uca doğru çok bastirmadan masaj yap.çünkü süt memede birikiyormus ama uca gelmesi zaman aliyomus
Merhaba kızlar sezeryanla yenı dogum yaptım sutum gelmedı mama werdıler bugun ne yspsam sut gelır tavsıyesı olan var mı

Merhaba kızlar sezeryanla yenı dogum yaptım sutum gelmedı mama werdıler bugun ne yspsam sut gelır tavsıyesı olan var mı

geçmiş olsun canım.emici pedli bandaj alsın eşin eczaneden yara yerın acık kallmicak sekilde kapatıp ayakta duş al suyu göğüslere tut ve masaj yap.bol su iç.etli yemek yahni vs ye.rezene humana still cayı iç bol su iç ben 4-5 litre sadece su içiyorum

Ay o bana ikinci gun olduydu boyun ense ağrısı. Aniden felç gibi oldum dr geldi serum taktı iki igne yaptı anca düzeldi. Sonrasinda bi hafta kalkarken zorlandim boynum omuzlarim fenaydi. Gecti cok sükür gecmis olsun sana da çok

Sırt ve boyun ağrısı bendede oldu hatta hala var.3 haftalık olduk ama sırtimdan yeleği çıkarınca hemen tutuluyor.

Ya kızlar topuk kanını 3.kez vermiştim. Ilk i hastanede 2 si sağlık ocağında Kistik fibröz teşhisi koydular 4 Dr gördük kimisi korkuttu kimisi yoktür yanlış çıkmıştır dedi.diğer Dr larda sarılığı taktı 4 tüp kan alıp sonda ile minicik çocuktan idrar aldılar .sonuçta çok şükür bi şey çıkmadı .10 gündür taş ustundeyim

Geçmiş olsun canım..

Geçmiş olsun canım...Dr dediğini yapmayınca olmuyor içi rahat etmiyor söz konusu çocuk olunca

Gecmis olsun Cnm,biseyi yoktur insallah kuzunun.bizimkinin de yarin alincak,hepimizhayirli haberler alalimher zamaninsallah

Telaşlandırıyolar insanı. .canım bizden de tüp tüp kan alındı idrarı sondayla değşl kendimiz poşet te verdik. Sarılık için. Karaciğer ve tiroid e bakıyorlar.

Temiz çıkmasına sevindim. Geçmiş olsun.

biz elimizden geleni yapalım da gerisi allaha kalmış canım.zaten tam geçmezse zamanla süt kesiliomuş kendiliğinden.bilmiyom yaa hayırlısı diyorum artık araştırmaktan ne duydumsa yapmaktan sıkıldım
Uclarinda varmi peki problem? Dakikalarca son vakum gucuyle sikmaktan kabuk oldu yine benim bide o sizliyo. Ucunu iyilestirince bebege vermeye baslicam tekrar esek kafali damaklariyla sikiyo oda catlatti hep meme ucunu

Hanımlar merhaba.. Topiginize ilk kez yazıyorum.. Bir şey danışmak istedim.. bunun için ayrı bir konu açmak istemedim..

Ben 11 ocak sabahı doğum yaptım.. bu aralar kanamalarim bi hayli azalmıştı.. öyle ki yaklaşık 1 hafta günlük ped kullandım.. ama dün akşam ve bugün tekrar biraz çoğaldı.. Rengi de kırmızı değil.. koyu pembe.. fusya gibi..
Evham yaptım doğrusu.. acaba bir sorun mu rahimde diye.. dr da p.tesi gideceğim.. daha iki gün var..
Aranızda böyle sorun yaşıyan var mi?? Aynı dönem dogurdugumuz için soruyorum.. bilgilerinizi paylaşır iseniz sevinirim..

moralim çok bozuk hem de çok
öyle bi sırttan mideme ağrı girdi ki kendimi yerlere attımm... yarım saat sancı çektim ölüyorum sandım
acile götürdü eşim vee safra kesem taşla dolmuş.. ameliyat olman lazım dedi doktor
ama minnoşum emiyor.. en az 6 ay sabredecem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…