2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende spinal oldum.sezeryanda en iyisi.sutun daha cabuk grkiyo ve cocugunu goruyosun harika bir duygu.ama sezeryan dikis agrisi oluyo.bir ay oldu hala agrim var
Benim dikiş değil yapıştırma oldu en üst kat
Belden hiç aprı kesici vermediler bsns.iki kere kalçadan iğne yaptılar.ameliyatta hiç acı ağrı hissetmedim.ama bişeyler yaptıklarını hissediyosun.ben 10 dak.içinde uyuştum.gerçektwn çok rahattı

Benim tosunun en büyük gaz krizi bulgur pilavı yediğim gün oldu.

Arkadaşlar hastaneden çıktıktan sonra yanımda sadece eşim olsa yeterli mi yoksa annelerin gelip kalmalarına gerek var mı?
eğer sezeryan olursa kesinlikle annen olsun derim eşin herşeye yetişemez normalde olsa annen olmalı çünkü ev yemek bebek bayağı yorucu oluyo seninde dinlenip toparlanman gerekiyo uyudukça dinlendikçe süt artıyoo anne şart benim annem 20 gün kaldı yanımda ve annem olmasaydı ben napardım düşünemiyorum 20 günün sonunda bile gidince 3 günde pert oldum

Geçmiş olsun. Peki siz nasıl spinale karar verdiniz. Yan etkileri hakkında bilgilendirdiler mi?
Canim benimki normal dogumdu 9 cm e kadar açılmam oldu sadece ikinma kısmını yasayamadim tam 9 cm den sonra bebeğin kafasının gelişini beğenmedi ve kalp atislari yavasladi acil sezaryene aldılar sonrasında apar topar

Kavga edilmeden olur mu ?
Şu hale bak...dünden beri iki kelam edebiliyorum
Elim ayağım şaştı ayol..emzirirken okuyorumda anca beğenebiliyorum..
Of...anne of...
Şu tadilat işi haftasonu bitsin evi temizleyelim.. Yağlıboya yapıcam ,çok daraldım be
Hayır hamişken a101 e markete giderdim..e şimdi bu karda kışta töbe töbee battaniyeye sarıp mı cıkıcam..
Evde tıkılı kaldım ya
Kpss giremem
Zira alttan dersim var
Çüş bana ya seneye seneye
Ay daha bacaklarıma sir ağda yapıcam
Yetti bu gaz ya...
Minnacık şeyi ne hale getiriyor..
Uykudan uyanıyor of of
Şu movik movik lafı ile neşeleniyorum
Pis karı.eşek. allah ondan razı olsun
Bugün yemekten sonra minnoşun iki ütüsünü yapabildim deee şu kaka rengi battaniyede ..koslaya bile bastım çıkmadı be
Yatak odasına taşınma vakti ...biz artık uyuyalım
Uyku
Uyku
Uyku

bugün benim 2. Günüm
Bak anca yazabildim..minnoş kıpır kıpır poposunu pışpışlıyom diyorum oğlum bi yarım saat daha uyusak ama nerdeee...
Anne herşeymiş ...
Ocak batık ...o halde yemek atabildim ocağa ...e yandı tabi inatçı lekelendi
Ay evi b.k götürüyor

Annemin gidişinin 2. Günü koaz

2 gün sonraki kendi halimi gördüm bir an

Merhaba kizlarr dogurmayan kaldimi? Biz dün tam bir aylık olduukk, ve gezmedigimiz yer kalmadi bugun ikea'ya gittik lokantada yemek yedik..
Bizim uyku duzenimiz maasallah subhanallah cok iyi. 11'de yatiriyorum sabah 6'da uyaniyor. Sonra yarim saat emip tekrar uyuyor. O yöndende sıkıntım kalmadi. Doguran arkadaslara tavsiyem eve tıkılıp kalmayın. Ben ilk hafta hic biyere cikamadim valla depresyonun dibine dibine vurduydum..
Neyse, buda benim kuzum Sârâ'm :)

Eklentiler

• image.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 169

Maşallah size Allah nazardan saklasın. Geze geze büyümüş bile senin prenses ben daha hastane sağlık ocağı hariç hiç bir yere çıkmadım.1 ayı doldurduk bizde iyice sıkıldım ama.

dusunemiyorum bile o sabahi.. hic bekledigim gibi degilmis cok zormus ya gondermicem ben annemi

kiz sen ne beceriklisin masallah sana, ben bunlarin hepsini yapip bide buraya yazabilsem kendimi mikemmel anne ilan ederim

Csyrc doğumun olmuş okudum ama bebekten ancak cevap yazabildim. Çok sevindim aklım sendeydi güle güle büyüt bebisini maşallah iyi dayanmissin doğal normal doğuma ben ben 13 saat dayanabildi agiya doğuma 4 saat kala epidural oldum çünkü mahvetti beni suni sancı verince kivrandim resmen çok şükür anestezi doktorum çok iyiydi normal doğum hakikaten zormus canından can gidiyor ama sonrasi çok şükür şuan iyiyim bebisim 5 günlük oldu çok tatlı bakmaya kiyamiyorum onlar için her şeye değer. Rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin hepimize inşallah

dusunemiyorum bile o sabahi.. hic bekledigim gibi degilmis cok zormus ya gondermicem ben annemi

kiz sen ne beceriklisin masallah sana, ben bunlarin hepsini yapip bide buraya yazabilsem kendimi mikemmel anne ilan ederim

Hepinizin anası gidicek ülen gidicek dedim

Maşallah subhanallah
Leş gibi kar burası
Gidipte nereye gideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…