- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #72.881
Benim dikiş değil yapıştırma oldu en üst katBende spinal oldum.sezeryanda en iyisi.sutun daha cabuk grkiyo ve cocugunu goruyosun harika bir duygu.ama sezeryan dikis agrisi oluyo.bir ay oldu hala agrim var
Belden hiç aprı kesici vermediler bsns.iki kere kalçadan iğne yaptılar.ameliyatta hiç acı ağrı hissetmedim.ama bişeyler yaptıklarını hissediyosun.ben 10 dak.içinde uyuştum.gerçektwn çok rahattıPeki hemen uyuşma oluyor mu? Doktorumda epidural daha uygun spinal baş ağrısı yapıyor dedi. Bazıları geç uyuşöa olabiliyor yada hissetme durumu falan ondan korktum. Ama ameliyat sonrası da rahat oluyormuş devamlı ağrı kesici veriyorlarmış belden.
Benim tosunun en büyük gaz krizi bulgur pilavı yediğim gün oldu.benim kız 13 günlük resmen diyete bagladım... o gaz yapar su süt yapar diye diye yediklerimin sayısı beş parmagı geçmiyo... ne zmana kdr boyle devam etmeliyim bilmiyorum nohut kuru fasulye falan zaten yok... bide salçalı yemekleride yemiyorum... dereotu sütle pişen çorbalar tatlılar falan bugday çorbaları falan... tabi bide komposto ve rezene... daha ne kdr sürecek bilmiyorum... bulgur pilavı gaz yapıyormu ya bilen varmı... resmen agzı acık millete bakıyorum... bi yol gösterin siz neler yaptınız... :)
Sanırım faydalı emin değilim eskiden ağızdan gazı zor çıkarırdı şimdi çok kolay çıkarıyor ama alttan okadar pırt pırt yapmasına rağmen gaz hep var hep var ıkınma kızarma hiç bitmiyor.Çok sagol.faydasını gordunmu
eğer sezeryan olursa kesinlikle annen olsun derim eşin herşeye yetişemez normalde olsa annen olmalı çünkü ev yemek bebek bayağı yorucu oluyo seninde dinlenip toparlanman gerekiyo uyudukça dinlendikçe süt artıyoo anne şart benim annem 20 gün kaldı yanımda ve annem olmasaydı ben napardım düşünemiyorum 20 günün sonunda bile gidince 3 günde pert oldumArkadaşlar hastaneden çıktıktan sonra yanımda sadece eşim olsa yeterli mi yoksa annelerin gelip kalmalarına gerek var mı?
Canim benimki normal dogumdu 9 cm e kadar açılmam oldu sadece ikinma kısmını yasayamadim tam 9 cm den sonra bebeğin kafasının gelişini beğenmedi ve kalp atislari yavasladi acil sezaryene aldılar sonrasında apar toparGeçmiş olsun. Peki siz nasıl spinale karar verdiniz. Yan etkileri hakkında bilgilendirdiler mi?
Kavga edilmeden olur mu ?Kız pembiş sorma be gece bugranın gazı yüzünden birbirimize girdik benimki yle. ..sinirlerimiz hopladı bi an..oda sıcaklıgından kavga ettik düşün..
Ay zaten evde durmak bana hiç yaramadı..kafayı yemem yakındır..gelmiyo bana evde oturmak. .zati tv de de bişwy yok. .
En sevdiğim program müge anlı oldu..yazın annemle seyrederdim hey gidin günler. .
Bi de esra izliyom mecbur. .nevruz diye bi çatlak var ona da o yüzden alıştım.
Kızda bi özgüven var bin de biri bende olsa yemin ederim cumhurbaşkanı olurdum..
Bişey mi örsem kız..kitap okusam zırt pırt bölünür şimdi o ? Bilemedim napsakk..havalar accik düzelse atcam sıpayı arabaya gezcem. Araba sürerken arkada kendi basına olması sakıncalı mı acaba ??
Pembişşşş herkes atanıyo bee..bi de onun sıkıntısı bindi üstüme. Atanmayan bi ben kaldım sinir oluyom . Kpss mi calıssam. Zsti bziim koleje de ayar oluyorum iycene..çalışak mı beraber :)
Bi de her tuvalet sonrası tartılıyom..kiloya bakıyom sabah ac karnına ile gece arasında 2 kilo var. Oha ! Çüşşş boşanayımda semerimi yiyeyim.
Habire içtiği m bozalar ve götürdüğüm tatlılar..yazın totoma yapışcaklar .
Dün elim ayağım titrmeye basladı emzirirken yine dolaba zor vardım. Hayatım boyunca yediğğm tahin helvası miktarından fazlasını çatal çatal yedim..
Evlendiğim de 49 kilo ydum ben muhabbeti yapan teyzelerden olceem yakında
Annem hala yanımda 2 güne gidecek ama artık odana geç kendi başına alış bebeğe dedi. İsyanlardayım. Önceleri ne güzeldi emzirip ona veriyordum gazını o çıkarıyordu altını o değişiyordu. Yalnız uğraşmak daha zormuş bide bunun sabahı var
Annemin gidişinin 2. Günü koazAnnem hala yanımda 2 güne gidecek ama artık odana geç kendi başına alış bebeğe dedi. İsyanlardayım. Önceleri ne güzeldi emzirip ona veriyordum gazını o çıkarıyordu altını o değişiyordu. Yalnız uğraşmak daha zormuş bide bunun sabahı var
2 gün sonraki kendi halimi gördüm bir anbugün benim 2. Günüm
Bak anca yazabildim..minnoş kıpır kıpır poposunu pışpışlıyom diyorum oğlum bi yarım saat daha uyusak ama nerdeee...
Anne herşeymiş ...
Ocak batık ...o halde yemek atabildim ocağa ...e yandı tabi inatçı lekelendi
Ay evi b.k götürüyor
Merhaba kizlarr dogurmayan kaldimi? Biz dün tam bir aylık olduukk, ve gezmedigimiz yer kalmadibugun ikea'ya gittik lokantada yemek yedik..
Bizim uyku duzenimiz maasallah subhanallah cok iyi. 11'de yatiriyorum sabah 6'da uyaniyor. Sonra yarim saat emip tekrar uyuyor. O yöndende sıkıntım kalmadi. Doguran arkadaslara tavsiyem eve tıkılıp kalmayın. Ben ilk hafta hic biyere cikamadim valla depresyonun dibine dibine vurduydum..
Neyse, buda benim kuzum Sârâ'm :)
dusunemiyorum bile o sabahi.. hic bekledigim gibi degilmis cok zormus ya gondermicem ben annemiAnnem hala yanımda 2 güne gidecek ama artık odana geç kendi başına alış bebeğe dedi. İsyanlardayım. Önceleri ne güzeldi emzirip ona veriyordum gazını o çıkarıyordu altını o değişiyordu. Yalnız uğraşmak daha zormuş bide bunun sabahı var
kiz sen ne beceriklisin masallah sana, ben bunlarin hepsini yapip bide buraya yazabilsem kendimi mikemmel anne ilan ederimbugün benim 2. Günüm
Bak anca yazabildim..minnoş kıpır kıpır poposunu pışpışlıyom diyorum oğlum bi yarım saat daha uyusak ama nerdeee...
Anne herşeymiş ...
Ocak batık ...o halde yemek atabildim ocağa ...e yandı tabi inatçı lekelendi
Ay evi b.k götürüyor
dusunemiyorum bile o sabahi.. hic bekledigim gibi degilmis cok zormus ya gondermicem ben annemi
kiz sen ne beceriklisin masallah sana, ben bunlarin hepsini yapip bide buraya yazabilsem kendimi mikemmel anne ilan ederim
Hepinizin anası gidicek ülen gidicek dedimdusunemiyorum bile o sabahi.. hic bekledigim gibi degilmis cok zormus ya gondermicem ben annemi
kiz sen ne beceriklisin masallah sana, ben bunlarin hepsini yapip bide buraya yazabilsem kendimi mikemmel anne ilan ederim
Maşallah subhanallahMerhaba kizlarr dogurmayan kaldimi? Biz dün tam bir aylık olduukk, ve gezmedigimiz yer kalmadibugun ikea'ya gittik lokantada yemek yedik..
Bizim uyku duzenimiz maasallah subhanallah cok iyi. 11'de yatiriyorum sabah 6'da uyaniyor. Sonra yarim saat emip tekrar uyuyor. O yöndende sıkıntım kalmadi. Doguran arkadaslara tavsiyem eve tıkılıp kalmayın. Ben ilk hafta hic biyere cikamadim valla depresyonun dibine dibine vurduydum..
Neyse, buda benim kuzum Sârâ'm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?