- 24 Mart 2009
- 1.753
- 896
- 333
- 45
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #72.961
Çok geçmiş olsun canım..Allah acil şifalar versin..moralim çok bozuk hem de çok
öyle bi sırttan mideme ağrı girdi ki kendimi yerlere attımm... yarım saat sancı çektim ölüyorum sandım
acile götürdü eşim vee safra kesem taşla dolmuş.. ameliyat olman lazım dedi doktor
ama minnoşum emiyor.. en az 6 ay sabredecem artık
moralim çok bozuk hem de çok
öyle bi sırttan mideme ağrı girdi ki kendimi yerlere attımm... yarım saat sancı çektim ölüyorum sandım
acile götürdü eşim vee safra kesem taşla dolmuş.. ameliyat olman lazım dedi doktor
saol canım aminÇok geçmiş olsun canım..Allah acil şifalar versin..
hemde 1 torba ilaç verdi...hemde nasıl bi ağrı.. serum iğne vs ile şimdilik geçirdiler..ama kesin tedavi ameliyatAyy çok geçmiş olsun canım yaa ...acil bi durum olmamış en azından yavru kuluju emzirr bileceksin.
İlaç falan verdi mi ? Çok agrılı mı ? Allah şifa versin bir an önce
Hay Allah yaa..cok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin en acilinden. Ağrın sızın dinsin inşallah .saol canım amin
hemde 1 torba ilaç verdi...hemde nasıl bi ağrı.. serum iğne vs ile şimdilik geçirdiler..ama kesin tedavi ameliyat
Bazen azalıp bazen çoğalabiliyor. Benim başta hiç olmadı, bi gün baya çoğaldı, farklı renk ve yoğunlukta gelmeye başladı. Birkaç gündür de çok çok az geliyor. Olabiliyor yani, evhaö yapmayın bence.Hanımlar merhaba.. Topiginize ilk kez yazıyorum.. Bir şey danışmak istedim.. bunun için ayrı bir konu açmak istemedim..
Ben 11 ocak sabahı doğum yaptım.. bu aralar kanamalarim bi hayli azalmıştı.. öyle ki yaklaşık 1 hafta günlük ped kullandım.. ama dün akşam ve bugün tekrar biraz çoğaldı.. Rengi de kırmızı değil.. koyu pembe.. fusya gibi..
Evham yaptım doğrusu.. acaba bir sorun mu rahimde diye.. dr da p.tesi gideceğim.. daha iki gün var..
Aranızda böyle sorun yaşıyan var mi?? Aynı dönem dogurdugumuz için soruyorum.. bilgilerinizi paylaşır iseniz sevinirim..
Bazen azalıp bazen çoğalabiliyor. Benim başta hiç olmadı, bi gün baya çoğaldı, farklı renk ve yoğunlukta gelmeye başladı. Birkaç gündür de çok çok az geliyor. Olabiliyor yani, evhaö yapmayın bence.
Yapamadım ayIsıt sen ısıt fişten çıkarma vakit bulursan yaparsın
Gecmis olsun. Cok nazara geldik biz butun topik.moralim çok bozuk hem de çok
3. Günde giydim Can'ım korkma giy bişey olmazBayanlar sezeryanla dogum yaptiktan ne kadar sonra korse giymeye basladiniz.ne kadar suredir giyiyosunuz
Canım benim de aynı günlerde çoğaldı Dr gittim problem görmedi herkeste farklı oluyor telaslanmaHanımlar merhaba.. Topiginize ilk kez yazıyorum.. Bir şey danışmak istedim.. bunun için ayrı bir konu açmak istemedim..
Ben 11 ocak sabahı doğum yaptım.. bu aralar kanamalarim bi hayli azalmıştı.. öyle ki yaklaşık 1 hafta günlük ped kullandım.. ama dün akşam ve bugün tekrar biraz çoğaldı.. Rengi de kırmızı değil.. koyu pembe.. fusya gibi..
Evham yaptım doğrusu.. acaba bir sorun mu rahimde diye.. dr da p.tesi gideceğim.. daha iki gün var..
Aranızda böyle sorun yaşıyan var mi?? Aynı dönem dogurdugumuz için soruyorum.. bilgilerinizi paylaşır iseniz sevinirim..
Sunuk sunuk derken canımKızlar benim bebiş süt içtikten sonra sünük sünük kusuyor normal mı? Hiç yaşayanınız var mı?
Yapamadım ay
15 dk şeydi ..emmişti kaka yapmıştı ve uyumuştuneden oldu ...makineyi kapadım artık...tavuklarda haşlanmaktan suyu bitmişti...akşama tavuklu pilav ayran yaptık ne gündü be
Benimki vermedi canımsez. olanlar doktorunuz iz kremı verdı mı? benımkı bıttı yenısını alıcam. hoş orada ız olsa ne olmasa ne :)
Ben ikinci gün taktım ama canım yandı sanki çıkardım.Bayanlar sezeryanla dogum yaptiktan ne kadar sonra korse giymeye basladiniz.ne kadar suredir giyiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?