2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun canım..Allah acil şifalar versin..

Ayy çok geçmiş olsun canım yaa ...acil bi durum olmamış en azından yavru kuluju emzirr bileceksin.

İlaç falan verdi mi ? Çok agrılı mı ? Allah şifa versin bir an önce

Çok geçmiş olsun canım..Allah acil şifalar versin..
saol canım amin

Ayy çok geçmiş olsun canım yaa ...acil bi durum olmamış en azından yavru kuluju emzirr bileceksin.

İlaç falan verdi mi ? Çok agrılı mı ? Allah şifa versin bir an önce
hemde 1 torba ilaç verdi...hemde nasıl bi ağrı.. serum iğne vs ile şimdilik geçirdiler..ama kesin tedavi ameliyat

Slm kizlar emzirinlere öneri çatlak olmasın die sera varya onu meme ucuna kapatın her emzirme den sonra yara olmaz zamanla alışio bebeğim gazlı die nurse harvey's kulaniom lazım olana tavsiyem iyi gelio hastalara şifa diliyorum gece uykusuz kalanlar begensin bakem☺

Bazen azalıp bazen çoğalabiliyor. Benim başta hiç olmadı, bi gün baya çoğaldı, farklı renk ve yoğunlukta gelmeye başladı. Birkaç gündür de çok çok az geliyor. Olabiliyor yani, evhaö yapmayın bence.

Teşekkür ederim.. rengi beni şüphelendirdi.. kahve lekeye dönüp azalmış iken, birden yine parlak bir renge dönüşüp yoğunlaşması aklımda soru işaretine neden oldu..

Gecmis olsun. Cok nazara geldik biz butun topik. Hepimizin biseysi var ..

Canım benim de aynı günlerde çoğaldı Dr gittim problem görmedi herkeste farklı oluyor telaslanma

Kızceler aranızda bebişi yüz üstü yatan var mı?

Gece öyle yatınca çok rahat gaz çıkarıyolarmış..ben de gündüz gözümün önnde öyle yatırdım hakikaten daha rahat çıkarıyor...

Ama gece cesaret edemedim .

Siz öyle yatırıyonuz mu gece yatarken.?

Bi de doktora gitcek varsa bi sorun ne zamandan itibaren öyle yatırabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…