2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde 2 gun az geldi.sonra tasiyo zaten.humana rezene ic.tatli ye.dere otu tere buda cok artiyo.bende 1 gun mama verdim

Bende 1 hafta gectikten sonra giymeye basladim 10 gundurde giyiyorum.yalniz geceleri cikariyom.ne kadar daha giycez bu korseyi ya hic rahat degil.oyuzden gece giymiyorumya

Bayanlar kizim bugun 18 gunluk oldu..3 gundur agiz cevresinde kirmizi nokta nokta kizariklar oldu.biyik bolgesinden alt dudaginin altina kadar yani cene kismina kadar.neden boyle oldu cokta opmuyozda sizce bi doktora goturmelimiyim.fisil fisil kizarikliklar var

Bende 1 hafta gectikten sonra giymeye basladim 10 gundurde giyiyorum.yalniz geceleri cikariyom.ne kadar daha giycez bu korseyi ya hic rahat degil.oyuzden gece giymiyorumya
Canım bende ara ara çıkarıyorum gece hiç takmıyorum zaten çünkü çocuklar ilgilenirken insan eğilip kalkmakta zorluk çekiyor artık ne yapalım olduğu kadar aslında korse her zaman iyi bişey insanın dik durmasını ve az yemesini sağlıyor ama takabilene güzel benim gb darlanınca çıkarıp atana ne kadar yarar bilmiyorum

Kızlar sağlık ocağından aradılar bugün
Bebişimin alınan topuk kanında tsh si yüksek çıkmış pszartesi tekrar kan alıcaklar
Ama hemşirem o kadsr iyi ki telefonu tam kspadık bi baktım yeniden arıyor.lolla hanım sakın üZülmeyin sütünüz kesilir sonra dedi.2. Testte düşük çıkıyo çoğu bebeğin dedi.yüksek çıkatsa nasıl bşr yol ixliyoruz dedim.endokrine sevkediyoruz dedi
Canım sıkıldı.herşey iyi gidiyodu şimdiye kadar

Çak tatlım geçmişler olsun....Allah sabır ve dayanma gücü versin annelik pek zormuş..

Lolu lütfen canını sıkma ama...öyle herşeyde böyle olursak olmaz ama...bak aralık anaları taş gibi maşallah bide bize bak sümük salya hepimiz...hiçbirşey olmayacak annişko

Hay Allah yaa..cok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin en acilinden. Ağrın sızın dinsin inşallah .
çok saol canım amin
Gecmis olsun. Cok nazara geldik biz butun topik. Hepimizin biseysi var ..
evet bana çok çabuk ayağa kalktın dediler hep nazara geldim galiba
Çak tatlım geçmişler olsun....Allah sabır ve dayanma gücü versin annelik pek zormuş..
kız ben eymentaa amin canım inşallah kendimden çok minnoşumu düşünddüm hep hastanede acı içinde kıvranırken eşime sürekli sordum evi ara dedim Allahtan buzlukta sütüm vardı.. ama eve gelince sarıldım hiç bu kadar uzun emmemişti.. 45 dk göğsümde durdu o da beni özlemiş dedim

ya şe oldu ard arda okuyunca kusura bakma bolur

Kızlar bugün üçüncü günümüzdü hala hiç sütümüz yok.. Çok moralim bozuk...
Benim de normal doğum olmasına rağmen 4._5. gün sütüm gelmeye başladı. Şimdi mama bile vermiyorum. Arkadaşların dediklerini yap ve en önemlisi bol bol emzir. Boş memeyi 2saat çektiğini biliyorum Bebeğimin. Moralini bozma. Sütüm gelmiyor diye bişey yok. Gelecek. Sürekli emzir. Memeden ayırma Bebeyi.

Kakalı don zıbın yıkıyorumm,
Gözlerim kapalı. ..
Elimden bir şey düşüyor ...
Beyaz sabun olmalı. ..

Bir buğra sesi geliyor hafiften
Gittikçe artıyor şiddeti..
Yavaş yavaş sallanıyor beşik ..
Babası bakmış olmalı. ..

Kakalı don zıbın yıkıyorumm
Gözlerim kapalı. ..
Başımda 40 günün ağrısı
Loş oda ışığında emziği bulma çabaları..

Kendime not: Elveda entelektüel yaşam
Merhaba saçı başı dağınık uykusuz anne. anneni ara ve onu çok sevdiğini bi daha söyle. Anne olunca anladın çünkü. Salak gerizekalı şey çok üzdün onu. Salla şimdi beşiği. On bin kere çıkardığı emziği ver ağzına tekrar tekrar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…