2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bebegine mama veren var mi
Valla gönül isterdi ki vermiyim mama , ama sürekli meme emmek isteyen bi oğlum var, her saat neredeyse uyku sıfır, sürekli aranınca meme arada 30 cc veriyorum günde 3 defa , en azından mamadan sonra birazcık ıyuyor bende dinleniyorum
Doktor kilo alımı iyi verme mama Dedi ama diğer türlü ben kafayı yiyeceğim

Bayanlar kizim bugun 18 gunluk oldu..3 gundur agiz cevresinde kirmizi nokta nokta kizariklar oldu.biyik bolgesinden alt dudaginin altina kadar yani cene kismina kadar.neden boyle oldu cokta opmuyozda sizce bi doktora goturmelimiyim.fisil fisil kizarikliklar var

Lolu lütfen canını sıkma ama...öyle herşeyde böyle olursak olmaz ama...bak aralık anaları taş gibi maşallah bide bize bak sümük salya hepimiz...hiçbirşey olmayacak annişko
İnşallah canım olmaz bişey
Olsa bile allah beterinden korusun
Daha kötü bi hastalıkla da doğabilirdi.neler görüyoruz haberlerde
Moralimi yüksek tutmalıyım kızım için :)

Uclarinda varmi peki problem? Dakikalarca son vakum gucuyle sikmaktan kabuk oldu yine benim bide o sizliyo. Ucunu iyilestirince bebege vermeye baslicam tekrar esek kafali damaklariyla sikiyo oda catlatti hep meme ucunu
benim daha önce oldu geçti şükür bi de o problemim yok benimki de çok fena çekiyo memeyi uzadı gitti uçlar emzirirken ağrı oluo bende sende de oluo muydu?

Uçları beyaz gb mi benimkinde de var sivilceye benzer annem kilo aldıkca olur o dedi.

Her bebektw olurmuş dediğim gbyse

Kizlar bebegine mama veren var mi

ben de veriyorum ilk başlarda geçici diye umut ediodum sütüm artacak mamayı kesicem diye.ama artık kabullendim.yapmadığım şey kalmadı sütüm artsın diye.süt kanallarım tıkanınca yapacak birşey kalmadı golden goat aldık anne sütüne en yakın mamaymış öyle avutuyorum kendimi işte napalım elimden geldiğince anne sütü alsın diye uğraşıyorum ne kadar fazla alsa kardır

inşallah kötü bir şey değildir canım sadece önlem amaçlı istemişlerdir ikinci testi

Pembedon amasyalimisin.5 i gorunce acaba amasyalimi dedim
5 tane pembe donu vardır belki?

benimki de bayılıo öyle yatmaya anasına çekmiş :) doktor sizin gözetiminizde olduğu zamanlar yatırabilirsiniz demişti

saol canım amin

hemde 1 torba ilaç verdi...hemde nasıl bi ağrı.. serum iğne vs ile şimdilik geçirdiler..ama kesin tedavi ameliyat
geçmişler olsun kuzum
Kızlar benim bebiş süt içtikten sonra sünük sünük kusuyor normal mı? Hiç yaşayanınız var mı?
süt yarıo demekmiş öyle duymuştum bebek faydalı kısmını alıp gerisini çıkarıomuş bizde de oluo hep

benimki de bayılıo öyle yatmaya anasına çekmiş :) doktor sizin gözetiminizde olduğu zamanlar yatırabilirsiniz demişti
8 buuckta öyle yatırdım. Alktım vajtım yüzünü göremedim ödüm bokuns karıştı bian kafasını çevirmiş diğer tarafa kendi.

Dünya başıma yıklıo bi an böyle durumlarda. Allah kimseyi evladı yla imtihan etmesin

Kk ya da yazmışlar ben ilk 3 ay hep öyle yatırdım bişey olmuyo diye arkadaş ım da dedi. Insan yinede bi tedirgin oluyo.

Böyle rahat uyuyo ve güzel gaz çıkarıyo.

benimki de yapıo aynısını ilk günlerden beri yapıo ilk gördük şaşırdık kafasını kendi çevirmii diye korktuk da.kafasını diğer tarafa çevirmeden değil de bazen ağzı burnu kapancak şekilde reflü yatağına gömüyo ben o zaman korkuyorum gazını çıkarırken burnu açık mı diye bakıyorum hep.hele bu aralar biberonla mama içerken boğazına kaçıyo nefes alamıo bikaç saniye dediğin gibi dünya başına yıkılıo.allah kimseye yaşatmasın

geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın o korkuyu

Normal dogum yapan hanımlar...aşağıdan vakumla çekiliyor gibi ağrı oldumu sizde de.Normal mi bu.34 gün oldu ne dikisler düştü ne iyilestim ne oturabildim.umarım bu ağrı iyileşme belirtisidir

Kızlar bugün üçüncu gunumüzdü hala hiç sütümüz yok.. Çok moralim bozuk...
Canim moralini hic bozma bebegin emdigi surece o sut gelir gelmiyor falan da deme hic bol bol emzir bebegini benimde oyleydi sonunda geliyor hic uzulme humana ic rezene anason ve isirgan kaynatip ic cok faydasi oluyor

Ben düz zemine yatırıyorum reflü yastığına koymuyorum. Sert yatakta yatuyo yastıksız..bayagı da yastık koymayı düşünmüyorum canım..

Altına ağız mendili yaoı annem büyük büyük onu seriyorum..kafasını hep kendi güzel çevirceğini bilsem en güzel uyuma şekli onun için bu ..

Bebekler cok rahat ediyo göbüşleri üstünde..
Tabi gaz derdi azalıyo.

Ama korkuyorum ben ya hep tedirginim. Arkadasım ben ilk gündwn oyle loydum bişey olmaz diyo. Ne bielyim ceviremezse basını nefes alamazsa allah korusun diye korkuyorum.

Doktor gece oyle yatırın desi mi size yoksa gunduz mü oyle yatıyosun?

Zor uyuduk gece 4 den sekiz bakarım dedim ben görmeden dönmüş mesela bayılmıi gb uyumusum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…