2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim uzulme bebegede yansimasin... Bende canim yanip aglayinca falan yarim saat gecmiyo bebekde huysuzlanmaya basliyo boyle boyle buyutucez bebekleri, insallah bisey cikmaz merak etme 2. Testte..

Uçları beyaz gb mi benimkinde de var sivilceye benzer annem kilo aldıkca olur o dedi.

Her bebektw olurmuş dediğim gbyse
Evet sivilceye benziyo ayni..simdi doktorla gorustum olagan bisey 1 ay surebilir hatta 2 aya kadar bile uzayablir.yeni doganlarda vucudun reaksiyon gostermesi dedi.adida benek sivilcesiymis.hic bi krem surmeyin dedi.sizinde aklinizda olsun..tedirgin olunacak bi durum
inşallah kötü bir şey değildir canım sadece önlem amaçlı istemişlerdir ikinci testi

5 tane pembe donu vardır belki?

Ben gece yan yatiriyorum devamli, hatun sirt ustu seviyo donuveriyo ona bakmaktan uyku yok... Gecen sirt ustu donmus, kafasini yan cevirdigi halde hiiik dedi kalktim hemen kaldirdim sirtina vurdum odum bokuma karisti... Gunduz arada bende yuz ustu yatiriyorum

canım yastık değil bu zaten reflü yatağı ya başını koyduğu yer yüksekte kalıo hani bizde de olur ya düz yatarsan yediklerin geri gelir o yüzden hafif yüksekte yatın derler o mantıkla yapılmış.büyüdükçe dhaa rahat oluruz bence.istedikleri gibi yatarlar o zaman.birkaç ay sabredicez işte.
gözüm üzerinde olduğu zamanlarda yatıruorum ben doktor öyle tedbir amaçlı söyledi bize.dikkat edin diye...

sağmasan ağrı yapıo sağarken ya da emzirirken ağrı yapıo hele sonrasındaki ağrı sözle anlatılamaz
Napicaz chack ya... Dun gece sinirden acidan oturdum agladim... Annemde isyan etti artik kes sutten o zaman dedi annemin kucagindaydi, acidan alamamistim yine, nasil kiyayim baksana suna dedim, bi yandan cocugumu kucagima alamiyorum napicami sasirdim artik...

yedi kafayı yediii

Bende öyle göğsüme yatırıyorum emdikten sonra..dinleniyor bazende uyuyor

O boğaza kaçmayı sorma nasıl kucaklayıp diktiğimi sırtına vurdupumu bilemiyom...Allahım ne zor ya..böyle kafayıda tutamıyor..diyorım şöyle ele gelse bi 3 ayı atlatsak..kendi aguagu sesleri ile oyalansa...

Canım ,gerçekten zor gece öyle yatırmak..biz pek evhamlıyız..gece hık dese kalkıp bakıyorum..ben gündüz yatırıyorum ama pekte uzun değil..birde ben sürekli döndürüyırum onu..çok alıştı..gödek gibi evir çevir birazdaha büyüsün ya..kafayı dikerken burnunun üstüne çok düştü bizimki...ya kocişi kandıramıyorum e bebekte hamak var...kullanan pek memnun..diyorum 300 tl doğum parasına
Ökküzz..alocam kartla o olacak..

Atom atom atom...yavrum Allah sabır versin..atomcum müzik dinlemeye çalış..çok iyi geliyor ...sık duş al rahatla be yavrum

Kız chack ne o öyle bilal e anlatır gb anlatmışsın uzun uzun. Modern adı reflü yastığı mı Onun?

Süngerin altına koyuyorum yükseltiyo baş tarafını yan yaptırdığı m zaman

Ben buldum ben buldum
Başlarını tutuyor lar iyi de yön veremiyorlar dedğin gb tedbir almak şart

Atom atom atom...yavrum Allah sabır versin..atomcum müzik dinlemeye çalış..çok iyi geliyor ...sık duş al rahatla be yavrum
zaten gece dusa girmistim cikinca bornozun onunu kapayanadim meme ucuma degince, aci veriyo, aynadada kendimi gorunce saldim yaslari... Kulakligimi takip yuruyodum hergun 1 saat.. Cok iyi oluyodu, Simdi acidan onuda yapamiyom. Bide adam yine 2 demezmi ben o haldeyken dedigin gibi canim gercekten allah sabir versin bana..

Allah hepimizinyardimcisi olsun ,bizlere guc kuvvet enerji ve sabir versin..ama Atom heart mother chack sizlerin gogus problemleri cok uzucu ya ins iyilesir tez zamanda artik..sizlamasi bile kotuyken yani dusunemiyorum acisini sizinkilerin.ama annelik iste yine de devam yeter ki bebis iyi olsun. M mervekcr sen nasilsin dikisler ve bebisin keyfi nasil? Limonluzencefil kipirdagin ne alemdeeee,benimki cok hareket edip uyandirmiyo kendini ama masallah emmeye bayilan cinsten cikti @LadyDrn valla o hayaldeki emziksiz bebek,yatagina koyunca kendi uyuyan bebek cidden hayalmis hatta utopya dusunup guluyorum yani Pembedon5 sana da laf veremeden gecemicem sen simdi bu ikon gibi patlamaya hazir bombasindir dimi

sağmasan ağrı yapıo sağarken ya da emzirirken ağrı yapıo hele sonrasındaki ağrı sözle anlatılamaz
Geçmiş olsun kızlar Atom heart mother

Size nazar olmuş kem gözlerden uzak durun.
Bir de ben sinir oluyorum başkasının yanında emzirmeye. Bebiş acıkıyo uykudan uyanınca cokurdayarak emiyo mesela. Aman ne güzel emiyo diyolar o gün burnumdan getiriyo. Sevseler de illa ki değiyor gözleri.

csyrc bu dikisler beni çok sevdi birakmiyo.bebisim de iyi sanirim hergun biseyler degisiyo günü gününü tutmuyo zillinin sen nasılsın maşallah bebisine ya sorunsuz bi dogum olmasına sevindim.burda normal hayatına donenleri okudukça bu yandan kendime kızıyorum bi yandan da size seviniyorum

bazen kusmugu geliyo agzına cıkaramıyo bası düzse..emerkende genzine kacıyo benimkinin alnının ortasını ovustutuyorum ama hemn gecmıyo ben de kaldırıyorum nefes alasıya..ay çok tehlikeli anlar ya..biliyorum o hissi...

anacığım her habere ağlardı evlatlarla ilgili olan kayıba kazaya falan.. biz de üzülüyoz ne ağlıyon sulugöz diyordum..anne olunca insanın şefkat duygusu nasıl kaç katına katlanıyor haberlere bakıp ağlarken bulduğumda anladım .

allah evlatlarımızı bize bağışlasın. kimseyi evladıyla imtihan etmeisn inşallah

Amin canim... Benimki hem memede hem biberonda da yapiyo o genzine kacirma isini, azinda bekletiyo bence, sinir oluyorum acaba sut cok basincli geldigi icin mi oyle oluyo? hem yatar hem basi yukari pozisyonda da oluyo cunku... Bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…