- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #73.021
Canim uzulme bebegede yansimasin... Bende canim yanip aglayinca falan yarim saat gecmiyo bebekde huysuzlanmaya basliyoKızlar sağlık ocağından aradılar bugün
Bebişimin alınan topuk kanında tsh si yüksek çıkmış pszartesi tekrar kan alıcaklar
Ama hemşirem o kadsr iyi ki telefonu tam kspadık bi baktım yeniden arıyor.lolla hanım sakın üZülmeyin sütünüz kesilir sonra dedi.2. Testte düşük çıkıyo çoğu bebeğin dedi.yüksek çıkatsa nasıl bşr yol ixliyoruz dedim.endokrine sevkediyoruz dedi
Canım sıkıldı.herşey iyi gidiyodu şimdiye kadar
Evet sivilceye benziyo ayni..simdi doktorla gorustum olagan bisey 1 ay surebilir hatta 2 aya kadar bile uzayablir.yeni doganlarda vucudun reaksiyon gostermesi dedi.adida benek sivilcesiymis.hic bi krem surmeyin dedi.sizinde aklinizda olsun..tedirgin olunacak bi durumUçları beyaz gb mi benimkinde de var sivilceye benzer annem kilo aldıkca olur o dedi.
Her bebektw olurmuş dediğim gbyse
inşallah kötü bir şey değildir canım sadece önlem amaçlı istemişlerdir ikinci testi
5 tane pembe donu vardır belki?
Ben gece yan yatiriyorum devamli, hatun sirt ustu seviyo donuveriyo ona bakmaktan uyku yok... Gecen sirt ustu donmus, kafasini yan cevirdigi halde hiiik dedi kalktim hemen kaldirdim sirtina vurdum odum bokuma karisti... Gunduz arada bende yuz ustu yatiriyorumBen düz zemine yatırıyorum reflü yastığına koymuyorum. Sert yatakta yatuyo yastıksız..bayagı da yastık koymayı düşünmüyorum canım..
Altına ağız mendili yaoı annem büyük büyük onu seriyorum..kafasını hep kendi güzel çevirceğini bilsem en güzel uyuma şekli onun için bu ..
Bebekler cok rahat ediyo göbüşleri üstünde..
Tabi gaz derdi azalıyo.
Ama korkuyorum ben ya hep tedirginim. Arkadasım ben ilk gündwn oyle loydum bişey olmaz diyo. Ne bielyim ceviremezse basını nefes alamazsa allah korusun diye korkuyorum.
Doktor gece oyle yatırın desi mi size yoksa gunduz mü oyle yatıyosun?
Zor uyuduk gece 4 den sekiz bakarım dedim ben görmeden dönmüş mesela bayılmıi gb uyumusum.
canım yastık değil bu zaten reflü yatağı ya başını koyduğu yer yüksekte kalıo hani bizde de olur ya düz yatarsan yediklerin geri gelir o yüzden hafif yüksekte yatın derler o mantıkla yapılmış.büyüdükçe dhaa rahat oluruz bence.istedikleri gibi yatarlar o zaman.birkaç ay sabredicez işte.Ben düz zemine yatırıyorum reflü yastığına koymuyorum. Sert yatakta yatuyo yastıksız..bayagı da yastık koymayı düşünmüyorum canım..
Altına ağız mendili yaoı annem büyük büyük onu seriyorum..kafasını hep kendi güzel çevirceğini bilsem en güzel uyuma şekli onun için bu ..
Tabi gaz derdi azalıyo.
Ama korkuyorum ben ya hep tedirginim. Arkadasım ben ilk gündwn oyle loydum bişey olmaz diyo. Ne bielyim ceviremezse basını nefes alamazsa allah korusun diye korkuyorum.
Zor uyuduk gece 4 den sekiz bakarım dedim ben görmeden dönmüş mesela bayılmıi gb uyumusum.
sağmasan ağrı yapıo sağarken ya da emzirirken ağrı yapıo hele sonrasındaki ağrı sözle anlatılamazEmerkende sagarkende ve sonrasindada agri oluyo malesef...
Napicaz chack ya... Dun gece sinirden acidan oturdum agladim... Annemde isyan etti artik kes sutten o zaman dedisağmasan ağrı yapıo sağarken ya da emzirirken ağrı yapıo hele sonrasındaki ağrı sözle anlatılamaz
Kakalı don zıbın yıkıyorumm,
Gözlerim kapalı. ..
Elimden bir şey düşüyor ...
Beyaz sabun olmalı. ..
Bir buğra sesi geliyor hafiften
Gittikçe artıyor şiddeti..
Yavaş yavaş sallanıyor beşik ..
Babası bakmış olmalı. ..
Kakalı don zıbın yıkıyorumm
Gözlerim kapalı. ..
Başımda 40 günün ağrısı
Loş oda ışığında emziği bulma çabaları..
Kendime not: Elveda entelektüel yaşam
Merhaba saçı başı dağınık uykusuz anne. anneni ara ve onu çok sevdiğini bi daha söyle. Anne olunca anladın çünkü. Salak gerizekalı şey çok üzdün onu. Salla şimdi beşiği. On bin kere çıkardığı emziği ver ağzına tekrar tekrar..
Bende öyle göğsüme yatırıyorum emdikten sonra..dinleniyor bazende uyuyor8 buuckta öyle yatırdım. Alktım vajtım yüzünü göremedim ödüm bokuns karıştı bian kafasını çevirmiş diğer tarafa kendi.
Dünya başıma yıklıo bi an böyle durumlarda. Allah kimseyi evladı yla imtihan etmesin
Kk ya da yazmışlar ben ilk 3 ay hep öyle yatırdım bişey olmuyo diye arkadaş ım da dedi. Insan yinede bi tedirgin oluyo.
Böyle rahat uyuyo ve güzel gaz çıkarıyo.
O boğaza kaçmayı sormabenimki de yapıo aynısını ilk günlerden beri yapıo ilk gördük şaşırdık kafasını kendi çevirmii diye korktuk da.kafasını diğer tarafa çevirmeden değil de bazen ağzı burnu kapancak şekilde reflü yatağına gömüyo ben o zaman korkuyorum gazını çıkarırken burnu açık mı diye bakıyorum hep.hele bu aralar biberonla mama içerken boğazına kaçıyo nefes alamıo bikaç saniye dediğin gibi dünya başına yıkılıo.allah kimseye yaşatmasın
Canım ,gerçekten zor gece öyle yatırmak..biz pek evhamlıyız..gece hık dese kalkıp bakıyorum..ben gündüz yatırıyorum ama pekte uzun değil..birde ben sürekli döndürüyırum onu..çok alıştı..gödek gibi evir çevirBen düz zemine yatırıyorum reflü yastığına koymuyorum. Sert yatakta yatuyo yastıksız..bayagı da yastık koymayı düşünmüyorum canım..
Tabi gaz derdi azalıyo.
Atom atom atom...yavrum Allah sabır versin..atomcum müzik dinlemeye çalış..çok iyi geliyor ...sık duş al rahatla be yavrumNapicaz chack ya... Dun gece sinirden acidan oturdum agladim... Annemde isyan etti artik kes sutten o zaman dediannemin kucagindaydi, acidan alamamistim yine, nasil kiyayim baksana suna dedim, bi yandan cocugumu kucagima alamiyorum napicami sasirdim artik...
canım yastık değil bu zaten reflü yatağı ya başını koyduğu yer yüksekte kalıo hani bizde de olur ya düz yatarsan yediklerin geri gelir o yüzden hafif yüksekte yatın derler o mantıkla yapılmış.büyüdükçe dhaa rahat oluruz bence.istedikleri gibi yatarlar o zaman.birkaç ay sabredicez işte.
gözüm üzerinde olduğu zamanlarda yatıruorum ben doktor öyle tedbir amaçlı söyledi bize.dikkat edin diye...
zaten gece dusa girmistim cikinca bornozun onunu kapayanadim meme ucuma degince, aci veriyo, aynadada kendimi gorunce saldim yaslari... Kulakligimi takip yuruyodum hergun 1 saat.. Cok iyi oluyodu, Simdi acidan onuda yapamiyom. Bide adam yine 2 demezmi ben o haldeykenAtom atom atom...yavrum Allah sabır versin..atomcum müzik dinlemeye çalış..çok iyi geliyor ...sık duş al rahatla be yavrum
Geçmiş olsun kızlarsağmasan ağrı yapıo sağarken ya da emzirirken ağrı yapıo hele sonrasındaki ağrı sözle anlatılamaz
yedi kafayı yediii
Ben gece yan yatiriyorum devamli, hatun sirt ustu seviyo donuveriyo ona bakmaktan uyku yok... Gecen sirt ustu donmus, kafasini yan cevirdigi halde hiiik dedi kalktim hemen kaldirdim sirtina vurdum odum bokuma karisti... Gunduz arada bende yuz ustu yatiriyorum
Amin canim... Benimki hem memede hem biberonda da yapiyo o genzine kacirma isini, azinda bekletiyo bence, sinir oluyorumbazen kusmugu geliyo agzına cıkaramıyo bası düzse..emerkende genzine kacıyo benimkinin alnının ortasını ovustutuyorum ama hemn gecmıyo ben de kaldırıyorum nefes alasıya..ay çok tehlikeli anlar ya..biliyorum o hissi...
anacığım her habere ağlardı evlatlarla ilgili olan kayıba kazaya falan.. biz de üzülüyoz ne ağlıyon sulugöz diyordum..anne olunca insanın şefkat duygusu nasıl kaç katına katlanıyor haberlere bakıp ağlarken bulduğumda anladım .
allah evlatlarımızı bize bağışlasın. kimseyi evladıyla imtihan etmeisn inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?