- 27 Şubat 2015
- 1.462
- 2.620
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #73.041
Amin canim... Benimki hem memede hem biberonda da yapiyo o genzine kacirma isini, azinda bekletiyo bence, sinir oluyorumacaba sut cok basincli geldigi icin mi oyle oluyo? hem yatar hem basi yukari pozisyonda da oluyo cunku... Bilemedim
Temiz agizli birini bulmam lazim bi okusun ya... Babanem var ama, bana ona cekmissin der dururlar, biraz pek temiz sayilmazGeçmiş olsun kızlarAtom heart mother
Size nazar olmuş kem gözlerden uzak durun.
Bir de ben sinir oluyorum başkasının yanında emzirmeye. Bebiş acıkıyo uykudan uyanınca cokurdayarak emiyo mesela. Aman ne güzel emiyo diyolar o gün burnumdan getiriyo. Sevseler de illa ki değiyor gözleri.
Evet aynen canim, bide memede ikinma cikardi yeni... Cildiriyo damaklarinin arasina sikistiriyo birakiyo tekrar aliyo bende cildiriyorum bi yandanben basınclı gelmesine baglıyorum cok acıkmısken hırslı hırslı emince oluyo memeyi cıkartınca agzından süt kendiliğinden fışkırıyo cunku büyü itimal o genze kacıyor.
Temiz agizli birini bulmam lazim bi okusun ya... Babanem var ama, bana ona cekmissin der dururlar, biraz pek temiz sayilmaz
Kızlar sağlık ocağından aradılar bugün
Bebişimin alınan topuk kanında tsh si yüksek çıkmış pszartesi tekrar kan alıcaklar
Ama hemşirem o kadsr iyi ki telefonu tam kspadık bi baktım yeniden arıyor.lolla hanım sakın üZülmeyin sütünüz kesilir sonra dedi.2. Testte düşük çıkıyo çoğu bebeğin dedi.yüksek çıkatsa nasıl bşr yol ixliyoruz dedim.endokrine sevkediyoruz dedi
Canım sıkıldı.herşey iyi gidiyodu şimdiye kadar
Benim de öyleydi atom Dr bana emzirdikten sonra 20 dk dik tut sonra yatır dedi sana da tavsiye ederim senin sütün de bol sanırım çok emiyordurGunde 500 kere kusan cocuk olurmu ya... Devamli ust bas degistiriyoruz fenalik geldi artik
Okuyom da yildizimiz dusuk herhaldedeli kız okumanın temizi mi olurkendine nas felak oku bebeğe de ..en güzel dua anne duasıdır. kalbini bozma ferah tut. bi de kıçını kaşı
maşallah dedirt herkese
Emiyo baya bi acgozlulukde var, doktor kilo alimi iyi oldugu icin hic onemli olmadigini soyledi, cok rahatsiz oluyosaniz bebelacin bi urunu var thickener diye onu kullanabilirsiniz dedi ama almadim henuz. Bakayim dedim nereye kadar sabredebilicem... Ben bi 15 dk dik tuttugumda gercekten ise yariyo, ama memelerim acidigindan tutamiyorum pek annemede dik tut biraz diyorum ama oda yatiriveriyo kendi bildigini yapiyo pek bisey diyemiyorum bende... Dedigim zaman alinganlik yapiyoBenim de öyleydi atom Dr bana emzirdikten sonra 20 dk dik tut sonra yatır dedi sana da tavsiye ederim senin sütün de bol sanırım çok emiyordur
Yarin 40imiz cikiyo allahin izniyle... 3 gun once doktor 4-5 seviyesindedir suan 15 gune takip etmek lazim dedi ama goturmeyecegim sanirim ben 2. Ay bitene kadar.. Fenalik geldi cunkuUzamis sarilik varmi arkadaslar ne yaptiniz yada ne yapildi cvp yazarsaniz sevinirim
Kızlar siz emzirirken kaynananız tepenizde ayakta dikilip sizi izlese ve sürekli yorum yapsa yok yutkunmuyo bilmem ne diye ne tepki verirsiniz ben bişey diyemiyorum ya valla kendimi dövesim var
Benimki 11 inde bir aylık olacak .geçen hafta 13.6 YDÜ değeri bu hafta 11 .normalde 4 5 seviyesinde olmalı.uzamıs bizimki de kan idrar bakıldı bi şey çıkmadı .pazartesi yeniden görmek istiyor gata daki Dr götürecek miyim Hayır .zamanla geçecek inanıyorum. Çarşamba sağlık ocağına aşıya gideceğiz kilo alımı iyiydi bakalım hala iyiyse hiç sarılığı dert etmeyeceğim .vücuduna bak kol ve bacaklarda yoksa sende dert etmeUzamis sarilik varmi arkadaslar ne yaptiniz yada ne yapildi cvp yazarsaniz sevinirim
Benimki 11 inde bir aylık olacak .geçen hafta 13.6 YDÜ değeri bu hafta 11 .normalde 4 5 seviyesinde olmalı.uzamıs bizimki de kan idrar bakıldı bi şey çıkmadı .pazartesi yeniden görmek istiyor gata daki Dr götürecek miyim Hayır .zamanla geçecek inanıyorum. Çarşamba sağlık ocağına aşıya gideceğiz kilo alımı iyiydi bakalım hala iyiyse hiç sarılığı dert etmeyeceğim .vücuduna bak kol ve bacaklarda yoksa sende dert etme
valla ağlamakta haklısın anlamıyolar işte yaşayan bilir o acıyı.bana da annemle eşim üzülüp durma sütün kesilcek diyolar kesilirse kesilsin zaten çok mu geliyo boşuna acı çekiyorum diyorum öyle deme isyan etme diyolar.insanın bebeğine yetememesi çok kötü bir duyguymuş yaa kendimi çok beceriksiz hissediyorumNapicaz chack ya... Dun gece sinirden acidan oturdum agladim... Annemde isyan etti artik kes sutten o zaman dediannemin kucagindaydi, acidan alamamistim yine, nasil kiyayim baksana suna dedim, bi yandan cocugumu kucagima alamiyorum napicami sasirdim artik...
o zaman da 6 aylık olsun diye bakarız sonra yaşını doldursun... bitmez anacım bitmezO boğaza kaçmayı sormanasıl kucaklayıp diktiğimi sırtına vurdupumu bilemiyom...Allahım ne zor ya..böyle kafayıda tutamıyor..diyorım şöyle ele gelse bi 3 ayı atlatsak..kendi aguagu sesleri ile oyalansa...
yastık sanmışsın ya o yüzden bilmiyosun diye düşündümKız chack ne o öyle bilal e anlatır gb anlatmışsın uzun uzun.Modern adı reflü yastığı mı Onun?
Süngerin altına koyuyorum yükseltiyo baş tarafını yan yaptırdığı m zaman
Ben buldumben buldum
Başlarını tutuyor lar iyi de yön veremiyorlar dedğin gb tedbir almak şart
ekşi ekşi kokuolar bi deGunde 500 kere kusan cocuk olurmu ya... Devamli ust bas degistiriyoruz fenalik geldi artik
ay o bornoz havlu değmesin diye neler yapıom bazen eşim ya da annem değio yanlışlıkla da ciyaklıom acıdanzaten gece dusa girmistim cikinca bornozun onunu kapayanadim meme ucuma degince, aci veriyo, aynadada kendimi gorunce saldim yaslari... Kulakligimi takip yuruyodum hergun 1 saat.. Cok iyi oluyodu, Simdi acidan onuda yapamiyom. Bide adam yine 2 demezmi ben o haldeykendedigin gibi canim gercekten allah sabir versin bana..
Genel anestezi ile doğum yapanlar sütünüz ne zmn geldi? @Surrender cnm seninkide geneldi glb yanlış hatırlamıyorsam.. Salı sbh doğum genel anestezi ile oldu. Hala bir damla sütüm yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?