2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canim... Benimki hem memede hem biberonda da yapiyo o genzine kacirma isini, azinda bekletiyo bence, sinir oluyorum acaba sut cok basincli geldigi icin mi oyle oluyo? hem yatar hem basi yukari pozisyonda da oluyo cunku... Bilemedim

ben basınclı gelmesine baglıyorum cok acıkmısken hırslı hırslı emince oluyo memeyi cıkartınca agzından süt kendiliğinden fışkırıyo cunku büyü itimal o genze kacıyor.

Temiz agizli birini bulmam lazim bi okusun ya... Babanem var ama, bana ona cekmissin der dururlar, biraz pek temiz sayilmaz

ben basınclı gelmesine baglıyorum cok acıkmısken hırslı hırslı emince oluyo memeyi cıkartınca agzından süt kendiliğinden fışkırıyo cunku büyü itimal o genze kacıyor.
Evet aynen canim, bide memede ikinma cikardi yeni... Cildiriyo damaklarinin arasina sikistiriyo birakiyo tekrar aliyo bende cildiriyorum bi yandan

ayyyy ben kırklandım ya kızlarrr, bebişimizle kırkımızı cıkardık bugün...

bizimkiler malum ankara da eşiminkiler de baska yerde oturuyo..telefon etti kv yarın kırkı cıkcak diye. anlatmış eşime nasıl yapılcagını..

eşim dedi ki aman normal yıkayalım ya onlara he kırkladık deriz dedi. ben de inanmıyorum hiç ama seromoni hoşuma gittiği için anı olur diye yapmak istedim..

gidip taş toplamaya üşendi benimki. o yüzden orkidenin dibindeki taşalrı önce güzelce yıkadım sonra elma sirekli suda beklettim 40 adet.

sonra bozuk paraları da yıkayıp sirkeledim.

yüzüğümü de..(altın koymak gerekmiş niye bilmiyorum.sanki diğerlerini biliyom da bodoslama yaptım işte)

onları kovasına koydum..

kevgir getirdim..

eşim su döktü, ben yıkadım buğramı..en sonda kevgirden su dokulcekti o hengamede unuttum ben üşümesin diye.

zaten malum banyo olayı cok tantanalı küvettiydi kovası ısıtıcı sampuan yok file yok kese....yeni kıayfetler , bez, yağ, çoraplar patikler şapkalar ucusuyo evde ..hazırlaması bi dert toplaması ayrı dert..toplamda yıkama süresi 5 dk.

hazırlık ve toplama süresi 40 dk.

bozuk paralar bi çocuga verilcekmiş...eşime verdim ver bi çocuga diye. 40 gezmesi yapmıycaz bugun ama malum havaalr soguk banyo da yaptı. eşim gec gelcek hava guzel olunca cıkartırız artık..

sonra taşları alıp kevgire koydum..ben banyo yaptıktan sonra en son suyu oyle tuttum başımdan..

bir de okudum yavruma..şimdi mışıldıyo ..çok şükür..

40 bitti...darısı sizin başınızaaaa..

Temiz agizli birini bulmam lazim bi okusun ya... Babanem var ama, bana ona cekmissin der dururlar, biraz pek temiz sayilmaz

deli kız okumanın temizi mi olur kendine nas felak oku bebeğe de ..en güzel dua anne duasıdır. kalbini bozma ferah tut. bi de kıçını kaşı

maşallah dedirt herkese

Canım sen kendini üzme aynı şey bizede oldu ikinci alınan kanda bişey çıkmadı şükür bi tanıdığımızada öyle olmuş hemşireninde dediği gibi genelde ikinci alınan kanda çıkmıyor bide bende TSH yüksekliği vardı düşün hamilelikte ilaç kullandım bunun için o yüzden içini ferah tut dua et bol bol

Benim de öyleydi atom Dr bana emzirdikten sonra 20 dk dik tut sonra yatır dedi sana da tavsiye ederim senin sütün de bol sanırım çok emiyordur
Emiyo baya bi acgozlulukde var, doktor kilo alimi iyi oldugu icin hic onemli olmadigini soyledi, cok rahatsiz oluyosaniz bebelacin bi urunu var thickener diye onu kullanabilirsiniz dedi ama almadim henuz. Bakayim dedim nereye kadar sabredebilicem... Ben bi 15 dk dik tuttugumda gercekten ise yariyo, ama memelerim acidigindan tutamiyorum pek annemede dik tut biraz diyorum ama oda yatiriveriyo kendi bildigini yapiyo pek bisey diyemiyorum bende... Dedigim zaman alinganlik yapiyo

canım 6. gün 15.4 dü
ertesi gün 13.7

13 günlükken doktor kan almadan baktı . tamam azalmış gecer dedi. kilo da almış dedi.

bi aylıkken kontrole gittiğimiz de hala vucudunda bastırınca sarılık görüyordum ben. gözlerinde de var kuyru kısmında göz akında..geçmedi bi türlü zıkkım şey..

doktora dedim emzirmeye 2 saat mi yine dedim ..yok dedi kiloyu cok iyi almış tahlil yapcaz karaciğer ve tiroide bakmak için.

neyse yine tüp tüp kan aldılar yavrumdan bi de idrar yapmasını bekleidk poşete..çok şükür temiz çıktı.

doktor da korkacak bişey yok. bazı bebeklerin sarılıgı uzun sürer dedi. bak bugün kırkımız cıktı hala gözlerinde sarılık var vucudu da bastıınca sarı..

korkma yani uzuyomus..bazılaırnın 52 gun sonra gecıyomus..

inşallah şifa olur yavrularımıza bir an once.

Kızlar siz emzirirken kaynananız tepenizde ayakta dikilip sizi izlese ve sürekli yorum yapsa yok yutkunmuyo bilmem ne diye ne tepki verirsiniz ben bişey diyemiyorum ya valla kendimi dövesim var

al sen emzir derim ama içimden :) ben ayar oluyorum oyle biri bakınca bile..bok mu var meme mi acıtıgm yetmezmiş gb bi de göz dikip bakıyolar..ortu cek emzrime ortusu ben duyuyom..yutkunuyo de

Uzamis sarilik varmi arkadaslar ne yaptiniz yada ne yapildi cvp yazarsaniz sevinirim
Benimki 11 inde bir aylık olacak .geçen hafta 13.6 YDÜ değeri bu hafta 11 .normalde 4 5 seviyesinde olmalı.uzamıs bizimki de kan idrar bakıldı bi şey çıkmadı .pazartesi yeniden görmek istiyor gata daki Dr götürecek miyim Hayır .zamanla geçecek inanıyorum. Çarşamba sağlık ocağına aşıya gideceğiz kilo alımı iyiydi bakalım hala iyiyse hiç sarılığı dert etmeyeceğim .vücuduna bak kol ve bacaklarda yoksa sende dert etme

var canım bacagına bastırınca sarı bi renk görüyorum sonra kırmızılaşıyor bu normal mi?? ben sarılıktan dşye düşünüyorum ama emmesi uyuması kakası cok iyi maşallah..doktorda sorun yok dedi. gecere dedi. o kadara tahlilden sonra bi daha götrümek istmedim . ikinci ay kontrolunde sorarım artık doktora gecmezse...ama gececgıne inanıyorum..

valla ağlamakta haklısın anlamıyolar işte yaşayan bilir o acıyı.bana da annemle eşim üzülüp durma sütün kesilcek diyolar kesilirse kesilsin zaten çok mu geliyo boşuna acı çekiyorum diyorum öyle deme isyan etme diyolar.insanın bebeğine yetememesi çok kötü bir duyguymuş yaa kendimi çok beceriksiz hissediyorum

o zaman da 6 aylık olsun diye bakarız sonra yaşını doldursun... bitmez anacım bitmez

yastık sanmışsın ya o yüzden bilmiyosun diye düşündüm

Gunde 500 kere kusan cocuk olurmu ya... Devamli ust bas degistiriyoruz fenalik geldi artik
ekşi ekşi kokuolar bi de çok tatlılar yaaa <3
ay o bornoz havlu değmesin diye neler yapıom bazen eşim ya da annem değio yanlışlıkla da ciyaklıom acıdan

Genel anestezi ile doğum yapanlar sütünüz ne zmn geldi? @Surrender cnm seninkide geneldi glb yanlış hatırlamıyorsam.. Salı sbh doğum genel anestezi ile oldu. Hala bir damla sütüm yok...

ben spinal oldum 3. gn geldi..

bol sıvı ve kayısı kompostosu tüket canım. boza da.

gelmiyo süt dedim hemşireye geldi göğsümü bi sıktı sarı bi sıvı olustu ucunda var sütün işte yok deyip durma dedi. gelcek yani merak etme sonrada cogalıyor. endişe geciktiriyor.

bi de sırtına masaj , uyku ve banyo...ohhh dolsun gelsin o zaman

ama stres yok..emzirmye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…