- 27 Şubat 2015
- 1.462
- 2.620
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #73.061
ekşi ekşi kokuolar bi deçok tatlılar yaaa <3
ay o bornoz havlu değmesin diye neler yapıom bazen eşim ya da annem değio yanlışlıkla da ciyaklıom acıdan
Kızlar siz emzirirken kaynananız tepenizde ayakta dikilip sizi izlese ve sürekli yorum yapsa yok yutkunmuyo bilmem ne diye ne tepki verirsiniz ben bişey diyemiyorum ya valla kendimi dövesim var
Gogus ucum yara oldu benim birini sagdigim sutle iyilestirmeyi basardim simdi digeri cok fena aciyo diye az vermekten şisti iyice bugun hemsire mastit olmus dedi sicak suya batirdigim bezle yumusatp sagiyorum ne zormus bu emzirme olayi e sonra bebegin doymadigini dusunup mama veriyoruzben de veriyorum ilk başlarda geçici diye umut ediodum sütüm artacak mamayı kesicem diye.ama artık kabullendim.yapmadığım şey kalmadı sütüm artsın diye.süt kanallarım tıkanınca yapacak birşey kalmadı golden goat aldık anne sütüne en yakın mamaymış öyle avutuyorum kendimi işte napalım elimden geldiğince anne sütü alsın diye uğraşıyorum ne kadar fazla alsa kardır
Ucu icin mustela iyi geliyodu ama piyasada yokekşi ekşi kokuolar bi deçok tatlılar yaaa <3
ay o bornoz havlu değmesin diye neler yapıom bazen eşim ya da annem değio yanlışlıkla da ciyaklıom acıdan
Bende kucagima alamiyorum diye cok uzuluyorum... Sutumu biberonla veriyorum cogu zaman mememi veremiyorum diyede uzuluyorum ama napayim... Hic icememesinden iyidir... Allah biliyo ya, yanlis anlamada canim sut de olmasa birakirdim emzirmeyi. Senin kadar mucadele edemezdim herhalde, yine benden daha cok sabirlisin masallah...valla ağlamakta haklısın anlamıyolar işte yaşayan bilir o acıyı.bana da annemle eşim üzülüp durma sütün kesilcek diyolar kesilirse kesilsin zaten çok mu geliyo boşuna acı çekiyorum diyorum öyle deme isyan etme diyolar.insanın bebeğine yetememesi çok kötü bir duyguymuş yaa kendimi çok beceriksiz hissediyorum
o zaman da 6 aylık olsun diye bakarız sonra yaşını doldursun... bitmez anacım bitmez
yastık sanmışsın ya o yüzden bilmiyosun diye düşündüm
Fototerapi gordunmu canim bizim fototerapiden sonra 11e dustu 1hafta sonra 16.gunde 14e cikmis tekrardanYarin 40imiz cikiyo allahin izniyle... 3 gun once doktor 4-5 seviyesindedir suan 15 gune takip etmek lazim dedi ama goturmeyecegim sanirim ben 2. Ay bitene kadar.. Fenalik geldi cunku
Ya cocugum delik desik oldu uzamis sarilik testi yapcak hafta arasi bakalimBenimki 11 inde bir aylık olacak .geçen hafta 13.6 YDÜ değeri bu hafta 11 .normalde 4 5 seviyesinde olmalı.uzamıs bizimki de kan idrar bakıldı bi şey çıkmadı .pazartesi yeniden görmek istiyor gata daki Dr götürecek miyim Hayır .zamanla geçecek inanıyorum. Çarşamba sağlık ocağına aşıya gideceğiz kilo alımı iyiydi bakalım hala iyiyse hiç sarılığı dert etmeyeceğim .vücuduna bak kol ve bacaklarda yoksa sende dert etme
Of bende bijtim o kandan ve sariliktan bendende bu hafta istiyo o testleri gecen hafta fototerapiden sonra yapmisti amacanım 6. gün 15.4 dü
ertesi gün 13.7
13 günlükken doktor kan almadan baktı . tamam azalmış gecer dedi. kilo da almış dedi.
bi aylıkken kontrole gittiğimiz de hala vucudunda bastırınca sarılık görüyordum ben. gözlerinde de var kuyru kısmında göz akında..geçmedi bi türlü zıkkım şey..
doktora dedim emzirmeye 2 saat mi yine dedim ..yok dedi kiloyu cok iyi almış tahlil yapcaz karaciğer ve tiroide bakmak için.
neyse yine tüp tüp kan aldılar yavrumdan bi de idrar yapmasını bekleidk poşete..çok şükür temiz çıktı.
doktor da korkacak bişey yok. bazı bebeklerin sarılıgı uzun sürer dedi. bak bugün kırkımız cıktı hala gözlerinde sarılık var vucudu da bastıınca sarı..
korkma yani uzuyomus..bazılaırnın 52 gun sonra gecıyomus..
inşallah şifa olur yavrularımıza bir an once.
Of bende bijtim o kandan ve sariliktan bendende bu hafta istiyo o testleri gecen hafta fototerapiden sonra yapmisti ama
Allahım uzun ömür versin inşallah canım damat halini de gör :)ayyyy ben kırklandım ya kızlarrr, bebişimizle kırkımızı cıkardık bugün...
bizimkiler malum ankara da eşiminkiler de baska yerde oturuyo..telefon etti kv yarın kırkı cıkcak diye. anlatmış eşime nasıl yapılcagını..
eşim dedi ki aman normal yıkayalım ya onlara he kırkladık deriz dedi.ben de inanmıyorum hiç ama seromoni hoşuma gittiği için anı olur diye yapmak istedim..
gidip taş toplamaya üşendi benimki. o yüzden orkidenin dibindeki taşalrı önce güzelce yıkadım sonra elma sirekli suda beklettim 40 adet.
sonra bozuk paraları da yıkayıp sirkeledim.
yüzüğümü de..(altın koymak gerekmiş niye bilmiyorum.sanki diğerlerini biliyom da bodoslama yaptım işte)
onları kovasına koydum..
kevgir getirdim..
eşim su döktü, ben yıkadım buğramı..en sonda kevgirden su dokulcekti o hengamede unuttum ben üşümesin diye.
zaten malum banyo olayı cok tantanalı küvettiydi kovası ısıtıcı sampuan yok file yok kese....yeni kıayfetler , bez, yağ, çoraplar patikler şapkalar ucusuyo evde ..hazırlaması bi dert toplaması ayrı dert..toplamda yıkama süresi 5 dk.
hazırlık ve toplama süresi 40 dk.
bozuk paralar bi çocuga verilcekmiş...eşime verdim ver bi çocuga diye. 40 gezmesi yapmıycaz bugun ama malum havaalr soguk banyo da yaptı. eşim gec gelcek hava guzel olunca cıkartırız artık..
sonra taşları alıp kevgire koydum..ben banyo yaptıktan sonra en son suyu oyle tuttum başımdan..
bir de okudum yavruma..şimdi mışıldıyo ..çok şükür..
40 bitti...darısı sizin başınızaaaa..
10nun altina inmesi gerekiyo bizimki 11.3e dusmusken 13.8cikti 4 gunn sonra. insallah guzel haberler alirimda iletirim sukur kiloda aliyo ama boyle artmasi cildirtiyo beni fototerapi sonrasi bakti ama cikinca tekrar bakmak istedi heralde :-(kan ve idrar da karaciğer ve tiroide baktı mı canım? ona baktı tamam sıkıntı yok dedi.
ama hala sarı hala sarı..valla korkmuyoda değilim. geçmiş olsun size de sonucları bana da haber ver değer kaç olunca normal ki..ay bıktım yaa bu sarılıktan..delik deşik oldu bebem.
doktorunun dediklerini bana da ielt canım merak ederim. güzel haberlerle dön inşallah
Kızlar bebeğim 6 günlük oldu cuma günü goturduk doktora saeilik için 14.6 çıktı doktor sinir 19 pazar tekrar giruyum dedi bebek doğum kilosuna dondu 200 gr almış inşallah yukselmez bir de bebeğinin kafasının arkasında bir şişkinlik var bugün farkettim yan yatiritorsum ondan mi oldu bilemedim canım çok sıkıldı sizce neden olmuştur
Canım dün kulaklığı taktım ..mutfaga geçtim ..minnoş baabaya emanetti..pilav olurken etrafı topladım vs..pek iyi geldi bezaten gece dusa girmistim cikinca bornozun onunu kapayanadim meme ucuma degince, aci veriyo, aynadada kendimi gorunce saldim yaslari... Kulakligimi takip yuruyodum hergun 1 saat.. Cok iyi oluyodu, Simdi acidan onuda yapamiyom. Bide adam yine 2 demezmi ben o haldeykendedigin gibi canim gercekten allah sabir versin bana..
Kinderimiz iyi olsun efemAllah hepimizinyardimcisi olsun ,bizlere guc kuvvet enerji ve sabir versin..amaAtom heart mother chack sizlerin gogus problemleri cok uzucu ya ins iyilesir tez zamanda artik..sizlamasi bile kotuyken yani dusunemiyorum acisini sizinkilerin.ama annelik iste yine de devam yeter ki bebis iyi olsun. M mervekcr sen nasilsin dikisler ve bebisin keyfi nasil? @Limonluzencefil kipirdagin ne alemdeeee,benimki cok hareket edip uyandirmiyo kendini ama masallah emmeye bayilan cinsten cikti @LadyDrn valla o hayaldeki emziksiz bebek,yatagina koyunca kendi uyuyan bebek cidden hayalmis hatta utopya dusunup guluyorum yani Pembedon5 sana da laf veremeden gecemicem sen simdi bu ikon gibi patlamaya hazir bombasindir dimi
Geçmiş olsun kızlarAtom heart mother
Size nazar olmuş kem gözlerden uzak durun.
Bir de ben sinir oluyorum başkasının yanında emzirmeye. Bebiş acıkıyo uykudan uyanınca cokurdayarak emiyo mesela. Aman ne güzel emiyo diyolar o gün burnumdan getiriyo. Sevseler de illa ki değiyor gözleri.
Evet aynen canim, bide memede ikinma cikardi yeni... Cildiriyo damaklarinin arasina sikistiriyo birakiyo tekrar aliyo bende cildiriyorum bi yandan
evlat için ediliyor ve canım sen de ederdin eminimBende kucagima alamiyorum diye cok uzuluyorum... Sutumu biberonla veriyorum cogu zaman mememi veremiyorum diyede uzuluyorum ama napayim... Hic icememesinden iyidir... Allah biliyo ya, yanlis anlamada canim sut de olmasa birakirdim emzirmeyi. Senin kadar mucadele edemezdim herhalde, yine benden daha cok sabirlisin masallah...
aynı benim durumumGogus ucum yara oldu benim birini sagdigim sutle iyilestirmeyi basardim simdi digeri cok fena aciyo diye az vermekten şisti iyice bugun hemsire mastit olmus dedi sicak suya batirdigim bezle yumusatp sagiyorum ne zormus bu emzirme olayi e sonra bebegin doymadigini dusunup mama veriyoruz
sadece ucundan değil ki göğüsler hassaslaştı iyice bezeler de acıtıo galibaUcu icin mustela iyi geliyodu ama piyasada yokgarmastan, bepanten, anestol, madecassolu karistirdim bi kabin icine, her sagma sonrasi suruyom acik dolaniyom evde. Iyi gelmezse oleyim ben
Sendemi burutusya neden hepsi aynı şeyleri aynı dönemde yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?