2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Tam olarak aynı şeyi yaşadım bende sesimi cikaramadim sorun çıkmasın diye.hatta biz mama verdiğimiz için bi an önce memeyi bıraksın diye bekliyo her ben mamasini yediririm diyo
Kızlar siz emzirirken kaynananız tepenizde ayakta dikilip sizi izlese ve sürekli yorum yapsa yok yutkunmuyo bilmem ne diye ne tepki verirsiniz ben bişey diyemiyorum ya valla kendimi dövesim var

Gogus ucum yara oldu benim birini sagdigim sutle iyilestirmeyi basardim simdi digeri cok fena aciyo diye az vermekten şisti iyice bugun hemsire mastit olmus dedi sicak suya batirdigim bezle yumusatp sagiyorum ne zormus bu emzirme olayi e sonra bebegin doymadigini dusunup mama veriyoruz

ekşi ekşi kokuolar bi de çok tatlılar yaaa <3

ay o bornoz havlu değmesin diye neler yapıom bazen eşim ya da annem değio yanlışlıkla da ciyaklıom acıdan
Ucu icin mustela iyi geliyodu ama piyasada yok garmastan, bepanten, anestol, madecassolu karistirdim bi kabin icine, her sagma sonrasi suruyom acik dolaniyom evde. Iyi gelmezse oleyim ben

Bende kucagima alamiyorum diye cok uzuluyorum... Sutumu biberonla veriyorum cogu zaman mememi veremiyorum diyede uzuluyorum ama napayim... Hic icememesinden iyidir... Allah biliyo ya, yanlis anlamada canim sut de olmasa birakirdim emzirmeyi. Senin kadar mucadele edemezdim herhalde, yine benden daha cok sabirlisin masallah...

Ya cocugum delik desik oldu uzamis sarilik testi yapcak hafta arasi bakalim

Of bende bijtim o kandan ve sariliktan bendende bu hafta istiyo o testleri gecen hafta fototerapiden sonra yapmisti ama

Of bende bijtim o kandan ve sariliktan bendende bu hafta istiyo o testleri gecen hafta fototerapiden sonra yapmisti ama

kan ve idrar da karaciğer ve tiroide baktı mı canım? ona baktı tamam sıkıntı yok dedi.

ama hala sarı hala sarı..valla korkmuyoda değilim. geçmiş olsun size de sonucları bana da haber ver değer kaç olunca normal ki..ay bıktım yaa bu sarılıktan..delik deşik oldu bebem.

doktorunun dediklerini bana da ielt canım merak ederim. güzel haberlerle dön inşallah

Kızlar bebeğim 6 günlük oldu cuma günü goturduk doktora saeilik için 14.6 çıktı doktor sinir 19 pazar tekrar giruyum dedi bebek doğum kilosuna dondu 200 gr almış inşallah yukselmez bir de bebeğinin kafasının arkasında bir şişkinlik var bugün farkettim yan yatiritorsum ondan mi oldu bilemedim canım çok sıkıldı sizce neden olmuştur

Allahım uzun ömür versin inşallah canım damat halini de gör :)

10nun altina inmesi gerekiyo bizimki 11.3e dusmusken 13.8cikti 4 gunn sonra. insallah guzel haberler alirimda iletirim sukur kiloda aliyo ama boyle artmasi cildirtiyo beni fototerapi sonrasi bakti ama cikinca tekrar bakmak istedi heralde :-(

şişlik yan yatırmaktan gözün üstundeyken ara sıra sırt üstü yatır yanlara yastık koyup kafası dursun dıye bi muddet sonra duzelıyo..hepimizinki oyleydı evir çevir yaptık .

Canım dün kulaklığı taktım ..mutfaga geçtim ..minnoş baabaya emanetti..pilav olurken etrafı topladım vs..pek iyi geldi be deli kar yağışı var dışarı cıkamıcam ..olmasada cıkamam..bornozu bende kapatamıyorum.netten yağ siparişi verdim göğüslerim çatlak göbeğim çatlak
Kırmızı kırmızı ...z.yağı tek çarem işte..yarın temzilik yapıcam..oğluş keşke sakin dursa..azıcık stres atarım be...

Kinderimiz iyi olsun efem maşallah subhanallah...bebişlerinizi kendinizi bol bol okuyun bol bol..besmelesiz kaldırıp indirmiyin ne olur kıyamam alpişkomu öptüm öptüm o misi

aynen tatlım aynen...akrabalar memlektee gelen yok .sadece kalan giden kocişin iş arkdş gelicek işte..bizim minnoş dudak tiryakisi oldugu için gecer yatak odasında emziririm...emerken kafa ısınıyo terliyo
En sinir olup anlamadoğım şey..memede izlemeleri..hiç başıma gelmedi şükür kv bile görmedi

evlat için ediliyor ve canım sen de ederdin eminim

aynı benim durumum

Ucu icin mustela iyi geliyodu ama piyasada yok garmastan, bepanten, anestol, madecassolu karistirdim bi kabin icine, her sagma sonrasi suruyom acik dolaniyom evde. Iyi gelmezse oleyim ben
sadece ucundan değil ki göğüsler hassaslaştı iyice bezeler de acıtıo galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…