2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ay evet benim cadi da alti temiz karni tok gazi cikmis, ya dur surda ya uyu iste yok illa mizirdicak benimde kalcam catlak icinde, dogumdan sonra oldu

Fototerapi gordunmu canim bizim fototerapiden sonra 11e dustu 1hafta sonra 16.gunde 14e cikmis tekrardan
Hastanede 3 gunlukken 11 ile ciktik canim, 1 hafta sonra 22ye cikti hemen aldilar fototerapiye, 26 saat sonra 10a dusurup taburcu ettiler 3 gun sonra 13 olmustu ama korkmaniza gerek yok bundan sonra dediler. Nezle olmustu arada, kontrole goturdum 3 gun once o arada sordum 4-5 falandir suan dedi doktor ama takip edelim dedi, ab0 uyusmazligiydi bebekle benim aramda o yuzden oldu...

Ay benimde ab o uyusmazligi bisey yapamamak sinir bozucu hafta arasi yine tahlil yapilacak bebegimde kankalmadi baska doktorami gotursem diuorum sence

kaç günlükken kaç gram aldı cnm

Allah yardımcın olsun göze geliyorsunuz sen ve bebeğin valla.

Canim uzulme bebegede yansimasin... Bende canim yanip aglayinca falan yarim saat gecmiyo bebekde huysuzlanmaya basliyo boyle boyle buyutucez bebekleri, insallah bisey cikmaz merak etme 2. Testte..
İnşallah çıkmaz canım :*
Araya da haftasonu girdi paaartesi kanı vericez sonuç bi hafta da çıkar böyke brlirsiLik kötü

Bu ne ya yetti beeee yettiiiii amaaa...basıcam küfürü şimdi...atom kuzum bende okuyorum seni napim üzülüyorum sana cok..safılıktı .memendi oydu buydı...s..çtmn kem gözlüleri...
Al eline tesbih imameden başla...de atom kızı zeynep niyetine üzerindeki ağırlık naazar kem göz kalkıp gitsin ferahlasın diye..başla imaden önce felak nas felak nas...101 tane... hemen yapıyosun atom hemen ...yavrum yaa ...

Saol yavrum allah razi olsun sut sagiyom bitiriyim abdest alip baslicam kanamamda kesildi zaten

Sapol canım inşallah bizde de çıkmaz
Çkkarsa da allah beterinden kırusun ne diyim dediğin gibi en iyisi iyi düşünüp dua etmek

Iyi olun cnm ikiniz de insallah,dikisler bakalim nasil olacak ama gecer baya oldu..ins iyilesme belirtisidir o acimasi da.ben de bnmkileri merak ediorum ne zamana tam iyilesir acaba diye..
saolasn cnm dogum iste zorladigi kdar zorladi ama iyi gecti gitti sukur,bebe bizi iste yeni hayata alistirmaya calisiyor,garip biseymis ama cok guzel.. Kendine de kizma,moral olsun ki cabucak iyilesebil..Allah saglik versin hepimize valla kolay degil..

şişlik yan yatırmaktan gözün üstundeyken ara sıra sırt üstü yatır yanlara yastık koyup kafası dursun dıye bi muddet sonra duzelıyo..hepimizinki oyleydı evir çevir yaptık .
Canım aynen öyle yaptım biraz düzeldi sanki çok yumuşak kafaları şuan bir de kayınvalide canımı sıktı kafasını bir yere mi carptin diyor ben onu gözümden sakiniyorum ya bunaldim ya onun sürekli Doyle boyle demesinden kızlarını ornek göstermesinden rahat bırak diyecem artik ya ben de 28 yaşındayım bakarım bebeğine canım o benim sabrediyirum ama lohusa psikolojisine girdim sanırım normal doğum oldu tamam iyiyim de gündüz hic uyu deniyor bizim bebek gececi allahtan annem gündüz geliyor da bir kaç saat uyuyup kendine geliyorum bir kaç güne gidecek annem gündüz gelecek çok dedikodu yaptım ama bunaldim yani

Kinderimiz iyi olsun efem maşallah subhanallah...bebişlerinizi kendinizi bol bol okuyun bol bol..besmelesiz kaldırıp indirmiyin ne olur kıyamam alpişkomu öptüm öptüm o misi

Biz de optuk sizii efenimm,bal kokulu sampuanimiz ve vucut yagimiz ile daha bi seksi kokuo bnm oglum

Selam annisler.. Hepinize kolaylıklar diliyorum... Rabbim bebislerimizi kem gözlerden korusun..
Size sorum su ki ben 29 aralıkta doğum yaptım. Kirkimiz bugün mu çıkıyor yarın mi acaba?
Birde benim arada kanamalı olarak akintim devam ediyo, bu şekilde abdest alıp namaz kılabilir miyim yoksa tamamen kesilmesini mi bekleyin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…