- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #73.081
Ay evet benim cadi da alti temiz karni tok gazi cikmis, ya dur surda ya uyu iste yok illa mizirdicakCanım dün kulaklığı taktım ..mutfaga geçtim ..minnoş baabaya emanetti..pilav olurken etrafı topladım vs..pek iyi geldi bedeli kar yağışı var dışarı cıkamıcam ..olmasada cıkamam..bornozu bende kapatamıyorum.netten yağ siparişi verdim göğüslerim çatlak göbeğim çatlak
Kırmızı kırmızı ...z.yağı tek çarem işte..yarın temzilik yapıcam..oğluş keşke sakin dursa..azıcık stres atarım be...
Hastanede 3 gunlukken 11 ile ciktik canim, 1 hafta sonra 22ye cikti hemen aldilar fototerapiye, 26 saat sonra 10a dusurup taburcu ettiler 3 gun sonra 13 olmustu ama korkmaniza gerek yok bundan sonra dediler. Nezle olmustu arada, kontrole goturdum 3 gun once o arada sordum 4-5 falandir suan dedi doktor ama takip edelim dedi, ab0 uyusmazligiydi bebekle benim aramda o yuzden oldu...Fototerapi gordunmu canim bizim fototerapiden sonra 11e dustu 1hafta sonra 16.gunde 14e cikmis tekrardan
Ay benimde ab o uyusmazligi bisey yapamamak sinir bozucu hafta arasi yine tahlil yapilacak bebegimde kankalmadi baska doktorami gotursem diuorum senceHastanede 3 gunlukken 11 ile ciktik canim, 1 hafta sonra 22ye cikti hemen aldilar fototerapiye, 26 saat sonra 10a dusurup taburcu ettiler 3 gun sonra 13 olmustu ama korkmaniza gerek yok bundan sonra dediler. Nezle olmustu arada, kontrole goturdum 3 gun once o arada sordum 4-5 falandir suan dedi doktor ama takip edelim dedi, ab0 uyusmazligiydi bebekle benim aramda o yuzden oldu...
kaç günlükken kaç gram aldı cnmcanım 6. gün 15.4 dü
ertesi gün 13.7
13 günlükken doktor kan almadan baktı . tamam azalmış gecer dedi. kilo da almış dedi.
bi aylıkken kontrole gittiğimiz de hala vucudunda bastırınca sarılık görüyordum ben. gözlerinde de var kuyru kısmında göz akında..geçmedi bi türlü zıkkım şey..
doktora dedim emzirmeye 2 saat mi yine dedim ..yok dedi kiloyu cok iyi almış tahlil yapcaz karaciğer ve tiroide bakmak için.
neyse yine tüp tüp kan aldılar yavrumdan bi de idrar yapmasını bekleidk poşete..çok şükür temiz çıktı.
doktor da korkacak bişey yok. bazı bebeklerin sarılıgı uzun sürer dedi. bak bugün kırkımız cıktı hala gözlerinde sarılık var vucudu da bastıınca sarı..
korkma yani uzuyomus..bazılaırnın 52 gun sonra gecıyomus..
inşallah şifa olur yavrularımıza bir an once.
İnşallah canıminşallah kötü bir şey değildir canım sadece önlem amaçlı istemişlerdir ikinci testi
5 tane pembe donu vardır belki?
Kac gunluk bebis ? En son degeri kacti?Ay benimde ab o uyusmazligi bisey yapamamak sinir bozucu hafta arasi yine tahlil yapilacak bebegimde kankalmadi baska doktorami gotursem diuorum sence
Allah yardımcın olsun göze geliyorsunuz sen ve bebeğin valla.Dun kayinvalide ve pislik komsusu gelmisti bakalim basimiza bu sefer neler gelecek derken, cocugun gozu kizardi simdidun pislik kari gozunun rengi ne diye inceliyodu okumadigim ayet sure kalmamisti ama sisti gozu bebegimin ya cingari cikardim bir daha bu eve kimse gelmeyecek istemiyorum!
İnşallah çıkmaz canım :*Canim uzulme bebegede yansimasin... Bende canim yanip aglayinca falan yarim saat gecmiyo bebekde huysuzlanmaya basliyoboyle boyle buyutucez bebekleri, insallah bisey cikmaz merak etme 2. Testte..
Bu ne yaDun kayinvalide ve pislik komsusu gelmisti bakalim basimiza bu sefer neler gelecek derken, cocugun gozu kizardi simdidun pislik kari gozunun rengi ne diye inceliyodu okumadigim ayet sure kalmamisti ama sisti gozu bebegimin ya cingari cikardim bir daha bu eve kimse gelmeyecek istemiyorum!
Gozu olanin gozu ciksin insallah...Allah yardımcın olsun göze geliyorsunuz sen ve bebeğin valla.
Gonlunu ferah tut canim, iyi dusun iyi olsun insallah...İnşallah çıkmaz canım :*
Araya da haftasonu girdi paaartesi kanı vericez sonuç bi hafta da çıkar böyke brlirsiLik kötü
Saol yavrum allah razi olsunBu ne yayetti beeee yettiiiii amaaa...basıcam küfürü şimdi...atom kuzum bende okuyorum seni napim üzülüyorum sana cok..safılıktı .memendi oydu buydı...s..çtmn kem gözlüleri...
Al eline tesbih imameden başla...de atom kızı zeynep niyetine üzerindeki ağırlık naazar kem göz kalkıp gitsin ferahlasın diye..başla imaden önce felak nas felak nas...101 tane...hemen yapıyosun atom hemen ...yavrum yaa ...
Sapol canım inşallah bizde de çıkmazCanım sen kendini üzme aynı şey bizede oldu ikinci alınan kanda bişey çıkmadı şükür bi tanıdığımızada öyle olmuş hemşireninde dediği gibi genelde ikinci alınan kanda çıkmıyor bide bende TSH yüksekliği vardı düşün hamilelikte ilaç kullandım bunun için o yüzden içini ferah tut dua et bol bol
İnşallah canımGonlunu ferah tut canim, iyi dusun iyi olsun insallah...
csyrc bu dikisler beni çok sevdi birakmiyo.bebisim de iyi sanirim hergun biseyler degisiyo günü gününü tutmuyo zillinin sen nasılsın maşallah bebisine ya sorunsuz bi dogum olmasına sevindim.burda normal hayatına donenleri okudukça bu yandan kendime kızıyorum bi yandan da size seviniyorum
Canım aynen öyle yaptım biraz düzeldi sanki çok yumuşak kafaları şuan bir de kayınvalide canımı sıktı kafasını bir yere mi carptin diyor ben onu gözümden sakiniyorum ya bunaldim ya onun sürekli Doyle boyle demesinden kızlarını ornek göstermesinden rahat bırak diyecem artik ya ben de 28 yaşındayım bakarım bebeğine canım o benim sabrediyirum ama lohusa psikolojisine girdim sanırım normal doğum oldu tamam iyiyim de gündüz hic uyu deniyor bizim bebek gececi allahtan annem gündüz geliyor da bir kaç saat uyuyup kendine geliyorum bir kaç güne gidecek annem gündüz gelecek çok dedikodu yaptım ama bunaldim yanişişlik yan yatırmaktan gözün üstundeyken ara sıra sırt üstü yatır yanlara yastık koyup kafası dursun dıye bi muddet sonra duzelıyo..hepimizinki oyleydı evir çevir yaptık .
Kinderimiz iyi olsun efemmaşallah subhanallah...bebişlerinizi kendinizi bol bol okuyun bol bol..besmelesiz kaldırıp indirmiyin ne olur kıyamam alpişkomu öptüm öptüm o misi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?