2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bence yarin cikiyor canim. bende 28 aralikta dogum yaptim bence bugundu, ama annem yarin oldugunu idda ediyo namaz icinse bence kanamamin kesilmesini bekle

Bence yarin cikiyor canim. bende 28 aralikta dogum yaptim bence bugundu, ama annem yarin oldugunu idda ediyo namaz icinse bence kanamamin kesilmesini bekle
İyi bari çünkü bebisi bugün yikayamam:)) sizde de oylemi suya alyansimi atıp abdestlenmem lazimmis. Aynı şekilde bebiside yikamam lazimmis..
Bende bekleyin diyorum bakalim biraz daha... Belki tam günüm dolunca kesilir.. Gerci kimisi hemen adet goruyormus nasıl olcak

Ilk defa senden duydum :) hic bilmiyorum nasil kirklaniyo canim, bi kirk fincan su falan diye bisey duydum baska bisey bilmiyom, kanama azsa bugun yarin kesilir hemen adet olanda var aylarca olmayanda... Hayirlisi bakalim...

Bugün kız ben yazdım ya aynı gün dogurduk biz senle.

Hadi hayırlı olsun ...

Kırkımız hayırlı uğurlu olsun .

Atom heart mother duman91

sonuc olarak o bi kv ..ne kadar iyi olursa olsun annen gb olmasını bekleme..
off bana oyle örnek verse kesin dalarım haaa..herkesin bebeği kendine kocama bile katlanamıyom ablasıyla ilgili örnek verirse..kaldı ki kv öyle diycek..

lohusalık da zaten kime kızcagını şaşıyon orası ap ayrı.. bi de gece uykusuzlugu iyce huysuzlaştırıyo insanı

Bugün kız ben yazdım ya aynı gün dogurduk biz senle.

Hadi hayırlı olsun ...

Kırkımız hayırlı uğurlu olsun .
Amin canım amin.. Ay ben hesaplamayı yanlış yapmisim pazartesi diye dusurken bi hesap yaptım bugün gibi duruyo ama yarın yikarim bende ya, bisey olcak değil ya bir günden :)) valla supermis, bizimkilerde dediler ama ben tek alyansimi koycam suya o kadar. Taş toplayamam şimdi:))
Peki akintim ya da kanaman var mi canım bitti mi yoksa tamamen?

Ilk defa senden duydum :) hic bilmiyorum nasil kirklaniyo canim, bi kirk fincan su falan diye bisey duydum baska bisey bilmiyom, kanama azsa bugun yarin kesilir hemen adet olanda var aylarca olmayanda... Hayirlisi bakalim...
Ayy neler varmış neler...:)))
Hemen olalım yaa birde onun sıkıntısı olmasın:)

Ya bu cocuk niye durmaz.karni tok altı temiz gaz ilacını da verdik.Tam uyuyor 2dk geçmeden ciyaklayarak uyanıyor.Annem sallamaktan bi hal oldu
benimki de öyle canım..biraz oyalayın saga sola baksın kucaktan kucaga gezsin tıpışlayın..senin kucagında dursun sen onla konus..

gazdan uyuyamıyorlar bence..altını bida actım pırt yaparken kacırmıs belki o rahatsız ediyordur diye actım yine degıstım.gaz sıkıyo onları

Bastır ma dan baktığında da bariz sarı mi ?mesela ellerinde var mı ?diz kapağının altıni geçerse baktığında değer 22 felan oluyor .bide o zaman sarı değil turuncu m şu bir renk alıyor .değer düşmeye başladığında turuncu msju renk daha kırmızıya dönüyor .endişelen më ben senden daha sonra doğum yaptım bizim daha yüksek değer .ancak dediğin gibi maşallah uykusu memesi kilo alımı gayet iyi .zamanla atacak 2 ayı bulacak bizimkiler.ben buna sükredi yorum .ne sıkıntı lar var .bize Kistik Fibröz teşhis i koydular 2 kez sağlık ocağında kan verdik çok şükür yokmuş .ya olsaydı neler var neler.allah beteri nden korusun.derman i olmayan dert vermesin

çok oluyo kanam biteli de bazen iki gunde biraz geliyodu .bakalım şimdi nolcek ?

öyle tabi allah esirgesin tüm yavrularımızı..ama dayanamıycam yaa yine goturcem bu hafta içi galiba..canımı sıkıyo stres oluyorum şimdi..offf sütümü etkilemesin aklıma takılıp doktor a gideyim de rahat etsin içim bari

Gatada Dr un bi aleti var ışık veren göğsüne tutup bebeğin 2 kez ışık atış i yapıyor öyle olcu yor.buna rağmen bizde çağırdı pazar tesi götürmeye çehım ben .her gittigimizde başka bişey e takıyor .bebeğim e yazık .çarşamba sağlık ocağına gidecem nasılsa ordada var Dr ebe .

Takma kafana daha yükselmez.benimki düşük doğum ağırlıklıydi bide ben o rh + im bebek babası gibi a rh + bundan dirençli sarılığı .ilk kızım Dada çok zor gecmisti

Canım ben vermiyorum. Sütün yetiyor sa mecbur değilsen verme..her verdiğin mama kadar alması gereken anne sütünü almamış olur dedi doktor..

Yani mecbur değilse n ilk altı ay verme dedi.
Ben carsamba gunu dra gittim. Bebek 3660 dogmustu. 18. Gunuydu ve 3500 olmus kilosu. (Daha fazla dusmustu aslinda geri almis) dr az kilo almis takip etcez dedi. Bugune randevu verdi. Bugun gittigimizde 90 gr almasi gerekiodu. Ama 50 gr almis. Mama takviye dedi. Ama hic baslayasim yok. Cunku sutum var ve cocuk da sakin. Yani ac kalsa cok aglardi. Cok uzuldum ve kararsiz kaldim. Mamaya baslamak istemiyorum ama ac kaliosa beslenemiosa diye de uzuluyorum.

Kızlar siz emzirirken kaynananız tepenizde ayakta dikilip sizi izlese ve sürekli yorum yapsa yok yutkunmuyo bilmem ne diye ne tepki verirsiniz ben bişey diyemiyorum ya valla kendimi dövesim var
Benimki 10 sene once yapiodu. Yine yapio. Cok da iyi temiz kalplidir ama kaynanaligini yapio iste. Cok rahatsiz olursam yatak odasina gidip emziriyom bi bahane bulup.

valla bn de atanamadım evde aynı şeyleri yapıyoz evlendirme izlemece çocuk bakmaca keşke atanmış olaydımm evde otrmk hiç bna göre de değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…