- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #73.101
Bence yarin cikiyor canim. bende 28 aralikta dogum yaptim bence bugundu, ama annem yarin oldugunu idda ediyoSelam annisler.. Hepinize kolaylıklar diliyorum... Rabbim bebislerimizi kem gözlerden korusun..
Size sorum su ki ben 29 aralıkta doğum yaptım. Kirkimiz bugün mu çıkıyor yarın mi acaba?
Birde benim arada kanamalı olarak akintim devam ediyo, bu şekilde abdest alıp namaz kılabilir miyim yoksa tamamen kesilmesini mi bekleyin??
İyi bari çünkü bebisi bugün yikayamam:)) sizde de oylemi suya alyansimi atıp abdestlenmem lazimmis. Aynı şekilde bebiside yikamam lazimmis..Bence yarin cikiyor canim. bende 28 aralikta dogum yaptim bence bugundu, ama annem yarin oldugunu idda ediyonamaz icinse bence kanamamin kesilmesini bekle
Ilk defa senden duydum :) hic bilmiyorum nasil kirklaniyo canim, bi kirk fincan su falan diye bisey duydum baska bisey bilmiyom, kanama azsa bugun yarin kesilir hemen adet olanda var aylarca olmayanda... Hayirlisi bakalim...İyi bari çünkü bebisi bugün yikayamam:)) sizde de oylemi suya alyansimi atıp abdestlenmem lazimmis. Aynı şekilde bebiside yikamam lazimmis..
Bende bekleyin diyorum bakalim biraz daha... Belki tam günüm dolunca kesilir.. Gerci kimisi hemen adet goruyormus nasıl olcak
Bugün kız ben yazdım ya aynı gün dogurduk biz senle.Selam annisler.. Hepinize kolaylıklar diliyorum... Rabbim bebislerimizi kem gözlerden korusun..
Size sorum su ki ben 29 aralıkta doğum yaptım. Kirkimiz bugün mu çıkıyor yarın mi acaba?
Birde benim arada kanamalı olarak akintim devam ediyo, bu şekilde abdest alıp namaz kılabilir miyim yoksa tamamen kesilmesini mi bekleyin??
ayyyy ben kırklandım ya kızlarrr, bebişimizle kırkımızı cıkardık bugün...
bizimkiler malum ankara da eşiminkiler de baska yerde oturuyo..telefon etti kv yarın kırkı cıkcak diye. anlatmış eşime nasıl yapılcagını..
eşim dedi ki aman normal yıkayalım ya onlara he kırkladık deriz dedi.ben de inanmıyorum hiç ama seromoni hoşuma gittiği için anı olur diye yapmak istedim..
gidip taş toplamaya üşendi benimki. o yüzden orkidenin dibindeki taşalrı önce güzelce yıkadım sonra elma sirekli suda beklettim 40 adet.
sonra bozuk paraları da yıkayıp sirkeledim.
yüzüğümü de..(altın koymak gerekmiş niye bilmiyorum.sanki diğerlerini biliyom da bodoslama yaptım işte)
onları kovasına koydum..
kevgir getirdim..
eşim su döktü, ben yıkadım buğramı..en sonda kevgirden su dokulcekti o hengamede unuttum ben üşümesin diye.
zaten malum banyo olayı cok tantanalı küvettiydi kovası ısıtıcı sampuan yok file yok kese....yeni kıayfetler , bez, yağ, çoraplar patikler şapkalar ucusuyo evde ..hazırlaması bi dert toplaması ayrı dert..toplamda yıkama süresi 5 dk.
hazırlık ve toplama süresi 40 dk.
bozuk paralar bi çocuga verilcekmiş...eşime verdim ver bi çocuga diye. 40 gezmesi yapmıycaz bugun ama malum havaalr soguk banyo da yaptı. eşim gec gelcek hava guzel olunca cıkartırız artık..
sonra taşları alıp kevgire koydum..ben banyo yaptıktan sonra en son suyu oyle tuttum başımdan..
bir de okudum yavruma..şimdi mışıldıyo ..çok şükür..
40 bitti...darısı sizin başınızaaaa..
Canım aynen öyle yaptım biraz düzeldi sanki çok yumuşak kafaları şuan bir de kayınvalide canımı sıktı kafasını bir yere mi carptin diyor ben onu gözümden sakiniyorum ya bunaldim ya onun sürekli Doyle boyle demesinden kızlarını ornek göstermesinden rahat bırak diyecem artik ya ben de 28 yaşındayım bakarım bebeğine canım o benim sabrediyirum ama lohusa psikolojisine girdim sanırım normal doğum oldu tamam iyiyim de gündüz hic uyu deniyor bizim bebek gececi allahtan annem gündüz geliyor da bir kaç saat uyuyup kendine geliyorum bir kaç güne gidecek annem gündüz gelecek çok dedikodu yaptım ama bunaldim yani
Amin canım amin.. Ay ben hesaplamayı yanlış yapmisim pazartesi diye dusurken bi hesap yaptım bugün gibi duruyo ama yarın yikarim bende ya, bisey olcak değil ya bir günden :)) valla supermis, bizimkilerde dediler ama ben tek alyansimi koycam suya o kadar. Taş toplayamam şimdi:))Bugün kız ben yazdım ya aynı gün dogurduk biz senle.
Hadi hayırlı olsun ...
Kırkımız hayırlı uğurlu olsun .
17 gunluk dun 13.8 cikti 11.3 dusmustu :-(Kac gunluk bebis ? En son degeri kacti?
Ayy neler varmış neler...:)))Ilk defa senden duydum :) hic bilmiyorum nasil kirklaniyo canim, bi kirk fincan su falan diye bisey duydum baska bisey bilmiyom, kanama azsa bugun yarin kesilir hemen adet olanda var aylarca olmayanda... Hayirlisi bakalim...
kaç günlükken kaç gram aldı cnm
benimki de öyle canım..biraz oyalayın saga sola baksın kucaktan kucaga gezsin tıpışlayın..senin kucagında dursun sen onla konus..Ya bu cocuk niye durmaz.karni tok altı temiz gaz ilacını da verdik.Tam uyuyor 2dk geçmeden ciyaklayarak uyanıyor.Annem sallamaktan bi hal oldu
Bastır ma dan baktığında da bariz sarı mi ?mesela ellerinde var mı ?diz kapağının altıni geçerse baktığında değer 22 felan oluyor .bide o zaman sarı değil turuncu m şu bir renk alıyor .değer düşmeye başladığında turuncu msju renk daha kırmızıya dönüyor .endişelen më ben senden daha sonra doğum yaptım bizim daha yüksek değer .ancak dediğin gibi maşallah uykusu memesi kilo alımı gayet iyi .zamanla atacak 2 ayı bulacak bizimkiler.ben buna sükredi yorum .ne sıkıntı lar var .bize Kistik Fibröz teşhis i koydular 2 kez sağlık ocağında kan verdik çok şükür yokmuş .ya olsaydı neler var neler.allah beteri nden korusun.derman i olmayan dert vermesinvar canım bacagına bastırınca sarı bi renk görüyorum sonra kırmızılaşıyor bu normal mi?? ben sarılıktan dşye düşünüyorum ama emmesi uyuması kakası cok iyi maşallah..doktorda sorun yok dedi. gecere dedi. o kadara tahlilden sonra bi daha götrümek istmedim . ikinci ay kontrolunde sorarım artık doktora gecmezse...ama gececgıne inanıyorum..
Amin canım amin.. Ay ben hesaplamayı yanlış yapmisim pazartesi diye dusurken bi hesap yaptım bugün gibi duruyo ama yarın yikarim bende ya, bisey olcak değil ya bir günden :)) valla supermis, bizimkilerde dediler ama ben tek alyansimi koycam suya o kadar. Taş toplayamam şimdi:))
Peki akintim ya da kanaman var mi canım bitti mi yoksa tamamen?
Çok ilginç .yeniden yükselen ilk kez duyuyorumFototerapi gordunmu canim bizim fototerapiden sonra 11e dustu 1hafta sonra 16.gunde 14e cikmis tekrardan
Bastır ma dan baktığında da bariz sarı mi ?mesela ellerinde var mı ?diz kapağının altıni geçerse baktığında değer 22 felan oluyor .bide o zaman sarı değil turuncu m şu bir renk alıyor .değer düşmeye başladığında turuncu msju renk daha kırmızıya dönüyor .endişelen më ben senden daha sonra doğum yaptım bizim daha yüksek değer .ancak dediğin gibi maşallah uykusu memesi kilo alımı gayet iyi .zamanla atacak 2 ayı bulacak bizimkiler.ben buna sükredi yorum .ne sıkıntı lar var .bize Kistik Fibröz teşhis i koydular 2 kez sağlık ocağında kan verdik çok şükür yokmuş .ya olsaydı neler var neler.allah beteri nden korusun.derman i olmayan dert vermesin
Gatada Dr un bi aleti var ışık veren göğsüne tutup bebeğin 2 kez ışık atış i yapıyor öyle olcu yor.buna rağmen bizde çağırdı pazar tesi götürmeye çehım ben .her gittigimizde başka bişey e takıyor .bebeğim e yazık .çarşamba sağlık ocağına gidecem nasılsa ordada var Dr ebe .öyle tabi allah esirgesin tüm yavrularımızı..ama dayanamıycam yaa yine goturcem bu hafta içi galiba..canımı sıkıyo stres oluyorum şimdi..offf sütümü etkilemesin aklıma takılıp doktor a gideyim de rahat etsin içim bari
Takma kafana daha yükselmez.benimki düşük doğum ağırlıklıydi bide ben o rh + im bebek babası gibi a rh + bundan dirençli sarılığı .ilk kızım Dada çok zor gecmistiöyle tabi allah esirgesin tüm yavrularımızı..ama dayanamıycam yaa yine goturcem bu hafta içi galiba..canımı sıkıyo stres oluyorum şimdi..offf sütümü etkilemesin aklıma takılıp doktor a gideyim de rahat etsin içim bari
Ben carsamba gunu dra gittim. Bebek 3660 dogmustu. 18. Gunuydu ve 3500 olmus kilosu. (Daha fazla dusmustu aslinda geri almis) dr az kilo almis takip etcez dedi. Bugune randevu verdi. Bugun gittigimizde 90 gr almasi gerekiodu. Ama 50 gr almis. Mama takviye dedi. Ama hic baslayasim yok. Cunku sutum var ve cocuk da sakin. Yani ac kalsa cok aglardi. Cok uzuldum ve kararsiz kaldim. Mamaya baslamak istemiyorum ama ac kaliosa beslenemiosa diye de uzuluyorum.Canım ben vermiyorum. Sütün yetiyor sa mecbur değilsen verme..her verdiğin mama kadar alması gereken anne sütünü almamış olur dedi doktor..
Yani mecbur değilse n ilk altı ay verme dedi.
Benimki 10 sene once yapiodu. Yine yapio. Cok da iyi temiz kalplidir ama kaynanaligini yapio iste. Cok rahatsiz olursam yatak odasina gidip emziriyom bi bahane bulup.Kızlar siz emzirirken kaynananız tepenizde ayakta dikilip sizi izlese ve sürekli yorum yapsa yok yutkunmuyo bilmem ne diye ne tepki verirsiniz ben bişey diyemiyorum ya valla kendimi dövesim var
valla bn de atanamadım evde aynı şeyleri yapıyoz evlendirme izlemece çocuk bakmacaKız pembiş sorma be gece bugranın gazı yüzünden birbirimize girdik benimki yle. ..sinirlerimiz hopladı bi an..oda sıcaklıgından kavga ettik düşün..
Ay zaten evde durmak bana hiç yaramadı..kafayı yemem yakındır..gelmiyo bana evde oturmak. .zati tv de de bişwy yok. .
En sevdiğim program müge anlı oldu..yazın annemle seyrederdim hey gidin günler. .
Bi de esra izliyom mecbur. .nevruz diye bi çatlak var ona da o yüzden alıştım.
Kızda bi özgüven var bin de biri bende olsa yemin ederim cumhurbaşkanı olurdum..
Bişey mi örsem kız..kitap okusam zırt pırt bölünür şimdi o ? Bilemedim napsakk..havalar accik düzelse atcam sıpayı arabaya gezcem. Araba sürerken arkada kendi basına olması sakıncalı mı acaba ??
Pembişşşş herkes atanıyo bee..bi de onun sıkıntısı bindi üstüme. Atanmayan bi ben kaldım sinir oluyom . Kpss mi calıssam. Zsti bziim koleje de ayar oluyorum iycene..çalışak mı beraber :)
Bi de her tuvalet sonrası tartılıyom..kiloya bakıyom sabah ac karnına ile gece arasında 2 kilo var. Oha ! Çüşşş boşanayımda semerimi yiyeyim.
Habire içtiği m bozalar ve götürdüğüm tatlılar..yazın totoma yapışcaklar .
Dün elim ayağım titrmeye basladı emzirirken yine dolaba zor vardım. Hayatım boyunca yediğğm tahin helvası miktarından fazlasını çatal çatal yedim..
Evlendiğim de 49 kilo ydum ben muhabbeti yapan teyzelerden olceem yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?