2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Uyk
Benim sütüm de yeterli kilo aldırmıyor, doktor mama yok, sütün besleyiciliğini arttıracağız desi ve bir güne sekiz bardak sıvı verdi. 1 lactamil, 2 bardak hoşaf, 1 rezene ve 4 bardak humana çayı. İstediğimiz kiloyu aştı çok şükür

Kac ayliksiniz canim ve ne kadar surede duzene girdi? Ben 2 litre su 1 bard rezene 1 bard humana icebiliyorum arada da kompostu ve malt. Ama duzenli hale getirmeliyim. Ben de mamaya hemen atlamak istemiyorum.

Takma kafana daha yükselmez.benimki düşük doğum ağırlıklıydi bide ben o rh + im bebek babası gibi a rh + bundan dirençli sarılığı .ilk kızım Dada çok zor gecmisti
Kız bizim kan grubuda oyle ama doktor bunla ilgili bişey demedi hiç..direnç sarılığı mı varmış. Bi soyle nolur ilk covukta ne zaman gecti ? Ay gecsinde artık . Takmaya basladım cunku

Kac ayliksiniz canim ve ne kadar surede duzene girdi? Ben 2 litre su 1 bard rezene 1 bard humana icebiliyorum arada da kompostu ve malt. Ama duzenli hale getirmeliyim. Ben de mamaya hemen atlamak istemiyorum.
Bir aylık oldu çok şükür. İlk on beş gün doğum kilosunu geçemedi. Sonrakş on günde de yavaş yavaş düzene girdi.

Biz 21 gunluguz suan dogum kilosunun 100 gr altindayiz hala. Cok sikinti yapiyorum cok uzuluyorum.
Evet çok can sıkıcı bir durum gerçekten, ben de gıcık oluyordum. Ama bu dediklerimi bir hafta yapın. Hem artacak hem koyulaşacak. Bir bakacaksınız tosun olmuş. ) Eğer maddi olarak hepsini birarada alamazsanız günde üç litre su+ hoşaf+ lactamil tavsiye ederim

5 saat durmadı burnumuzdan getirdi uyuyana kadar.arada pırt yapiyodu ama rahatlama yok

Günler saatler geceler gündüzler karmakarışık oldu
Bi düzen kurmam lazım..
Minnoş ne vakit düzene giricek ki..

Az önce uyuttuk..ne gaz bu ya nedir böyle
Aptal gibiyim...başım ağrıdı...bir an uyumayacak ağlayacak sandım..
Omuzlarım fenaaaa fenaaa psikolojik olarakta omuzllarım..
Sağ dikiş yerim acıyor birde..
Ne yazayım başka bilemedim...yorgunum annişler

Benimde kan uyusmazligindan ben 0rh+ bebegimin arh+ bu tetikliyomus
Ya öküz doktorlar hiç bununla ilgili biley demediler bana . Belki benim miniğimde a pozitif ondan sürüyo bu sarılık.

Derhal soriciim ve burunlarından getiricim . Nasıl doktor bunlar ya

Aynıyız bacım aynı. .. ne yerdeyiz ne gökte ? Aşkımızın meyvesi gazlı çıktı.

Benim de kollarım koptu artık gaz cıkartacaz diye. Gözlerim kıpkırmızı uykusuzluktan. Cuma gecesinden beri 1 pırt yok oğlumda . O kadar ilaca ra
gmen ve yediklerime de dikkat ediyorum. Bu gece kıyameti kopardı. Sanki öldürüyorsun çocuğu. Yarım fitil koyduk akşam yatmadan. Banyo yaptırdık. Masajlar falan. Hala nöbetteyim. Hala ıkınıyor sancısı var. Arada pırtladı da biraz rahatlıyor çok şükür. İnşallah düzelir bebeğim.

Kızlar ya eşiniz Bebek bakımına Nasıl yardımcı oluyor, ya benimkisi felaket tellalcısı gibi, sürekli çocukla ilgili sorular soruyor deli oluyorum, gaz damlası vereceğim, yok verme...
Çocuk ağlıyor neden ağlıyor bu çocuk...
Pişik olmuş , neden bakmadınız tabi uyumaz bu çocuk
Bişi olsa hemen hastaneye gidelim mi diye tutturuyor...
Neymiş yemi doğan 17-18 saat uyurmuş bizimkisi neden uyumuyormuş...
Hastanede de bizimkisi usluydu, o Zaman'da niye ağlamıyor diye söylenmişti...

Yeminle bıktım onun sorularından ya, zaten çocuğu susturacam diye uğraşırken eşimin bilirkişi gibi soruları deli ediyor,sinirlenip bağırıyorum, sonra birbirimizi yiyoruz... Kayınvaldemden beter yeminle

Erkekler daha evhamlı sanırım, bizde de durum yakın. Neden hapşırdı, neden korkuyo, neden uyurken ses çıkarıyor, neden, neden, neden?...

Benimki sürekli pirtladigi halde bitmiyor gazi sürekli kıpkırmızı bi suratla karşılaşıyoruz.ikinmaktan göbeği sismeye başladı.dr düzelir kendiliğinden dedi ama hic de düzelecek gibi değil.bağlıyoruz ama bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…